Kollade klart på gossip girl idag, snyft. Hittade ett par skit snygga skor och de va 40% rabatt sen stog de att dom va slutsålda, snyft. Kom till skolan idag och dom överraskade oss med att vi skulle köra brännboll i 4895 grader utan ombyte, snyft. Åt så mycket vitläksbröd så jag mår illa, snyft. Ingen ville träna med mig idag, snyft. Hade matte sista timmen, snyft. Nu börjar jon och kate, dagens höjdpunkt.
Jag har haft sovmorgon idag och det va något av det skönaste jag upplevt någonsin. Vaknade av mig själv och hann göra godaste frukosten och se ett helt gossip girl avsnitt. Hade bara två lektioner idag och på so:n visade det sig att jag vet ganska mycket om usa. Just nu sitter jag och facebookar och har tydligen inte varit inne på fb på ett bra tag. Har nyss tryckt i mig en hel dilo special och vågen visade att jag har ökat 1 kg sen igår kväll, hur ska jag tolka det? Känner för att gå ut occh springa men är inte helt säker, vart ska jag springa? Alternativ nr 2 är att mysa ner mig i mysbyxorna och favvo tröjan och se klart säsong 4 av gossip girl. Äh, va ju ute och sprang igår.

Kolla på Jag saknar dig, grym film. Va på bio igår med Ida, Moa, Fanny och Martina. Vi både skratta och grät konstigt nog. Ida, martina och Fanny grät så mycket så vi började skratta. Idag då, dagen med stort D, skolfoto. Skulle egentligen haft megalektion på 4 timmar och 40 minuter men efter lunch så fixade vi oss sen tog vi kort. Hade lite svenska och engelska sen efter portträttfotot så fick vi gå. De va så pinsamt när jag skulle ta kort själv...
Jag- vänta vänta (fixar håret) så! Eller vänta (fixar håret)
Han- ehm, jag har en spegel här om det behövs...
Jag- nej, de är bra
Han- okej, sitt snett med benen titta hit och vicka på huvudet.....nej, titta hit.......och vicka på huvudet
*klick*
Han- titta hit....vicka lite på huvudet
Jag-neeee
Han-men titta hit och vicka på huvudet!
*klick*
Han-hejdå
tycker själv att det va väldigt pinsamt, tyck vad ni vill. Sen fick vi sluta och jösses vad glad jag blev, cyklade hem i regnet och bänka mig framför Gossip girl!! Fick ont i magen så jag tänkte att en liten joggintur hjälper nog men det gjorde bara allt sämre. Fasar för att lägga mig i sängen och inte kunna somna men kan ändå inte låta bli att gosa ner mig i sängen redan nu.

Är så sjukt trött! Inte så konstigt eftersom jag har varit vaken typ hela natten. Det åskade och blixtrade som satan de ba lös i hela huset, helt sinnes. Kollar på min katt när han sover, så himla söt. De va iallafall fint väder på kvällen när vi firade Sandra och åt tacos och massa gott, hade grymt roligt. Gick ut sen men jag åkte typ hem rätt tidigt, mådde grymt dåligt resten aav kvällen. Bilder kanske kommer senare.

Hej jag är världens lyckligaste människa!! Idag så åkte jag med Elin och mamma till västerås fast Elin skulle bara hem. Jag och mamma åkte till erikslund och köpte present till Sandra och jag tror de blev bra och så köpte vi lite andra grejer. Sen åkte vi till Hälla och jag hittade ett halsband och ett armband jag ska ha ikväll. Åt på pizza hut och jag åt 5 bitar!!!!!!! Nu sitter jag och chillar ska snart rensa kameran så den är redo för ikväll sen ska jag börja fixa mig, tagga tagga tagga!

Ola amigos, de va ett tag sen sist. Sitter och sjönger med Robyn här, inte helt fel. Sitter också med en cola, en fet godispåse och marabou med banan och cocos, inte helt fel. Har varit ute idag men kvällen blev inte som planerad, besviken. Träffade dock väldigt trevligt folk och vi pratade både om det ena och det andra. Jag orkar faktiskt inte skriva nånting mer fast jag har så mycket att berätta. Ska kika lite gossip girl (dregla över*).

Tjaa! Hade simtest idag och herre min gud va jobbigt de va att simma 300 m! Vi satt och pratade och åt pasta eller makaroner enligt Ida och nån ''sås'' men Moa fick ingen mat för hon va allergisk! Fick sluta redan halv ett ungefär då åkte vi till lidl och köpte massa gott. Träffade Emelie också så hon, jag, Fanny, Moa och Ida åkte hem till Fanny och gjorde våfflor, mums. Satt och chilla och Ida åt chips med nutella..... Sen kom Ida, Lina och Lucas också och Lina tog typ massa skedar men nutella och varje gång sa hon ''de här är sista!'' men hon höll det aldrig. Åkte sen hem och de hade kommit lite kläder från hm. Har lite tråkigt så ska ut med Martina, kanske träffar på Fanny och Ida igen.

Va hemma idag, mina lärare måste älska mig. Mådde inte alls bra idag. Gjorde världens godaste frukost och skulle precis äta när jag blev helt yr och började må illa. Spenderade resten av morgonen inne på toaletten men jag spydde faktiskt inte även om jag trodde jag skulle de. Sen har jag försökt sova men de har inte gott bra. Just idag när jag behövde de som mest så landade det något så vackert i min brevlåda de va säsong 4 av gossip girl, dog lite. Har redan kollat på 5 avsnitt och nu kollar jag på ett pogram om 15 åriga killar som spelar om att få komma vidare från länslaget till landslaget, är de så man säger? Åh nu fick man se dom som kom med, va glada dom blev. Snart ska jag äta lite tacos hoppas jag men innan de ska jag rota fram en bikini tills imorn (trodde ju att sommaren va slut).

Tjen! Idag va det första dagen i nian och man blev inte förvånad eller förväntansfull över nånting. Vi började med att få nya klassen och de blev kanon! Sen gick vi igenom samma gamla häfte som vi gör varenda jävla år, inte kul den här gången heller. Sen gjorde vi typiska aktiviteter där man skämmer ut sig alldeles för mycket. Och här kommer den mest typiska lindbo grejen......är ni med?........VI SKA SIMMA 834789345 METER PÅ SKANTZÖ BADET NÄR DET KNAPPT ÄR PLUSGRADER UTE!!!!!!!!!!!!! Imorn ska vi iallafall kolla på lite film så de är väll ok men på torsdag börjar allvaret då blir de att vara i skolan från 8.15-15.50 fyra dagar i veckan, kul? neee.

Sitter och myser i världens bästa tröja och lyssnar på lite schvensk music. Måste bara klaga över två rätt vardagliga problem (no biggie) jag har ont i magen och jag inser nu att de va jävligt dumt att prova att vara ''nyttig'', inte värt det helt enkelt. Och så problem nr 2, det regnar och det har regnat sen kl 3 alltså i 9 timmar och de verkar inte sluta, de har regnat konstant.

Idag har jag varit inne i stan och ätit god mat och bokat en resa till New York och det är allt jag vill prata om! Vill tänka på alla saker vi ska göra, se frihetsgudinnan, gå på mcGee's pub, se times square, åka upp i empire state bilding, gå i soho, äta i china town och litlle italy, shoppa shoppa shoppa, se på alla gula taxi bilar, dricka starbucks kaffe, se manhattans skyline, gå i central park, se madison square garden, gå bland alla höga hus, gå på upper east side, se alla konstiga människor och bara vara där!! Tillbaka till verkligheten...ska ta något onyttigt att äta (så magen kanske blir bättre) och kolla bland lite bloggar.
Är på grymt bra humör!!! Åkte till nån hamn idag och åt på nåt ställe och de va så himla fint. Precis vid vattnet och god mat och solen skeeeeen. När vi åkte hem regnade de dock, vi hann precis. Kom hem satt jag mig i solen (den kom tillbaka) och jag råkade somna (bränd näsa...igen). Kollade nyss på bad teacher och den va riktigt bra, eller den va bra. Jaja, ska gå och lägga mig tidigar idag måste ju förbereda mig.... Ska upp rätt så tidigt imorn sen ska jag in till stan och äta och sen boka resa till NEW YORK!!!! (untzuntz) eller jag ska inte boka den jag följer mest med för att få äta i stan......

Mm, sitter och äter choklad eftersom mina chips är slut. Har varit jätte duktig idag och tjänat pengar så nu är jag uppe i 300. Jag har städat varit lite barnvakt sen bakade jag och städade typ hela köket sen lagade jag mat, riktigt duktigt! På måndag börjar tyvärr mitt nya liv. Jag ska sluta göra allt dåligt jag gör och så ska jag träna och plugga som satan! Ska träna minst 2 gånger i veckan och plugga iallafall lite varje dag men inte på helger, det är fortfarande förbjudet. Men första veckan/veckorna brukar va lite mer chill än resten av året. Fast ska ju gå i nian så de går ju fort och kul att välja gymnasium och sen massa nationella sen cabaren sen är du ju fan sommar igen! Ser fram emot att gå sista året på lindbo (mest för att det är värsta bajs skolan) för då räknar man inte ner dagar för att få sommarlov, man räknar ner dagar tills man aldrig behöver sätta en njävla fot där.

Har nyss kollat på en av dom bästa filmerna jag någonsin har sett.....
Nu är det sista veckan på sommarlovet och det är så jävla tråkigt, men det gör inte så mycket eftersom resten av sommarlovet har varit awesome. Igår så gick jag ut med Sandra en stund men jag stannade hemma på kvällen. Fick mina kläder från hm också så de gjorde min dag något bättre. Fick skicka tillbaka två tröjor som va för stora. Kollade på tv och sen när jag skulle gå och lägga mig ligger de något mörkt på golvet och den börja hoppa, de va en jävla groda! Jag typ sprang och hämtade en burk och la över grodan alldeles själv fast pappa fick ta ut den sen. Har sjukt ont i huvudet så vill bara sova hela dagarna tills det går över. Får se om jag orkar gå ut idag. Jag vill nästan att skolan ska börja så de här sommarlovet är slut nångång för de är så tråkigt så de finns inte. Men de är ju bara några dagar kvar tills vi ska börja nian. Sista året på sveriges sämsta skola, hehehe, sen får man hoppas att man hamnar på något bättre ställe. Jag skulle helst av allt börja på gymnasiet nu och börja om från början, men det är bara ett litet år kvar.
Idag så började jag cykla till tågstationen men vände efter en stund och åkte hem så kom Moa och hämtade mig. Vi åkte till Martina sen gick vi till stan. Käkade på spicey och satt och pratade, tror vi sa att vi va mätta ungefär 7489754 gånger men vi fortsatte äta. Sen gick vi runt lite gick till hemmakväll och köpte godis för sista pengarnaa, hehehe. Sen satte vi oss och parken och då kom Henke för han skulle också ta halv åtta bussen hem. Och såklart så åker bussen mitt framför ögonen på oss fast Martina knacka på rutan! Nästa buss skulle gå halv elva och alla va borta eller hade druckit eller gick inte att få tag på. Tillslut kom världens bästa (men lite sura) Jennie och hämtade oss. När vi kom hem så bänka vi oss framför tvn med vårat godis (vi tog med känslan hem) och då kom Lucas också. Alla åkte nyss så nu sitter jag här alldeles själv.
Hola amigos eller nåt. Idag är det fint väder men inte så varmt men har kunnat sola lite iallafall. Igår så kom Martina hem från London så träffade henne och vi va ute typ hela kvällen. Vi träffade Moa och Lucas också sen kom och gick de lite folk också. Moa och Martina pratade om London och de verkar som att hela halllsta har vart där utom jag. Men jag hoppas att vi åker till New York nästa år!! Vi ska boka resan på fredag så jag hoppas att allt stämmer och så. Ikväll så ska jag åka in till stan och äta på Spicey, ska blir roligt att göra nånting annat nu när sommarlovet nästan är slut.
Det har slutat regnat men det är ändå inte mer än 15 grader ute, nästan höst. Igår så gick jag ut och träffade lite folk vi gjorde inte så mycket annat än att klaga över vädret. Vaknade redan 10 och kunde inte somna om.... Har kollat på How I met your mother men ska nog äta något eftersom jag inte åt frukost. Åååhhh ska städa idag också, åhhh jag orkar inte!!!!
Sitter och kollar på How I met you mother precis som igår. Har inte gjot ett skit förutom att äta så mycket så jag mår illa. Igår så gick jag iallafall ut och hade kul ett tag. Träffade Tessi, Felicia, Melinda, Sandra och Fiia. Vi gled runt och senare träffade vi Moa också. Vi gjorde inte så mycket men de va skönt att va ute. Nu ska jag ta en iskall dusch eftersom vårat varmvatten inte funkar men vad ska man göra? Vill gå ut snart så ska se om någon mer än jag är sugen på att vara ute i regnet, kanske inte är så sugen ändå.
Asså fan vilka tråk dagar de är hela tiden. Dåligt väder och ingen ork att göra nånting. Igår va jag iallafall i stan med mamma och pappa vi åt sen kollade vi på resor till New york nästa år. Dom ska åka in och boka nästa vecka om datumen passar för vi måste åka på påsklovet eftersom vi inte vet när jag ska åka till paris om det nu blir av. Gick ut sen på kvällen men va bara ute i några timmar eftersom de va så himla kallt. Idag va jag hos moster och åt och jag är så sjukt trött på utemat, iallafall från hallsta. Jag ska sätta på lite how I met your mother och hoppas att jag blir på bätrre humör.....

Kul att vakna och så regnar de ut, jätte kul verkligen. Igår låg jag bara hemma och kolla på film och sen några avsnitt av entourage. Lagade faktiskt mat också så efter vi hade ätit så åkte jag till Fiia där hon, Ida, Sandra och Martina satt och chilla. Sen skulle vi gå till sörsta och de är rätt så långt men vi fick åka bil istället, vi va 9 personer i en vanlig liten bil men det va de värt. När vi kom dit så va de massa folk där och jag tror jag kände igen 2 personer. De va lite tråkigt men vi hade ändå roligt ibland. När vi skulle åka hem så hittade jag inte min plånbok så letade värsta men de visade sig att Fiia hade varit smart och lagt den i sin väska. Åkte hem sen och kollade på film sen somnade jag och vakande för en stund sen men jag vill bara sova bort hela dagen!

Sitter och megarchillar på mig rum och lyssnar på en gammal spellista. Här är humorn på hög nivå, synd bara att jag är själv. Idag så har jag inte gjort så mycket. Åt massa tacos sen gick jag ut och träffade Jocke och Casper. Tessi, Felicia och Sandra kom enstund men dom gick typ direkt. Sen kom de lite annat folk också. Gick hem vid nio och då mötte jag mamma på vägen och så gick jag hem med henne. Nu ska jag förtsätta hänga på facebook!!!!!
Gick ut och va med Felicia, Sandra och Fiia. Vi låg och stekte på bryggan och hade de superduper stekigt. Efter en stund gick vi till maistro och jag åt pizza som jag har varit så sugen på och de va så himla gott asså jag dör de va så gott de va precis vad jag behövde de va allt jag hade förväntat mig och åhhhhh!!!! Sen chillade vi vidare och vi fick sällskap av Tessi en stund innan hon åkte igen. Jag och Fiia va as töntiga och försökt hålla balansen på en grej och sjönga samtidigt men det slutade med att vi pratade om albino ungar istället. Vi gick till samhället och Felicia och Sandra ville till båtbryggan men vi va för lata. Vi träffade Lina och Elin sen kom Ludde och sen kom Ida och Wille och Denise så då blev vi kvar en liten stund. Cyklade hem med ida och har suttit vid fb sen jag kom hem, ojdå, dags att skaffa liv.

Hellu, fint väder idag som vanligt, man tackar för de. Blev väckt av Julia vid nio så vid halv elva va vi på väg till skantzö med moster. Låg där och sola en stund sen gick vi och åt hamburgare. Jag skulle ta en pizza men sen sa dom att de skulle ta typ 83472394 år innan jag fick den så då fick  jag ta en hamburgare istället, besviken! Sen åkte vi hem och jag har kollar på ett avsnitt av grey's, försöker undvika solen lite. Ska nog gå ut snart, undrar om jag hinner ett till avsnitt?

Ojojoj, har inte skrivit här på en vecka. Idag har jag varit dusktig! Vid tio så ringde Tessi helt random så åkte med henne och Felicia till spåret och gick/sprang femman på mindre än en timma. Sen drog jag hem och duschade städade och vattnade blommorna sen åt jag lite. Mötte sen Sandra, Felicia och Tessi vid skantzö där vi träffa Martina och Fanny också. Hängde där i några timmar sen cyklade jag hem. Somnade ute i typ en timma,hehe, som tur va så kom skuggan och räddade mig, men brände ändå min näsa. Sen kom Jimmy och Julia hit och dom åt med oss, jag åt som en riktigt MAN enligt mamma. Sen drog jag ut och träffade Linn, Martina, Fanny, Sandra och Fiia men drog redan vid nio. Nu blir det lite grey's sen ska jag sova, ska åka och bada halv elva imorn.
Igår åkte vi till björnö och de va inte lite packning vi hade med oss. Stugan va faktisk större än vad jag trodde den skulle vara. Vi gick runt lite och packade upp godiset och våra 9 liter cola till 5 personer. Sen gick vi till stranden och stekte som satan, jätte trevligt va de. Sen gick vi till stugan och grillade kött och potatiskroketter (standard mat). Sen körde vi galen panna och jag skrattade så himla mycket, först fick Moa månen som plats sen när hon fick globen hon ba, va de förra gången ni sa stor vit och de va månen? HAHAH, åh nej, de va nog bara kul om man vet hur man spelar, jaja. Sen gick vi ner till bryggan precis när solen va på väg ner och satt där. Sen skulle Fanny hämta godis och cola sen tog hon med ett jävla överkast som filt de såg ut som en indiskt matta, haha. Martina och Moa utnyttjade ensamheten och kissade på bryggan fast en bit ifrån oss, mysigt. Vi pratade om allt och vid halv tolv gick vi till stugan och pappa kom och hämtade mig.