hejhej

har vart i stan och kollat på farsan, jag skratta skit mycket:D den va skit bra:P sen har jag tittat på gamla kort från när mamma och pappa va unga, min pappa var jämt utomlands verkade de som:)
men nu sitter jag med godis och lite musik, imorn blire eskitlstuna och tandläkaren:)

pusshej
hejhej


vaknade redan för ungefär en timma sen:O jaja, ska gå och duscha nu senare blir de in till stan:)

pusshej
hejhej

har kollat på melodifestivalen, peter jöback och anna nånting gick vidare, jag tyckte anna och sibel var bäst men sibel gick inte ens vidare till andra omgången:/ Pernilla gick till andra chansen, och den är samma dag som hennes brors bröllop, haha:D
nu ska jag titta på beck.

pusshej
hejhej

skönt med helg och sportlov:D har gjort en massa idag har knappt varit hemma nånting. Igår hos martina hade vi jätte kul, va ute en stund sen när vi titta på tv kollade vi på gostwhisper(stavning?) de brukar inte vara läskigt men jag var skit rädd:D

Imorse vakna jag och martina vid tio och sen fick vi upp tessi och felicia och vi gjorde varma mackor till frukost:P sen fick jag skynda mig över till mormor så då fick jag leka lite med söta julia. Sen skynda hem och äta sen in till stan och fira min farbror och hans ''sambo''. sen på vägen hem åkte vi förbi en stor godisaffär:D så jag köpte en massa godis så nu sitter jag och äter på det;) ikväll ska jag vara social med mina föräldrar vi väll titta på melodifestivalen tror sibel kommer vara rätt bra och hoppas hon anna också är bra:D

pusshej
hejhej

Har haft utomhuspedagogik idag, de var rätt kul, lite mycket snö bara:) skulle göra en eld så jag och gabriella värmde oss vid den, så när vi kom tillbaka till skolan så lukta jag äcklig brandrök! så nu när jag kom hem kom så duscha jag och slängde jackan i tvätten men de luktade forfarande lite om mitt hår så jag hade mousse och parfym i så nu luktar mitt hår såååå gott:P nu sitter jag och äter ballerina kladdkaka, ska städa också, sen blire att träffa felicia och martina och äta pizza. Senare ska tessi också komma och så ska vi titta på nån fotbolssturnering :) men nu ska jag städa lite;)

sepedata inga bilder

pusshej
hejhej

GUD VA ALLT SKA VARA KALLT! Sitter och håller på att frysa ihjäl här. Samma sak i skolan, alla går runt och fryser, idag gick tillochmed emma med jacka inne. Men vi överlevde iallafalla. hade SO prov idag i skolan, de gick bra jag hade ju tränat och så:)
efter skolan åkte jag in till stn och klippte mig, klippte kortare lugg och kortare hår:D Hann gå runt lite också, jag köpte ett spets linne och en hårborste, har lite bilder från idag men min dator vill inte ta emot bilder verkar det som:S jajaja, de hände något konstigt idag som jag måste berätta, jag lovisa söderbom köpte en bok på bokrean:O de kändes riktigt konstigt:S i mitt liv har jag kanske läst ut 8 böcker:D men jag har börjat läsa på kanske 60:D jag köpte iallafalla andra delen av twilight böckerna. Håller på att läsa den första nu, och den är jätte bra så mamma övertala mig att köpa tvåan när den ändå va billig:D så då gjorde jag:)
Hejhej

Tänkte börja skriva lite här igen, mina gamla inlägg finnns kvar, den fyller bloggen så fint så:D
Ska göra design sen, de här får duga sålänge:D

pusshej
hejhej

jag är sjuk...:( Så blir väll att vara hemma hela helgen. Men jag har iaf städat lite på rummet, sen har jag kollat på 3b festivalen, de är en festival min klass gjorde i trean där man dansade och sjöng för föräldrarna(a) och så har jag kollat på en teater vi gjorde för nåt år sen:D gud va ag skrattade åt dom, vi va ju så små:)
Men nu ska jag äta lite mat, sen blir det väll att vila :)

Pusshej
hejhej

Äntligen helg, synd bara att jag mår så jävla dåligt:(
Men jag tog mej till skolan idag iallafall;) Vi hade utomhus pedagogik. Iiiiiiiiiskallt, vi satt och värmde oss över lite smält snö i vårat stormkök, Rasmus kunde inte sluta skaka så vi satt och skratta åt de istället:) Sen vid tolv så skulle vi ta bussen tillbaka men vi missade den precis, men stationen efter var inte så långt bort men liksom springa ifatt en buss skulle inte gå. Men sen hörde vi tåget, så bussen var tvungen att stanna för att släppa fram tåget. Så vi SPRANG ifatt bussen, när vi väl kom på så skratta alla på bussen, förutom busschafören som var skit tjurig och ba-Sätt er där bak! hahhaah :')
Tillbaka på skolan så åt jag oc sanne lite kycklingwok, rätt gott:P
Det var bara jag sanne och emelie som hann med bussen, men efter enn timma så böjade vi undra vart de tagit vägen(de tar typ tjugo minuter att gå från där vi va) Men dom hade tydligen tagit bussen till kolbäck fram och tillbaka:) men dom kom i tid till mattelektionen. Jag och sandra satt mest och pratade tills vi skulle sluta;) När vi hade slutat gick jag och en massa andra hem. Nu ska jag städa mitt rum, sen får vi se vad som händer den här helgen;)

Pusshej

hejhej

Skolan idag var som vanligt, men jag var inte med på gympan då:) När jag kom hem så gjorde jag läxa:)
Efter de så har jag tittat på film, känner mig värsta trött:s
Men här kommer lite bilder från igår, sjukt mycket snö vare, och när vi va lite snöiga tänkte vi vafan, varför ska man vara så försiktig??:D





Pusshej

hejhej


Nu har jag tränat på franska glosor och engelska läxa..tråkigt.. Idag ha jag iallafall vart med Tessi, vi hade skit kul. Vi sprang runt i snön ute i kanalen:) eller jag vågade inte gå ut så långt(a) Men imorn ska jag lägga ut bilder på de, för vi tog massa.

qu ést- ce que (franska-.-')

Pusshej
hejhej

De har vart sån jävla bra dag idag:D Ledig på en måndag gör ju de mesta;) sov typ hela dagen. Men vid tre mötte jag Tessi, så gick vi hem till  mig och började baka kladdkaka och fixa lite för felicia eftersom hon fyller år idag. Efter en lång stund så kom hon. Vi hade kul och åt kladdkaka och drack sodastream. Sen klädde vi ut oss med selpentiner(vet inte alls hur det stavas) och började ta en massa konstiga kort där vi var modeller och när vi satt i fängelset?
haha, men här kommer lite bilder;)


Vi som modeller, eller?;)

Felicia fånge

haha
Jusste, jag kollade på wallander igår, då sa han att han ade sett en skylt där det stod....
Ställ in cykeln utanför stället ställ den i stället istället
:Dhaha
 
Pusshej