Tredje gången jag skriver här idag, jag vet! Men måste ju sitta vid datorn eftersom jag har en ny. Väntar på att Tessi ska komma och jag börjar bli otålig. Dunkar musik här hemma eftersom pappa är borta och mamma jobbar. Tänkte käka pizza också men maistro är inte uppet, hoppas något annat är det annars vet jag inte vad jag ska ta mig till, ska luska lite till i de där, nån pizzeria måste va öppen, dom firar väl ändå inte jul! Annars får jag ta något mesigt här hemma, eller bara fortsätta äta godis. Nu ringer Tessi!!! Hon kommer nu, hihi. Får se vad vi hittar på.
Jaha, då va andra julafton avklarad, det gick snabbt. Kunde iallafall äta kyckling och potatissallad istället för julmat igen. Lyssnar faktiskt på Justin Bieber för de kan behövas lite sån musik ibland, det är så roligt att sjunga med till hans låtar. Ska fortsätta kolla på Greek och hoppas att jag somnar en stund, får se vad jag gör ikväll.

Bild från grötlunchen, sjukt roligt hade vi
Åkte in till erikslund med pappa imorse, på vägen tid vi ba fan va pinsamt om vi är dom första där helt själva. Var vi själva? Nej. Va de svårt att hitta parkeringsplats? Ja. Va de lång kö? Ja. Gick iallafall in och köpte mina vaio och virusskydd och sen åkte vi hem, hihi. Sitter vid den nu och allt gick snabbt att installera. Ska ladda hem spotify och sånt sen ska jag låta datorn vila för jag är så trött. Ska sätta på Greek som jag fick igår sen kommer släkten för att äta julmat igen och fira jul, oorrrrkkkkaaaarrr iiiinnnnttttteeee.

Nu är min julafton över men de gör inget för ja är sjukt nöjd med mina julklappar. Jag fick....
Zipperall
400 kr på bio
Parfym
Elsas hemlighet
Greek
Dusch grejer
Mössa
Halsduk
Leggins
300 kr
Tror de va allt men självklart har jag glömt något. Ska iallafall till stan imorn och köpa en dator, ska kanske köpa en Vaio men de beror på vad som känns bäst. Har ätit sjukt mycket godis, men ska nog göra till spaghetti med ost, såååå gott. Nu är det en vecka kvar av året och imorn blir det att köpa dator och sen fira jul igen men tyvärr utan julklappar, på måndag så blir det julafton nummer tre fast utan julmat och med en julklapp till, tisdag blir det stan och köpa nån tröja till nyår sen ska jag väl nörda framför nya datorn, umgås med kompisar och förhoppningsvis bio också, och tagga nyår!!

Jag vann fan ingenting på bingolotto, jävla skit. Var helt inställd på att jag skulle vinne 100 kr men icke. Kul hade vi iallafall, riktigt kul. Jag satt typ och skrek när de kom en ny siffra. Idag är de julafton och jag gick upp klockan åtta och käka gröt och mormors limpa med julskinka. Fick också ett morgon paket med Elle tidning och en jätte fin silver ring. Somnade en stund igen sen har jag fixat mig och hjälpt till med maten och nu sitter jag bara här. Det är över en timma kvar tills vi ska äta, sen ska man vänta på den där jävla tomten också i typ 485875 år, samma gamla visa varje år.
Nu är jag uttråkad igen, de tog väl sådär fem timmar. Det gick faktiskt sjukt snabbt att städa mitt rum (Läs trycka ner allt i lådor). Har duschat och allt men nu är jag uttråkad igen. Men ska äta typ nu sen kanske Martina kommer förbi innan vi drar och köper onyttigheter och sen blir det bingolotto!! Kollade föresten på min bingolotto tidigare idag och jag fattade inte ett skit men mamma bara lugnt Martina kan nog, alltså hon var helt övertygad att Martina hade typ värsta stenkoll, de va jätte konstigt. Nu när jag ser mig omkring i mitt rum ser de faktiskt inte så städad ut, på sminkbordet lyfte jag bara upp allt, torkade och släppte ner allt igen. Alla kläder som låg i en hög på golvet ligger nu i en hög på stolen, resterande kuddar och sånt ligger på sängen och alla tidningar och grejer ligger under bordet. Då kan man tänka att vi ska ju inte fira jul i mitt rum och det kan trösta för några men i mitt fall så finns det alltid ett tillfälle där nästan alla är i mitt rum, konstigt, ska övervaka de bättre i år. Åh gud nu känner jag att jag måste få åka iväg nu, måste vara kring människor med samma humor som mig. Föööörst maaaat.
Idag ska jag verkligen försöka hålla mig sysselsatt! Har nyss käkat lite och när jag har tröttnat att sitta vid datorn ska jag kolla lite på gossip girl. Sen väntar duchen och sen ska jag städa mitt rum, det är så himla nödvändigt för har skjutit upp de där med att städa eftersom de ändå bara skulle bli stökigt till jullafton. Ikväll ska jag spela bingolotto hos Martina så då  sitter jag inte hemma och har tråkigt och går och lägger mig 9 bara för att det ska bli jullafton. Men den riktiga uttråkigheten (säger man så?) kommer imorn när man har ätit den efterlängtade jul frukosten och man sen inte har ett skit att göra förutom att vänta och vänta. Sen när alla väl har kommit så äter man och sen ska man vänta på att alla äter klart och på att tomten ska komma. Shit, jag insåg nyss att jag inte får dela ut paketen imorn, sorgligt. Jag har ju alltid varit yngst på jullafton så när jag slutade bry mig om tomten fick jag dela ut paket och har alltid tyckt att det är så kul men nu måste ju Julia ha tomte. Fast vi hade ju faktiskt det förra året också och Julia va livrädd för tomten, de va roligt.

En bild från förra julafton, Robin var inte rädd för tomten
Äntligen jullov men ingen julkänsla men det gör inget! Gick upp väldigt tidigt imorse och åkte till skolan och vi tränade och bärde upp bröd, smör, mandarin och ost och sånt till 500 pers, men det va faktiskt riktigt kul. Grötbrunchen blev lite försenad men vi fick iallafall komma in och stå och posa när alla applåderade (?) och sen började vi servere gröt. Vi sprang som galningar (nae) men sen helt plötlsigt hade vi inget att göra så vi våldsgästa ett tomt bord och åt upp alla mandariner. Sen när alla andra bärde bort bord och stolar och allt så fick vi ha våran lilla grötbrunch i cafeterian, myyssiiigttt. Sen fick vi betygen och jag blev lyckligt överraskad, fick 3 g 3 mvg och resten vg, sjuuukt nöjd. Åt tacos när jag kom hem sen sov jag i 3 timmar, fan helt sjukt. Undrar om jag ska ta och göra något men är fan för lat, ingen annan verkar ju inte heller göra nåt. Ska göra julgodis och klä granen istället.

Salut! Gick till skolan idag och hade ''grötlunchmöte'' och de gick bra för fast vi måste börja sju imorn fast vi vet inte om vi ens behöver det men vi fick iallafall sluta elva idag. Gick hem sen kom mamma hem och då fick jag sjukt god mat, kan inte stava de men gott var de iallafall! Tog en dusch med ansiktsmask, skrubb och massa hårinpackningar så nu känner jag mig sjukt ren, riktigt sjukhus ren!! Imorgon börjar äntligen jullovet efter att vi har jobbat från klockan 7, förhoppningsvis slipper vi plocka undan allt efter, har vi tur får vi sitta och äta gröt när dom andra sliter innan vi får betygen, hoppas hoppas. Ska ta lite cola nu, fan jag dricker cola ibland. Ska försöka sluta dricka så mycket....efter nyår..eller nej jag ångra mig, efter jullovet såklart, inget jullov utan onyttigheter!!!

Livet är verkligen på topp just nu. Dagen idag har inte varit något annat än bra, fick till och med kyckling till lunch, KYCKLING FFS, skolan har inte bjudit på de sen typ....aldrig! Ja, de har bara varit bra, dock lite händelselös. Men dom här sista dagarna har verkligen bara gått ut på att gå till skolan och umgås med sin kompisar, inget plugg alls. Slutade tidigare så gick hem och där i brevlådan låg nya veckorevyn och vänta, inte helt fel. Fick lasagne till mat, ingen höjdare men de gör inget för har nyss tryckt i mig lite ost, kex och cola.

 Okej, måste klaga på en sak. Jävla lindboskolan, skolan måste fan få nåt jävla pris för att vara så sjukt oplanerade. Grötlunchen kommer gå helvetet de kan jag lova, ingen som borde vara klart är det och ingen vet vad dom ska göra, hur dom ska göra eller när dom ska göra. Grejen är ju den att (som fanny säger) vi vet inte hur allt ska gå så då börjar vi tänka alla möjliga saker som kan gå fel. Så (arga som vi är) pratar vi med varann och kommer på nåt vänster fram till att vi kommer få va kvar hela kvällen imorn för att fixa allt och att vi kommer antingen ha för mycket tid på torsdag eller för lite, vi är liksom förberedda på att allt ska gå fel. På så sätt kan vi iallafall inte bli förvånade att allt kommer gå fel. Det enda jag vill är att klä upp mig och träffa alla mina uppklädda vänner och ha de sådär mysigt som de brukar va på grötlunchen och bara var glada för att vi snart slutar nian♥ Insåg dock idag att jag gått i skolan 8,5 år och jag har 8,5 år kvar också, men de gör inget. Gud nu måste jag sluta skriva innan jag börjar tänka på att vi faktiskt snart ska sluta nian (snyft och hallelujah). Kan ju avsluta med nånting riktigt bra iallafall....
Amanda Fondell – True Colors
Amanda Fondell – Made Of
Amanda Fondell – Hey Ya
Amanda Fondell – My Man
Åkte till stan igår och köpt äntligen nya svarta jeans, tyvärr en storlek större en mina älsklingar men de funka ändå. Idag så gick jag till skolan fast jag fortfarande är sjuk så rättade nationella proven och jag va på så himla dåligt humör men det va alla andra också typ så jag stack inte ut om man säger så. Gjorde den där jävla redovisningen sen kom mamma och hämtade mig. Fick kinamat när jag kom hem sen har jag bara kollat på tv och käkat ostbågar. Ska nog ta mig till skolan imorn för börjar 10 och har först so sen lunch sen träslöjd (skönasta lektionen) och sen franska och där ska vi bara fika och ta det chill. Måste tvinga mig till skolan så jag kan tagga att vi slutar på torsdag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag är fan sjuk. Dansuppvisningen gick bra men fyfan vad nervösa vi blev precis innan vi darra igenom oss hela dansen, haha. Ska iallafall fortsätta dansa commercial och börja i reggaetone också nästa år. Åkte iallafall hem i snöstormen efter, fyfan va det snöa och blåste och va kallt och ååhhh. Åkte och handla massa onyttigt sen slog jag läger här på soffan. Ska sätta på en film snart och hoppas att jag somnar, måste må imorn när jag ska till stan. Jag tror jag har blivit beroende av att shoppa.
Ska snart dra in till västerås och dansa så om de här inlägget slutar plötsligt så bli inte förvånade. Igår gick jag med Tessi och Martina till gårn och dom bjöd på pepparkakor och bullar, de är alltid så trevligt där. Satt och små kollade på svenska hjältar och varje gång jag sneglade dit så blev jag tårögd. Pratade med Elin, Lina och Bella också och vi började prata om att vi tjejer berättar allt för varann och hur vi tänker på allt. Höll på att dö av skratt om och om igen, fiiifaan vad roligt det va. Melinda, Ida, Fiia och Denise kom också förbi en stund. Vi gjorde inte mycket annat än att prata men tiden gick så fort. När vi skulle hem stod vi och pratade med Erik och Malcolm och dom va roliga som vanligt, saknar dom grabbarna. Ska byta om nu sen åka, är tyvärr inte så taggad, tänk om jag gör helt fel (pepparpeppar). Ska ligga hemma resten av dagen sen tror jag för vaknade med värsta förkylningen (jävla martina). Mamma och pappa köpte massor med godis till julN så tänkte äta lite av de, dom hade bland annat köpt after eight vilket jag bara äter runt jul (oklart varför) de är så sjukt gott. Hittade lite julklappar imorse (AV MISSTAG) de va en som man såg precis vad de va men de stog inget namn, ååhh!! Får väl helt enkelt vänta, en vecka kvar nu!
Orkar inte med att jag är sjuk helt seriöst. Gick hem innan matten idag för att jag hade ont i huvudet och när jag kom utanför skolan så fick jag sjuuuuukt ont, trodde jag fick en stroke eller nåt helt seriöst. Pinade mig iallafall och dog. Kommer inte kunna gå till skolan imorn men kan vara riktigt glad att jag inte har några viktiga prov eller inlämningar jag behöver göra. Annars har dagen varit bra. Började med att jag kom till skolan och alla mina kompisar skulle göra prov men sen så hittade jag Felicia som också redan hade gjort provet så vi satte oss och pratade istället för att jobba typ. Sen va de språk och vi gjorde någon dialog som var rätt så enkel. Till lunch var det julbord och till våran stooorraa förvåning fanns det (trumvirvel) JULMUST, vi jublade. MatN va inte den godaste men mysigt var de. Sen hade vi ingen teknik så vi förberedde oss för bilden och jag hann med allt där sen filmade vi. Hoppas jag är frisk tills på fredag för vill simma, hehe och så vill jag ju njuta av heeelgeen.
(brist på bilder som vanligt eftersom min dator är cpcpcpcpcpcpcpcpcpcp men om några veckor ska jag köpa ny dator och den borde funka bättre) Nöj er med min spellista ---->Sveeeenskt
Va i skolan vid sju imorse. Tränade på lucian och bytte om och så. Gick bra fast vi inte kunde alla låtar, hade iallafall sjukt roligt och hela dagen va så mysig bara för att det är lucia. Fikade sen satt vi nere i cafeterian tills vi gick till so och kolla på film. Fick fika igen när jag kom hem så är proppmätt nu. Dagen har faktiskt varit rätt så grym men inte så händelserik tyvärr. Imogon är det hatdagen men slipper tekniken så det blir nog en brraa daag, inte långt kvar tills vi slutar!!
Pluggade som sagt inte igår, drack istället cola, käka chips och ba hängde. Idag har det varit måndag, helt vanligt. Kollade på världens sämsta julfilm, det roliga va att Sandra, Melinda och Ida ville kolla på den men inte jag och Fiia. Det slutade med att dom andra somnade och jag och Fiia blev helt insatta i slutet, sick shit. På non gjorde jag prov fast sista dagen är på onsdag, det kändes som ett g så nu slipper jag den där skiten!! Fick också tillbaka uppsatsen och jag fick vg, super!! Drog sen till stan och skulle fixa lite grejs. Skulle köpa mina byxor men så fanns inte min storlek!!! :'( va ju så jävla inställd på att dom skulle finnas!! Gick in på rut.m.fl och dom hade massor med snygga svarta jeans och jag provade typ 4958 stycken men inga satt perfekt, alla satt bra men dom måste vara lika bra som dom ja har nu. Provade någon annat och gick in på vero moda för att kolla på ett par med hög midja och dragkedja där bak (skitsnygga) men fan va konstiga dom va. Provade s/m och dom satt perfekt men jag fick fan kämpa med dom över låren och sen fick jag ändå inte igen dragkedjan. Provad m/l som att perfekt i midjan och helt okej vid låren sen ba fladdra dom vid vaderna, börjar undra vafan det är för fel på mina ben. Mamma och Pappa blev trötta på mig (jag blev trött på mig själv) så jag får dras med mina utslitna älskningar på grötlunchen också. Sen köpte jag ögonfransar, kajal och nagellack till grötisen. Gjorde också något som jag ALLTID gör när jag är på erikslund, jag köpte skor!!! Jag är fan störd!!! jag köper skor heeeela tiden!!!! Första gången köpte jag ett par vinterskor som jag gillar, förra gången kunde inte jag låta bli att köpa ett par helt onödiga högklackade skor och idag köpte jag ett till par vinterskor som tröst för jag inte kunde hitta byxor, sick. Är iallafall sjukt nöjd, nu ska jag kolla pan am och keka lite pepperkakor och dricka julmust, TAGGA LUCIA IMORN
Snart slut på helgen men det gör inget för snart är det slut på skolan iallafall. Helgen har hittils varit lyckad. Hade de grymt hos Sofia i fredags, vi pratade mycket som vanligt och kollade på idol, härrrrligt att amanda vann! Igår så var jag på kalas för Julia som fyllde 3 år igår och för Elin och Oskar som fyller år idag och käkade världens godast och finaste tårta. Efter det drog jag hem till Melinda med Tessi, Sofia och Fiia och vi chillade galet. Idag har jag sovit länge och duschat länge och städat och pluggat, duktiga söndag idag. Bakade lite julgodis med mamma också men vi är så dåliga/lata att vi gjorde ischoklad och snöbollar (svin goda) som tog sammanlagt 35 minuter så jag slapp anstränga mig. Snart kommer pappa hem med donken till mig och sen ska jag till Martina och Fanny för att plugga (översättning: låta pluggningen spåra ut till något annat).
Äntligen fredag, skööönt fast jag är dödstrött. Tränade igår med Sandra så sprang ungefär 8 km tror jag, vet inte riktigt om jag räknade rätt men nåt sånt iallafall. Idag va det simning på idrotten så det blev ännu mera träning. Simmade med klassen innan mig så fick sluta tidigare än vanligt. Vi simmade ryggsim sen trampade vi vatten (?!) i 12 min och det var något av det...jag vet inte..konstigaste/jobbigaste/tråkigaste man kan göra. Men jag Martina fuskade lite när Jimmy tittade bort för att försvara oss så måste jag säga att det var jobbigare för oss än alla andra för vi hade helt hemska skrattanfall (iallafall jag), vet ni hur svårt det är att hålla sig ovan vattenytan när man skrattar så mycket???? Jaja, hade lite fredagsmys när jag kom hem med mitt namnsdags godis jag fick idag. Ikväll ska jag hem till Sofia och vi ska käka pizza sen får vi se vad som händer. Ska duscha nu iallafall för jag råkade somna ett tag så har inte duschat sen simningen....

När vi gjorde pepperkakor på konfirmationen, fin minne de♥

grötlunchen

julafton....?

dagen efter jullafton, inge avundjsuk man va på hennes julklappar, en dator och kamera....

nyårsafton blev så mycket bättre än förventat!

Fick reda på att jag ska servera på grötlunchen så slipper noja över vad jag ska ha på mig på grötlunchen. Sa att jag var tvungen att veta idag för jag skulle till stan imorn fast jag ljög, var ju så himla nyfiken!!! Dagen har varit tråkig men helt okej, hade skön no lektion iallafall. Ska plugga lite så jag inte slipper göra så mycket imorn. Vid sju ska jag med Tessí och Felicia till rudbeck och kolla hur det ser ut där tror jag komme välja beteende där som andra valet. Ska inte göra något mer sen fast vi är lediga imorn, ska nog bara njuta. Har massor med godis och chips och cola som jag kan tjocka mig med imorn, och sen fläskfilé till mat!! Funderar på att blir ensamvarg på heltid, det låter bra.

hahahahhaha liteee gammal bild jag hitta!!!
Har tråkigt, typiskt söndag. Sitter här och sjunger till ron pope och jag har ingen att vara social med så bloggen får lida. Fick nyss en sväng av illamående, måste vara lantchipsen, trodde lantchips var nyttigt men det är fan det flottigaste jag har sett. Vägde mig nyss och hade gått upp 1,5 kg sen i fredags, det kan inte stämma! Äh k-bry. Har jobbat lite på min önskelista men jag har ingen fantasi. Får fråga mina kära vänner imorn. Har kommit en litN bit iallafall...
Första säsongen av greek (alltså jag är tv-serie besatt)
Onepiece från stadium (kallas det fortfarande onepiece om det är inte är den äkta?)
Elsas hemlighet (finns två till, dom enda böckerna som är läs bara)
Parfym från Bruno Banani
Ett till par av mina svarta favorit jeans
Presntkort på bik bok och monki
Det var inte mycket att komma med. Man ska ju ha en lååååg önskelista så man vet garanterat att alla julklappar man får kommer från den listan, allt annat är oacceptabelt!!! Önskar mig egenligen en sak till men jag är 99 % säker att min syster redan har köpt det till mig, hihi.
Tjockar mig som fan, inget ovanligt. Igår åkte jag in till stan och va tvungen att köpa nånting för monki hade halva priset på allt stickat, love life ibland. Hittade en stickad då, svart med typ guld och silver trådar, grymt nöjd. På kvällen så mötte jag fiia, Melinda och Tessi och jag och Melinda delade på en pizza och det satt fint fast jag hade ätit gränden på dagen och se käkat godis, inte bra de. Vi köpte med oss godis (oops) och traskade hem till moi. Sandra, Ida och Felicia kom också så vi hade myskväll här. Idag så gjorde jag och mamma saffrans muffins och jag gjorde världens godaste glasyr till den, åååhhh vad god den va!! Åkte hem till moster och skulle käka och jag tvingade Jennie göra hennes goda sås, det blev några portioner kan jag lova. Sen blev det saffrans muffins och pepperkaks cheesecake, värsta julmyset ju. Legat halvdöd här hemma efter det och pappa kom nyss hem med chips till mig och så har jag en chokladkaka på det, gud vad jag äter. Skulle passa bra att duscha nu när det bara är skit på tv men jag vill inte lämna mina chips..... Får duscha ikväll och hämta chokladen nu istället.
Kan inte fatta att Moa åkte ur idol, ojojoj. Men betyder bara att hon för göra sin egen musik nu och inte idol grejer. Dagen idag har varit bättre än vanligt, oklart varför. Simmade 1550 m bröstsim idag och jag är så glad för det, skönt med simning några fredagar nu då, skön träning. Kvällen spenderades på gårn med Tessi, Fiia och Melinda. Dom bjöd oss på pepparkakor och julmust så det blev super mysigt i något som måste vara sveriges skönaste soffor!!!!!!!!!!! Gled runt lite sen blev det bara jag och Tessan kvar, vi var så himla trötta. Gick en promenad med Sead för att piggna till sen drog alla hem. Sitter nu här och känner mig nog piggare än vad jag är egentligen. Bytte ut lite bilder på min vägg också, fick hem massor med bilder idag. Lyssnar på min lugna spellista och hoppas att jag ska känna mig trött. Imorgon ska jag till stan med mina föräldrar och äta något gott, det är typ allt vi ska göra. Vi är så söta min familj, idag stog vi och lagade mat alla tre tillsammans♥ Slutar nog med att jag köper nånting, oh oh. Fick reda på att vi ska köpa en dator till mig efter jul, en alldeles egen, my wish is comming trueee. Då kan jag önska mig en massa annat kul av släkten, funderar på presentkort från såna affärer man tycker är lite för dyrt att handla i, och en onepiece kanske (att ha hemma, jag lovar). Hihi, ska kolla runt lite nu och börja skriva på min önskelista!!

wonderful

Kan inte fatta att det redan är torsdag och jag kan inte fatta att det redan är första december! Det var verkligen idag jag insåg att det bara är typ tre veckor kvar av skolan! Ååhh, det kändes ju nyss som att det var för mycket tid! Ska plugga arslet av mig in i det sista! Det tar ju tyvärr inte slut där, är nog bäst om man fortsätter plugga arslet av sig resten av sitt liv. Pluggade tyvärr inte så mycket idag. Började dagen med innebandy som var roligare än väntat, hade ingen lust alls att gå till skolan idag. På franskan hade vi KG, mer än så behöver jag inte säga. Håltimman blev längre när våran lärare kom 20 minuter sent. Bara kollat på tv här hemma men snart ska jag laga något av det godaste som finns (förutom tacos, pizza och nästan allt med kött eller kyckling) och det är pasta med min laxsås G U D O M L I G T.