Ååh har ingen blogglust fast ändå har jag det, orkar inte mig själv. Sitter och lyssnar på en av dom bästa låtarna som finns, fast det har jag nog sagt om många låtar. Måndag idag och det va väl okej, intressant va? Kändes så himla skönt att lämna in no uppsatsen idag fast jag fattar inte varför för det var inte ens jobbigt. So prov nästa torsdag tydligen och jag som bestämde mig för att plugga som ett as funderar på om jag kommer hitta orken. Det är det som jag är så dålig på, jag vet att om jag inte pluggar kommer jag ändå få ett g och om jag läser igenom kommer jag kanske få vg för jag hänger med så bra på lektionerna men om jag pluggar som ett as så kan jag få ett mvg men jag orkar fan inte!! (vet att det lät ego). På svenskan började jag skriva på en novell (FAN kom på nu att jag skrev på svenska när jag skulle skriva på engelska, fml) den handlar om en tjej som flyttar ut till skogen för jag är så jävla sugen på att göra det!!! Började läsa http://jonnajinton.se/ och hon flyttar ut till skogen och fan vad skönt det verkar! Fatta ett sånt ställer på sommaren och inte göra nånting och ta dit sina vänner och inte göra nånting, fan va häftigt!!! Dör lite. Somnade när jag kom hem, tabbe, är ju skit pigg nu och otroligt jävla uttråkad. Vill duscha men den funkar inte att duscha 458 gånger om dan för då tappar jag fan håret snart, får nöja mig med en gång om dagen:( ÅÅHHHHH vad det märks att jag är uttråkad!!!!! Ska iallafall ska berätta om denna underbara låt som jag pratade om i början. Idol skivan har ju äntligen kommit (så man kan lyssna på spotify äntligen!) och nu kommer jag chocka alla......det är inte Moas låt jag pratar om tyvärr. Det är Amanda fondells låt den är ju såååå underbar! Det är helt ärligt den första låten som jag har börjar gråta åt för att den är så himla bra!!!
Amanda Fondell – Hey Ya
Amanda Fondell – Hey Ya
Amanda Fondell – Hey Ya 
LYSSNA DIRR


Äntligen fredag!!! Har haft en väldigt bra fredag, tog ut/räkna/fixa/gjorde så att man kunde kolla på en kiwis dna idag på non, coolt som fan.  Annars tråkigt fast bra skoldag. Kom hem och blev arg och ledsen över typ ingenting men tog världens längsta dusch så de blev bra. Måste snart börja fixa mig sen käka så jag kommer härifrån snart! Ser framemot en lugn kväll, har allt jag behöver för att få en lyckad fredagskväll och det är pengar, det där som alltid gör mig glad och en av mina bästa vänner. Ooops, hörde att något sattes in i ugnen så måste skynda, heipa.
http://beautifuldisasterr.blogg.se/
Mår så himla dåligt just nu över en massa små saker men försöker för första gången att göra massa skolarbeten istället för att lägga mig och dö. Skrev klart no upssatsen idag vilket känns så himla skönt att ha gjort flera dagar i förväg, ångrar att jag inte tog med mera matte hem för blev klar snabbt. Min skoldag har varit helt okej fast det är onsdag. Hade först luciaträning och halva franska lektion gick bort eftersom någon tröck på brandlarmet (nästa gång ska jag fan gå till skåpet och hämta jackan!). Missade lite av tekniken men hann göra klart den där grejen iallafall. På bilden blev jag och Melinda helt insatta och vi satt och målade in i det sista!! Sen matte och jag jobbade rätt bra faktiskt. Imorgon ska jag till håkans döttrar på luchen och käka världens godaste sallad (lääängtar) så dagen kommer vara bra oavsett vad. Efter skolan blir det utevcklingssamtal vilket brukar gå bra, sen blir det öppet hus på carlforska. Nu ska jag nog plugga lite matten, känner mig duktig.

Ååhh dagen igår var så grym! Åkte in till stan med Tessi vid ett och så gick vi lite på stan. Jag skulle inte köpa nånting men det blev 4 tröjor iallafall, hehe. Sen köpte vi lite godis och sen gick vi på Breaking dawn och fy satan vad bra den va!!!! Det var helt sjukt bra slut också!!!! Fattar inte att man måste vänta ett helt år tills nästa!!!! Efter den gick vi iallafall till donken och det va gott, inget ovanligt. Åkte med halv åtta bussen hem och mötte upp våra vänner. Jag, Tessi, Fanny, Martina, Fiia, Sandra  och Felicia gick hem till mig och började spela kort. Sen kom Emils och hans två kompisar. Kortspelet gick överstyr när jag började fuska för då började alla fuska och alla var lika dåliga på att ljuga. Idag så sov jag ända till halv elva men va ändå trött när jag gick upp. Idag blir det en riktig bra söndag känner jag. Snart ska jag äta världens godaste mat, kött, klyftpotatis och nån sjukt god röra, dör lite! Sen ska jag kolla på massa filmer och äta ostbågar, godis och dricka cola. Sen ska jag äta tacos ikväll, räknat ut att jag går upp sisådär 2-3 kg.

Blev gårn denna kväll men den var faktiskt riktig lyckad. Träffade Melinda, Sandra, Felicia och Fiia en stund också men dom följde inte med mig och Tessi till gårn. Vi dansade med några såklart och det var roligt som vanligt. Sen pratade vi lite med Emil om gamla minnen (törs man säga så?) och han hade två kompisar med sig som mobbade mig och Tessi för vi pratade i mun på varann när vi pratade med varan.
Sen gick dom då spelade vi uno eller jag var den som fick blanda kortleken (hjälteuppdrag). Skulle spela biljard egentligen men nån sjujävla skön kille började spela gitarr och berätta de mest skjukaste historierna och det var så himla roligt!! Fick spela lite biljard med någon som faktiskt var sämre än mig (äntligen!) sen fick jag skjuts hem av Tessi. Sitter nu och smaskar på mitt godis som mina föräldrar köpte åt mig, jag ska berätta om mitt godis. Dom frågade vad jag var sugen på och ja svarade ''överraska mig, vill iallafall ha lite saltlakrits och några dumle'', dom kom hem med en godispåse bestående av endast lakrits och dumle. Imorn väntar en dag av vila vila och vila eftersom, som ni kanske vet, är sjuk. Hade halsont, ingen röst och hosta över höstlovet. Blev i veckan sjuk igen med en annan slags hosta och halsont. Gick till skolan idag och nu är jag täppt i näsan och måste flåsa genom munnen, love life. Tröstar mig med att jag har haft en grym fredag sen kan resten av helgen bli hur den vill.

(inlägget blev så pass fullspäckat med roliga ord och händelser att detta inlägg inte behöver en bild)

Gick till skolan fast det tog emot. Men det var helt ovärt att gå till skolan för jag låg inte efter i matten jag låg fan före, vi behövde inte anteckna viktiga saker på no för vi får dom utskrivna på måndag och jag vann inte över Henke på badminton utan det blev oavgjort!!!! Hade annars grymt roligt på idrotten, skrattade så jag trodde att jag skulle kissa på mig. Kom hem och trodde att jag skulle få ta det lugnt men nej då kommer kära kusin barn och röjer. Låste in mig i Jimmys rum (vadå jimmys rum!? han flytta fan hemifrån för typ 2 år sen!) och kollade på solsidan där inne och åt lite godis. Väntar nu på att min föräldrar ska göra klart den där jävla pizzan!! Efter den ska jag träffa Tessi och vi ska nog va på gårn om inget annat händer (standard).

Jag blev sjuk igen, jippie. Dansade i tisdags iallafall och det va sjukt roligt eftersom det var länge sen och så höll vi bara på med koregrafin (?) eller vad det heter... Va hemma både igår och idag för jag har hosta men jag kan inte hosta för jag har så ont i halsen. Knaprar i mig halstabletter, hosttabletter och tabletter mot halsbränna, det ena är äckligare än det andra. Kollade klart på alla desperate houswifes avsnitt igår och nu har jag kollat klart på alla dirty sexy money avsnitt också, vad ska jag göra när dom tar slut?! Ska nog gå till skolan imorn för jag får inte missa matten eftersom jag missade den igår, måste göra en massa prov men jag tror inte jag ligger efter ännu. Ska nog på Breaking dawn i helgen så ska nog ta och kolla på senaste filmen eftersom jag ändå inte har något att göra. Det känns som att jag har varit på bio jätte mycket på senaste tiden men det är ju så himla roliga och mysigt!!! Älskar att gå på bio men min homies♥♥

Jag tror att jag håller på att bli sjuk igen, orkar inte. Nej nu ska jag fokusera på det positiva i mitt liv!! Igår så gick jag ut med Felicia och vi hade de trevligt men det va inte så kul att vara ute. När Martina kom så köpte vi cola och chips och åkte hem till mig och satt typ och prata länge om allt, bästa söndagen på läääänge. Idag så va det väl en vanlig måndag och engelskan och svenskan var lugn så det var jätte bra. Sen på no så kollade vi bara på film så jag skrev en fin dikt om det eftersom jag var så uttråkad. Fick tillbaka mitt no prov och jag fick mvg!!!! Så jävla glad eftersom jag annars har g i no. Åkte hem och så bäställde jag en ny vinterjacka eftersom min är så klumpig, synd bara att det stog att dom hade extra mycket att göra så den skulle ta längre tid men jag är glad ändå!! Så dagen har varit bra förutom att jag håller på att bli sjuk men hinnar iallafall träna imorn innan jag blir sjuk på riktigt, får ju tränings abstinest annars!!

Jag tycker att jag har väldigt bra relation till mina föräldrar. Jag har alltid respekterat dom och dom har alltid respekterat mig. Har aldrig skrikit åt dom, bara skrikit till dom när dom är en bit bort, ni fattar. Okej, jag har skrikit åt mina föräldrar några gånger över nån skit sak men då förstår dom att jag bara är på dåligt humör så dom låter mig skrika sen blir allt bra. Jag har aldrig svurit åt mina föräldrar eller kallat dom saker och det skulle aldrig falla mig in och dom skulle aldrig göra det mot mig, kan inte ens förställa mig det.
Min tro? Jag fattar inte...
Så jävla sliten så det finns inte. Igår gick jag ut och träffade mina vänner och vi gick till gårn ch chilla och körde biljard. Sen skulle vi köra kinect (dansspel) och det va så jävla roligt fast jag trodde inte att det skulle vara det. Hoppas Martina köper kinect då ska jag fan väldsgästa henne varenda kväll. Åh nu börja jag tänka på vad jag ska önska mig i julklapp, bättre tidigt än aldrig, eller hur är det man säger? Jaja, idag får jag se vad jag tar mig till...får väl ta nån slags energi tablett eller nånting. Somande typ två för jag hittade min gamla mobil så jag satt och läste gamla sms. Vi skickade typ 4835 hjärtan till varann, värt? Men vi verkade alltid ha en massa att göra. Och alla människor jag smsade med, kände inte igen hälften av namnen, wtf?! Läste väldigt roliga saker, dock för privata för att skriva här.... Nu ska jag keka min gamla favorit mat, heipa♥
Äntligen fredag!! sitter och sjunger till Ron Pope ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥. Dagen idag har bara varit bra. Blev av med ett prov som låg och vänta sen kollade vi på film på no. Hade håltimma så vi gick runt lite innan det var dags för idrott. Körde badminton och det va skitroligt och jag va grym, vann över Henke flera gånger!! Cyklade hem och nu sitter jag här och lyssnar på Ron Pope (han är bäst) och dricker lite cola. Ikväll ska jag träffa mina girls och jag har en känsla av att det inte kommer hända ett skit vilket är synd för då hamnar vi nog utomhus och jag tänker inte ha vinterjacka vilket jag borde så det är riktigt synd, men får hoppas på de bästa. Får se om jag gör något nyttigt som att städa rummet eller köra ett Desperate Housewifes maraton tills jag vill dra ut.

gorgeous <-- LYSSNA!!

Jag hatar att typ varje dag när jag ska gå till eller från skolan så går jag förbi 485 lastbilar och grävskopor och stora hål i vägarna. Och varje gång det finns en grävskopa i rörelse känns det som att den ska slå ner mig, blir ju livrädd varenda gång! Annars började min dag med att jag gick till skolan i en timma och chilla med Sandra och Ida sen gick jag hem. Väl hemma så bjöd mamma på pizza innan det va dags att åka tillbaka till skolan för att ha musik där vi inte gjorde ett skit. Sen hade vi so som va långtråkig som den alltid är på torsdagar. Fick iallafall färglägga lite länder så jag och Fiia var typ överlyckliga. När jag kom hem tänkte jag ta en macka men jag var för lat så jag tryckte i mig nästan en hel Ben och Jerry, ångrar mig rejält nu:(

David Guetta – Gettin' Over You (feat. Fergie & LMFAO)

Är så himla trött på skolan just nu men det kändes lite bättre idag efter att jag hade lämnat in min uppsats om Hawaii. Började tio idag så det va skönt och vi började prata om första världskriget men historia är ju så jävla tråkigt, det är helt ofattbart. Va spenatsoppa till lunch...usch. Fanns iallafall macka med ost och mandarin så det va ju himlans bra. Sen va det slöjd och jag gjorde en jätte vacker klocka som jag faktiskt är nöjd med. Sen va det franska och sen cyklade jag hem. Ska sätta på mig lite kläder och åka tillbaka till skolan för att ha franskamöte. imorgon är de helvetesdagen men har möte med syo mitt i en lektion så det är bra så man får komma undan en stund. Måste dra nu heipa!!

The Kooks – Ooh La
Herregud 2011 är ju snart slut... Mitt år har iallafall överlag varit helt underbar. Det har inte hänt något speciellt, såklart så var vintern lite mer deppig pga många skolveckor på raken, kyla, mörker och brist på saker att göra. Men vintern va ju såklart rolig ändå. Den roligaste tiden måste vara våren precis när det blev sommar och vi bara njööt av vädret och hade ''picnik'' typ hela tiden och umgicks och lyssnade på musik, det va tider det. Men har haft en grymt år och har så himla många minnen!

Hallå där de va inte igår så kan berätta lite vad som har hänt på senaste tiden. I torsdags var jag ute med Fiia, Felicia, Ludde och Tessi och det va så himla skönt att få träffa dom eftersom jag hade varit hemma innan. I fredags så åkte jag, Tessi och Fiia in till stan och åt donken sen kollade vi  på bio. Vi tittade på paranormal activity 3 och det va seriöst det värsta och bästa jag har varit med om den va såå sjuuuuuukt bra!!! Åkte till stan med mammi för hon skulle köpa skor sen slutade det med att jag köpte ett par grymt snygga högklackade skor, hihi! Sen va vi hos Fanny och firade henne och vi åt tacos och sen kollade vi på skäckfilm och den va också skit bra. Åkte hem och somna nästan direkt och idag så städade jag så kom mäklaren hit för vi skulle ha visning så då åkte vi till pizza hut och jag åt så jag trodde att jag skulle spricka. Har titta på/sovit till forrest gump och den va rätt så rolig faktiskt. Imorgon ska jag tvinga mig till skolan fast jag är sjuk så jag kan skriva klart den där jävla uppsatsen, fml.

Kollade vad jag gjorde för exakt ett år sen och jag hittade lite kul som hände i november förra året.


Vi hade riktigt trevligt hos Martina den 11 november 2010 en viktigt kväll att minnas!!!

Badade badtunna hos Fanny och den var så varm att man inte kunde vara i den.

Den första riktiga snön (alltså den som stannade) kom den 9/11 det är snart den
9!! Fml om det börjar snöa snart...

Vi va i finnåker för första gången och vi hade så himla roligt och kommer aldrig
glömma det...
1. http://blogg.aftonbladet.se/22226
Sofi Fahrmans blogg för att hon bor i New york och gör så grymma saker helt enkelt.
Och så har hon ju srivit mina favoritböcker.



2. http://nyheter24.se/modette/angelicablick/
Angelica Blicks blogg för hon har grym klädstil och helt underbara bilder.



3. http://blogg.amelia.se/josephine/
Josephine Bornebusch blogg för att den är verkligen inte en typisk blogg. Det är
roligt att läsa eftersom hon håller på med filminspelningar och grejer och reser en del
och så är hon så sjukt jävla rolig!!!



4. http://kenzas.se/
Kenza för att hon har ett liv som är värt att läsa om.

Jag och mamma pratade om något minne häromdagen som jag kom ihåg från när jag var typ 3-4 men jag kommer inge ihåg va det va nu, inte hon heller. Ett annat minne jag har är när vi va i Örebro med farfar och så åkte vi ett tåg som var gammalt, sånt där som har en grej längst ner som går runt runt. Kommer ihåg hur vi satt och så och åkte en bit men inte så mycket mer. Och vi har inga kort från det heller för om man har kort på saker kan man tro att man kommer ihåg det fast det egentligen är så att historian har alltid kommit fram när man tittat på kortet ni vet.

Den staden jag vill besöka mest i hela världen är New york och i mars nästa år då jävlar ska jag dit, fiifan vad häftigt!! Annars vill jag åka lite överallt av konstiga anledningar. Jag vill åka till Argentina för det känns så himla bra och det ligger i sydamerika (vill åka till alla världsdelar förutom där det bara är is). Så vill jag åka till Vietnamn (stavas det så? viethamn?) för det känns också bra. Sen vill jag åka till Paris och förhoppningsvis gör jag det i maj nästa hår *håller tummarna*.  Och så vill jag åka till en jätte liten stad på gränsen mellan Frankrike och Italien, och sen vill jag åka till sydafrika. Bo vill jag göra i London eller nånstans i england eller i Australien eller i Usa eller Kanada för där kan jag prata språket.....

Vaknade kl 10 och gick upp och åt rostade mackor med gräddost och o'boy. Började fixa mig och sen åkte jag med mamma till stan. Kom till stan och gick runt och jag skulle köpa en halsduk som jag sett på hm för någon helg sen. Hittade inte halsduken men frågaade och den hängde någon annanstans men den satt inge bra så köpte den inte. Gick lite till och hittade en lila halsduk på gina för 99 kr och en silvrig ring för 15 kr. Gick till make up store och köpte nya concelers för 245 jävla kronor med det är så jävla värt det. Gick till igor sen och gick in på kicks och köpte fler ansiktsmasker. Stannade vid ett bageri och köpte macaroons. Åt lunch på libanesiska, det blev strips och grillad kyckling och jag blev förälskad i kikärtsröran och grillad aubuergien (?) och gick där ifrån mätt. Innan vi åkte hem gick köpte jag present till fanny också eftersom vi ska hem till henne på lördag. Va inte så shoppingsugen så va nöjd med det lilla jag köpte.

Åkte hem och satt lite vid datorn och läste lite bloggar sen hade jag Dirty sexy money maraton och som vanligt är jag besatt av ännu en tv-serie. Blev trött och fick ont i halsen men ville ta mig ut ändå men valde att stanna hemma och spara krafterna tills imorn. Åkte till ica med mamma och köpte kvällsmat och glömde köpa ben och jerry glass, fml. Gjorde mat och åt det och satte mig här, har inte ätit socker på hela dagen så jag tror seriöst jag kommer avlida snart.....
Kul att man ska bli sjuk när det är lov. Igår så va vi hos Martina och det va väl trevligt. Det va så himla kul när Tessi, Fanny och Martina stog och sjöng och dansade till massa låtar och Martina blev typ helt allvarlig och började gallskrika det såg så himla lost ut. Idag så skulle vi åkt in och fixat pass men pappa fick inte ledigt så jag och mamma åkte in iallafall så köpte iallafall smink, present åt fanny, en ring och en halsduk så det va inte så dåligt. Har sån himla lust att gå på bio men det är ju så dyrt att gå i stan så ingen kommer ju följa med.....fast va ju faktiskt på bio för inte så länge sen. Vet inte om jag ska stanna hemma idag, det beror väl på om det händer något roligt. Först ska jag iallafall sitta vid datorn ett tag och sen ha Dirty sexy money maraton, love life.