Sitter i Moas badrum med fanny och moa då. Moa ska färga håret och jag och fanny sitter här och är inte till stor hjälp. Sen ska jag hem och äta PIZZA. Nu ska hag gå och gråta...fanny är dum!
Jag är med Felicia och Sandra
Idag är det söndag, första advent kom jag på nu också. Igår va jag med felicia martina och tessi, vi hade rätt kul tycker jag. Vi köpte munkar, hihi. Gott va de. Somna typ när jag kom hem för internet funkade inte. Snart ska jag åka till mormor och äta där med släkten. Sen får jag se vad händer, bara söndag ju. Söndag=vilodag, eller?
Varit i stan, ikväll blir det att vara med Martina Felicia och Tessi. Först ska de städas...
fredag igen, shit vad veckan gått fort. Har inget planerat i helgen direkt, skönt faktiskt. Ska iallafall till stan imorn, får se om jag hittar ett par skor och en tröja kanske. Idag är det sista dagen på åsby, slutar halv fyra på en fredag, stackars oss alltså. Undrar om vi får något nu när vi slutar..hoppas de. Min spotify funkade inte igår så skulle kolla på film istället, är det konstigt att jag faktiskt inte grät? men riktigt bra var den iallafall. Jag börja fan nästan gråta när dom klippte av den lilla flickans hår asså. Men nu ska jag kolla facebook sen åker jag till fiia och vidare mooooot åsby.
hejjjj, har tråkigt på en morgon, hur går de? aja, om en halvtimma eller nåt kommer fiia och då åker vi till åsby. Så jävla kul att vara där, fast man blir så jävla trött, hihi. Igår så packade vi upp porslinsgrejer, gissa om de a mycket. Men vi var iallafall själva där så vi kunde göra lite vad vi ville. Vi hade lite problem att få ut den enorma vagnen hela tiden, råka ha ner en tavla tror jag. Men det är verkligen skit kul. Det tråkiga är när vi måste gå till näslundskolan och äta...alla barn är så läskiga.
Hundra sanningar om mig.

senaste:
dryck: mjölk
telefonsamtalet: jimmy
sms: jocke
sång du lyssnade på: från hjärtat
gången du grät: idag

har du någonsin:
har någon varit otrogen mot dig: nej
vart kär: nej
förlorat någon speciell person: ja
varit deprimerad: nej
varit så trött att du somnat sittandes: ja. flera gånger

dina tre favoritfärger:
färg 1: vit
färg 2: svart
färg 3: rosa

i år har du:
lärt känna en ny vän: ja massor
fått ditt hjärta krossat: nej
skrattat så du börjat gråta: ja tusen gånger
träffat någon som förändrat ditt liv: ja
insett vilka som är dina riktiga vänner: ja
fått reda på att någon har pratat om dig: ja, fast inget dåligt
kysst en kompis av samma kön: ja, de också

blandat:
hur många av dina msn-kompisar har du träffat: hälften kanske. eller mindre
hur många barn vill du ha: inga tror jag
har du några husdjur: katter
vill du ändra ditt namn: nyss ändrat efternamn så nej
vad gjorde du under din förra födelsedag: blev firad, va med några av mina underbara vänner
vilken tid vaknade du idag: 8
vad gjorde du igår runt midnatt: försökte sova, va arg
nånting som du längtar till: ledighet
senaste gången du träffade din pappa: några minuter sen
en sak du skulle vilja ändra med ditt liv: inget jag gjort
vad lyssnar du på nu: empire state of mind
har du någonsin pratat med någon vid namn jens: något ord, tog testet av felicia, vad fan är det här?
vad gör dig irriterad just nu: att jag har ont
vad är ditt namn: Lovisa
singel/upptagen: singel
strärntecken: vädur
kille eller tjej: tjej
grundskola: fredhemskolan, lindboskolan
gymnasie: vet inte än
högskola: vet inte än
hårfärg: blond
ögonfärg: blå/grå/grön
längd: 1.68 ungefär
vad gillar du gällande dig själv: jag gillar det jag hatar mest
piercings: öronen
tatueringar: inga än
höger eller vänster: höger

din första:
operation: aldrig
piercing: öronen
tatuering: har ingen
bästavän: martina
sporten du spelade: dansade, annars fotboll
husdjur: fågel
vaccination du minns: fem års sprutan kallade man väll den?
alkohol du drack: ingen aning, det va något konstigt

just nu:
äter du: ingenting
dricker du: ingenting
är du påväg att: att byta låt
lyssnar du på: free fallin'
väntar du på: att sveriges skönaste familjer ska börja

din framtid:
vill du ha barn: vet inte
vill du gifta dig: vet inte

vad är bäst med det motsatta könet:
läppar eller ögon: ögon till utsida, läppar till användning, hahahahaha
kramar eller pussar: båda
kortare eller längre: längre
romantisk eller spontan: båda
snygg mage eller snygga armar: båda
tatueringar eller piercings: tatuering
känslig eller inte: inte, fast lite
ragg eller förhållande: vet inte, ragg, eller? det sperlar ingen roll 
bråkstake eller tveksam: lite av båda, inte för mycket av varje

har du någonsin:
kysst en främling: nej
tappat glasögon eller linser: nej
haft sex på första dejten: nej
krossat någons hjärta: tror inte det
har du blivit arristerad:nej
dissat någon: ja
gillat din tjej/killkompis: ja...

tror du på:
dig själv: ja
mirakel: ja
kärlek vid första ögonkastet: nej
himlen: vet inte, hoppas det iaf
tomten: nej
att kyssas på första dejten: ja
änglar: vet inte

svara ärligt:
haft mer än en flick/pojkvän samtidigt: nej
tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja, om man vill, om man inte vill är det nog omöjligt
kan du verkligen inte leva utan: familj, vänner
vad vet inte så många om dig: mycket, det kommer dom inte få veta heller..
Hemma från finnåker. Det var jätte kul faktiskt. Vi gjorde olika aktiviteter och det mest vad kul, helt okej. Hade tyvärr ingen täckning så fick förska allt, vi stod vi flaggstången, och vi klistra fast mobilerna på fönstret eftersom det var bäst täckning utomhus. Ett tag satt jag Felicia och Melinda i skogen och hade bra täckning. Men jag tyckte de va kul, vi hade ljusvandring och de va fint och så. Körde lite lekar, såna där som man tänker gud vad barnsligt och så är de skit kul, haha. På kvällen vid tolv körde vi anden i glaset. Jag tror ju inte alls på sånt där tyvärr. Tror det var någon/några som flyttade. Men sen helt plötsligt när vi satt på övervåningen och körde hörde vi en duns. Alla började skrika, jag med. Sen slängde sig alla på oss som satt vi väggen så fick stearin från ljuset på hela foten, haha. Alla blev fett skrämda. Men sen kolla jag på film med Moa Sandra Emma Hampus och Rasmus. Såg slutet bara men det var bra. Sen satt vi vid martina och deras rum hela tiden, typ alla som inte hade somnat. Vi prata om massa vilket var kul. Sen gick jag och Sandra in till oss. Vi typ prata och skratta åt tråkiga saker. Somna typ fem, och klockan kvart över ju kom de och väckte oss. Jag ba, ÄR DET REDAN MORGON??!! hahaha. Åkte hem vid nio och sen gick vi gudstjänst i hallsta. När jag kom hem så åt jag mat sen somna jag. Vaknade ungefär vid fyra. Kunde inte skicka sms, kan fortfarande inte det, vet inte varför. Men kan ta emot, så jag ringde Fanny för hon fråga om jag skulle med på bio. Så jag, trött, gick på bio. Jag och fanny satt med massa. vi kom in sist typ så såg inte vilka vi satt med förän efter filmen typ. Ludde klaga typ på att det var varmt. Först skicka han sin tröja, sen sin mössa, sen kom ett par BYXOR. Han är speciell han. Men filmen var bra, kollade på Harry Potter. När jag kom hem blev det kebabtallrik, muuums.

 
Fredags kvällen blev kort. Kom till sandra vid fyra. Vi hade jätte kul, vi spela faktiskt kort, haha. Vann en gång iallafall. Vi lyssna på musik och lite sånt. Sen kom det lite annat folk också. Men jag åkte hem och åt. När jag kom tillbaka var ingen kvar, alla var ute. Sandras mamma hade kommit hem, och hon var inte glad. Förstår de, jag hade inte varit glad om jag hade sett dedär. Men det är sånt som händer, de är ju vårat fel liksom. Men vi va ute lite istället, träffa en jätte söt hund. Hade en tung väska så åkte hem och satte mig här istället. Men nu kanske jag får lite sömn inatt iallafall. Är skit taggad tills imorn iallafall, hoppas det blir kul!
Sitter i mitt rum, försöker packa.
Vaknade vid åtta och satt mig i soffan, sen somna jag om efter ett tag, haha. Satt på ugnen och hoppa in i duschen och  sjöng högt, hihi. Sen gjorde jag korv och pommes, svin gott. Sen titta jag på kenza och tyra show.  Sen började jag torka mitt hår och fixa mig lite. Började packa också. Ska ju till finnåker imorn, ska bli riktigt kul faktiskt. Ska packa klart och sen ska jag åka till sandra. Kommer bli en skit kul kväll hoppas jag. Men ska fan inte vara uppe hela natten, ska åka kl nio från hallsta imorn, herregud. Får se hur det går, nu ska jag fortsätta packa.

ÅHHHH!! Jag börjar nästan gråta..JAG KAN INTE LYSSNA PÅ SPOTIFY. Vad gör jag? när får jag mer tid så jag kan lyssna? Asså jag älskar spotify ju vad gör jag nu?:( Och måste de hända på morgonen? och hur tar jag bort mitt konto och skapar ett nytt? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHH

Tisdagen var fett med sköön idag måste jag säga. Franskan va bra som vanligt. Efter de så upptäckte jag att typ alla tjejer jag brukar va med i min klass var sjuk, bella, moa, martina, sandra. Men de gick bra, på svenskan satt vi bara och prata eftersom vi inte skulle gööra de vi skulle gjort eftersom massa folk var ''sjuka''.  Satt och prata med mina killklasskamrater och dom var faktiskt skit kul, fast de brukar de vara. Sen på lunchen så var de inte så god mat. Umgicks lite sen blev de matte prov. De kändes bra. På no satt jag vid datan sen gick jag på luciaträning, inte så kul faktiskt. Sluta efter de, gick hem och gjorde no. Har suttit med den och kollat på tv- Kollade på ung och bortskämd, så jävla bra.

Imorgon ska jag till doktorn, så missar typ skolan. Sönt. Sen torsdag kvar, sen är man ledig på fredag. Ska vara med sandra då tror jag, men får ta de liite lugnt, ska ju upp tidigt dagen efter. Vi ska ju åka till finnåker (eller?) klockan nio på morgonen!! men de ska faktiskt bli kul, skit bra sällskap blir de ju. Sen blir de prao veckan efter, ska bli riktigt kul. Sen fyra veckor till lov!!!!!! ÅHHHHH VA SKÖÖÖNT!!!
Vakna för 15 minuter sen, sitter och äter frukost, ska snart sätta på mig min mössa och gå till skolan. Hinner inte dusha så de blir mössa hela dagen.Fast jag tror ingen ser om jag har dusha idag eller inte, men de kommer säkert kännas som dom ser:) Nu måste jag gå....

Trodde lördagar och helg var då man skulle få slippa allt? Tydligen inte, är verkligen på skitdåligt humör och så är man förkyld på de också. Är verkligen på dåligt humör, kanske blir att vara hemma hela dagen. Jag vet inte vad de är med mig. De kanske blir skönt att äta godis och kolla på The Hills, låter bra faktiskt. Jag gör vad jag vill finns ju tusen lördagar till, vem bestämde att man måste göra något varje lördagkväll? Men dagen har ju bara börjat...

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

 I love fredagar! Dagen idag kändes kort. På syslöjden pratade vi om hur tyg blir till. Fyfan va de tar på miljön, och man typ skadar ju alla får också, men man måste ju ha kläder. Efter de va de matte, jag och moa jobbade rätt bra ihop. Sen till lunch blev de hamburgetallrik, typ gott för att vara lindbo. På ämnesfördjupning så va de luciaträning, skitbra tidsfördriv måste jag säga, även om jag sjunger säääämst. Sen sluta vi halv två. Giick hem i smält snö, mötte mig gamla lärare med massa små barn, jag heja, gick vidare. Sen hörde jag någon ba, hej bambi! I ba what? va de en av barnen? och de va de. Fast de va Fannys lillasyster liksom. kom hem och ingen var hemma, vilket de brukar vara på fredagar. Fast morbror kom, och efter typ fem minuter kom mamma och pappa hem också.Lugnet fick ta slut då. Nu sitter jag och äter riesen choklad och dricker cola:)
hej, tar äntligen tag i No. Håller på att skriva en uppsats om människorkroppen, har suttit i en timma men tog en liten paus nu för att skriva här. Sitter i köket och skriver från internet, lyssnar på musik och äter riesen, så jävla gott. Har skrivit om skelettet, musklerna och blodet. Har bara andningen och huden kvar tror jag. Funderar om jag ska skriva lite extra på hud? Undra om man får extra cred då? De visar väll sig. Först måste jag bli klar med de som krävs. Annars har dagen varit bra. På håltimman så köpte vi en pepparkaksdeg och moffa. Gick ju bra att dela med sig för alla fick ändå ont i magen efter typ en tugga, haha. Tror jag ska fortsätta skriva uppsats på måndag tisdag eller onsdag istället, ska va inlämnad på torsdag så de behövs iallafalla inget plugg på helgen. Skönt att veta att man har fått lite gjort iallafall!
Sitter i mitt rum med martina, skulle fixa mig lite innan vi skulle gå men jag var så snygg så de behövdes inte. Okej, de där va ett skämt...eller? Dagen idag va bäst, sovmoron och bara tre lektioner. Sluta typ halv två. Har varit med mongomartina, som har namnsdag idag, GRATTIS!!! (och min lärare fyller år, så grattis till henne också) Vid fyra drar vi till konfirmationen och käkar korv!!
Har lust att skriva ett långt inlägg om hur mycket jag hatar skolan. Men de ska jag inte. Dagen idag började med att jag snoozade fjorton gånger. Men jag tog mig upp till soffan och började fixa mig kvart i åtta sen gick jag vid åtta. Dagen började med franska, de va inte helt fel. Vid  nio så gick vi ner och sjöng lucia sånger, ska bli lite kul kanske. Sen kom vi sent till svenskan, vi satt i andra rummet och prata. Fast jag hann rita en teckning. Martinas också..den var väll ''fin''. Sen till lunch blev de överkoktamakaroner men gummikorv i vatten. Mums!. Sen på So så gjorde vi typ ingenting men vi hann de vi skulle. På matten hade vi flum och thomas blev arg. No var också flum men hann lite där också. Linus kom till våran skolan för att vara med moa, och nu på facebook står de att Moa har ett förhållande, jag blev typ skit glad. Sen när man kom ut gick man hem i snöstorm. Love the shit när jag är inne. Hate the shit när man är ute. Åt en massa pepparkakor. Hade fått en solo tidning. Mina kläder från hm hade kommit, är skit nöjd. Men nu ska jag kolla på Desperate housewifes.
hej, Igår så åkte jag till fanny och där va moa fanny fredrik ludde och jocke. Vi titta på twilight, eller jag såg inget så jag låg och kolla på dom.Och jag va fett rolig en gång, ludde ba, jocke va benig du är. Jock ba, de är mina nycklar inte mina ben. Ja ba, de va hans nyckelben, hahahahahahahaha. Efter filmen så drog killarna.Jag Fanny och Moa ladda med chips godis och dricka sen gick vi ut i kylan till fannys vaaaarma badtunna. De va sjuukt skönt, vi pratade av oss. Tro mig, vi hade mycket att prata om. Sen kom killarna tillbaka och tjejsnacket fick ta slut. Ingen av dom ville bada utom jocke så han gjorde oss sällskap. Efter ett tag så gick man och satte sig på kanten ch ner i tunnan igen och om och om igen. Tillsluta gjorde nästan ont att gå ner i tunnan. När vi hade tröttnat efter tre timmar så gick vi in, då kom krapping också. Stod och bytte om i badrummet och moa och fanny öppna dörren hela tiden. De va ju kul. Efter de åkte moa hem. Jag och fanny följde med killarna till berg även om jag var svintrött. Men konstigt nog var alla andra också trötta, så vi låg och kolla på en massa Scrubs. De va skkit skönt och bara ligga där typ. Fast tror jag somna i typ en timma, fast ingen märkte något. Vi börja kolla lite på Simpson the movie, sen kom någon och stängde av.Vi va typ bara tysta ooch somna, haha. Vakna vid elva och efter ett tag vakna de andra också. Vi åt frukost, och de blev köttbullar och pommes.Efter de åkte vi typ hem.Åkte till kusinerna och hade rätt kul faktiskt. Sen va jag hemma och hade de tråkigt,. Så gick ut med felicia.Sen drog ludde med oss på bio, de blev Saw, första filmen. Alla hade typ sett den utom jag, hihi. Jag, Felicia, Sebbe och Ervin kom in fast vi inte var femton, SKILLS. Efter bion drog vi hem typ, nu ska jag sätta på en film och försöka somna...

Vaknde tjugo i tolv, de är inte likt mig. Men börjar bli van att vara uppe länge och sova länge. Igår så gick jag till martina vid fem. Ida kom och skrämde mig så åkte dit med henne. De va jag felicia martina ida melinda sandra och tessi. Jag hade skit kul hela kvällen. De kom en massa annat folk också men de va faktiskt skit kul. Blev lite stökigt i martinas lägenhet bara. Men de va kul även om jag åkte hem vid tolv, är ju så jävla förkyld, men de skiter jag i. Tror jag fick någon bild från igår...

Sen skolan börjat så har ju exakt ALLA varit förkylda utom jag...det var väll min tur nu. Har ont i halsen och känner mig trött och åh! Känns surt att bli sjuk på lovet, men har haft min roliga del, och de är ju inte slut än. Kanske bättre nu än att vara borta från skolan och hamna efter. Imorgon va grejen att vi skulle vara massa hos martina och sova över där, får se om jag orkar. Även om jag inte orkar sova över så kan jag ju försöka komma på kvällen. Men idag har faktiskt varit sjukt bra. Låg på soffan efter att jag hade vaknat vi elva. Kollade på How I met your mother, världens bästa!! Sen har jag gjort schnitzel (att man aldrig lär sig stava de) och pommes. De va rätt gott, men de va inte samma schnitzel som vanligt så riktigt lika gott blev de inte. Men jag börjar lära mig att tajma maten. Så att allt blir färdigt samtidigt. Annars kan de bli att jag börjar med att steka schnitzeln försent och så blir de andra färdigt lååångt förut. Så blev de förut, typ ALLTID. Men nu är jag bäst på det. Efter de satt jag lite vid datan och låg bara och titta på tv. Tänkte rensa lite i mitt rum när jag skulle bli uttråkad på eftermmiddagen. Men då kom mamma hem med mina pepparkakor och e stor fet godispåse. Då blev de svårt att resa sig. Somna lite på soffan framför hey baberiba tror jag. Sen kom pappa hem med godis han också (han visste ju inte att vi redan hade en MASSA godis) man har ju typ världens bästa föräldrar. Blev lite mycket godis bara.. men de gick ner. Innan maten av någon anledning så rensa jag lite bland mina lådor. Sen blev fläskklotett (kan inte stava de heller, de kanske är någon sjukdom, kan inte stava maträtter typ) de va skit gott. Sen har jag kollat på tv, lite Kenza & Tyra show. Ska snart sätta på en film, lite humor skulle sitta fint nu. Ska se om jag hittar någon bra film, ciao!

Fixat min garderob, mest ränsat, ska få tredje garderoben också den ska jagg fylla med sånt där onödigt skit man vill ha kvar. Alla mina lådor i mitt rum är helt överfulla...
Position- Ligger i soffan
Humör- Sjukt glad, besviken, fast  mest glad
Syssla- Lyssnar på musik och sjönger  med på hööög nivå
Tilltugg- Halstabletter
Kommande- Sätta på en film och sova i all evighet
Dagens glädjedödare- Inget


känns som fredag fast de är måndag, HÄRLIGT.  Igår så var jag med moa martina linus och svein i västerås. Vi åt mat och typ tittade på film. Jag fick till och med bestämma andra filmen (eftersom ingen orkade resa sig och sätta i en film) Kollade om en norsk kille som skulle åka snowboard, den va faktiskt bra.Sen berätta dom om never back down och hur bra den va.Så nu typ vart jag än går så pratar alla om never back down. Så nu håller jag på att ladda ner den iallafall, är taggad att se den, haha.

Idag åkte jag tidigt till västerås med mamma. Vi köpte tråks saker, men på ikea fick jag en ram till mina bilder och lite grejer till garderoben, tror jag ska fixa den imorgon. Efter de åt vi på PizzaHut, jag åt hela TRE bitar så gott va de. Efter de åkte vi och handla mat till mig som måste laga egen mat hela veckan typ. En dag kommer tessi tror jag så ska jag göra mat åt henne. Men när vi kom hem satt jag lite vid tv och sen åkte jag till tessi. Vi prata lite, jag flumma lite. Sen gick vi ut men de va typ ingen ute. Men när vi hade ätit cch träffades igen så kom de massa folk. Känns som om de va längesen jag satt ute och täffa random folk. Vi nio kom felicia och sandra hem så vi pratade dom och tessi fick choklad. Sen skulle vi gå till martina men de blev värsta omvägen och tessi fastna i en pinne. Men efter vi hade varit där gick vi tillbaka och då skulle folket typ hem eftersom de börja bli kallt, så gick hem med dom. Skulle sova i berg men hade ingen skjuts, kändes inte bra att behöva gå ända dit liksom...


Jag orkar inte lyssna på dig längre. Du har fel och borde lära dig av dina misstag...