Tjaa, kvällen igår va så himla bra. Jag och Tessi skulle gå till Fiia men när vi började gå kände vi hur långsamt de gick i högklackat så vi tog cyklarna istället. När alla kom till Fiia blev vu bjudna på drinkar och tacos, vi blev sådär tysta ett tag som vi brukar göra när vi äter god mat tillsammans. Sen satt vi och prata och sen blev det efterätt. Hade så himla kul. Vi gick runt en sväng men vi gick ifrån alla så vi gick hem till Fiia igen och satt i mörkret med alla fina ljus. Vid halv två så cyklade jag, Tessi och Felicia hem till mig. Vi kollade på solsidan sen när vi skulle gå och lägga oss så typ ssatt vi och prata istället, typ standard. Hade iallafall grymt kul. Nu ska jag packa ner colan och chipsen och de innan dom andra kommer för då drar vi till björnö(n?). Har haft ont i magen hela förmiddagen men jag hoppas det blir bättre, de gör inte lika ont som innan iallafall. Jaja, ska skynda mig och packa lite nu.
Hello bitches, hehehe. Idag är det fiias födelsedag, gud så jag har längtat. Tessi är här just nu och vi ska börja fixa oss men jag har ingen jävla aning om vad jag ska ha på mig. Ska hem till Fiia sen med tjejerna och ät tacos, satan va kul vi kommer ha!


Fina fiia

Godmorgon eller godmiddag? Jaja, chillar här hemma forever alone. Det är inte strålande sol idag men de duger så länge det är något varmt ute. Har spelat froggy jump typ hela morgonen och jag är verkligen sämst, men jag lyckades få 1 diamant och 100 mynt (nae, kronor kanske man säger). Hade världens bästa dröm inatt och jag vill bara tillbaka till den NU! Jaja, ska börja laga mat åt mig nu, de kan ju ta ett tag, kanske en dusch medans ugnen blir varm?
Igår dödade jag ett drygt litet kryp med en bok och idag lever den igen, vafan. Idag har min dag varit nästan exakt som alla dagar. Jag har träffat ungefär samma folk och vi har gjort ungefär samma sak. Vi gled runt lite och tillslut hamnade vi trappen och spelade froggy jump, det är så kul (fast jag är så dålig). Har iallafall köpt ett par solglasögon till min groda. Snart ska jag kolla på gey's åh satan va bra sista avsnittet av säsong 2 va, åhhhh dör nästan. Fan att jag drack upp all min cola idag.....har iallafall godis kvar. Näää, ska sova snart så jag kan vakna och göra kyckling, pommes och 948209 kg VITLÖKSBEARNAISE!!!!!!!!!!!!!
Igår va jag i stan och köpte mina efterlängtade skor, ganska nice. Åt god mat och fick med mig lite grejer hem. Idag så vaknade jag rätt tidigt så gick ut och satte mig för det va sooool och blå himmel. Höll på att dö efter ett tag så tog en snabb dusch sen lagade jag lite mat. Gick ut sen igen och läste Style by som nu är en av mina absoluta favorit tidningar, ååhhh så bra. När mamma och pappa kom hem åkte jag till ica och köpte godis, cola och Egoboost tidningen (jag är typ tidningskåt). Sen satt jag ute och pratade med mina föräldrar en stund sen njöt jag bara. Sen åkte jag och Mammi och åt kebab på lustigkullagrillen de va så längesen. Åkte sen till dagiset där alla mina homies va, har tillbringat typ hela kvällen med dom. När alla gick så drog jag, Tessi och Sandra och mötte Casper, Fredrik, Spate och Jocke och så fick Tessi present av dom, en hel platta kinderägg. Vi gick till gillN och jag köpte glass men det gick knappt och äta för jag har EN JÄVLA BLÅSA I MIN MUN SOM ÄR FAN LIKA STOR SOM EN JÄVLA STEN, INTE DIREKT SKÖNT!!!!!!! Åkte hem med Sandra sen och nu chillar jag, snart ska jag såklart sätta på lite grey's anatomy.

HAHAH, först bilden som dök upp på tessi, fiiiiin
Tjen, idag har min dag vart som typ alla andra dagar har vaknat, ätit, duschat, chillat sen gått ut. Träffade Tessi, Felicia och Sandra och hängde med dom hela kvällN. Vi gick till båtbryggan men ingen va där så vi gick hem till Tessi och rensade hennes garderob (ränsade?). Fick med mig ett par shorts och en bambi tröja. Hon hade sjukt mycket kläder och vi ba
Vi: Ska du ha den här?
Tessi: Ja
Vi: Men du har aldrig använt den
Tessi: Men det är typ en prick där eller den är lite stor (eller någon annan skit grej)
Vi: Då kan vi få den, den är ju skit fin
Tessi: Nej, jag ska ha den ändå
Hon slängde typ två små fjuttiga påsar med kläder. Sen ska jag, Sandra, Felicia och Tessi dela på ett par byxor så på onsdag är det min tur! Gick ut sen igen men de va inge folk ute så gick hem. Imorgon ska jag till stan med mammi och äta god mat och handla skor sen kalas sen ska jag plocka ögonbrynene, rätt så bra dag låter det som.
Ojdå, har inte skrivit på ''länge''. I fredags så va jag med Tessi, Fiia, Felicia, Melinda och Sandra och vi va hos en tjej som hette Elin. Drog hem 12 redan så de finns inte så mycket att säga....dom andra hade iallafall kul senare på natten, hehehe. Igår så kom Martina till mig och vi gjorde massa grejer, vi gjorde grön gröt, överkokt spaghetti (finns de ett h där?) och sen gräs och vatten sen blandade vi en massa äckliga saker och satan vad det luktade. Jennie och Rickard kom och hämtade de och Jennie va nog rätt så rädd för dom fick inte heller veta vad de va i. Sen gick vi ut och åt pizza med Felicia sen kom Moa också. Vi gick till Melinda men Moa och Martina drog till kbk (nae). Vi chillade och Tessi och Felicia åt kebab vet inte varför de va intressant. Sen gick vi till Fredrik men efter typ 10 minuter så va vi tvungna att dra så då gick alla hem till Melinda. Vi satt ute och några badade (?!) och typ sprang in på andras gårdar. Men de började dugga lite så då gick vi in istället och tog de chill. Vi eh gjorde eh typ inte så mycket egentligen men de va treeeeevligt. Somnade vid 5 tror jag, jag och Felicia satt och gjorde spellistor så vi inte kunde höra någonting konstigt. Idag när jag vaknade hörde jag nå skitkonstig ljud men de va bara Felicia som andades helt cp. Sen blev jag skit rädd när hennes klocka började ringa. Vi gick upp och städade undad lite sen samlades hela familjen för frukost! haha, mysigt va de iallafall. Har varit hemma och ätit och duschat så ska nog snart ut, är sjukt sugen på godis.
Är så sjukt trött tack vare att det åskade som satan typ hela natten så somnade vi 7 med musik i öronen, önska att jag kom på den lösningen typ 5 timmar tidigare. De vav ändå mysigt med åska och se blixtrarna (ja, jag vet att det inte är normalt). Idag har mina föräldrar lagat god mat som vanligt. Jag har tjänat pengar på att torka golven och torkat alla bord och fönster så på tisdag ska jag köpa skor! Sen kollade jag på Min låtsas fru och det va grymt kul satt och skrattade högt, då är det riktigt roligt. Igår så va jag med mina kära vänner som vanligt och hade roligt men dissade dom för två chipspåsar och cola, jag ångrar mig inte det minsta, haha.

Onsdag va de idag eller igår blir det ju men jag säger idag. Först kom typ hela mammas släkt och åt kinamat med oss alltid lika roligt. Sen kom Martina och vi åkte till löga, det började regna efter typ 2 minuter så vi gick in. Vi satt och prata sen såg vi solen där ute så då gick vi ut och steeeeekte. De va så skönt att känna solen bränna lite igen de va så länge sen. På vägen hem kämpade jag för att hålla mig vaken men Martina somnade. Väl hemma tog jag en powernap sen hoppa jag in i duschen sen gick jag ut och mötte Sandra, vi chilla. Sen åkte vi hem till mig och åt nuggets och vitlöksbearnaise är helt besatt av det! Sen gick vi och mötte Felicia sen Tessi sen Fiia och vi chillade ännu hårdare. Vid ica vad det massa folk som antagligen hade lika lite att göra som oss. Jag drog med ALLA till lustigkulla för att käka glarre. Vi va seriöst över 20 personer och de va svin kul. Sen skulle jag, Fiia och Martina gå hem och vi körde bockarna bruse och Fiia kom på värsta idén vi ska köra nästa gång! Stannade flera gånger och skrattade. Kom typ nyss hem och sitter och lyssnar på Adele för hon har världens finaste röst. Ska snart sätta på Grey's anatomy imorgon ska det regna men nånting måste man kunna hitta på.

Va och kollade bio igår, Harry Potter och dödsrelikerna del 2, 3D! Den va grym verkligen. Käkade donken innan också åt typ en hel cbo plus meny och ändå ville jag ha paj. Fiia tappade alla sina småpengar när vi skulle köpa tuggummi (?) och de va typ 8495786 stycken också, sen gjorde hon det igen på tåget, så jäkla kul. När vi kom hem så träffade vi Melinda, Martina, Sandra, Moa och Felicia och Lucas så hängde lite med dom men jag drog hem typ dirr. Vaknade för tidigt idag och snart blir det nog kinamat sen blir det löga med MartN.
Philip, Fiia, Tessi, Patrik och Jocke igår

Idag så har jag haft en grym dag (som vanligt). Åkte till Felicia och lagade god mat och chillade. Sen började vi klä ut oss bara för att vi hittade några pistoler sen gjorde vi en massa videosar, hehe. Hade kul som vanligt. När alla utom jag, Felicia och Sandra hade dragit så gick vi ut. De va jätte dimmigt ute sen såg vi nånting sen va det massa människor och vi trodde först att de va zombies men Sandra såg typ på 8347586935 mil att de va Luddes röda jacka. Vi gick iallafall till typ ica med dom och träffade några andra men jag åkte hem nästan direkt. Imorn blir det bio, åh satan vad jag är taggad, först ska jag sova hela dagen.
Har suttit och kollat på Grey's anatomy sen jag vaknade men nu tar jag en liten paus. Igår så gick jag ut med några och vi köpte massa gott sen drog vi till Tessi och kollade på Devil den va grym, tanten va asläskig. Sen kollade vi på lite bilder sen gick vi ut och det va faktiskt rätt varmt. Dom ville gå till forsen men jag tycke det är läsigt att gå där. Så jag gick med Felicia till henne sen gick jag, Philip, Jocke och Patrik till statoil. Dom typ skrämde upp varann bara för att det va mörkt där vi gick men jag va inte rädd alls. Jag blev lite rädd när den kom en bil bara, jag vet inte varför. Vi kom iallafall till statoil typ fyra minuter innan den stängde. Sen satt vi där sen gick vi hem, en annan väg. Kom hem typ ett och somnade dirrN.
Nej, jag va inte ute och sprang idag. Jag åkte med mamma till stan och köpte ett par jeans som faktiskt passar riktigt bra! Vi åt skit god mat och jag åt så mycket så jag förstog inte vart allt tog vägen. Sen drog vi hem och jag eh jag kommer inte ihåg vad jag gjorde, jo, jag kollade på tv. Sen gick jag till samhället och träffade Tessi som har varit borta i 2 veckor. Sen gick vi och åt pirre med boysen sen kom MartN och gjorde oss sällskap. Sen drog jag, Tessi, Martina, Melinda, Fiia, Sandra, Lucas, Jocke, Patrik och Fredrik (förlåt om jag glömde någon) hem till mig. Vi satt och chillade ute och va sociala och pratade om spöken (?). När de bara va jag, Jocke, Patrik, Tessi och Fiia kvar gick vi in och satt på Harry Potter eftersom vi tänkte se den på bio på tisdag tror jag. Vi kollade faktiskt på hela. Mitt i filmen så öppnades dörren helt utan anledning och där stog........INGEN. Dom andra blev skit rädda (speciellt Jocke) fast jag visste att de va Tessi som inte hade stängt dörren ordentligt, satan vad lurade dom blev! När filmen va slut så drog dom andra hem och jag satt här själv, neee, mina föräldrar kom hem nyss så ska gå in till mitt rum så jag slipper dom. Hade en awesome kväll.
Gick och va med Fiia, Sandra och Felicia precis som alla andra dagar antar jag, inget fel med de. Gick först med Sandra och Fiia till Lidl och köpte på oss grejer, bara jag köpte en chips påse, godis och tre drickor sen gick vi hem till Fiia och kollade på Scooby Doo. När Felicia kom så drog vi nästan direkt till Toni(y?) och chilla. Sen drog jag med alla ut för att dra till Ludde men ingen av tjejerna ville med men jag fick med dom ändå. Så jag, Fiia, Sandra, Felicia, Max, Robin, Kevin och Ludde började cykla i REGNET, jag skjutsade Ludde ända till lustigkulla från tuna. De där va en lögn, han skjutsa mig nästan hela vägen fast jag skjutsade i en lite nerförsbacke. När vi kom till Ludde så gnällde vi på regnet i 384789425 år sen satte vi på en film. Den va faktiskt riktigt bra, sen ville jag dra men ingen ville åka med men ännu en gång fick jag med mig dom (för jag visste att dom skulle ångra sig annars). Nu står jag inför det stora valet att sitta och nörda framför datan eller gå och lägga mig och försöka ta mig ut och springa imorgon.
Position- Sitter i sängen
Humör- Uttråkad och trött
Syssla- Lyssnar på musik och smsar
Tilltugg- Cola om de räknas
Kommande- Sätta på en film eller ta mig ut och göra nånting
Dagens glädjedödare- Vädret
Är så sjukt seg, vaknade mitt i natten och va vaken i över en timma, jag bara låg där. Igår så träffade jag iallafall mina bebisar. Jag, Fiia, Sandra och Felicia satt och hade tråkigt då kom vi på att vi skulle grilla så vi fixade mat hemma hos Fiia och det blev grymt lyckat! Sen gick vi en sväng till lekparken och red på hästarna och träffade folk tills jag drog hem. Läste igenom hela min andra blogg, de va inte många inlägg direkt men de va kul att läsa. Har inga direkt planer idag, nu ska jag iallafall läsa lite gamla inlägg från den här bloggen eftersom det är kul. Skulle faktiskt vilja gå på bio, undra om jag orkar göra de...
Har 3 minuter på mig innan Criminal minds börjar, men mamma har somnat med kontrollen i handen, vågar man väcka henne? Idag har jag iallfall kollat på en grymt bra film med min kära family innan jag drog ut. Träffade massor med söta tjejer och vi hade ju roligt som vanligt. Sandra och Fiia förstorade läpparna, snyggt fast nee. Imorn ska jag fan ut och springa, måste verkligen skärpa mig. Men nu börjar Criminal miiiiinnndddsss!

Kvällen igår blev bättre än vad jag trodde. Vi va hos Moa och pratade och bada bubbelpooooool, avundsjuka? huh? Meeen de va lite kallt så vi mesa oss in i bastun istället. Kom hem vid ett tror jag och somnade dirren. Och sen hände något konstigt jag vaknade IGEN vid fem och va vaken ett tag, fan va jobbigt det är. Det jobbigaste är att sådär om natten så börjar man tänka på så konstiga saker och få typ ångest men sen när man vaknar senare på morgonen, man ba, varför brydde jag mig om det där? Så bortkastad tid att sova en timma längre för att man vaknar mitt i natten.

Vaknade vid fem imorse helt utan anledning, jocke trodde säkert att jag va dum i huvudet som svarade på sms då. Jag tror jag halv sov eftersom jag inte riktigt kommer ihåg det och för att jag trodde att jag va hemma hos Felicia först. Vaknade igen senare och låg och kollade på Water for elephants, riktigt bra va den. Sen hoppa jag snabbt in i duschen sen åkte jag till moster en stund  och åt massa rulltårta som fick bli min lunch, sen hem igen. När jag kom hem så städade jag och tjänade 30 kronor på det. Blev sugen på mjukglass helt plötsligt, orkar man gå till lustigkulla?

Älskar söndagar, visst är det söndag idag? Nee, nu är det ju måndag men det har nyss vart söndag. När jag vaknade frågade mamma om vi skulle åka på bio eftersom det regnade och det tackar man inte nej till. Jag, mamma och pappa åkte till stan och åt mat, sjukt gott sen åkte pappa hem för han ville inte kolla på bio. Jag och mamma kollade iallafall på kronjuvelerna och de va riktigt bra, lite sorglig ibland bara. När jag kom hem slog jag läger framför tvn och laddade för en hemma kväll. Kollade lite på film och åt tacos sen fick jag tråkigt. Smarta jag som alltid ångrar att jag inte går ut men aldrig lär mig. Vid tio så fick jag ett sms av fiia som fick mig att gå ut med Sandra, Fiia, Melinda, Herman, Moa och Lucas (hoppas jag inte glömde någon). Vi körde race till båtbryggan och lodade sen va det mycket prat om att åka till Statoil men de va bara Moa och Lucas som åkte. Imorgon åker mamma och pappa till eehh...nånstans men eftersom dom åker på morgonen så hoppar jag över det.

Åååhhh, vad konstig jag är. Sitter i mitt rum och lyssnar på Ron Pope, det är ju så vackert. Försöker hitta på något att göra nu på sommarlovet men kommer fan inte på något. Den här veckan har jag i stort sett bott hos Felicia, har iallafall varit där flera timmar om dagen sen i söndags tror jag. Vi har setat och pratat och skrattat och bara umgåtts (och ätit som ett helt jävla fotbollslag!). Vi tvingade ut oss häromdagen för att träffa lite andra människor än oss själva, fast vi va nog bara ute en timma. Dagen efter va vi iallafall rätt så överens om att vi klarar oss bra själva, vi har ju de så bra tillsammans. Felicia drar ju imorgon så då har vi ingenstans att loda längre, damn! Men vad ska man göra? alkaa itkeä tai? Och sen åker Martina bort i några dagar och Tessi är ju fortfarande borta, vad tar vi oss till då? Vi måste börja utöka vår umgängesrets riktigt ordentligt, den var ju mycket större förut. Får väll försöka vara med andra männsikor som jag faktiskt också tycker om, jag vet ju att det finns fler människor där ute! Vi grävde nog bara ner oss lite för mycket efter en hel vecka med varann, vi blev för bekväma helt enkelt.

Aaahhh va skönt de är med sommarrlov. Så grymt skönt att vara ledig. Idag vet jag inte vad som händer, vet bara att jag ska ut med mina homies ikväll antagligen. Har ingen direkt ork att dra och bada eller så men man vet ju aldrig. Imorgon ska vi kanske till power meet (meat de är kött va?) också så då har vi nåt att göra då också. Nu väntar maten på mig, kött kött kött.

Nämen tja. Igår va jag i stan med mammi och handlade kläder (fan, nu tar pengarna slut) sen va jag och klippte mig. Har klippt kortare hår och det är så jävla skönt, blev mer nöjd än vad jag trodde att jag skulle bli faktiskt. Blev jätte nöjd med det jag köpte också, köpte ee, tröjor. Sen åkte jag och träffade Felicia, Sandra, Martina, Samuel sen kom Fanny, Ida, Melinda och Fiia också. Vi hade jätte kul vi spelade lite kort och störde grannarna. Blev utsatt för trakasserier (?) eller aa, vi skrev på varann, moget jag vet, men kul. Sen åkte typ alla hem då kolla vi på nån film på youtube, den hade sämst slut! Felicia höll mig uppe en stund sen somnade jag. Imorse vaknade jag vid nio när Samuel skulle gå och Martina satt i soffan. Sen åkte Martina också och jag ville upp men Felicia övertalade mig att somna om. Sen vaknade jag igen, och hon övertalade mig att somna om. Sen vaknade jag igen och hon övertalade mig att somna om. Sen vaknade jag igen och då vaknade aldrig Felicia, hon sover sjukt djupt. Sen när jag väl bestämde mig att dra då gick hon upp, menmen. Åt grymt god mat så jag kommer dö snart eller nåt.

Tjaa, har inte skrivit på länge men det är ju sommar! I torsdags så va jag in till stan och köpte ett par nya skor så nu börjar träningen en gång för alla, eller har iallafall sprungit tre gånger. Sen på kvällen kom tjejerna över och vi grillade. Satan vad gott det blev, och roligt hade vi såklart också. I fredags så åkte vi in lite spontat till västerås, först åt Felicia och Fiia på donken sen gick jag Sandra och Martina och åt på spicy lite senare, satan va gott de va. Vi gick runt ett tag och jag hittade örhängen sen köpte jag yp godis och åkte nån karusell typ. Igår så åkte vi in till västerås igen på cityfestivalen. Vi gick, åt lite och gick lite sen satte vi oss på en liten kulle och chillade sen gick alla förutom jag, Felicia och Martina för vi orkade inte. Vi gick med några killar så vi gick in till scenen typ en timma innan Petter skulle komma men tiden gick ändå fort. Petter va iallafall GRYM och Jennifer fick hans autograf och Fiia va så jävla avundsjuk, haha. Åkte hem vid tolv kanske, eller jag har ingen aning men somnade direkt när jag kom hem. Nu är min farbror och veronica här och mamma ville låna datorn, tsss, den är min. Tror dom inte att jag är tillräckligt sur för att det kommer folk hit precis när man har vaknat, inte ens lite kul, och hungrig är jag också men har ingen lust att gå in dit och fixa frukost!! Nu ska jag leta efter min laddare som jag inte hittar, någon som har sett den?