Kan inte fatta att jag har höstlov det är så grymt skönt. Kvällen igår var så jävla rolig så det är inte sant! Först va det bara vi tjejer så vi stog på bordet och dansade och sjöng till fjortislåtar innan alla andra kom. Melinda klädder ut sig till mumie men det höll inte så länge men vi hade mycket toapapper hela kvällen och torka spillda glas med. Vi gjorde allt möjligt och jag tror dom flesta hade kul iallafall. Åkte hem efter ett tag och låg vaken hela natten typ och har hostat så mycket så det inte känns som att jag har någon hals kvar, att vi sjöng så mycket tror jag inte gjorde saken bättre....
Hur kan jag va uppe nu? Har fan vart uppe sen sju för att jag hostade hela natten. Igår så kom släktN hit och så åt jag alldeles för mycket fika. Fixade mig sen åkte jag till skolan för galakväll och vi åt sjukt god mat och hade det trevligt. Sen kollade vi på uppträdanden och det va väl okej fast långtråkigt. Tänkte att jag skulle gå ut en stund på kvällen men helt plötsligt va klockan nio och jag hade fastnat framför idol så det blev en hemmakväll. Idag så ska vi ha sjukt roligt hemma hos Tessi och det finns inte mycket som kan gå fel. Nu ska jag läsa lite bloggar och inte göra nånting resten av dagen, måste ju orka ikväll!
Jag hoppas att jag är sjukt rik och kan göra vad jag vill och va känd och att jag är sjukt bra på att sjunga. Men nåt säger mig att det är inte riktigt så det kommer bli. Jag hoppas att jag klarar gymnasiet och högskolan riktigt bra och att jag studerar ett år utomlands, helst i england. Sen ska jag bli psykolog och prova på massa olika jobb inom det och tjäna hyfsat bra med pengar. Jag ska resa mycket och kanske bo utomlands några gånger och sen visar det väl sig vart jag bosätter mig, haha. Tror faktiskt att jag kommer resa mycket men ändå hamna i västerås (mitt i stan) nära släkten, hehe.

Jag ångrar så himla mycket att jag inte åkte och tränade idag, fast de va ändå ingen som orkade. Jag tvivlar starkt på att jag får med mig någon nästa vecka eftersom det är höstlov. Vill ju åka och gymma själv för man springer ju ändå där med musik i öronen men jag vet inte riktigt om jag vågar, får väl växa upp helt enkelt. Men nästa vecka är det ju lov så då kanske jag vågar mig upp på förmiddagen eller tidigt på eftermiddagen. Idag va vi till strömsholm och det va faktiskt helt okej för vi hade många roliga stunder fast ingen kunde tro det. Imorgon är det galakväll och det brukar vara ytterst trevligt och det är kul att klä upp sig lite. På lördag taggar vi till Tessi wwwoooohhhhohooooo!!!! Sen är det höstlov så det är bara att njuuuuta!!

Evryone – Millions <---en låt som gör mig glaaaad

Jag är jämt nöjd över mitt liv. Om jag har en liten depp period (som nu) så försöker jag alltid se det positiva och då inser jag att jag har det jävligt bra. Det senaste ögonblicket jag var riktigt nöjd med mitt liv, eller mer nöjd med mina dag var i lördag. Jag va ju med Moa, Fanny och Martina i stan och vi gick på stan, lagade mat och åt och kollade på bio. Allt var så himla perfekt. Jag är så glad att jag har så många vänner som jag kan umgås med (alltså annars också) och att vi gör saker tillsammans och sånt.

zodiac sign det är väl stjärntecken om jag fattade rätt. Jag är då vädur och vädurar brukar vara bra ledare, utåttriktade, temperament, modig och positiv och jag tror alla dom stämmer inte på mig fast många stämmer nog in väldigt lite. Vädurar är ju också egoistiska och lite tråkiga saker men det lät inge kul alls. Fyfan vad tråkigt det här inlägget blev.

1. Jag älskar musik, älskar älskar älskar! Gråter nästan när jag tänker på hur mycket jag älskar det. Vad skulle jag göra utan musik? mina listor ----> unbelievable, Sveeeenskt, gorgeous
2. Jag är lättlärd, har lätt för det mesta i skolan men det betyder inte att jag inte förtjanar mina betyg mindre än någon annan.
3. Jag säger nästan alltid vad jag tycker fast jag försöker att vara tyst ibland och inte lägga mig i.
4. Om någon gör fel och gör mig arg så får dom veta det, tro mig.
5. Jag tänker att jag har 10 bästa vänner fast jag har väldigt olika realtioner till alla dom men jag älskar dom precis lika mycket fast jag föredrar att umgås mer med vissa. Jag är så himla glad att jag har dom.
6. Jag äter hellre lakrits än choklad.
7. Jag vill bli psykolog när jag blir stor och hjälpa andra.
8. Nästa år (2012) så ska jag till New york och Paris.
9. Jag älskar att resa utomlands och jag vill studera i England när jag har tagit sudenten.
10. Jag är ganska utåtriktad och självständig men att börja ensam i en klass på gymnasiet skrämmer mig.
11. Jag ska snart flytta för första gången i hela mitt liv, jag är så glad att det inte är för att mina föräldrar ska skiljas.
12. Just nu lyssnar jag på melissa horn för jag vill tycka om henne och det börjar jag faktiskt göra.
13. Jag vill kunna spela gitarr.
14. Jag längtar tills på lördag.
15. När jag var mindre och började kolla på en sjukhusserie så ville jag bli hjärnkirurg
16. Att folk aldrig försöker uppfylla sina drömmar skrämmer mig.
17. Min favorit serie är Vänner för det får mig alltid på bra humör, har sett alla säsonger ca 8 gånger tror jag.
18. Mina andra favorit serier är How I met your mother, gossip girl och desperate houswifes.
19. Jag skaffade twitter en gång men jag fattade ingenting.
20. Jag drömmer väldigt mycket.
21. Den bästa tidningen som finns är STYLEBY.
22. Jag är noga med att sova minst 8 timmar om dagen.
23. Mina föräldra är rädd om mig (som alla föräldrar) dom låter mig knappt gå någon stans, jag får åka bil.
25. Jag har aldrig skrikit eller svurit åt mina föräldrar och dom har aldrig skrikit eller svurit åt mig.
26. Jag tycker att det är roligt att laga mat.
27. Jag är sjukt sockerberoende, brukar nästan hetsäta ''sötsaker'' efter en lång dag i skolan, hehe.
29. Jag äskar att sjönga högt till musik, fast inte när folk hör för jag sjunger inte bra. Inte bra alls.
30. Jag skulle göra vad som helst för att få krama Ed Westwick

Idag va det första dagen på kulturveckan för dom som var förvirrade. De första vi gjorde va att kirra mat i skogN. Vi högg ved, bakade pinnbröd, gjorde eld, gjorde soppa och diska i smutsigt vatten och vi va king!! Vi va klara först och det va helt klart bättre än vad jag trodde att det skulle bli. Efter det hade vi lååång lunch och sen spelade vi wordfeud hela eftermiddagen och Sandra gjorde bort sig, eller inte gjorde bort sig men jävligt roligt var det. Imorgon blire tjill tjill dag men bio och nån uppvisnings grej (om jag fattade rätt) och sen ska jag övertala mamma  att hon ska ta med mig ut och äta på den långa lunchen.
Ska snart ta fram de sista godiset och kolla på pan am!! Dagen igår var U N D E R B A R. Vi gick till tbs och lyssnade lite och så, rätt så intressant och efter det gick vi en sväng på stan. Jag hittade ett perfekt linne till galakvällen och jag tror alla var nöjda med sina köp. Gick in på stadium och röjde, eller Martina röjde för hon hade ner alla skor sen fick hon inte upp dom. Sen gick vi handlade och vi blev osams (alla har så starka viljor) men det gick riktigt bra så då traskade vi tillbaka och gjorde mat. Det va såklart helt sjukt gott eftersom vi hade gjort det. Efter maten gick vi på bio, den hette En dag. Jag älskade början av filmen för det va så himla fint men det va rätt så bra hela tiden. Efter bion gick vi tillbaka och provade det vi köpt. Sen tände vi ljus och åt chips och grejor och hade deeptalk. När klockan blev typ tre fick vi riktig ruskig natthumor, det va helt sjukt. Det roligaste på hela kvällen va när martina skulle dammsuga så satt hon i sladde och satt på den och började dammsuga men så satt inte slangen i dammsugaren..... På morgonen väckte jag dom andra och vi åt frukost och pratade med Gayo. Mammi kom och hämtade mig och då blev det donken.
Har aldrig tänkt så i hela mitt liv. Nånting väldigt jobbigt måste hända för att jag ska ens tänka så.
Jag känner mig så cool när jag lyssnar på skrillex fast inte för att jag lyssnar på dom utan musiken får mig att känna mig så grym (tyvärr går det över när jag stänger av). Dagen idag va super gjorde ett matte och ett no prov och det gick alldeles utmärkt!!! Åkte skridskor sen och det va ovanligt roligt, får se om jag hittar nån bild. Ska snart gå till mammas jobb sen ska jag med och handla så jag kan få en massa godis. Jag bryr mig inte om vad som händer resten av dagen för imorgon kommer allt va så grymt!!! Ska göra en träningsspelista nu iallafall.

Tror inte på gud eller liknande men är komfirmerad ändå för det var roligt. Jag tycker
gud låter så orealistisk fast ibland kan jag ändå tänka att det är någon som besämmer
vad som ska hända, så allt händer av en anledning.
Egenltigen så tycker jag inte att alkohol är bra. För någon går det alltid snett och så går det käpprätt åt helvetet. Men ibland blir det ju bra men det finns oftast nånting man ångrar, det finns alltid någonting man ångrar.
Kollar lite på nyheterna och hoppas jag ser mig själv eftersom jag var på gymnasiemässan i Västerås idag. Det va roligt att gå runt där och smaka på mat och få godis och få roliga pennor och tävlingar med mera. Har nästan bestämt mig för beteende på Rudbeckianska annars blir det  profil europa på carlforska. Resten av dagen var lååång men helt okej faktiskt. Imorn blir det franska prov och lite annat sen släpar jag mig antagligen till gymmet efter skolan men släpar mig iallafall dit med socialt stöd. Undrar om man ska kosta på sig en od lunch imorn....?
Om tio år är jag 25 och då bor jag i Västerås eller någon annan lite större stad (inte stockholm) och jag tjänar mycket pengar på mitt jobb som psykolog. Jag reser sjukt mycket med min kära vänner som då bor lite överallt (har svårt att tänka mig att alla stannar i hallsta). Hmm, inte så mycket mer att skriva om det året för jag har inte träffat den där killen jag alltid kommer vara tilsammans med för man måste få en bra titt på utbudet och hinna festa innan man tänker på barn och sånt.
Känner ju inte av det riktiga singel livet om man kan säga så eftersom jag är ju trots allt 15 och det är ju inte alls så mycket direkt. Jag bryr mig inte så mycket men man kan ju höra någon med pojkvän säga att va skönt att va singel och det fattar inte jag men det finns ju småsaker som är positiva. Man kan prata med vilken kille man vill utan att bry sig om någon annan och man har inte en pojkvän som blir svartsjuk (vilket alla killar blir). Jag är ju bara 15 så bland mina kompisar så är det fler som inte har pojkvän än dom som har.
Denna dag började bra. Vaknade innan klockan ringde alldeles utvilad så jag har tagit en lååång frukost och kollat på tv. Hoppas nu att resten av dagen går bra men det tvivlar jag på eftersom jag ska till skolan och fortsätta på min uppsats som jag inte riktigt har koll på. Imorgon är det gymnasie mässa och jag ska gå samhäll beteende men är det verkligen roligast? Det finns ju samhäll inriktning media och journalistik det kanske är roligare, man kan väl bli psykolog för det, eller?? Vågar inte tänka så mycket. Ska kolla lite bloggar innan jag börjar fixa mig.

Bild från helgen, hehe,
Orkar inte mitt liv. Jobbade från 8-16 idag och det va så jävla jobbigt. Det är inte så jobbigt egentligen men i skolan kan man skita i vissa saker för man förstör ändå bara för sig själv och ingen bryr sig direkt. Men när man praoar så måste man va så duktigt och trevlig. Dagen gick ändå bra, det är ju första dagen som är jobbigast. När jag kom hem så ville jag dö men jag var ju tvungen att göra engelska och plugga till no och franska prov. Har iallafall fått en pizza som satt riktigt fint som tröst. Det är iallafall mindre än två veckor kvar tills det mesta av stressen försvinner då det är kulturvecka och höstlov sen är det bara att börja om igen.
Ska berätta lite om min helg tänkte jag. I fredags så va alla hos Moa eller vi va iallafall tio personer i hennes soffa. Vi åt passa onyttigt och kollade på idol och alla favoriter är kvar än så länge. Sen skulle vi kolla på nån spökfilm på youtube som Fanny och Martina ville se men jag tror ju inte på sånt (och ingen kan få mig att ändra på det, när jag själv ser ett spöke eller whatever då kan jag börja tro på det) och så va klippet typ i tre delar i 45 minuter.....kunde iallafall sitta och små prata med Sandra tills det va dags att dra ut. Gick ut typ 11 och kom hem ungefär halv ett.
Igår så gick jag ut och träffade Martina och Tessi i kylan, Fanny kom också men vi gjorde inte så mycket mer än att prata och skratta. Efter ett tag gick vi hem till Martina och åt Ben&Jerry och pratade gamla minnen hela kvällen.
Idag så sov jag lääänge sen åkte jag hem till moster och åt sjukt mycket mat! De blev hemmagjord snitzel, potatisgratäng, sallad och Jennies underbart goda sås. Har legat hemma sen dess och kollat på massa repriser och ätit choklad. Nu bjuds det på tacos!
Sitter gråtfärdig i soffan och lyssnar på när Jakob berättar om hans två absolut bästa kompisar dog i en brand, stackarn. Igår fick jag donken och det va så himla efterlängtat. Min mage var stor som ett berg efter en meny och en paj, skrek nästan av trötthet när vi körde styrka på dansen. Idag så va allt jobbigt som vanligt eftersom det va onsdag, min svarta dag. Gick hem innan ett och åt tacos och somnade framför desperate houswifes och sen blev jag piggare. Åkte och tog en fika på eftermiddagen (vuxenpoäng!) med Fanny, Moa och Martina. Nu ska jag hitta något onyttigt att äta och kolla på film.
Yo! Sitter i skolan och ska skriva om Hawaii men det går inte så bra eftersom man sitter bredvid skojiga Fiia och det ändå inte är någon lärare här. Kanske blir donken senare idag men vi har ett dilemma eftersom det passar inte riktigt med tiderna, vi får se hur detta går senare! Nu ska jag plugga....omg jag är så ofokuserad (skämt, fats sant). Åh vad tråkigt!!!
 
bild från donken, tyckte det passade
Va på erikslund shoppingcenter idag för först gången och det va ju helt sjukt stort, saknade inte en enda affär. Jag har ju inte handlat kläder på jätte länge (hm katalogen räknas inte) så jag hade lite pengar att spendera. Jag köpte puder, två t-shirts, halsduk, massa trosor, en underbar stickad tröja, en långärmad tröja, schampo och hörlurar, nånting har jag glömt men jag är så sjukt nöjd! Tvinga mig själv att blunda förbi alla sko affärer för jag ska inte ha nya skor men dom är ju så himla snygga. När vi va klara gick vi och åt sen åkte vi på kalas och nu sitter jag då hemma och kollar lite oth och väntar på mat...
Jag har världens hemskaste hicka, tur att ingen hör mig. Igår träffade jag Moa, Martina, Lucas och Fanny och vi köpte sjukt mycket onyttigt. Åkte hem till Moa och kollade på idol och vi va faktikt riktigt insatta. Åt så mycket chips och godis så jag mådde illa. Sen kollade vi på robotar och sen lyckades Moa hitta en film som jag, Martina, Linn och Moa såg för flera år sen men vi har aldrig vetat vad den heter. Vi kollade iallafall på den och jag skrattade sjukt mycket! När jag kom hem så somnade jag dirr så jag är redan uppe, får se vad som händer idag...