Det passade med en extra dag ledigt. Gjorde tacos och kollade på Titanic, inte lite skönt. Vid halv två började jag gå mot Martina sen följde hon med mig till tandläkaren. Asså hon skrapade fan sönder i hela min min, blödde och skit också. Sen kom riktiga tandläkaren in och han sa samma sak som han alltid säger, försökte hålla mig för skratt. Efter det gick vi till Fanny, vi satt typ bara och pratade. Ludde kom efter han hade slutat skolan och jag och Martina satt tysta kvar där uppe för vi visste inte om han visste att vi va där. Sen ropade Fanny på oss, inte lite dum man kände sig då. Ludde tog bussen hem och jag,Fanny och Martina gick till Maistro. Martina skulle egentligen klippa sig men hon köpte pizza för pengarna istället, bra val. Fan jag hade inte mycket mer att skriva än vad jag har gjort. Kollade på klass 9A. Det handlar om en klass där alla är svindåliga, så ska dom försöka göra så att alla kommer in på gymnasiet. Fatta hur kul det vore om det var våran klass dom filma. Dom hade typ tyckt att lindbos lärare är helt psyko, och att eleverna är ännu värre.
Sjukt gammal bild på Martina,Fanny,Tessi och jag. Det var på vintern för typ
två år sen, alla har adidaströjor, hehe.
Åkte hem från Hagge idag vid ett kanske. Stanna på donken och åt, där var den svinful kille som losta sönder. När jag kom hem kolla jag på handboll, Sverige förlorade såklart. Fick skynda mig att äta pizza sen mötte jag Fanny utanför bion. Jag,Fanny,Jocke,Ludde och Fredrik kollade på fyra år till. Den var kul ibland, handlade om två bögar. Asså man får gärna vara bög det är helt okej,  men jag tycker att det är äckligt att se det, sorry. Efter det stog vi faktiskt utanför ica ett tag. Ervin och Sebbe kom och Jocke smällde typ en raket i ansiktet på sig själv. Träffade Sandra,Ida och Melinda när dom skulle handla. Såg Elliot och Samuel också fast pratade inte med dom. stod där och pratade bara, Line och dom kom ett tag också. När det började bli kallt åkte jag hem. Ska till tandläkaren imorn så ska sätta på Solsidan och hoppas somna snart iallafall.
Är fortfarande i Hagge. Igår var vi in till Ludvika och jag köpte faktiskt en bodylotion och världens största påse kinapuffar. Vi var ute också och jag vågade faktiskt ta mig ut på isen!! Jag lovar att det kommer bildbevis på det sen. Vi bastade också och det va svinskönt. På kvällen ladda vi upp med dricka och godis och sen skräckfilm. Vi började kolla men dom plågade djur så vi bytte faktiskt till Fucking åmål. Har aldrig sett den men det har alla andra så det kanske va dags. Bäst var näär ena tjejen typ slog den andra, hon ba VAFAN GÖR DU?! hon andra ba, det va en A brunn, tjejen ba aha. Asså det va svin kul. Sen gick vi runt trötta som fan och smsade och försökte få in täckning så de skulle funka. Men vi somnade tillslut och  vaknade redan vid tio, normalt? nää
Är just nu i Hagge, har nyss varit och ätit frukost och nu väntar jag på att Fanny ska bli klar. Fanny lyckades fixa internet igår så det är ju bra. Har dunkat musik hela tiden. Idag ska vi åka till Ludvika, jag har aldrig vart där tror jag. Lite billder kommer när jag kommer hem, fast har inte tagit så många. Men helgen är inte över ännu;)
Äntligen fredag asså! Har nyss packat ner det sista som tandborste och sminket och så. Väskan är full för jag kom på lite saker jag vill ha med som säkert är onödiga egentligen, men man vet aldrig. Somnade iallafall inte sent igår, började kolla på Sebbe men den var lite tråkig i början så jag stängde av. Men filmen verkar bra iallafall. Idag har jag fyra lektioner men ska nog gå tidigare från bilden, för den är så seg. Vill att skoldagen ska vara över, skola på fredagar är ju för jobbigt. Men på måndag är vi lediga så de blir en lång helg typ. Men först hagge!! Heter det hagge? stavas de hagge? säger så här istället.. Först nästan ludvika!! Hur fan stavas ludvika??
Håller på att packa tills imorn just nu. Det går fort att packa det mesta men det tar långt tid att fundera på vad man har glömt. Idag hade vi so då vi hade vikarie-vikarie för våran vikarie var sjuk, sen håltimma. Jag,Martina och Moa gick till Maistro och hade allmänt trevligt kanske. Gick sen till skolan och åt äcklig mat med god macka. Sen började aldrig engelska, hon kom kanske tjugo minuter sent, sen säger hon åt oss att jobba dubbelt så hårt när HON kom sent. Jag avskyr verkligen henne. Innan gympan fick jag världens huvudvärk så var inte med, vi satt och pratade och släckte i hela ishallen. På no så höll jag på att somna men no börjar bli bättre när vi repeterar mer. Satt och prata mycket som vanligt. Efter skulle jag va med Moa en stund men orkade verkligen inte, gick hem och smällde i mig resterna av det mamma åt idag. Försökt att hålla mig vaken, åt ännu mer, två mackor, jag vet att jag äter mycket. Nu ska jag kolla på Sebbe tror jag, kan inte ta med mig datorn imorn för våran andra är trasig. Jag är så snäll och lämnar den åt mina föräldrar, fast har ändå inget internet där borta.

En jätte random bild på en söt bäver som jag hittade...
Dagen har varit så skön. Började med fanska klockan kvart över nio och vi pratade igenom oss hela lektionen. På engelskan var jag,Bella,Adis och Sandra i ett eget klassrum och gjorde INGENTING. Klädde ut oss lite, hehe. Efter det gick jag och Martina till Maistro och åt en pizza, köpte polly också. Gick tillbaka och jag losta sönder tills Moa kom och hjälpte mig att äta upp mina pollys. Sen på no så gjorde vi, eee, atomer tror jag. Det var faktiskt kul. Efter skolan gick jag och MArtina hem till mig och åt lite. Vid halv fem åkte vi till konfirmationen och hade sjukt roligt som vanligt då, måla bland annat. Skulle komma på positiva ord på våran bokstav men vi kom bara med en massa skämt. Efter konfirmationen gick jag,Melinda och Tessi och mötte Fiia. Vi åkte till dansverkstan. Dansade i ny grupp, mycket större eftersom det är ung/vuxen. Killen vi hade vi så sjukt rolig och bra. Dansen var också sjukt konstig och rolig. Asså jag tycker alla ska börja dansa commercial, det är så kul! Det var kortfattad om min sjukt bra dag, för jag håller på att somna!!!
När vi klädde ut oss

Min etan *stolt*    

Jag orkade inte idag asså, gick på franskan sen gick jag hem och dog. Jag sov jätte mycket inatt ändå somna jag i några timmar när jag kom hem. Jag är verkligen sjuk men jag kan ju inte vara hemma igen, måste liksom ta mig till skolan imorn. På eftermiddagen kom Julia och Jennie hit en stund. Fick bygga koja åt Julia så hon kunde göra sönder dom igen. Hon är så söt att jag dör, men asså jag skulle aldrig klara av att ha ett barn. Kollade också på guldbagge galan av någon anledning. Satt mig här och spelade Cityville såklart och laddar hem några filmer. Den ena har redan kommit till 20%, kanske blir en massa film ikväll.
Igår åkte jag in till stan vid halv sex. Sen började dansen kvart över, vi hade en skit gullig kille, lite pinsamt kanske. Ska iallafall inte fortsätta i street, det va inte så kul som jag kommer ihåg att det var. Efter den så gick jag,Tessi,Melinda,Sandra,Ida och Fiia till donken och tjocka oss, vi satt där rätt länge. Tessi tappa sin dricka mitt framför kassan, hahahaha. Sen skulle vi skynda oss med tåget, vi typ sprang över när det blev rött och bilarna ba körde. Vi hann med tåget iallafall, när jag kom hem kolla jag på Familjen anoorlunda sen duscha jag. När jag hade duschat och så satt jag på mig kläder och sen så satt jag på datan. Jag typ la mig i sängen en stund för den va så skön. Så jag somna halv tio i världens ljusaste rum, hur lyckas man? Måste iallafall släckt lampan inatt. Imorse var jag ändå trött och jag hade gjort misstaget att somna men dyngblött hår, asså jag skrattade verkligen åt mitt hår iimorse. Nu har jag kunnat platta ner det värsta, men det ser hemskt ut.
Lite bilder från när vi bakade på franskan igår...

Svin goda
Jag klarade måndagen. Hade beeep test (vet ej hur det stavas) och det är var sjukt jobbigt. Trodde jag skulle klara längre men jag ska försöka slå mig själv tills nästa gång. Trodde jag skulle börja gråta för att min hals gjorde så ont. Hade so sen på matten hade vi KG så vi gjorde ingenting. Åt makaroner och korv och det blev ingen musik. Hade svenska, hade grupparbete jag hatar att vara med folk som inte vågar prata. Jag får verkligen ångest. Sen på franskan skulle vi baka choklad fyllda croissanter, OH MY GOD vad gott det var!!! Vi lyckades bra och vi satt och prata och skratta. Våran lärare har faktiskt humor. Sen efter det gick jag hem, ska snart stänga av och byta om. Vid halv sex blir det in till västerås och dansa. Undrar om det blir donken innan?
danseN
Asså ligger på mitt rum i min soffa och orkar inte resa mig. Ska bara borsta tänderna sen är jag klar. Jag mår jätte konstigt, känns som jag har feber och så har jag ont i huvudet och så jäääävla ont i magen. Funderar på om jag ens kan resa mig? Vi som ska göra test på idrotten idag, fan då. Vill inte missa det och sen typ springa själv. Måste gå hela dagen idag, får bara inte bli sjuk just idag..faaaaaaaaan.

Random bild på mig och Felicia, tyckte den va sööt

Alla hatar söndagar men jag gillar dom faktiskt. Idag har jag varit hemma hela dagen, lovade mig själv att jag skulle försöka med det och jag lyckades. Tänkte gå på bio men orkar inte, har världens huvudvärk. Men det är inte så mycket man missar, jag går ju på bio hela tiden, hehe. Det är typ vi som gör att bion är kvar för vi går så ofta. Jag har iallafall ätit lite alvedon och poppat popcorn och kollat på film. Åt en hel popcorn påse själv. Skulle egentligen städat idag ser jag nu, får ta det någon annan dag. Imorgon väntar en lång men bra måndag, sista timmen så blir det att stanna kvar lite längre eftersom vi ska baka på franskan. Ska bli kul, vi är ju en minigrupp verkligen så då är det så kul att ha franska. På kvällen blir det att åka in till stan att dansa, gud vad skönt att få träna asså. Men nu väntar en fet hamburgare på mig där ute, så sjukt gott det kan vara.

Har haft en riktigt bra kväll faktiskt. Fanny kom och hämtade mig och vi åkte mot Moa. Där satt Martina,Linn och Moa och nördade framför en varsin dator. Vi hittade en sida www.bestofblocket.se vi hittade folk som sålde dammråttor,luftgitarrer,snö,backslick kam,flygande bilar och roligast måste nog vara den sköna killen som skulle sälja en iglo! Skrattade åt det ett bra tag. Moa gick och åt så hon fick sig en riktig facerape. Sen gick vi till Martina och hämtade pengar sen till maistro och mötte Fiia. Det var sjukt gott med mat och vi satt där och prata tills dom stängde. Stod ute ett tag och jag tänker inte berätta vad vi gjorde, det var så konstigt och roligt iallafall. Sen gick jag, Martina och Fanny, Martina gick hem men jag och Fanny gick mot Fredrik. Vi vågade inte gå igenom skogen för det var så mycket snö och så mycket backe. Så vi gick och gick och gick, tog under en halvtimma, helt sjukt fort. När vi var på väg till honom var jag så sjukt rädd av någon konstig anledning. Men vi kom fram iallafall, möttes av ett varmt illaluktande rum fullt med losta killar, hahah. Fick iallafall en energidricka från ica som jag inte har druckit sen det blev 15års gräns. Vi hängde iallafall där tills pappa kom och hämtade oss vid halv ett. Nu är jag svintrött, ska spela lite cityville sen ska jag nog sova.
Skönt med lördag, var vaken hela natten igår. Kollade på massor med serier och filmer och en massa Mad men, det är så sjuuuukt bra. Spelade också spel på internet i flera timmar. Sen åt jag men hela familjen, alla fem för en gångs skull. Duschade och så sen skulle jag sova lite. Men sen kom Jimmy in och skulle ta datan och fixa nånting med den och tvn så fick flytta mig. Jag låg i hans rum och  lyssnade på musik tills jag somnade. Vaknade för typ en timma sen och är själv hemma nu. Ska fixa mig nu sen ska vi gå till Moa om jag har fattat rätt, sen får vi se vad som händer.

snygg katt man har
Igår kom Fanny och Moa hem till mig och vi fixade oss. Vid åtta åkte vi mot skoldansen, det var inte så mycket folk. Det var inte så mycket folk på hela kvällen fast mer än hälften bestog av folk man kände så det var bra. Det var faktiskt skit kul att dansa, kände mig hur ful som helst men vem orkar bry sig? Sjöng typ med i mikrofonkåt och s&m, fyfan vad grymma vi va. Hade rätt så kul ändå drog vi efter några timmar, vet inte hur mycket klockan var då. Stog och pratade med lite folk utanför sen började jag,Moa,Jocke,Krappin,Fanny och Ludde gå hem till Moa. Sen när vi var utanför henne skulle några helt plötsligt gå till skoldansen igen, jag ba wtf? Så jag blev typ sur, asså jag var redan på dåligt humör och allt blev bara värre. Sen fick jag choklad så jag typ börja tugga och såg sur ut och Ludde börja skratta,då blev jag lite glad. Sen på vägen tillbaka gjorde Fanny mig mer sur, inte hennes fel då. Sen gjorde jag bort mig. Fast sen såg jag att det kom cola från Moas påse. Krapping tog upp colan och det var typ hål i den och så skulle dom dricka typ, det fick mig också på bättre humör. Sen när vi kom till skoldansen igen och prata med folk blev jag också på bättre humör. Sen gick vi hem till Fanny och sen åkte jag hem. Var på så dåligt humör igår men hade samtidigt så jävla kul, såklart. Kvällen blir vad man gör den till.
FREDAG♥
Veckan har gått fort, tack för det. Fredagen började med en skön morgon och sen träsljöd. Jag och Moa satt typ bara och prata hela tiden, det var fett chill ju. Sen på matten gjorde vi de vi brukar göra. Vi gick igenom ett tal och sen kom jag där med en helt uträkning som ingen annan hade tänkt på, inte ens Thomas. Blev nästa lite stolt över mig själv, fast fick inte så jätte mycket beröm. Folk blir irriterade när jag säger smarta saker, fast oftast brukar dom tycka att det är bra att jag är smart. Men nu ska jag sluta skryta och berätta att vi åt köttbullar till lunch. Det var skit gott. Efter det var det ämnesfördjupning. Jag satt vid Moa och vi måste ju jobba skit bra ihop för jag hann med fett mycket. Lämnade in två inlämningar fast jag inte trodde jag skulle hinna lämna in idag eftersom jag sket i dom. Vi var fett king. Satt ändå och prata om annat för vi var så några i klassrummet. Man hörde helt plötsligt asgarv från andra rummet när någon hade gjort sönder en stol. Jag började asgarva åt deras skratt, normalt. När jag kom hem var Jennie och Julia här, så var social. Blir kanske att köpa en iPhone4 när jag har fyllt, konstigt eftersom jag är en av den som vill det minst.  Men det skulle inte sitta helt fel. Har nyss proppat i mig en halv choklad. Ska skynda mig in i duschen nu, senare kommer Moa och Fanny hit ju.
Sitter och lyssnar på Bruno Mars, vilken kille alltså. Idag efter skolan så gick jag,Martina,Moa och Fanny hem till Martina. Vi satt och åt och pratade som vanligt, hade riktigt kul. Gick hem när dom skulle ut för har skit ont i huvudet. Åt mat här hemma och så. Har målat mina naglar också. Kändes jätte duktigt med massa grejer. Målade med ett grundnagelack och ett efternagelack för att det ska sitta bättre. Fila dom också. Nu låter allt jättebra och jätte snyggt. Men det finns två problem...
1. Jag gör inte mina naglar snygga, jag gör dom mindre fula
2. Jag kan inte måla naglar, allt hamnar utanför och det blir för mycket eller för lite, jämt
Asså hoppas ingen tror jag är seriös på min blogg. Det är mest för mina kompisar med lite samma humor jag verkligen skriver vad jag tänker. Men det kanske finns någon stackare där ute som läser min blogg fast den inte känner mig. Typ någon på min skola. Om det är någon liten p12 som läser dethär så kan jag säga att jag inte är så snäll som jag verkar, AKTA ER. Vill ju ha respekt. Asså hoppas ni fortfarande fattar att jag driver. Men seriöst, man ska ha respekt för dom äldre. Ska sätta min mobil på laddning för den håller på att dö. Ska plocka undan sen ska jag sätta på Mad men. Dom är så jävla grymma på den serien.

Sitter i skolan just nu. Har haft so sen har jag vart på Maistro men Moa och Martina, fick gratis frukost det va gott. Sen kom en kille in ba GAMMALT VAPEN! Fyfan vad jag skrattade. Sen köpte vi chips och gick till skolan. Har nu engelska och ska skriva texter, men har skrivit ett kapitel så nu tar jag det lite lugnt. Snart så ska vi åka skridskor, ska ge det en andra chans. Sen no sen slutar vi, wiiihooo.

Inte ens lite snygga
Lite update eftersom jag har tråkigt. Måste ge mig själv en klapp på axeln för att jag pluggar, duktiga jag. Undrar egentligen om jag är så duktig? Sitter klockan tio på kvällen och pluggar istället för när man orkar. Är så trött så sitter bara och stirrar och lyssnar på John Mayer med bara några random kemi böcker i mitt knä. Det är sjukt hur lat man är asså, men alla är det. Det händer att jag tar mig tid och jobbar hemma, men väldigt sällan. Jag tycker att det räcker att man måste plugga till prov hemma. Läxor är skit helt enkelt. Jag lär mig ingenting, bara massa stress av läxor. I skolan jobbar man men hemma är det omöjligt. Om man inte fattar nånting kan man inte få hjälp liksom, och så får man skit för det. Varför kan inte lärare fatta det? Låter skit töntigt att klaga men vafan, LÄXOR ÄR SKIT.

Jag just nu, har kollat vad jag ska göra. Har bara läst en sida, nu ger jag upp!

När det har varit onsdag brukar tiden gå fort till helgen. Det känns som det, och dom nya onsdagarna jag har fått är übersköna. Har bara tre lektioner, franska,engelska sen håltimma sen no. På håltimman idag så gick jag hem och åt mat och lite ben&jerry. Hann tillochmed sitta i skolan en stund innan jag började. På no gjorde jag labration med Samuel, ska skriva klart den hemma tyvärr. Men det var roligt och enkelt iallfall, fast Samuel var dryg. Jaja, fick en hel hög med läxa, fitta också. Ska in på fredag så tänkte läsa igenom det nu och om jag inte fattar tänker jag skit i det helt enkelt. Problemet är att jag kommer fatta och tvinga mig själv att göra den. Ska iallafall göra labrationen, fast vet inte när den ska in. Gick efter skolan hem med Moa,Fanny och Martina hem till Fanny. Vi åt och satt och prata om konstiga saker som vanligt. Hade sen konfirmation och det var roligt som vanligt. Gjorde teater med jävla dockor och fyfan vad jag skrattade asså! Vi ställde dumma frågor som vanligt och det var också kul. Gick sen hem med Fanny och Martina hem till Martina för hon skulle packa, köpte med mig choklade till och sen till Rasmus och Tessi också. Gick sen på gudtjänst som var lite tråkig som vanlig, men satt ändå bara och messade.

People never change,we just get to know them better

Bara tisdag asså. Kollade iallafall på film första lektionen. Dagen gick faktiskt fort, rätt god mar var det också. Efter lunch skulle typ alla strunta i so men jag och Moa var duktiga och gick på den. Det var bra för vi fick sluta mycket tidigare iallafall. Till matten kom det ingen lärare. Skulle haft no i typ tjugo minuter eftersom läraren var sjuk men jag gick hem istället. Orkade inte vänta en timme på att gå på en lektion på typ tjugo minuter liksom. Kunde typ simma hem för det var vatten ÖVERALLT. Men det känns ändå som att det snart är vår. Jag älskar när man kan ha skinnjackan för första gången och en massa asfalt. Älskar när det bara är lite varmt sen är det svinvarmt i solen liksom, inte långt kvar till det, eller?

vår
Sjukt trött efter en lång måndag. Åkte skridskor på idrotten och jag försökte men det är verkligen inte roligt alls. Hade massa annat också. Blev äcklig mat men det fanns goda mackor, hade skit kul på lunchen. Satt och skratta hela rasten tror jag. Hade musik sen svenska. Hatar verkligen svenska och engelska för läraren är helt dum i huvudet. Hade sen franska, vi kollade på film. Det va typ en gammal gubbe som smsa en av sina elever som bara var arton år. Sen typ fatta hon att det va han och hon blev inte ens äcklad. Konstig film de va. Gick hem sen och åt lite macka, har världens huvudvärk. Somnade en stund faktiskt. Åt lite och nu sitter jag och kollar på Cold case. Är godissugen, ska nog sätta på en film och äte lite Ben&Jerry glass.


Love the picture♥♥
Godmorgon, fast jag vaknade för en timma sen. Hade en sån sjukt bra dröm, fett äkta också. Jag ångrar att jag inte la mig tidigare igår för jag var mer trött än vad jag trodde, somna ju typ direkt. Gick upp idag och orkade faktiskt göra frukost. Började fixa mig redan vid sju. Tänkte inte göra någonting åt mitt hår så satt upp det. Men jag trivs ju verkligen inte i det, så det blev utsläppt och ofixat, inte det snyggaste jag har sett kan jag säga. Sitter hellre vid datan lite än att hålla på att sminka och fixa sig länge. Måste nog packa och sen börja gå, det är ju svinhalt ute. Hoppas jag typ inte halkar utanför skolan bara, det vore ju det värsta.
Det blev inte en sån lugn söndag. Jag mötte Fanny och vi gick till ica som vanligt. Blev inte så mycket godis, typ bara dricka. Gick hem till mig och umgicks och bestämde oss för att gå på bio. Vi gick då hem till Fanny. Det tog nästan en halvtimma att gå för att det var så jävla halt. Fanny typ skrek varje gång hon halka till, normalt. Satt hos henne och lyssna på Veronica Maggio och sen massa mes låtar. Gick till bion och mötte Fiia. Vi köpte popcorn och jag blev typ helt snurrig. Var sådär konstig igår hos Tessi också. Vi gick iallafall och satte oss vi Ludde,Casper,Jocke och Fredrik. Vi kollade på Narnia, den var inte så bra. Första Narnia filmen är bra, men tvåan och trean är inte lika bra. Den var inte ens spännande, den var som massa andra filmer så man visste vad som skulle hända. Fast kollade inte så mycket för tänkte på annat, satt och smsa mig genom filmen nästan. Sen stod vi utanför bion, Casper skulle typ kasta en snöboll och Fredrik ba lyfte Fanny och ba, jag använder Fanny som skydd. Fyfan vad jag skratta, det såg så kul ut. Sen när Jocke fick en snöboll på sig han ba lyfte Casper och skulle slänga honom i en snöhög. Jocke typ halka typ tusen varv men ramla liksom inte. Fattar inte hur han lyckades men det såg jävligt kul ut. Har nyss kollat på Solsidan och nu sitter jag och lyssnar på musik. Är så kär i Fields of gold, börjar ju nästan gråta..
 


     



Varför är det inget bra på tv nu? Bara skit pogram asså. Igår gick ja ut och mötte Felicia och Sandra. Vi gick till Tessi efter ett tag och hängde där. Vi skrattade iallafall sjukt mycket. Jag åkte hem och åt och sånt. Tog med mig chips tillbaka och fan va dom blev glada. Helt plötsligt var jag deras bästavän, haha. Vi kollade på videos på Tessis tv, så jävla konstiga. Sen gick Felicia och Sandra hem och hämtade grejer. Jag och Tessi satt och kollade på gamla bilder, det var fett kul. När dom kom tillbaka kollade vi på ännu flera videos. Fyfan vad jag skrattade! Fick så ont i magen. Det var knappt kul men jag typ skratta åt allt. Sen satt vi på en film, fast bara jag  och Tessi tyckte den var bra. Då satt vi på någon film om nåt spel, men jag fattade inte så mycket. Jag och Sandra hämtade en madrass till mig så alla fick lite mer plats att sova på. Nästa film blev The reststop, riktigt bra film asså. Den var både läskig och äcklig. Efter den satt Felicia på Grease men jag typ somnade direkt, hehe. Tror dom andra somna nån gång då också. Vi kollade på typ fett många filmer ju, klockan hann bli typ fem. Sen imorse åkte jag hem typ elva, fick skjuts av Tessis mamma. Det var ingen hemma när jag kom hem. Mamma och pappa hade varit i Oskars nya lägenhet tror jag. Orkade inte följa med eftersom dom åkte tidigt och jag sov ju oss Tessi liksom. Idag ska jag bara ta det luuugnt.
 
Känns inte som att det bara är lördag idag. Vaknade vid tio och gick runt i huset men hittde ingen. Tvn va på, de va ljus tända och tvättmaskinen var på och allt. Efter typ en timma kom pappa in och sen kom mamma när pappa hade åkte igen. Orkade inte fråga vart dom hade vart. Åt kebabspett idag igen, så sjukt gott. Kollade på något pogram om en teveserie, fett bra var det. Har tagit typ världens längsta dusch. Upptäckte att mina dator är lite trasig. Blev så arg igår så slog typ den, inte det smartaste. Hatar att bli arg. Ska fixa mig nu sen ska jag nog träffa Sandra och Felicia hoppas jag, ska bli kuuuul.

Världens coolaste bild från finnåker♥
Riktigt nöjd med min fredag. Åkte till maistro och träffade Ida,Emelie och Fanny. Vi satt och pratade rätt länge, och dom hade typ redan suttit i en timma, hehe. Efter det gick vi in på Ica och snurra omkring. Sen skyndade vi oss att möta Melinda, Ida gick fel väg. När vi hade gått en bit så ringde hon Melinda och Ida bytte håll 10000 gånger gick åt höger och vänster och allt. Glömde Emelie vi Samuel och Elisa tillochmed. Fick en stor fet kram av Melinda sen gick vi mot ica för inget annat än GODIS. Gick sen hem till Emelies vackra hus och umgick. Riktigt kul var det faktiskt, skulle kallat det en lyckad kväll.
Hahaha, en störd bild på mig som jag aldrig sett förut ;o
Måste varit i sjuan någongång, sött.
Skönt med fredag har man märkt eftersom ungefär alla har skrivit det på fb. Själv har man varit hemme sen i tisdags och märker inte direkt av det. Följde med mamma när hon klippte sig. Påvägen in nämnde jag att jag har en utväxt på en decimeter som jag INTE gillar. När vi va hos frisören bokade hon ett tid för det, vilket lyx. Så ska dit om sex veckor och klippa mig och fixa utväxten, skönt. Gick till gina men hitta inga jeans. Gick sen till hm och hitta faktiskt ett par. Dom var inte lika snygga som dom jag tänkte köpa men dom var ändå snygga och 300 kr billigare. Jag hatar att köpa jeans, hatar det hatar det hatar det! ÅÅHHHH, jävla hatade ben!!!!!!!! Jaja, tänker inte få utbrott och skriva 100rader om hur jag hatar mina ben så mycket. Åkte sen hem till moster för att äta mat, är faktiskt snart trött på ute mat, speciellt kina och pizza. Jag köpte en schnitzel (KAN INTE STAVA MAT!!!) och strips,bearneaisesås och grönsaker. Grönsakerna var helt underbart goda, typ stekta, älskade det, konstiga jag! Umgicks lite, försökte hjälpa Robin med hans matte och jag kunde en på VG nivå. Fast tror det var helt fel eftersom jag inte kunde någon på G, fattade verkligen ingenting. Åkte sen hem proppmätt och slängde i mig godis. Blir att träffa någon senare, vill ju ha mina nya jeans såklart.
                                                                   
Har världens bästa låt på hjärnan. Idag har jag bara tagit det lugn, mår bättre nu. Såg en svin bra film som jg hittade här hemma, kommer tyvärr inte ihåg. Lite grejer från hm kom till mig också. Kom en snygg tröja och en bh, svinbra. Ätit en massa onyttigt, kollat på tv, suttit vid datan och sånt. Imorn ska jag köpa ett par nya byxor om jag hittat några som passar mig. Funderade ett tag på att gå till skolan eftersom Moa inte ska bli själv på slöjden men jag tror faktiskt inte jag orkar. Världens värsta huvudvärk kommer ju lite som den vill, mindre kul.

Inte likt mig att ha kändiscrush men kan inte låta bli, han är så snygg!

Märks att jag har varit inne i två dagar nu. Nu ikväll är den första gången jag känner att jag mår lite bättre. Fortfarande lite feber och huvudvräk men knappt ont i halsen. Lagade kebabspett idag, svingott. La mig i mamma och pappas säng med Ben&Jerry och en film. Hämtade lite chips och cola också, tjockis jag är. Kollade på Dumpan och den var faktiskt riktigt bra. Somnade när mamma kom hem typ. Mådde lite bättre när jag hade vaknat och ätit. Blir att vara hemma imorn också, fortfarande för sjuk för att klara en dag i skolan. Blir hemma på fredag imorn och åka in till stan en snabbis om jag orkar, hehe, fast ska bara köpa byxor. Tar lite längre lov. Nej men jag är nog en av dom som inte brukar vara hemma i onödan. Men det var längesen jag kände mig såhär dålig. Har faktiskt tagit mig ut hämtad posten idag. Imorgon hoppas jag att jag är lite piggare, fast om jag är det vet jag fan inte vad jag ska hitta på. Hoppas jag inte vaknar klockan fyra igen bara, jävla helvete. Ser fram emot att bli frisk och börja träna. Nästa vecka börjar konfirmationen. Sen veckan efter det börjar dansen, är jättetaggad. Ska börja gå ut och springa lite. Så konstigt att träning kan vara så skönt och roligt ibland.

Jag är trött på att vara sjuk alltså. Igår mådde jag lite bättre på kvällen och somnade redan vid elva. Men sen vaknade jag kl fyra på morgonen och kunde inte somna om. Drömde mardrömmar som jag alltid gör när jag har feber. Gjorde macka åt mig själv och så. Upptäclte att den snöa som fan, men lite mysigt nu när man bara är inne. Sen la jag mig i mamma och pappas säng och kollade på film i datorn, hehehe. Dom har sån skön säng och här kan jag sträcka ut benen (är för lång för soffan) på ena sidan har jag datan sen ligger jag på den andra. Sitter fortfarande här inne i deras rum, dom är ju ändå inte hemma. Ska kolla på något pogram på datan nu. Sen senare ska jag försöka laga lite mat, good luck.

Jag är sjuk, blä på det. Vet inte vad det är med min kropp. Har halsfluss tror jag, men det går att äta, THANK GOD. Jag är helt slut, känns som jag ska svimma när jag reser mig, allt bara snurrar. Har ont i huvudet och feber också. Gick upp vid tio idag och typ var död i ungefär tre timmar. Åt lite macka och tog en ibumetin. Kändes lite bättre efter det. Mamma köpte Veckor Revyn, Sofied mode, halstabletter och en gott&blandat åt mig. Sen åkte hon och köpte kina mat också. Har man världens mamma eller vad? Hon åkte för typ en timma sen så är själv hemma nu. Skönt eftersom jag har allt jag behöver. Ska sätta på en film om ett tag och försöka sova lite. Jag är helt död verkligen.
Fyfan vilken måndag. Vaknade pigg men var så pigg att jag blev klar snabbt så då blev jag trött. Åkte till skolan och hade mentorsgrupp med en vikarie, kul? NEJ. Hade idrott, trodde det skulle bli lite kul men såklart blev det handboll. Svintråkigt. Hade so med en stackars vikarie som inte kunde någonting. Hade matte med en lärare jag alltid är lika sur på. Hade lunch med samma skumma, äckliga mat. Hade musik som var okej. Lärde oss lite av Free fallin, hoppas jag lär mig hela. Hade svenska med min absolut värsta lärare. Gud vad jag hatar henne. Verkligen HATAR. Helt störd är hon. Hade sen en helt okej franska. Så synd att det är sista lektionen för vi är så sura då. Siw som äär så snäll liksom. Men hon skrattar bara åt oss. Åkte sen till ica och köpte med mig en Ben&Jerry, behövdes verkligen. Mår skit just nu, har ont i halsen. Har ont i huvudet,magen. Typ är varm sen kall, sen varm sen kall. Får se om jag går till skolan. Jag borde men jag orkar inte och vill inte.
                                                       
Godmorgon, kollade på Sex and the city 2 igår. Somnade vid tolv. Vaknade tjugo över sex och var typ pigg. Har svin ont i halsen, såklart idag också. Är redan klar fast ska inte åka förän 45 minuter. Ska dricka typ tjugo liter vatten för jag är sjukt tröstig. Ska kollar lite bloggar sen blir det mooooot skolan...

Kan inte fatta att skolan börjar imorgon. Vågar inte tänka på det, fyfan. Skolan är verkligen för jobbig. Har varit hemma idag och det har varit skönt. Har ett nystädat rum att vara i tack vare min för snälla pappa. Det är så skönt att ha städat, man mår typ bättre då. Fan vad nyfiken på hur det kommer bli imorn. Kommer jag orka ta mig till skolan. Kommer man bli arg på sina lärare direkt eller? och vart fan är min jävla loggbok? och vad var det jag skulle göra på lovet med sket i? och hur var det med den där lappen jag fick för att jag skolka? shit asså, orkar inte tänka på det. Får se om jag hinner ens sätta mig och blogga imorn eller inte. Slutar ju tio i fyra. Har inga planer för vad jag ska göra efter skolan, kommer ju dö när dagen är över. Ska sitta här en liten stund till, funderar på att ta något att äta. Har ju smällt i mig en halv pizza så borde ju vara mätt nu egentligen. Imorgon är det säkert korv i skolan, fyfan vad äckligt. Får leva på min frukost imorn, buhu. Ska sätta på någon film snart sen ska jag fan sova.

Hittade en skön gammal bild på Felicia från förra året när hon
solar ut genom fönstret, smart tjej.

Fan att det är skola imorn, fanfanfan. Igår kom Fanny till mig vid halv tio då gick vi hem till Casper och hängde där ett tag. Där var Jocke Krapping och Casper då. När Krapping och Jocke skulle dra gick vi också. Krapping hade köpt typ en hel kasse morötter av någon jätte konstig anledning. Det regnade ute när vi gick hem, men det är bra om snön börjar smälta lite iallafall. Vi gick hem till henne ch poppade popcorn och drack cola. Eftersom jag har vart med henne hela veckan tror man ju att man inte skulle ha något att prata om. Men gissa om vi pratade länge? JA. Fast det var bra. Fyfan vad vi skrattade mycket ibland mitt i allvaret. Vid fyra sa jag till Fanny att jag började bli trött så hon tog fram madrass åt mig. Jag la mig typ och bestämde mig verkligen för att jag skulle få sova. Vi dryga lite sen somna jag. Vaknade lite till och från imorse. Vi tolv så började jag kasta saker på Fanny så att hon skulle vakna. Hade glömt mina p-piller hemma och jag vet inte om jag tog igår eller när så jag tänkte, bäst att gå hem och göra det. Ja gick hem, det var fett skönt, det kändes som en tidig vår! Våren är på G! Tog en låååååååååång ducsh och sen gjorde jag lite mat. Tror jag ska vara hemma idag och bara chilla. Mina föräldrar lockar också med pizza till kvällsmat, låter gott.

Har inte skrivit här på hela dagen ser jag nu. Idag vaknade jag kl elva av att någon bankade så det lät i hela huset, ååhhhh. Men fick en tjuga för att jag skulle bli glad igen, snacka om att köpa sina barns kärlek. Åt sen...fan, kan inte stava det. Det var iallafall svingott. Kollade lite på tv och chillade hela dagen. Började städa men ångra mig i samma stund. Börjde liksom storstäda, inte bra. Fan vad jag ångrar det, men ska ta tag i det imorn när jag faktiskt har tid. Gjorde misstaget att slänga en glassak fylld med vatten in i väggen när jag skulle pricka sänge, vatten och glas i sängen är inte skönt! Hoppas det blir mat snart, de kurrar i magen. Senare ikväll ska jag träffa Fanny och kanske sova där, ska bli kul. Alla är ju helt off idag, konstigt. Får se om jag träffar krapping och jocke om fanny tar allt för lång tid på sig. Fast ska ju äta och sånt också. Hör nu hur ytterdörren öppnas och stängs hela tiden, vad är de för folk? Tydligen Jimmy som är här, wtf, flyttade inte han hemifrån i fredags?

Hejdär, eller nåt. Sitter och lyssnar på musik som vanligt. Har nyss bytt från Angel med Akon, love it. Har suttit och kollat klippet när han sjunger den på Victoria's Secret fashion show flera gånger om. Kan knappt sluta titta helt sjukt, så jävla bra låt och så snygga tjejer. Ändå är det typ bara tjejer som kollar på den modevisningen, fast killarna kanske inte vet vad som väntar, hahaha. Idag så städade jag aldrig. Åkte till moster och umgicks med sjukt söta och underbara Julia. Sen tog jag bussen med Emelie och Fanny hem till Emelie en stund. Åkte sen till Maistro och åt pizza, igen. Sen köpte vi godis och gick hem till Fanny. Vi kollde på kort, fick ett kort av Fanny på mig,hon,Tessi och Martina när Fanny fyllde. Fast inser nu att jag glömt det hos Fanny, synd. Vi skrattade åt några kort sådär, en skit lost bild på Fanny på ett bröllop, hahahahaha! Sen satt vi lite vid datan och skrattade ännu mer så Hildas blåbärsdryck bara spruta ut! HAHAHA! Emelie skaffade blogg också, hoppas det blir bra. Fanny satt och kämpade med lite design men tillslut efter mycket om och men så blev det helt okej. Mycket skratt när hon tordde hon kunde hela tiden. Emelies blogg heter iallafall http://emeliebergmans.blogg.se/ Vid halv tolv så åkte jag hem och åt lite till. Tjockis som vi idag insåg måste vara mitt mellanamn.

Idag har jag en sjukt dålig dag. Pappa  väckte mig vid tolv, jag lå typ kvar en timma och lyssnade på musik. Sen kom han in och sa att det var mat. Då gick jag och duschade istället sen blev det fiskpinnar och potatismos. Gick sen in till mitt rum igen, äter godis för jag är hungrig fortfarande. Ska snart ta en macka eller något. Ska fixa mig och städa mitt rum. Ska åka till moster också. Senare idag ska jag nog träffa Fanny och Emelie. Hinner inte följa med Fanny nu klockan två tyvärr. Men nu måste jag börja fixa mig.

Armbadet och halsbandet jag köpte igår

Nu kommer ett sånt där tråkigt inlägg, eller det kanske är kul att läsa, vad vet jag. Jag sitter iallafall i min säng i mitt kolsvarta rum med datan i knät. Har suttit i mitt rum hela kvällen och försökt få bort det lilla illamåendet jag fick efter av att ha ätit staaark tacos. Men så illa mådde jag inte. Har dock sjukt ont i mitt ben, hade det en gång hemma hos Ludde förut, sen igår kom det tillbaka så nu har jag haft ont ibland i snart två dygn typ. Men jag klagar inte. Jag satte mig och kollade på Remember me, så jävla bra! Utom slutet. Skulle ha börjat kolla på filmen senare så jag kunde somna efter. Men såklart ska jag vara hur pigg som helst nu. Ska försöka sova om ett tag, tänker inte bli en av dom som är uppe till sex utan anledning, man blir ju depp. Förra vintern så sov jag typ hela dagarna, vaknade när det var mörkt och skit. Sen när skolan började så var jag ''sjuk'' eller aa, borta fett mycket. Ska inte hända i år bara för att vintern gör mig deppig. Imorgon tror jag att jag ska följa med Fanny till frisören, måste hinna att städa också. Shit. Jaja, orkar inte tänka på det nu. Ska lyssna några minuter till på underbara versionen av Dum av dig med Robin Bentsson, snacka om bra!



 

Det är första gången jag sitter vid datorn idag. Om man inte räknar med Facebook i mobilen. Idag så gick jag upp innan tolv och åt frukost och så. Slängde på mig lite kläder och så sen kom Fanny och hämtade mig. Vi åkte till eskilstuna, Fanny köpte äntligen ett par varma skor, UGGS! Vi gick runt och även om jag har handlat för skitmycket för någon vecka sen hittade jag ett armband som jag är förälskad i och ett halsband. Köpte också ett puder som jag behövde och en tröja. Hade skit kul iallafall, kollade på konstigt folk som gick omkring. Speciellt två killar som gick och trodde att dom va något, fast fan vad knäckta vi blev sen, höll på att dö av skratt. Fanny skämde bara ut mig en gång idag när hon lyssnade på musik i mobilen och sjöng, ''Svartskalle stoltas i staaaden, spritt språngande gaaaalen'' många blickar, mångar blickar. Vi gick runt ett tag och jag är faktiskt jätte nöjd med mina små köp. Fick typ åtta par jeans av Linda idag också, INGET PAR PASSADE! Så jävla fel storlek att jag inte ens kunde göra shorts av, fan då. Ska försöka tigga till mig lite pengar och åka in till stan och köpa ett par. Byxorna jag beställde från hm kommer inte förän februari typ, kan inte vänta. Vill ha nya byxor nu. Nästa vecka tror jag min bikini och min bh från hm kommer iallfall, och kanske min klänning också.


Var och åt ute idag, igen. Gick hem och gjorde ingenting, satt typ bara vid datan. Sen kollade jag hur mycket ett Wii men det kostade för mycket. Kom på att jag har ett gammalt Eye toy som jag blev sjukt sugen att spela. Fanny kom hit och vi spelade det, hahah. Fan va kul och konstigt det var på samma gång. Slutade spela efter en stund och så började vi gå mot ica för att köpa lite godis, typiskt oss. Gick tillbaka till mig och gjorde macka i ugn, svingott. Sen gick vi in till mitt rum och högg in på godiset. Vi pratade och kollade i horoskop för 2011. Alla mina sa ungefär samma sak faktiskt, jag kommer göra framasteg i skolan. Jag kommer ha en bra ekonomi. Jag kommer typ alla dissa alla killar som gillar mig, fram till hösten. Jag kommer typ fest loss nu i vår.Och så stod det att andra veckan i Januari kommer bli speciell. Får se om allt stämmer, hoppas det. Haha, vi kolla massa horoskop och typ gjorde test och sånt. Fanny blev Förhållnde-Fia och jag blev Singel-Sara, vilket vi insåg stämde in på båda. Sen lyssna vi på musik, lyssnade på alla mina låtar på mobilen och rensade. Tur det för min tid på spotify har gått ut på båda, förstår inte hur mycket jag lyssnar på musik. Men kopplde in mobilen så har en spotifylisat nu som aldrig kan ta slut, skit bra. Utan musik vet jag inte vad jag skulle göra!




Robin Bengtsson - Från och med du



Petter - Livet är en bitch

Klockan är halv tolv och jag är redan klar. Om någon timma ska jag gå ut och äta någonting, fan att kinaresturangen inte är öppen, är sugen på friterad kyckling. Sen ska jag bara ligga ner typ hela dagen och inte göra nånting, för jag orkar inte, och jag vill inte. Fast har ju konfirmation idag, fan, måste nog gå ut iallafall. Hinner nog bli lite mer pigg tills halv fem iallafall. Ska kolla runt på lite bloggar nu sen ska jag byta om igen, har jämt beslutsångest när jag ska klä på mig...


                                                 

Sitter och äter upp resta av Polly påsen, min mage kommer ångra sig. Har varit med Fanny idag, inget ovanligt. Gick till backen och åkta pulka, fan vad jag skrattade för att jag ramlade hela tiden. Efter ett tag kom Moa,Linn och Martina också, vi åkte några gånger men vi tröttnade typ direkt. Jag och Fanny började gå hem mot mig. Jocke ringde mig och fråga om vi skulle åka pulka. Tyvärr hade vi nyss gjort det och inte sagt något, synd för dom. Trodde först inte att det var Jocke jag pratade med, var helt säker på att det inte va han. Men det var det, fast en stackars sjuk Jocke.

Jag och Fanny gick iallafall hem till mig och bytte om och sånt, sen skjutsa pappa oss til Miastro. Där utanför stod Ludde och Jocke, värsta tajming ju. Vi gick in och tryckte in oss kebabpizza, inte så gott. Jocke och Ludde bara satt där helt döda och jag och Fanny började prata om allt sånt där ointressant vi brukar prata om. Klockan blev tio så då gick vi. Jocke åkte hem och vi andra stod och prata. Real buissnes. Helt plötsligt kom Björn och cyklade förbi med ett par skidgalsögon för att det snöade så mycket, hahahaha. Stod där tills elva och då började jag frysa så då åkte jag hem. Imorgon blir som vilken dag som helst, sitta och slöa och göra ingenting, sen hitta på något när alla har vaknat. Det är konfirmation imorn vilket ska bli lite trevligt, får se om alla kommer såhär på lovet. Det ska jag iallafall ;)

Hittade två jätte fina bilder från grötlunchen som Gianna tog..

Snart är lovet slut, shit. Vaknade redan halv elva. Gjorde fattiga riddare till mig själv och kollade på film. Satt lite vid datan och satt och sjöng för mig själv, får ju passa på när man är själv hemma. Fast brukar sjunga med i låtarna när alla är hemma också. Sen gjorde jag mat, eller jag värmde vitläksbröd sen åt jag pastasallad med kyckling och sånt, rätt gott. Senare vet jag inte vad som händer, ska kanske träffa moa och fanny för fanny ska färga håret blondt hos frisören. Senare ska jag försöka få mig folk att åka pulka, tror jag får med mig några iallafall. Har gjort typ tre ny headers till min andra blogg men har bestämt mig nu. Vill ha ny design här, typ en enkel vit men bara den tar ju lång tid typ. Får se hur det blir.

sitter och lyssnar på musik just nu. Ska snart smyga ut och hämta lite godis och cola. Fan vad jag har gått upp i vikt på senaste tiden, men det gör absolut ingenting, går gärna upp några kilon. Grejen är den att jag går upp i vikt på helt fel sätt, av att äta massa godis och skit. Men vem kan låta bli? Men i år ska jag träna både måndagar och onsdagar och det är jäkligt jobbigt, eller vet inte eftersom vi har två helt nya danslärare. Ska försöka gymma nångång ibland också. Jag och Felicia gjorde det ett tag förut men jag tröttnade. Sen ska jag äta nyttigt, eller jag kan inte lova nånting för det kommer aldrig hända. Men träna ska jag göra, minst två gånger i veckan, det är inte helt fel. Imorn ska jag följa med Fanny till frisören eftersom hon har orange hår. Själv har jag inte tid hos frisören förän  i slutet av februari, fick inte tid förän då, måste ju gå hos den bästa av dom bästa liksom.

Fanny

Sitter ensam i Fannys badrum just nu. Mötte henne för ett tag sen och innan jag skullle gå hittade jag inte mina sköna uggs någonstans, fan om dom är borta asså. Träffa iallafall henne och vi gick till ica och köpte hårfärg och en massa godis. Vi har sjukt mycket godis kvar och en låda hårfärg kvar. Hon ska färga blondt och när hoon har skjölt ut det så blir det kanske lite orange tror vi, men sen ska hon färga en gång till och då blir det iallafall blondt. Tror det blir bra faktiskt, är också sugen på att färga håret. Jag är ju så feg så jag brukar ju göra sånt hos frisören för att jag är så rädd om mitt hår, hahahaha. Tror inte att det gör något om man färgar själv men jag är ju megafegis. Men det kanske är bra eftersom jag har aldrig ångrat mig när jag har gjort något med mitt hår. Men tror jag ska ha lite blonde spray i mitt hår någon dag så min utväxt blir lite ljusare iallafall.
Grötlunchen förrförra året

Hej, vaknde tio idag, yes, tidigt. Jag är trött hela tiden men jag vet inte varför, tror jag sover för mycket. Har nyss beställt kläder ifrån hm, fast bara från vårkatalogen så det kommer inte än på ett tag. Har beställt en bikini, hehe, kunde inte låta bli. Tror det blir att träffa Fanny lite senare, får se vad vi hittar på. Just nu kollar på jag på Top model men ska snart gå upp fixa mig. Inatt drömde jag jätte mycket, vaknade flera gånger och allt. Skit lääskigt. Måste verkligen gå och fixa mig nu men dom bråkar på Top model, kan inte låta bli att fortsätta kolla.

Har varit i västerås och kom hem för en liten stund sen. På Burger King har dom grymt roliga skyltar måste jag säga. Träffade Oskar också, fick tillochmed rabatt och han kom ut och serverade kaffet också, värsta lyx ju. Har haft en skön och rolig dag tycker jag, lite trött just nu bara. Nej nu ska jag sluta skriva, måste dra nu.

Mamma väckte mig vid tolv idag. Kollade lite på tv sen fixade jag mig. Sen blev det mat och nu sitter jag här. Ska åka till farmor om ett tag och fira henne. Vet inte vad jag ska gör senare. Ikväll ska jag nog följa med Robin och dom till stan, sen ska vi äta Burger King.. fan vad gott. Får se om jag gör något mellan farmor och stan.  Kan tänka mig att mina kära vänner fortfarande sover någon får jag nog tag på om jag skulle vilja det. Försöker bränna ner filmer, har misslyckats två gånger, ska testa en gång till, tredje gången gillt eller?

Gud nu känner jag mig trött. Har bara varit hemma idag, orkade inget annat. Gick upp och satt mig lite vid tv och sånt, mamma började steka korv och fyfan vad de luktade äckligt. Som tur var fanns det kycklingspätt kvar från maten dom åt igår. Fast det var inte så jätte gott så efter vi hade ätit smällde jag i mig lite ost och kex. Efter det blev det godis och massor med cola och Eclipse. Myste med mig själv, hihi. Sen försökte jag bränna ner film från datan till skiva, jag lyckades förutom att jag lyckades bränna ner den enda filmen utan ljud. Hade inga fler skivor så får testa någon annan dag. Sen helt plötsligt så skulle vi äta igen, nu blev det iallafall hembakad pizza. Kollade på Wallander också, fan va spännande det var. Mina föräldrar hade redan sett den, men jag fick bestämma för hur ofta är deras dotter hemma på en lördags kväll? Aldrig! Efter det satte jag mig här och blev lite uttråkad. Eftersom jag sov länge så va jag inte så trött. Men helt plötsligt blev klockan nästan tolv och kände hur jag började bli trött. Ska ta mig en dusch tror jag, eller har jag duschat idag? Ska iallafall ta mig ett glas cola, har druckit massor av cola idag, det har behövts kan jag säga.

Igår var det nyårsafton! Kvällen började med att dunka musik hemma hos Tessi. När hennes familj hade åkt så gick vi ner och började göra tacos, det gick faktiskt bra. När vi satt oss med maten insåg att vi hade glömt att köpa ost och att vi hade glömt att skära tomaten. Men det var skitgott ändå. Vi åt och sånt och hade allmänt trevligt, tog en massa kort som felicia har så dom kommer inte upp förän om några dagar typ. Vi hade också köpt kladdkaka så vi gjorde grädde och så tände vi tomtebloss och skålade tillsammans. Runt ått började vi gå mot Martina eftersom Svein då inte hade kommit. Hos martina var också Casper,Fredrik,Ludde,Jocke och Krapping som vi umgicks med. Fast Casper och Fredrik drog ut till berg efter ett tag. Vi satt iallafall och var sociala och fixade musik och sånt. Fanny,Evelina,Line och Emma kom också och gjorde oss sällskap vilket var trevligt. Jag hade skit roligt verkligen. Efter en stund gick jag,Jocke,Krapping och Ludde och mött fiia ute. Det snöade skitmycket men det var faktiskt fint. När vi kom till martina igen så fortsatte vi att fira. Efter en stund drog några, kavr var jag,Fiia,Martina,Tessi,Moa och Felicia. Vid tolv gick vi ut och ställde oss på backen, det var lite svårt för martina att komma upp för backen eftersom hon ramlade hela tiden. Men jag tor Tessi,Felicia och Moa hjälpte henne. Sen blev klockan tolv och jag fick årets första puss av söta fiia. Vi skrek GOTT NYTT ÅR och sånt sen gick vi in och försökte hålla martina vaken. Efter någon timma så gick jag och fiia ut. Då stod det några killar längre bort som vi typ kände igen och fiia typ började skratta åt mig när dom började gå emot oss. Då insåg jag att där stog jag med min jävla partyhatt på mig, men jag gav bort den till en av killarna, hahaha. Stod och snacka lite med dom sen fick vi skjuts hem. Jag gick direkt in till mitt rum och satte mig vid datan, jag vet, nörd jag är. Började må lite illa efter ett tag, hehe. Pratade med sandra lite sen vid tre var jag tvungen att lägga mig ner. Somnade typ direkt och vaknade vi tolv idag. Jag har haft en sjukt bra nyårsafton.
Lagom borta jag är på sista bilden....


Enda bilden som ville laddas upp, fler bilder kommer sen för Felicia tog massor med sin kamera sen har jag några på min också. Har haft en AWESOME kväll måste jag säga. Mår dock lite illa nu, men vad gör det om 200 år?