Tjaa, kom hem vid halv sex imorse tror jag fast jag hade grymt kul hos Moa. Vaknade igen vid tolv och då gjorde jag sallad, det tog typ en timme men jag förstår inte hur det kunde göra de... Sen kollade jag på en halv film sen började jag städa ungefär hela huset ( där ljög ja, de va mitt rum badrummet, hallen, köket och  vardagsrummet). Fick så jävla mycket damp på den där jävla dammsugaren som slet ut mina hörlurar när jag försökte lyssna, började nästan gråta. Sen tränade jag lite eftersom mina ''kompisar'' bara sviker mig när vi ska träna, jag som har tjatat till mig ett par nya skor och allt! Sen tog jag en lååång dusch och tog hand om min solskadade kropp, buhu. Saknade inte solen så mycket eftersom jag känner mig förkyld och jag bara bränner mig mer och mer. Men ikväll tänkte jag göra nånting så jag kan få bli lite glad, men först ska jag äta tacos. På måndag ska jag in till stan med mamma och klippa håret, Felicias hår blev så sjukt snyggt att jag vill ha lika dant, hihih. Jag har faktiskt tänkt på det förut och nu har jag typ bevis på att det blir snyggt, hoppas det gäller mig också.

Vi tjejer bestämde att vi skulle ut och springa tidigt på morgonen, men nu sitter vi här och lanar. Fanny och Sandra åkte ut på äventyr så får se om dom kommer tillbaka. Har nördat i lite mer än tre timmar nu men jag har inte fått tråkigt än! Internet har mer saker än vad man kan tro. Kolla in våran lan blogg ---->http://laaan.blogg.se/
Tessi är inte är fast hon är med ändå, jag vet att många inte är här men stackarn har ju utegångsförbud. Har faktiskt skit kul fast vi har tråkigt på något sätt. Får se hur jag kommer hem sen, kanske åker hem med pappa om typ 3 timmar. Tror jag upptaderad snart med bilder från idag eller aa igår.
Tja, kommer inte blogga mycket eftersom det är ju sommar, ungefär all tid spenderas ute med mina kära vänner. Har varit på kreta en vecka och haft det underbart och god mat och fint väder och blablabla. Igår så satt vi ute i solen och åt massa gott och hade grymt kul. Sen gick vi till Martina och kollade på en grym film. Vi såg ett jätte fin sjtärnfall alla blev helt till sig (nae). Idag så va jag hos moster först och åt kinamat och glass och jordgubbar. Åkte sen till skantzö och va där med alla. Bilder kanske kommer om några dagar, hehe. Nu blir det mat sen ut igen!
Nämen hej, snart så åker jag mot arlanda. Igår så träffade jag Fiia, Fanny, Sandra, Felicia, Moa, Martina och Linn. Vi handlade på ica sen så gick vi hem till Moa och grillade. Åt massa god mat sen spelade vi kubb. Vi stog och skrek på varann och grejer, väldigt kul va det. Sen satt vi och pratade om allt och så körde vi sanning och konka på Moas mobil, hehe. Vi satt ute hela kvällen utan att frysa så mycket. Vid tolv någon gång så sa jag hejdå till alla och åkte hem. Idag vaknade jag vid 10 och jag har duschat och packat allt så nu är jag klar och vi ska inte åka förän om en timma, suck.
Är hos Jennifer just nu med Fanny, Jennifer drog. Kom hit för ett tag sen och har chillat med mina små nötter. Körde en ganska nice facerape på Fanny. Ikväll blir det grillning med mina tjejer hos Moa. Det blir en perfekt hejdå kväll eftersom jag inte kommer traffa dom på en vecka eller så. Synd att Tessi inte är hemma kommer inte se henne på över en vecka eftersom hon drog till London i torsdags. Imorgon ska jag packa det sista och sen åka till arlanda sen väntas en vecka med sol, mat, bad, mat, sol och mat igen, fyfan vad härligt!
Vilken bra första dagen på sommarlovet. Det har regnat ute och jag har legat död hela dagen, men det gör ju ingenting för jag har ett helt sommarlov på mig att vara i solen och vara pigg. Har packat lite idag, eller jag har lagt fram grejer kan man säga. Får se om jag kommer iväg till kreta för hela grekland håller ju på att gå i konkurs. Kollade igenom mina betyg nyss för blev mer nöjd med betygen förra året än dom jag fick igår. Man kan säga att jag ligger på samma för jag har höjt mig i 4 ämnen och sänkt mig i 4 andra. Mitt mål till nian är att inte ha några g, bara vg och mvg. Är iallafall glad att jag inte behöver oroa mig för några ig. Imorgon hoppas jag att det blir finare väder så jag kan vara ute med mina vänner.
Tjaaaa. Ingen svarar när jag skriver på msn, känner mig mobbad, äh. Idag så slutade skolan!!!!!!!!! Det känns grymt att vara ledig. Igår träffade jag Jennifer och Fanny och så hängde jag med dom till Martina kom. Vi gled runt lite, träffade Sandra och Bella en stund också. Sen gick vi hem till mig och typ sega och kollade på Hey baberiba och åt cheese twisters. Somnade vid tolv och sen ringde klockan 7 timmar senare och jag va pigg som en lärka medans Martina sov som en stock, suck. Fick iallafall upp henne rätt snabbt sen käka vi och fixade oss och va klara alldeles för tidigt. Sen åkte vi till skolan och hade skolavslutning. Blev nöjd med mina betyg, inga ig och fler mvg och vg än g, känns rätt nice faktiskt. Sen åkte jag hem och jag och mamma köpte mat från maistro, kött och grejer. Åt som satan sen somnade jag på soffan, hehe. Vaknade vi 3 och en halvtimma senare så va jag nere på samhället. Vi gjorde allt och ingenting sen va vi vid gästhamnen. Sen kom polisen dit så då drog alla, de va kul så länge det varade. Vi gick till tuna, sen mötte vi Moa och sen gick vi till samhället. När alla drog till herrgårn gick jag med Herman och Melinda till torino men det va stängt så då gick vi också till herrgårn. Där va typ en massa nior och två lärare (wtf?!). Vi chillade där tills typ 12 för då kom polisen (igen). Alla typ sprang där ifrån men vi va några som stannade kvar iallafall, åkte hem med Sandra sen. Imorgon är det första dagen på sommarlovet och jag ska sova lääääänge.
Igår började vi 10 och vi packade bara ihop sen fikade vi typ sen slutade vi vid 3. Efter skolan så åkte jag med mamma till ikea och köpte lite grejer. Stannade på max och se åkte vi hem. Idag så ska vi till skolan och rensa skåpen, det går väll snabbt för allt kommer slängas typ. Sen ska vi till skantzö och jag ska nog dit om någon mer ska. Kan inte fatta att jag slutar skolan imorn, snart börjar vi i nian. Det är helt sjukt hur snabbt tiden går, och snart åker jag till kreta!!!

Åååh, iigår kollade jag på Never say never. Gillar inte hans musik direkt men filmen var riktigt bra, han är så jävla känd. Aja, idag vaknade jag av klockan och önskade att jag hade struntat filmen och gått och lagt mig istället. Jag gick till skolan och vi städade lite och sen fick va rast. Vi kollade på cabaren och den va bra den här gången också. Sen slutade vi då gick jag hem och stekte llite kött och åt de. När det hade gått ett tag åkte jag till gästhamnen med Felicia, Tessi, Moa, Fiia, Fanny, Sandra och Martina och vi hade typ picknik. Vi låg där i flera timmar och dunkade musik i högtalarna. Åkte hem för en stund sen och om en timma ska jag, Fanny och Fiia till kolbäck och kolla på tunboshowen.

Gud vilken bra dag det har varit idag. Tessi kom hit vid tre och då gick vi till Sandra och Felicia sen drog vi upp till båtbryggan, Fiia och Bella kom också och vi stekte och så. När klockan blev sex så gick vi till maistro och åt pizza, ganska nice, då kom Martina också. Sen gick vi till trollebo och då kom Fanny också. Vi tog en massa konstiga kort och grejer, riktigt kul var de. Imorn blir det en kort dag i skolan så jag hoppas det blir bra väder.

Nu är det iallafall söndag! Vaknade bara en gång av att det åskade inatt, och jag somnade direkt igen. Vaknade senare av att jag har en massa myggbett, jag har två mygbett på exakt samma ställe på min fötter, och två i båda armväcken, wtf. Det är inte det bästa vädret idag men jag ska iallafall möta Felicia och Tessi och så ska jag sola sönder. Ska nog ta med kameran och försöka ta lite kort.

Jag börjar få lite resefeber, åker ju snart till kreta. Längtar till att få sitta där på flygplanet och veta att man ska få slippa exakt allt som händer där hemma i en hel vecka. Fyfan vad jag ska äta mycket mat, drömde faktiskt att jag va utomlands. Jag va där med Felicia och mina föräldrar men dom va tvungna att åka hem så jag och Felicia fick va kvar där själva, sen bodde typ alla vi kände där också.
Tjena, trodde att det va söndag idag (söndag=vilodag) men det va de inte så jag gick ut. Jag, Fiia, Moa, Sandra och Fanny va och kollade på cabaren och den va riktigt rolig. Killar behöver bara klä ut sig till tjejer och dansa så skrattar alla, sjukt snygga va dom. Några körde sture p grejen och en bild på dom har Kissie lagt ut på hennes blogg, det tycker jag är häftigt som fan. Sen gick vi till maistro och chillade för Moa och Fiia käkade. Sen gick vi till båtbryggan och där var det mycket folk. Fick träffa en liten ankunge söt som satan va den. Sen gick alla så då gick vi till gästhamnen så då blev det ännu mera folk. Efter tolv åkte jag och Sandra hem. Är egentligen trött men ville skriva här lite, snart börjar det åska tror jag så då somnar jag dirr!
tjatjatja, det åskar som satan så jag tänkte skriva snabbt. Igår va jag ute med mina tjejer, vi såg gurkan på ica, fett coolt. Vi gled runt sen gick vi till båtbryggan ochva sociala med allt och alla. Vid elva åkte jag, Fanny och Spate ut till Ludde. Vi kollade på Hooligans och jag var så sjukt trött. Eftersom jag inte skulle somna vid tolv redan så gick jag, Jocke och Robin och bastade, fyfan va skönt det va men fan va fräsch man kände sig. Vi gjorde inte så mycket mer, jag blev överfallen x antal gånger. Somnade faktiskt redan vid tre, de måste va nytt rekord. Fast jag tror jag somnade lite senare eftersom jag vaknade flera gånger av att Jocke skulle strypa mig, han börjar bli lite läskigt. Somnade tillslut och när jag vaknade på natten var det VARMT SOM SATAN. Jocke fick rulla ner så då fick jag stoooor plats. Sen vaknade jag kanske först av alla sen vakna spate sen robin också. Sen vaknade Fanny också och så skulle vi övertala dom andra att vi skulle gå och äta, efter många om och men fick vi som vi ville. Träffade en jätte söt kattunge också, lilla coolingen. Satt i solen ett tag tills Jennie kom och hämtade mig och Fanny. Har varit till ica och köpt godis så nu ska jag kolla på film och äta godis och lyssna på åskan, ikväll blir det nog att kolla på cabaren. Fyfan vad det smäller ute!
tjaa, sjukt varmt ute idag. Har inte varit hemma på sju timmar. Åkte in till Västerås för att det va ju student. Blir så grymt sugen på att vara student jag också, menmen...fyra år kvar. Gick på stan en stund och åt sallad på vivaldi. Sen åkte vi hem till oskar och va där ett tag, han fick ätbara pengar, fett grymt. Sen åkte vi till hallsta och så åkte jag hem till moster när hon skulle fixa sig så då fick jag leka med Julia som blötte ner hela mig och henne. Sen åkte vi till Johanna och där va det massa folk jag verkligen inte kände igen men dom hade iallafall gjort en god kladdkaka och tårta. Va där sen skulle jag åka hem fast mina föräldrar hade cyklat dit så jag fick åka cab hem (såndär bil utan tak). Fan vad grym jag kände mig. Jaja, ska dra ut och träffa Felicia nu, får se vad vi hittar på.

Nu är det bara 10 dagar tills jag drar till kreta och slipper hallsta i en vecka iallafall. Idag gick jag till skolan och vi bakade hallongrottor, gifflar och scones på 2 timmar ungefär. Vi fick lång lunch sen packade vi ihop sen slutade vi. Gick hem och lagade mat och kollade på Monsters inc<3<3<3<3. Har inte gjort så mycket, imorgon är jag ledig för ska in till stan för min kusin tar studenten sen ska jag till hallsta igen för min andra kusins tjej också tar studenten imorn. Hinner nog gå en stund på stan så då ska jag köpa en till bandue och sen lite grejer till kreta.

*Gaahhh, vad trött jag är! Sover så dåligt om nätterna. Ska snart tar mig till skolan, jag har shorts fast det är kallt ute för det blir så varmt när man står och bakar. Igår så bakade vi typ 4375 bullar och 947569 kakor. Efter skolan så mötte jag Fiia och Felicia och vi köpte chips sen la vi oss och stekte och badade lite. Sen gick vi till dom andra men alla blev bara iputtade i vattnet. Jag och Felicia va så rädda så vi gick hem. När jag kom hem så försökte jag hålla mig vaken sen blev det min favorit mat sen somnade jag, hehe. Vaknade en stund senare sen somnade jag igen vid 12 och har vaknat typ 4387593435834657456 gånger inatt. Jaja, ska gå till skolan och baka gifflar och hallongråttor (grottår?grottor?).

Måste börja med ett litet tips, raka inte benen efter två dagars solande utan solskyddsfaktor, inte skönt. Igår så va jag hemma hela dagen, jobbade på brännan. Låg på rygg hela tiden så jag är brun på framsidan av kroppen. Idag var jag i skolan vid nio och vi hade typ genomgång. Sen fick vi åka till ica och köpa allt vi behövde, vuxenpoäng till oss! Sen gick vi till skolan och packade upp sen fick vi lunch så då åt vi sen mötte vi Fiia och gick till ica och köpte choklad och stekte. När vi kom tillbaka så gjorde vi knäckkakor och det gick bra. Vi slutade halv tre och på 30 minuter hann jag gå hem till mig, byta om, packa och sen gå till samhället, duktigt. Jag, Moa, Fiia och Fanny åkte och badade och det kom en massa annat folk dit också. Åkte hem och somnade i solen i typ 30 minuter sen tog jag en efterlängtad dusch, det behövdes verkligen. Tror jag brände benen lite för det sved som fan när jag rakade benen. Är trött som satan men ska vara vaken ett tag till, måste ju se Desperate housewifes.

Ojojoj, har inte skrivit på ett tag. Det blir inte ett långt inlägg om vad jag har gjort de senaste dagarna, måste bara säga att jag träffade saknade Amanda igår!!. Ska berätta om min dag idag som grym. Vaknade vid elva och tog de chill och vid ett åkte jag till moster och umgicks men en liten bit av släkten. Åkte sen till Tessi, Martina och Moa som låg och stekte vid båtbryggan så jag la mig där med dom. Vi fyra drog alla hem och jag fixade mig och åt tacos. Cyklade med Felicia till Martina och där va de drag! De va roligt folk och jag hade sjukt roligt. Fyfan vad vi dansade! Stog och sjöng och dansa med alla, fett grymt sjukt jävla roligt va de! De va så jävla varmt där också. Jag hade iallafall jätte roligt iallafall och sen drog jag när de va som bäst, det är ju så man ska göra. Så jag drog när de va som bäst (och när mina föräldrar sa åt mig att dom tyckte att jag skulle hem). Imorgon blir det vilodag kan jag tänka mig, om det är fint väder drar jag nog ut. Nee, måste vila upp mig tills på måndag då ska jag fyfan baka!

Tjena. Torsdag har det varit och jag har varit ledig hela dagen lååång! Gick ut och träffa Fanny rätt tidigt och vi stekte i solen sen gick vi hem till..eee...någon och va där ett tag. När Fanny skulle iväg så träffa jag Felicia, Tessi och Martina och sen kom Moa också. Vi åkte till linken och sen åkte vi till eee....nån. Va där och det va rätt trevligt sen skulle alla spela fotboll. Vi tjejer va ju inte med men fyfan vad kul det va att kolla. De va helt sjukt, dom börja kasta runt varann utan att bollen var i närheten. Alla blödde någonstans, sen åkte några till akuten för lite skrapsår, MESAR! Hängde där och hade kul sen skulle Felicia hem så då hängde jag på för jag va trött. Ska sätta på en film nu och imorgon ska jag åka till stan och köpa skor tror jag.

Ätnligen ledig! Har haft en helt okej sista skoldag. Jag tog sovmorgon så jag sov till nio och började vid tio. Efter en timmes lektion gick vi och åt sen gick jag och Moa ut och åt godis och stekte i solen. När de va dags att gå tillbaka så då hade vi teknink. När dagen var avklarad så satt vi kvar i skolan ett tag, nördar. Gick hem och städade en aning och så har jag ätit god mat. Ska kolla på film men måste vänta tills den blir klar, kanske borde man gå till ica och köpa lite choklad....
Söt bild på mig och Martina som Felicia har tagit --->http://fellisss.blogg.se/