Kollade på lysfällan innan jag somnade igår, de va hon Rosanna och Jackie fyfan vad pinsamma dom va, skabb. Somnade vid fyra och vaknade sju, fyfan asså. La mig på soffan och somnade tills typ tio kanske. Tog en  låång dusch eftersom man måste ju va fräsch tills ikväll. Gjorde mat åt mig själv och de blev jätte fint och gott. Sen kom de lite folk hit. Ska börja fixa mig nu för nu verkar det bli brottom, mot Martina för att grilla.

Gud vad tråkig jag är. Klockan är snart tre och jag har nog aldrig varit uppe såhär länge själv. Känner mig inte direkt trött. Kan inte stänga av vill lyssna på Veronica Maggio hela natten lååång. Är lite hungrig så kanske ska smyga ut och äta något. Börjar förstå varför vissa är uppe hela nätterna när man hittar bloggar kollar på folks fb och fixar lite. Men varje natt? Kom igen. Det kan inte va så himla roligt i längden. Jaja, liten stund till sen ska jag sova så jag kan va pigg imorgon. Först ska jag be och hoppas att det blir fint väder imorn, snälla, snälla.

--------------------------->vm<-----------------------------

Fet länk till min underbara Veronica Maggio spellist, fyfan vilken härlig musik. Vad skulle jag göra utan Veronica Maggio och Daniel Adams-Ray sköna låtar? Svensk musik är absolut det bästa! (länken är vit)
                                   
                                   

haha, hittade ett gammalt test på min andra blogg, dom här frågorna visar just hur konstig jag egentligen är....

Lovar du att vara ärlig? ja, ändå ingen som kommer läsa så...
Vad tror folk om dig: Har både hört att jag är världens bitch och världens snällaste så jag vet inte
Stämmer det: ja, hahaha!
Vad får du oftast komplimanger för: mitt hår typ
Hur imponerar man på dig: komplimanger uppskattas! men om personen är konstig så är den bara dryg
Brukar du skratta för dig själv: all the time
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: don't tell anybody..
Vilken kändis tycker du är en bra förebild: bra fråga, alla knarkar ju typ
Vad använder du för schampo: Paul Mitchell!!!
Gröna eller röda äpplen: gröna, sura ska dom va
Har du sovit i din egen säng inatt: ja, och på mitt eget golv
Hur vig är du: inte ens lite
Är du musikalisk: ja, love music
Har du någon gång gråtit dig till sömns: nej, man ska aldrig somna ledsen! eller var det att man aldrig skulle somna osams??

Vilken händelserik fredag, eller vad säger ni? Har tyvärr inga bilder eftersom min dator vill inte sammarbeta med min ''nya'' mobil, ska köpa en ny jävla dator. Gick ut och mötte Fiia, Fanny, Sandra och Martina som skulle äta på metropolen. Martina gillade inte sin hamburgare så jag fick den gratis medans hon fick en ny, naaajjjss. Gled runt lite och träffade Melinda, Moa, Tessi och Felicia också. Framåt kvällen börja de komma lite folk till samhället. Hade de riktigt trevligt och hade riktigt roligt faktiskt. De va lite konstigt folk ute så vi gick runt lite så alla kom hem sen åkte jag hem med Fiia. Imorgon kommer det bli en härlig kväll om allt går som planerat. Ska möta folket vid fem kanske sen ska vi hem till Martina och grilla. Sen blir det vidare ut och se vad kvällen har att erbjuda. Sitter och lyssnar på So you do. Ska sätta på lite sofijah låtar, de va så himla längesen. Skaffade spotify unlimited så nu slipper jag reklamen också, synd bara att spotify inte har gamla mes låtar, to bad for me.
Åkte in till stan idag med mamma, vi gick runt lite och jag hittade ett linne. Åt på spicey hot och de va så sjuuukt gott så de finns inte. Åkte hem tidigt och kollade på när den där kate och den där ginger prinsen gifte sig, de fanns ju inget annat på tv. Försöker skaffa spotify unlimited men jag fattar inte ett skit. Ska försöka ett tag till sen ska jag fixa  mig och ta mig ut.
Blir hemma imorn också, är faktiskt sjuk. Har kollat på criminal minds nästan hela dagen. Skulle göra milkshake också och lyckades fylla hela köket med hallon och glass, hehe. Ska kanske följa med mammi till stan en snabbis imorn, kanske hittar något roligt. Har kollat på lite kläder och har insett att efter vi har konfirmerat oss får jag nog med mig massor med folk in till stan för att bränna pengarna på lite sommar kläder. Skulle gärna åka nu men jag ska försöka hålla mig. Kanske tar mig ut en stud imorn kväll, jag är ju inte jätte sjuk.
Jag är hemma och är sjuk, fyfan. Kollar på Svampbob Fyrkat, glömde bort hur roligt det är. Är så hungrig att jag snart ska laga mat å t mig själv, fast klockan är ju bara 10. Ska äta en massa mat sen ska jag typ sova tills imorn. Ska försöka gå till skolan imorn men på lördag MÅSTE jag va frisk, ska ju ha årets bästa kväll.

Tisdag: Vaknade av klockan och var något pigg även om den ringde 30 minuter för tidigt. Gick till skolan och hade franska med sveriges drygaste men roligaste grupp. Hade sen svenska och började med ön i grupp, är väll nöjd med gruppen eftersom det kunde varit så mycket värre. På so började vi söka jobb att skriva om och de ska nästan bli roligt att sitta hemma med lite skolarbete, haha. Efter det va de lunch och vi åt korvstråganoff (jag an inte stava maträtter). Gled runt i skolan sen va de väll dags för tråk matte. Klagade som vanligt men det gick faktiskt bra. Hade vikarie på no lektionen så vi fick sluta tidigare. Jag, Sandra, Moa och Martina skulle äta kina mat efter skolan men vi va rätt osäkra och när vi såg va de kosta blev vi nog lite snåla. Vi satsa på säkert och gick till Metopolen och åt sjukt god kycklingrulla. Träffade Tessi, Felicia och Ida ut också så vi va med dom. Vi mätte våra fina gravida magar, de är typ normalt och ha stor mage, alla har ju de när dom sitter, eller? Ida hade ju köpte värsta ostbollarna sen kom Wille ut med jordgubbar och är de inte lite coolt att det nyttigaste ör godast? Jordgubbar är ju det godaste som finns. Åkte hem och gjorde en smoothie och kollade på tv tills jag somnade.

Onsdag: Började vid 9 men franska igen och vi skrattar alltid mycket. Hade engelska och jag blev klar med the book about me. Den va nästan lite tjock och det kändes så jävla bra att lämna in den. Sen åkte jag hem eftersom jag skulle ha 3 timmars håltimma. Då va mamma hemma så då köpte vi kina mat, de va inte helt fel. Hade sen no och vi hade en obegriplig genomgång av magnetism. Läste betygkriterier och jag ska fixa ett vg, de känns inte som att jag kommer klara det nu, MEN JAG SKA LYCKAS. Jag ska, jag ska, jag ska. Efter skolan spelade jag spel med Moe och Martn. Sen gick vi till konfan (nae) och hade de bra. Vi fick godis, hihi. Sen vidare till Västerås för att dras runt på golvet, kul kul. Kom hem och åt så sjukt god mat, fiskpinnar, mos och en massa citron, mmmuuummmss. Sitter och njuter av Veronica Maggios nya låtar, kärlek till dom. Shit, nu börjar klockan bli mycket, jag som brukar kunna somna vid 10 redan. Ska sova nu så jag kan få vakna och äta min goda frukost.

Jag är sjuk, är de kul? nää. Har varit hemma har mest legat i solen. JAG HAR FÅTT RAND, dock en shortsrand, inte så syggt tyvärr. Har ätit tacos och pizza idag, kan de bli godare? Imorgon börjar verkligheten igen, usch blää baajjs. Vill ju att de här påsklovet ska vara några veckor till. Konstigt att gå till skolan, tur att första veckan bara är 4 dagar. Hoppas det är fint väder iallafall, det sorgligaste är att jag inte längre kan gömma mina röda ögon bakom solglasögorna om dagarna längre, damn. Menmen, har iallafall saker att se fram emot. Valborg typ och konfirmationen och sen är de ju sommarlov. Det har nästan känts som sommarlov de här senaste dagarna. Jag kan säga att det är har utan tvekan varit det bästa påsklovet i hela mitt liv. Allt tack vare er♥

 
Världens bästa människor♥♥

Aaahhh, hhääärrrrllliiiggg kkkvvväääälll.
Vaknade idag och trodde jag skulle dö, som vanligt. Åt mat sen satt jag mig på altan och somnade där, bra de. Vaknade och kände mig skit stressad så fixa mig snabbt sen mötte jag Felicia, Tessi och Martina. Vi köpte glass och stekte och så, då kom Fanny också och va med oss. Vi gick till dagiset en stund men nånting saknades. Vi gick till ica och köpte på oss gooooda grejer sen tog vi  med oss Fiia, Melinda och Sandra också. Vi satt faktiskt där några timmar tror jag, Ida och Jennifer kom också. De va ju asnice och sitta där. Sen åkte jag, Fanny, Jennifer, Martina, Fiia och Ida till herrgårn eller vad de hette. Där va det massa som grillade så vi va där ett tag men sen åkte vi till Tessi och Felicia. Ännu en gång kom dom där killarna. Satt ute ett tag sen drog alla hem typ. Har just nu SKIT ONT I MAGEN. Vill inte lägga mig för då börjar ännu en helvetes natt.

Lyssnar på Daniel Adams-Ray, så jävla klockren musik alltså! Ska inte ens gå in på hur dåligt jag mår just nu. Jag mötte upp Felicia idag och vi åkte till ica och satte oss på en bänk och stekte, Ludde bjöd på glass. Sen skulle vi till båtbryggan men eftersom massa andra skulle det och de va långt hittade vi vårat egna place. Vi la oss på skönaste saken sen skulle vi in på lidl och köpa chips då tog tjejerna som satt på bänken bredvid våran plats! Helt sjukt, dom hörde ju att vi bara skulle in och min cykel stog där och allt! Fast deras f.d plats var faktiskt helt ok. Sen åkte jag hem och grilla med lite folk som va här, så va hemma i några timmar. Drog ut och mötte Felicia och Tessi och pratade och skrattade me mådde inge bra så åkte hem. Jusste, precis innan jag drog kom där killarna igen och kom med samma fråga: Finns det inge att göra i Hallstahammar? NEJ!!! Men vafan, klart man älskar det ändå.

söt bild på tessi och felicia AAAWWWW
ännu en bra dag. Åt påskmat och massa godis och tårta med min kära släkt. Drog ut med Fanny i mina nya byxor och t-shirt och endast ballerina skor. De va så helvetes varmt så vi stekte på båtbryggan. Cyklade till ica och köpte kina puffar och cola, mmmm. Träffade lite folk och så träffade vi Martina, Felicia, Emelie, Sofia ochTessi också. Spenderade kvällen med massor av gött folk. Fick träffa kära janne också, dudududu. Han åt pizza och dansade bugg och grejor. Sen kom det några random killar som undrar att finns det verkligen inget roligare att göra här i hallsta? Sitter ni bara här? Hur gamla är ni? Finns det ingen fest? Vi träffar alltid några sånna, och dom blir alltid lika besvikna på våra svar. Och nej, hallsta är inte kul, vi är väldigt unga och fest kommer i små mängder och sitta och prata är nästan det enda vi gör.
Shit asså, va hemma hela dagen igår men satt inte vid datorn en enda gång. Igår så va jag hemma eftersom jag är allergisk och sjuk så körde ett Criminal minds maraton med massa godis och sånt. När mina föräldrar kom hem v de jag som fick bestämma mat så då blev det kött, fyfan  va gott de va. Fick ett påskägg också med lite bra saker i, hehe. Imorse när jag kom upp stog de frukost på bordet för en gångs skull så åt typ tre stora mackor. Ska städa lite i mitt rum sen kommer det massor med folk hit så ska vi äta påskmat. Tycker egentligen inte om påskmat eller julmat men det är bra att jag förberedde med en stooor frukost.
 
jaag är typ gladast i världen just nu, no problems here. Åkte till stockholm med mina älskade föräldrar, så himla glad att jag har dom alltså. Vi gick runt och jag hittade ett par PERFEKTA jeans, älskar verkligen dom, det händer väldigt sällan. Hittade också strumpbyxor och en liten rosa sak (spets såklart). Åt god mat och sånt och kollade in stockholm och åkte hem vid fem kanske. Kom hem och satte på mig aningen varmare kläder och  träffade Tessi, Fiia, Felicia och Sandra som va ute. Vi hade det bra, träffade Moa, Martina och Fanny också. Satt lite överallt och träffade lite folk och sånt. Åkte till vårat nya favorit place och åt en massa gott, stor fet pizza med några va mina homies va inte helt fel.
Åkte förbi trollebo också och satt och pratade med lite folk sen åkte till ica.  Sen kom Tessi och Melinda tillbaka för dom hade solat. Vi satt på trappan och skrattade och helt plötsligt va de bara jag och Fanny kvar där, av oss tjejer alltså, så åkte hem till henne sen åkte jag hem. Tror Patrik gjorde mig mer allergisk än vad jag va på något konstigt sätt. Sitter och tycker synd om mig och har ont på näsan för jag snyter mig så ofta. Jusste, jag fick igång ett riktigt samtalsämne ibland, jag började prata om hur allmänbildad jag är i jäfört med Jennie, typ när man kör de där man ska säga länder på olika bokstäver. Vi körde på de ett tag. Har upptäckt att ibland tänker jag för långt, när Fanny sa D va de första jag tänkte va Domikanska repibliken och hon ba, men hallå? Danmark såklart! Jaja, nu blev de lite mycket Bambi här, men puss på er som läste, ni ska få ett påskägg av mig!
Här ställde man klockan och allt för att hinna, ändå sitter jag här helt klar och uttråkad.  Har kollat på The voice hela morgonen och ätit världens frukost. Har packat väskan med lite nödvändiga saker, upptäckte att det va brist på pengar. Äger endast 60 kr om man inte räknar mina 400 kr på gina. Men fördelen med att åka med sina föräldrar är iallafall att dom bjuder på det mesta.
Ännu en dag med fint väder, älskar det. Idag när jag vaknade trodde jag att jag skulle avlida för jag var så sjuk och allergisk. Mamma köpte tiding och frukost till mig för att hon tyckte synd om mig. Dagens planer va att hålla mig inne och bli pigg. Jennie och Julia kom och åt kinamat med oss och de va ungefär då jag insåg att jag aldrig skulle kunna hålla mig inne en hel dag. När hela 3 stycken hörde av sig va det något slags tecken så jag bytte om och drog ut i solen. Mötte Martina och vi stekte i ungefär samma kläder ner mot ica där vi träffa Ida, Tessi, Lina, Sara och Fanny också så vi låg och solade. Åt pizza sen spenderade vi några timmar till i solen, Felicia kom också. Sen åkte jag hem och åt riktig god mat och nu är jag helt plötsligt själv hemma. Ska läsa lite i min tidning sen ska jag kolla på desperate housewifes och sen en film och massa godis, cola och chips. Imorgon ska jag åka till stockholm och handla lite kläder, har inte riktigt förberett mig på att åka dit, när ska jag gå upp och vad ska jag ha på mig? hmm, hoppas jag hittar ett par svarta jeans!
Gick ut i det vackra vädret idag och satt i solen i flera timmar och satt och pratade och så. Vid sex åkte jag hem och åt något av de godaste jag har ätit. Sen skynda jag mig iväg till ica för att möta upp Fiia, Fanny, Moa och Martina och vi handla upp halva ica. Sen gick vi till Fanny och satte oss i badtunnan. Vi blötte ner vårat godis det först vi gjorde. Vi pratade om massor med saker som vännerna, skolan och såklart sjtärnfall. Haha, efter några timmar gick vi upp. Känner nu att jag blev riktigt trött av det där. Sitter och är lite deppig vilket jag inte vill göra, lyssnar på Melissa Horn som verkar ha så bra saker att säga. Ska sluta deppa och ta fram mitt godis och ge rödluvan en chans till, eller vågar jag det?
random söt bild på mig och fiia ----> http://fiiaandreasson.blogg.se/
Vädret blir bara bättre occ bättre. Skulle kolla på rödluvan igår men när vargen kom stängde jag av. Får se vad den här dagen har att erbjuda, naaaaee. Först blir det att äta hamburgare, ska bli gott, synd bara att ingen vill grilla hamburare till mig får väll blir flottig hamburgare från stekpannan, hmm. Måste städa mitt rum också, fan, men har gjort det mesta måste bara dammsuga. Drömde att jag skulle åka till kreta imorgon och det hade ju varit skönt, skönt att bara komma bort ifrån allt just nu. Men det är bara göra det bästa av situationen, ska umgås med lite folk idag och bara tänka på bra saker.
Det blev ingen bio idag heller, vädret är ju alldeles för bra för de! Gick och mötta Fiia och Sandra och vi gick till ica för att köpa grill grejer. Martina, Bella, Lina, Tessi, Felicia och Fanny hängde med oss till bryggan fullpackat med drickor och massa gott. Fick faktiskt igång grillen och hamburgarna blev super, tack vare Fiia. Dom såg så goda ut så var ju bara tvungen att sno en. Vi grillade massa gott och hade allmänt kul och varmt va det också. Moa kom också och vi fortsatte ha det bra fyfan va skönt de va.

Sen blev vi lite uttråkade och vissa av oss va lite sura? eller nedlåtande? näää, trötta? jaja, nånting va det iallafall. Åkte hem och njöt av en massa tacos asså det känns som att jag åt i flera timmar. Sen blev allt bara så jobbigt, tror det är något fel på mig. Min kropp tål inte att jag äter mycket mat, blää på de. Sitter just nu i min sköna soffa och är trött, och varm. Kan ingen komma och ta hand om mig? Njee, får klara mig själv som vanligt, ska sätta på Rödluvan, asså inte barnfilmen, den andra. Kommer nog somna tidigt, imorn blir det att träffa tjejerna igen och bada, ska bli kuuuuul.





Try again, fail again. Fail better

                                                                        " Samuel Beckett "




Det känns lite som sommarlov tycker jag, tänkte gå ut i shorts för det kändes så varmt men nääää. Gick till kyrkan vid elva då och så satt vi där. Det va massa barn där så de va lite roligt, och så va det en som döpte sig och pappan sa fel namna, hahha, tabbe. Sen åkte jag hem och vi fick världens godaste mat. Ikväll blir det bio med Felicia och Fanny vad jag vet, får se om jag tar mig ut innan de.
AAAHHH, vad skönt de va ute idag. Gick  till en brygga där alla va där satt vi och prata och skratta och bara njöööt. Tog oss till ica och trollebo sen åkte jag hem och åt som alla andra. Sen lämnade jag min stackars sjuka mamma för att möta upp Sandra, Felicia och Tessi så va med dom och sen kom Lina, Bella och Elin också. Vi satt på samhället sen kom resten också. Vi satt och pratade om massor med saker och vi skrattade så jag fick ont i halsen, helt sjukt mycket skrattade vi!!!! Sen kom det massa boys sådär random. Elias gjorde världens jävla fail men cykeln men han stog upp på en sekund, snacka om stil. Vi umgicks med varann men efter ett tag kände jag att kylan tog över så då blev det att ta sig hemmåt till mina chips. Nu sitter jag här och är riktigt arg på massor med saker, bra att jag har mina fina stunder om dagarna. Känner att jag borde ta en dag hemma och vila och inte bry mig men jag gör ju bara massa planer hela tiden, men hur kan man säga nej till en dag i stockholm? eller bio? eller tjejkväll med tjejerna? Det går bara inte. Så ska spotify fucka upp sig och kantzowska lägga ner, snacka om gröten på moset.
Det är jätte fint väder ute ändå väljer jag att sitta här inne, fast har varit ute lite iallafall. Igår åt jag kebab med några sen gick vi till bårbryggan där det va folk. De va lite kallt men inte jätte. Sen kom det massor med folk och kände knappt igen hälften som va där. När det blev kallt och lite tråkigt åkte jag och Martina hem. När jag kom hem kolla jag på film sen somnade jag. Jag vaknade igen vid tre på natten och skulle gå och kissa, sen blev jag helt jävla yr och jag trodde jag skulle svimma sen blev jag helt varm och allt. Jag la mig i min säng och typ väntade på att jag skulle behöva gå upp och spy, men gick in på fb och somnade med mobilen i handen. Vaknade 7 på morgonen och gick upp, så jag har alltså varit uppe sen 7 imorse, jag känner mig verkligen sjuuuuk. Åkte och handla med pappi, skulle ha godis så då va jag ju tvungen att följe med. Hade percis kommit ut ur duschen när pappa skulle åka så satt upp håret i en fläta och satt på mig solgasögon, då slapp folk bli rädda. Träffade Jennie,Rickard och Julia ute också. Sen åkte vi hem och åt fiskpinnar, asgott. Nu sitter jag då här och ska kolla på film och äta chips och godis, men har ingen aning vad jag ska kolla på, orkar inte vänta på att nån film ska ladda klart liksom. Känns inte som att jag orkar göra nånting idag men jag vill ju det, bio skulle ju sitta fint men då måste man ju skaffa fram pengar och lite ork.
Asså det är molnigt ute, jag som trodde det skulle bli sol ju. Idag gick jag till skola och hade slöjd och jag fick reda på att jag har vg- i trä slöjd, trodde inte ens att jag var godkänd. Hade matte och jobbade rätt bra, gjorde en jätte smart sak. Vi gjorde ekvationer sen innan vi räknade ut den han ba gissa lite, jag och jonte va dom enda som gissade rätt. Sen va de mat, de va gott förutom köttet. Sen skulle vii ha ämnesfördjupning där alla hade 849 saker att göra men vi fick bara jobba i 20 minuter men jag hann ändå. FAN NU KOM JAG PÅ ATT GLÖMDE LÄMNA IN NO HÄFTET FAAAAAAAAAAAN!!! Gud vad arg jag bliiiiiiiiir!!!! Jaja, efter de hade vi chill bild sen gick jag hem och satte mig framför en film med lite godis. Ikväll ska jag ut fast det är kallt, inte åker vinterjackan på för de? Ska äta pirre med Moa och Martina tror jag, men innan det måste jag få tag i Martina.
Måste ju bara berätta lite om igår, eller? Lite iallafall. Åkte till sjukhuset och tog vävnadsprov och det kändes ingenting, fast blödde en del efter, menmen. Sen på konfirmationen gjorde vi något konstig, vill inte prata om det. Sen dans sen zzZZZzzzzZZZ (haha, vilken tönt jag är) Idag va det en så jävla bra dag! Hade so och hade de allmänt chill sen satte jag, Moa och Bella oss ute i solen. Sen gick vi till ica och  jag köpte cola sen såg vi att Ida, Fiia och Melinda och några låg på stora trappan och sola så vi la oss där. Sen kom Sandra då gick vi och åt köttfärs limpa. Sen hade vi engelska och jag hann tyvärr inte allt, menmen. Sen på idrotten gick jag och Sandra ut och gick i bara tjocktröjor. Efter det vänta vi på non men den blev insälld så jag gick hem och bytte skor sen till tåget. Kom till stan och träffade Martina och vi gick runt och handla. Jag köpte bara 3 saker men är så jävla nöjd asså.
Köpte en högkjol i svart spets
Ett par solglasögon, typ ray bran liknade typ, eller vad de heter
En liten väska, det är farligt att gå in i väskaffären
Sen va tåget försenat 15 minuter men vi fick åka gratis iallafall sen cyklade jag hem (duktigt) Åt ju donken i stan men är ändå lite sugen på nåt...typiskt jag.
Sitter på engelskan och väntar på respons men min lärare är så seg. Innan hade vi franska och gick igenom olika sätt av faire och sen fick vi fika, hehe. Jag slutar efter det här kan man säga. Ska käka på pizza hut och sen ska jag till sjukhuset (vet inte hur man stavar lassarett) och va där och göra någonting. Sen kanske vi svänger förbi nya ikea, vem vet? Sen tillbaka till hallsta och gå på konfirmationen sen in till v-ås igen och dansa. Blir nog en bra dag. På torsdag blir det stan och på fredag blir det kanske Screm 4 på bio. Äntligen får jag gå på en film från 15 år, fan vad cool jag känner mig!!
Gud så trött jag är! Skolan gick iallafall bra och klarade mig genom hela dagen. Efter skolan gick jag förbi samhället och där var det några så va lite halvt social en stund. Men efter en stund så försvann solen och det började blåsa så då gick jag hem. Tog sen stor macka sen satte jag mig och skrev no. Gjorde en extra uppgift frivilligt faktiskt. Lite tråkigt att skriva om könssjukdomar, det är inte så trevligt direkt. Hela vårat hus luktar salami eftersom 150 salami korvar ligger i hallen. Försöker bli av med dom och 3 stycken har hämtat, känner på mig att jag kommer tröttna på salami om några dagar....

Sitter i skolan just nu och har svenska, inte så kul. Har iallafall fått kolla på när Sandra, Jonte, Adis, Moa och Rasmus spelar upp askungen. Efter det här har vi lunch tror jag, det är soppa idag tror jag. De är varmt idag också, det är skit bra fast har inte varit ute så mycket. Är typ sjuk, typ blandning av lite feber, lite huvudvärk och så nyser jag 38746387 gånger om dagen känns det som. På torsdag ska jag nog åka till stan med Martina, vi ska bränna våra födelsedags pengar, hehehhe. Ska iallafall köpa ett par solglasögon, måste verkligen göra det så slipper jag gå runt och klia mig i ögonen. Fast man inte kan tro det så är jag faktiskt inte så snygg när jag har röda ögon....

Hello. Igår va det ju bra väder, förutom att det blåste som fan. Jag va med Tessi, Martina, Sandra och Felicia och vi gled runt som vanligt. När Tessi åkte så gick vi och åt pizza, inte alls gott, nejnej. Då kom Bella, Melinda och Lina också. Vi gick runt igen sen kom Fiia när Melinda hade dragit. Vi gick runt typ halva hallsta och de va rätt skönt faktiskt. Fick as ont i magen så åkte hem och dog framför the hills och använde mobilen som dator istället. Idag vaknade jag 9, fattar inte varför jag gick upp ens. Ska kanske åka till Vingåker men vet inte om jag orkar för har fortfarande ont i magen. Nu är det iallafall mitt favorit avsnitt av gilmore girls, såklart måste man kolla.

Hello, tänkte sova bort hela dagen idag faktiskt. Jag vaknade av att pappa kom in och skulle hämta datorn så sa han att det va fint väder ute så då kändes de dumt att sova hela dagen. Jag va klar innan tolv och så tidigt har jag aldrig varit klar på en helg. Min farbror ´kom och åt med oss och så. Kände mig inte helt vaken så tog en låååång dusch. Ska äta lite godis och kolla på Gossip Girl, ovanligt. Eftersom vi pratade om spotify igår så kollar jag på allas listor men hittar inte många som duger, men några iallafall.
 <----
aaaaaaaaaaa <----
Awesome <---
rolig <----

länkarna är vita-.-

Ganska skön fredag, som vanligt då. Gick ut och mötte Sandra och då träffade vi Felicia och Tessi som skulle äta pizza. Vi satt där med dom sen gick jag och Sandra och mötte Melinda för vi skulle hem till Sandra. Provade ett par byxor av Sandra men dom va för små men ska köpa såna i större storlek om det passar då. Sen gick vi och mötte Fiia för dom skulle äta pizza och då kom Tessi och Felicia också. Planen va att vara hos Sandra egentligen men det blev inte av. Jimmy hämtade mig sen åt vi tacos, gottgott. Sen åkte jag till gårn och mötte Tessi så då satt vi där och hade kul. När dom andra kom började vi spela kort (tror vi har någon slags period där vi spelar kort hela tiden, undrar när vi tröttnar?). Skrattade as mycket när folk fuskade och gjorde fel och grejor. Sen gick jag, Felicia, Martina och Sandra mot linken. Träffade några killar på vägen dit som ville prata med oss. På långt håll såg vi nog mycket äldre ut än vad vi var så de va hejdå till dom på dirren. Sen kom vi dit och va sociala och spelade kort (IGEN) och massa. Gick hem vid tolv och nu sitter jag här och äter godis, lite the hills på det här kanske?

HAHAHAHAHA, snygga bilderrrr

Skööööönt med fredag. Har varit och ''jobbat'' fast tog sovmorgon till 10. Fick göra massa beställningar och så, hoppas verkligen att jag gjorde rätt. Åkte till stan och åt på donken och köpte hörlurar och en massa godis, hihi. Sitter och äter upp allt godis nu och dunkar musik. Ska fixa mig sen möter jag nog Sandra:)

Har jag tråkigt igen? Ja. Det är inte alltid kul att vara hemma nästan hela dagarna, fast hellre det än skolan just nu. Har varit hemma sen 11 kanske. Va skönt att göra ingenting men jag somnade ju en stund på dagen så nu är jag pigg och slut på saker att göra. Skulle gått ut när jag hade chansen, nu känns de onödigt. Är ju sjuk, trodde jag, men är ju allergisk, det kliar i ögonen (det är värst) och jag nyser hela tiden. Får väll gå med solglasögon hela våren tills det där försvinner. Hmm, har ju inge solglasögon, får åka in till stan imorn och köpa ett par, och ett par hörlurar! Jaja, vad gör man nu då när ingen har något bra förslag, har ju förfan tillochmed pluggat. Äter väll upp alla jordgubbar och kollar på film eller gossip girl, det lät bra.
Igår va jag på kofirmationen och det va trevligt som vanligt. Körde nånting med ögonbindel och de va roligt, synd bara att jag och Fanny va med varann, vi va nog sämst. Efter det gick vi till tåget och fiiifaan va skönt de va ute. Sen åkte jag, Melinda, Fiia och Tessi in till västerås för att dansa. Asså de va skit kul vi gjorde konstiga fast roliga grejer och skrattade massor. När jag kom hem åt jag världens största tallrik med fiskpinnar och mos, undra varför jag tycker det är gott ens? Idag så gick ja till mammas jobb ett tag, vilket ställe asså. Hon jobbar med dementa, asså gamla gubbar och tanter som är heeeelt lost. En tant gick runt och prata med sig själv och en annan gubbe stog och prata med dom som jobba där sen helt plötsligt blev han arg på finska fast när han skulle gå pratade han tyska. Sen va de en tant som lät hmm...hmm...hmm...hmm.. exakt hela tiden, jag förstår inte! Sen va de en annan som inte hade duschat håret på 2 veckor, och hon vägra, liksom helt plötsligt kunde hon inte gå och hade ont i ryggen, hahah, kul och lyssna på. Sen gick jag hem och gjorde mat och kollade på Gossip girl. Vid 3 kom Jennie och Julia sen kom Bettan och då fick jag present, hihi. Fick en mascara och något bra för håret, asbra.
Igår träffade jag Fiia, Felicia, Melinda och Sandra och vi gled runt lite. Fast de regna lite ibland va det rätt lyckat. Idag så tog jag 9 bussen till pappas jobb. Fick göra sånna saker som han var för lat för att göra, eller inte hade tid med sa han. Gjorde lite sånt och pratade med Robin en del sen kom mamma och då drog vi och åt. Efter det skjutsade pappa hem oss sen åkte mamma igen och jag låg och kolla på Gossip girl. Hade inte tänkt göra så mycket mer fast sen kom jag på att jag har ju konfirmation och dans, fett nice och träffa alla.
Efter två hamburgare, lite tårta och 8 The hills avsnitt är jag på gång. Jag är redo att...gå ut och inte göra så mycket! Haha, ska dra snart och träffa Felicia och Sandra och hörde jag Melinda? Vet inte vad vi hittar på men jag ska iallafall köpa mig energi dricka. Min lampa gick nyss sönder så sitter här i mörkret och lyssnar på musik. Imorgon börjar allvaret och då är de dags att börja jobba. Orkar antagligen inte gå upp vid 5 på morgonen istället tar jag nog 9 bussen. Tror jag ska vara där i 2-3 timmar sen får jag nog åka hem igen. Ska ta mig ut i mina nya skor, köpte ett till par i skor och båda i storlek 38! Har köpt 40 en gång men nu tror jag mina fötter börjar krympa, tackar för det. Men nu måste jag verkligen kissa (sorry).

nu byter jag
Gud va lat jag är. Klockan är mycket och det enda jag har gjort är att äta frukost, kollat på 47899328 avsnitt av Gossip girl och suttit vid datorn. Är bra seg, borde steka mig en hamburgare men är helt enkelt för lat. Måste bara säga att jag åt världens frukost, värsta nyttiga mackan sen en skål men youghourt (HUR FAN STAVAS DE?!?!) med musli och hallon, blåbär och björnbär, visst är jag nyttig. Tänkte iallafall ta mig ut en stund idag, kan ju gå i mina nya skor och köpa min första energi dricka som 15 år. Ska börja med att fixa mig sen får jag se vad som händer.

 
såhär fräsch är jag just nu
tjatja, kan man vara mer uttråkad än jag? ja. Skulle beställa kläder men de är inte ens roligt, bara roligt att beställa från kataloger. Är så sugen på nånting så ska nog smyga ut till köket och ta mig något gott, hehe. Har det egentligen så jävla chill eftersom jag är ledig. Imorgon ska jag iallafall sova jätte länge sen kanske jag ska träffa Sandra. Nu ska jag sätta på Gossip girl som jag fick i present igår. Har redan kollat på 7 avsnitt och nu är det dags för fler. Skulle så gärna byta liv med någon av dom, fast skulle gärna behålla mina vänner. Men fyfan för deras liv (jaa, jag vet att det är fejk) få vara rik och bo i new york är inte helt fel de.
Soft dag för att vara måndag. Åkte till stan med mamma och skulle fixa och kolla lite. Fixade min klocka så den passar och jag älskar den verkligen. Sen gick jag och köpte mig ett par svarta converse, jag gillar att sticka ut! jaja, skulle gå till spicey och äta men fullt med folk nästan så gick över gatan till gränden och åt massa god mat där istället. Sen gick vi förbi hm och då hitta jag en tröja som jag älskar och en liten klänning. Jusste köpte ett till par skor, hehe, ett par ballerina, dom va så billiga att jag bara va tvungen att köpa dom. Sen åkte vi till ica och köpte lite fika och åkte till moster, Jennie och Julia. Va där sen när vi kom hem bestämde jag mig för att gå ut och springa så gjorde det. Har bara suttit vid tvn annars och nu är jag hungrig fast vi åt för 2 timmar sen. Jag vet att vi har massa fika hemma, eller orkar man göra en macka?
Åkte till Robin och Johanna och fikade IGEN. Va där en timma kanske sen åkte vi hem. Va lite smått uttråkad så gick ut och mötta Fiia, Sandra och Melinda och vi köpte grejor på ica. Satt där ett tag se tog vi oss til kz. Dom hade spelat innebandy i typ 3 timmar fast dom va bara fem stycken den här gången. Fick iallafall några grattis. Jag och Fiia hittade några inristade minnen där, fyfan asså. Gick hem sen och nu sitter jag här och ska kolla på Gossip girl. Taggar till stan imorn.
söt
Nu sitter jag här igen, hehe. Hela släkten kom hit för att fira mig. Fast ett syskon och några kusiner fattades, men jag fattar, dom har ett liv, precis som jag har när dom fyller år, haha. Jag fick massa bra presenter och eftersom pappa är sjuk kan inte jag praoa så istället ska jag till stan med mamma och bränna pengar. Ska köpa mig ett par converse fyfan! Vi fika massor men jag är hungrig på mat. Dom andra ska till Johanna ikväll för hon fyllde i fredags men jag vet inte om jag orkar. Men ska nog gå får Robin hade räknat med att jag skulle komma dit så han stressa inte till oss en stund utan antog att jag skulle dit så man får väll offra sig. Ska visa mina presenter för min stackars sjuka pappa sen ska jag ta lite mat, är så hungrig.
måste bara skriva här fast det är min födelsedag, tro inte att jag inte har något liv. Mina föräldrar väckte mig för typ en timma sen och jag fick en kläder, gossip girl, värmeskydd och världens bästa plattång, asnöjd. Dom hade baka scones till mig också. Ska snart börja fixa mig eftersom jag vill prova min nya plattång, hehe. Sen ska vi förflytta hela kalaset till moster eftersom pappa är magsjuk, kul för honom säger jag bara. jag slipper städa och fixa här hemma iallafall. Vet inte när vi åker dit, hoppas det bli rätt tidigt så jag kan få mina presenter.
MIIIN FÖÖÖDEEELSEEEDAAG OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!!!
Har haft en bra dag före min födelsedag faktiskt! Mötte Sandra, Felicia och Sead vi satt och körde lite roliga lekar faktiskt, hehe. Gick till ica en sväng och köpte lite godis innan vi gick och mötta Melinda och Fiia. Vi gjorde några roliga videosar och så, hehe. Sen gick dom och så. Vi satt ett tag och tog det lugnt sen gick vi till dagiset vid Sandra och träffa Rizgar. Sen skaffa vi en kortlek och sen satt vi där och spela kort. Alla typ fuska emot mig men jag vann ändå, haha, känn på den. Sen fuska alla men va tvungen att sätta stopp för de för dom sparka så hårt på mina ben. Skratta gjorde vi iallafall. Det va jätte trevligt och så jävla chill så det finns inte! Första gången i år jag va ute en hel kväll, och jag frös inte! Sen satt alla kvar 10 extra minuter sen sa alla grattis till mig, hihi. Sen gick jag hem med Sead och nu sitter jag här och ska snart sova så min födelsedag kan börja på riktigt. Först ska jag svara på lite fb grattis, blir faktiskt jävligt glad av dom också!
jag för exakt två år sen, eller ett kanske?
Gjorde ett försök och skaffa en ny blogg på blogspot men hade tydligen redan en där. Testade att ladda upp bilder där heller så det är alltså helt klart min dator det är fel på. Även om de skulle gå på blogspot så skulle jag inte kunna släppa taget om min blogg som jag sitter vid och läser gamla inlägg ibland. Får väll leva med en nästan bildlös blogg helt enkelt. Snart ska jag gå och träffa Sandra tror jag. Ska väll träffa flera fast dom flesta har ju lämnat hallsta ikväll så får väll se vad som händer. Ska iallafall somna tidigt så jag inte sover bort min födelsedag. Mina kära släktingar kommer redan halv två, jippie. Ska platta mitt hår lite, vill egentligen inte för den sliter sönder min hår eftersom den är trasig. Men imorn hoppas jag på att få en ny, hehehe. Känner mig hur fräsch som helst idag för tog värsta duschen. Ska dra mig ut nu med sveriges lenaste ben, synd att det är för kallt för shorts...


Kör på min älskade spets tröja fast den är trasig, hehe
AAHHH va skönt de är och duscha. Igår efter skolan så åkte jag med pappa hem sen åkte han ifrån mig när vi väl kom hem. Jag fick sitta och äta jordgubbar med Julia och mamma istället. Skulle sätta på en film men då smsade Sandra så efter ett tag gick jag ut och träffade henne. Vi gick till ica och mötte Tessi  och Martina och då gick vi till gårn för vi hade inget att göra. Vi satt där och pratade sen kom det några då spelade vi kort och fyfan vad jag skratta ibland, fast Sead fuskade hela tiden. Sen skulle vi ta kvällen till nästa nivå, eller göra ett försök. Vi gick till Martinas mamma ett tag. Fast vi gick ner och satt i en blå sak för det va varmt, orkar inte förklara vad det är. Vi satt iallafall där och de va hur tattigt som helst och alla som gick förbi kollade men kul va det. Sen kom det lite folk så då gick vi upp till Martina. Vi va kanske där en halvtimma sen skulle vi gå för kvällen ledde ingenstans. Martina skulle ändå hem fast när vi hade dragit skulle hon hem för än om typ 2 timmar så de va ju tur. Vi gick till gårn och hade det hur chill som helst och Martina och Tessi visade hur dåliga dom va på billjard. Vid elva åkte jag och Sandra hem. Kom hem, åt pizza, kolla film och somna.

Imorse vaknade jag 9587493 gånger av att Julia lät med kunde somna om alla gånger så fick iallafall sova till 10. Har ätit pizza igen, hehe. Vet inte vad jag ska göra idag riktigt, men jag vet att jag är sugen på cola, tur att vi har det hemmaaaaaa.
är så arg för min dator vill inte lägga upp bilder från min mobil så den här får duga, eller????
Sitter och har ämnesfördjupning med losta bildläraren. Har skrivit engelska så nu sitter vi alla och chillar och läser april skämt. Har lurat Jocke och Martina att jag krockade med bilen på vägen till skolan. Dom kom på mig eftersom jag träffa båda nästan direkt när jag kom till skolan. Sen lúrade våran matte lärare oss också, inte alls kul faktiskt. Ska ha bild efter det här och det blir väll rätt chill tror jag, men nu ska jag va lite social eller jobba. Eller inte göra nånting......
På söndag är det min födelsedag men vi har valt här hemma att inte fira den alls. Dom tycker helt enkelt att jag är för stor för det. Inget mer med det. Idag vaknade jag innan klockan ringde det va ju skönt. Sitter just nu vid datorn och ska snart göra mig lite frukost, hehe. Igår låg jag bara hemma och kollade på film och va lite onyttig. Sen kom pappa hem med ostbågar, farligt att börja äta en då kan man inte sluta. Somnade rätt tidigt faktiskt så de kanske va därför jag vaknade. Men ska börja med frukost nuuuu.