Är hos Tessi just nu, har varit och storhandlat tacos och sånt. Taggar till tusen med bra musik och bra sällskap. Senare ska vi laga mat sen blir det vidare ut, GOTT NYTT ÅR!

Jag känner mig awesome. Vaknade vid tio och somnade om sen vaknade jag till vid elva så jag tänkte att det var lika bra att gå upp. Pappa började dammsuga så jag låste in mig på mitt rum med musik än ljud från en jävla dammsugare såhär på morgonen. När han har slutat dammsuga ska jag göra mig lite frukost. Vid tre ska jag åka till ica och möta upp mina girls, hahaha. Ska handla och sånt där sen blir det vidare hem till Tessi antar jag. Kvällen kommer bli awesome.

Hur kan det komma sig att jag är trött nu när jag i stort sett inte gjort någonting halva dagen. Åkte iallafall till moster vid sex och åt en megatallrik med tacos. Hade roligt där, uptäckte att ''barnen'' numera är över arton utom jag och Elin, och Julia om man räknar med henne. Ludde ringde vid sju och undra om jag skulle komma någon gång och att filmen snart skulle börja, men det var en hel timma kvar. Efter sju nångong kom Fanny och hämtade mig och vi åkte till stan. Skulle köpa biljetter till filmen men det var bara två platser kvar och det var jag,Ludde,Fanny,Jocke och Robbie liksom. Grabbarna hade iallafall varit snälla och inte köpt biljetter till bara dom när dom hade chansen. Jocke och Robbie ville istället se Harry Potter, dock hade jag,Ludde och Fanny redan sett den på bio en gång tidigare. Tillslut blev det easyA, hade ingen aning om vad det var för film men den var riktigt kul. Skrattade så jävla mycket vid ett tillfälle, fem minuter senare började jag skratta igen för att det fortfarande var roligt. Efter bio blev det donken. Kön gick extremt långsamt men vi kom fram tillslut. När vi satt och åt och Ludde stod i kön så gjorde typ Jocke och Robbie nånting med händerna. Fanny ba, lägg av, sen typ gick hon och sa nånting till Ludde och han ba, VAD HAR NI GJORT? Asså vi fatta ingenting, men det gjorde tydligen Fanny och Ludde. Kul var det iallafall. Vi tog halv elva bussen hem och nu sitter jag och fryser. Ska sätta på en film och äta upp mitt efterlängtade Hockeypulver!!!!♥

Dålig på att ta kort så blir en gammal fast
fortfarande söt bild på mig och Fanny.

Kollade nyss på The social network och fyfan vad bra den var alltså. Det är nog en av dom bästa filmerna jag har sett. Det bästa med filmen var att den var sann och handlade om facebook. Det är sjukt att facebook är så stort.

Just nu har jag precis fixat mig och så, har legat och kollat på film sen jag vaknade. Ska snart poppa popcorn och kolla på en till film. Ska inte gör så mycket fast senare ska jag till moster och äta sen ska jag nog på bio. Får se om det blir något, dom har ju sagt samma dag typ hela veckan. Innan jag sätter på en film ska jag bara gå in på Facebook, haha. Seriöst, alla som har facebook lär ju tycka att The social network är GRYM!

Idag har jag umgåtts till 1000. Tessi kom till mig vid ett och vi tjilla.
Sen kom Felicia då dunka vi töntmusik. Senare kom Fanny också
och gjorde oss sällskap, vi hade rätt kul. Sen gick vi till Saras och
 åt kebabtallrik och satt och pratade i ca två timmar, vi pratade
om alla möjliga saker. Någon tjej som var på Saras påpekade att
vi pratade lite för öppet om priivata saker när vi bor i lilla hallsta,
ingen big deal tyckte vi. När Tessi hade åkte gick vi ut. Vi gick till
ica, träffade Emelie och Bella. Sen gick vu runt lite. Träffade senare
 Melinda,Krappin,Fiia,Jocke,Sandra och Ludde. Kändes som att det
 var dags att träffa dom. Vi var ute tills det blev kallt och sen åkte
jag hem. Skönt att komma hem innan tolv måste jag säga. Ska nu
sätta på en film och tycka synd om mig själv. Mår så jävla dåligt
just nu, kan inte släppa det. Brukar kunna släppa saker som gör
mig ledsen men det här måste vara jävligt viktigt eftersom jag inte
 kan sluta tänka på det. Vet inte vad jag ska göra, finns ingen jag
kan pratamed om de, det hjälper mig verkligen inte.

Sitter i mitt rum just nu med Tessi, vi tjillar. Snart kommer Felicia sen får vi se om martina kommer också verkar ju inte får något svar av henne. Hon sover säkert. Själv har man hunnit vara och äta pizza och lekt lite med Julia. Ska spamma Martina tills hon vaknar, hihi, hon kan ju inte tro att man får sova bara för att det är lov den jäveln. Sen vill jag titta på Epic movie, jag är fett taggad.

Tessi och Felicia

Sitter och lyssnar på Robyn och dricker cider, kan det blir bättre?  Fanny och Ludde åkte nyss. Idag sa Fanny att det var dags på bio igen men så blev det inte. Så jag och Fanny skulle gå och möta Jocke och Ludde istället, vi hann tyo hela vägen innan vi mötte dom. Jocke gick typ hem direkt. Vi gick till ica och köpte cider och choklad. Sen gick vi hem till mig och kollade på film, skulle först kolla på skräckfilm men den var fet med dålig, då skulle jag sätta på en anna och då funkade inte den. Skulle sen prova en annan då funka inte den heller. Tillslut blev det Wild child, min favorit♥ Kollade de på den och så. Ludde fick sin julklapp också, tror inte han blev så glad men det är tanken som räknas liksom. Skickade med honom en choklade också som han kunde ge Casper och Fredrik eftersom dom skulle lana. Imorgon ska jag till moster och äta för jag orkar inte laga mat. Sen blir det att träffa Felicia och Martina tror jag, sen får jag se om Fanny försöker få med mig på bio igen. Tredje gången gilt kanske..

Sitter hemma hos Fanny just nu. Skulle gått på bio, fast såklart så ska vi inte det då, men jaja. Får se vad som händer istället. Fanny är dum för hon öppnar garderoben och då blir det jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte kallt liksom. Snällt där. Nu ska jag ta ett riktigt snack med Ludwig
sjukt gammal bild på mig Fanny,Tessi och jag

Kan inte fatta att klockan är halv fyra och jag har knappt gått upp. Jag vaknade vid tolv då satt jag och kollade på Gossip girl. Lagade mat till mig själv sen kollade jag på ännu mera Gossip girl, det är så sjukt bra. Insåg nyss att det börjar bli mörkt ute och jag har inte bytt om eller någonting. Ska duscha sen ska jag göra nånting.

Har varit i stan med Tessi och Felicia idag, det var skit kul. Köpte en massa saker och fyfan vad nöjd jag är. Köpte en tröja från Vila som jag bara älskar. När jag kom hem satt jag typ vid tvn och tråkade, är jätte uttråkad nu. Åt för en stund sen, efter det satt jag mig här och nu gör jag ingenting. Fast om ett tag ska jag följa med Fanny ut för hon ska äta kebab, vilken bra vän jag är som ställer upp, hahahha.
 
Köpte iallafall....
- Två t-shirtar från gina
- Skärp från gina
- Arbank från gina
- Två tjocktröjor från gina
- Tröja från vila

Håller på att fixa mig, snart kommer Tessi och Felicia då åker vi in till stan. Lyssnar på min gamla min spotify , fan va dålig musik, ändå gjorde jag den i somras. Nej, jag måste stänga av allt hä i huset eftersom jag är själv sen måste jag klä på mig innan Tessi och Felicia kommer:)
Random bild från den gamla goda tiden

Kom nyss hem. Fanny kom hit så vi prata lite och så. Sen gick vi till Casper där Fredrik också var. Vi satt typ och pratade och Fredrik spelade. Kollade på WoW Jocke, fyfan var bra den är asså. Efter ett tag kom Melinda,Sandra,Ida,Ludde och Fiia också. Vi mosa oss i sängen och kollade på film, lite trångt. Vi kollade på The mist, den var rätt bra. Vid tolv gick jag hem med Ida och nu sitter jag här. Ska kolla lite på Gossip Girl sen ska jag sova. Sak upp imorgon och åka till stan, fan vad kul det ska bli. Hoppas tågen går som dom ska, annars ska jag döda Sj. Men nu blir det Gossip Girl, eller först lite City ville.

Sitter och chillar som vanligt, så skönt med jullov! Sitter mycket vid datan nu, det oroar mig lite. Men idag så kom pappas släkt och så beställde vi en massa pizzor. Fick 500 till på Gina Tricot, imorn blir det stan med Felicia och Tessi och fyfan vad jag ska shoppa! Ska spendera allt om jag vill, ska inte tänka på annat. Fast tror jag ska lämna 200 hemma så jag har något att leva på, ska ju handla mat tills nyår så det är bäst att man sparar lite. Men annars så ska jag handla kläder för 2000 kr om man räknar med pengarna på Gina, Mohahahah vad härligt! Funderar på att köpa ett par skor, Lina hade ett par skit snygga på grötlunchen, lagom höga också, riktigt snygga. Får se om man hittar något imorgon, hoppas det. Skulle egentligen gå på bio ikväll men tack vare vädret och sj så blev det inget. Får se om vi ens kommer in till stan imorn, men bussarna brukar gå iallafall. Ska läsa lite i Elsas värld nu, får inte sitta för mycket vid datan. Men fan vilken bra bok, har läst två kapitel och jag är redan helt fast. Precis som när jag läste första boken.

Har precis fixat mig och städat undan lite på mitt rum. Vid tolv kommer det folk hit och då blir det ännu mera julklappar. Ska inte äta julmat iallafall, snacka om att man har tröttnat på det. Vi ska beställa pizza, det blir inte helt fel eftersom jag inte åt frukost. På fredag är det nyårsafton, shit asså. Det är bara en vecka mellan jul och nyår. På nyår blir det nog att vara hos tessi, vi ska laga mat och så. Sen får vi se vad vi gör, om något händer. Alla är så sjukt taggade till nyår, men jag taggar jämt så mycket sen blir jag lite besviken. Men i år blir det nog annorluna, man är ju ett helt åt äldre. Fast förra nyår var också bra, och året före det. Då var jag hemma hos moa med  kompisar båda åren. Men nu kom Jimmy hem så ska gå och prata med honom och spela spel på hans iPhone, så jävla avundsjuk!

mitt 2010!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: ja
2. Höll du några av dina nyårslöften?: hade inga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: nej
4. Dog någon som stod dig nära?: nej
5. Vilka länder besökte du?: Turkiet, Åland typ
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?: ja, det är det alltid
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?: Alla datum
8. Vad var din största framgång 2010?: Vet inte riktigt
9. Största misstaget?: Vänta för länge
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: inget speciellt
11. Bästa köpet?: Min vita t-shirt
12. Vad spenderade du mest pengar på?: mig!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?:
 Ja, levde
14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?: Typ alla, VM låten, Gubben i lådan och massa 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Mycket gladare och mycket ledsnare
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Våga mer
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: ingenting
18. Hur tillbringar du julen?: Hemma
19. Blev du kär i år?: ja, det ska aldrig hända igen
20. Favoritprogram på TV?: How I met your mother!
21. Bästa boken du läste i år?: Elsas mode
22. Största musikaliska upptäckten?: jag vill men kan inte spela gitarr
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: pengar och sånt antar jag
25. Något du önskade dig men inte fick?: ja
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?: firades av familjen, kvällen ch natten spenderades med kompisar 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: ja, det kan alltid vara bättre
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?: tråkig
29. Vad fick dig att må bra?: mina vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Han i Never back down
31. Vem saknade du?: ingen speciell
32. De bästa nya människorna du träffade? Blev bra vän med Sandra

Sitter och lyssnar på musik. Kom hem från Felicia tidigare och fick god mat. Det blev fläskottlet, hasselbackspotatis och bearnaisesås, jäkligt gott. Kollade lite på tv sen satte jag mig här eftersom jag höll på att somna, inte sova än. Har spelat cityville, jag är fast! Finns som tur är inte så mycket att spela på där för än jag får någon som vill jobba på min polisstation. Får ha tålamod, vilket saknas hos mig. Tänkte göra om min design, är inte nöjd liksom. Får se om jag orkar göra om den eftersom jag alltid blir sur. Blir nog att jag ändrar headern på min andra blogg iallafall, där har jag gett upp om hur designen ska se ut. Jag lyckas fan inte.

Sitter hemma hos felicia just nu, hon äter. Har ''lekt'' med hennes julklappar, hahaha. Har tagit lite kort och så. Och så har hon världens sötaste dator också, lite avundsjuk är man ju...

Har precis fixat mig och ska åka till mormor för julafton nr2. Bakade scones imorse och kollade på Gossip Girl, kl 12 kom jag på att vi skulle åka halv ett. Men jag hann gott och väl, har varit klar i tjugo minuter...får duscha när jag kommer hem. Igår var jag på midnattsmässa och det var rätt kul, mycket folk och kör och skit. Men nu måste jag skynda mig, senare blir det nog att träffa Felicia, får se hur dagen blir.

Nu ska jag byta om sen bär det av mot midnattsmässan! Yeah! Tuff jag är ◊

Jag och mina stekiga julklappar!

Åhh vilken skön julafton alltså. Efter att jag hade fiixat mig så hjälpte jag till  med maten, pappa hade typ hetts. Sen kom typ alla. Vi var bara elva stycken som åt julmat i år. Efter det så kolla vi lite på tv, pratade lite med släkten, drack kaffe och blabla. Sen kom äntligen mamma,jennie,rickard och julia. Sen efter ett tag kom tomten, Julia var lite rädd för honom. Sen när robin skulle ta ett paket gav han tomten en lapdance för att visa att tomten inte är farlig. Jag fick jätte mycket julklappar! En av dom bästa var nog två filtar jag,mamma och pappa fick av Jimmy, så sjuuukt sköna så ni förstår inte! Efter det så satt vi bara och pratade, sen vid sex så åkte alla. Jag som äter som sju personer var hungrig igen tog mig en billys panpizza, den satt inte helt fel efter julmaten. Har kollat på en massa avsnitt av gossip girl, började blir trött så satte mig här. Vid elva bär det av mot kyrkan, ska bli spännande, eller? Sålänge ska jag leka med mina julklappar, hihi. Fick inte så mycket man kan använda nu, men presentkortet och pengarna ska brännas när jag åker till stockholm på tisdag, yes. Jag fick iallafall..

- Bruno Banani, parfym,lotion och shower.
- 700 kr
- 300 på Gina Tricot
- Elsas värld
- 100 på SF bio
- När jag hör din röst
- Eclipse
- Spegel
- Första säsongen av Gossip Girl
Säkert glömt något..

Robin och tomten

God jul på er!
Vaknade och öppnade min första julklapp, en tidning,ansiktsmask,trisslott och godis. Åt lite gröt och kollade på tv. Nu målar jag naglarna alldeles röda. Har min svarta klänning och svarta strumpbyxor så tyckte att rött passade bra där. Får inte öppna julklapparna än, måste vänta ända till kl fem i år, men vid tolv kommer dom flesta och hjälper med maten och kommer med julklappar. Tills dess finns inte mycket att göra, skulle sovit längre....

Snart julafton, skönt. Har fått julkänsla nu. När jag kom hem så fick jag hjälpa till att packa upp en massa julmat. Det var något i kassen jag inte fick se, undrar om det är julklappen jag ska få på morgonen. Sen tog pappa upp granen och så tände vi våran fina fejk brasa. Sen kom Robin och Gittan men julklappar och julmat som skulle övernatta här tills imorn. Kollade igenom alla paket, inte ett enda till mig. Det var ett till Robins tjej som inte ens är släkt, men inget till mig. Kan vara så att min moster förstod att jag skulle kolla och känna eller så får jag inga julklappar av henne. Det visar sig imorgon. Sen kom Johanna och Jimmy också. Då beställde vi pizza och gud va gott det va. Sen klädde vi granen, fyfan va ful den blev alltså, typ tre kulor och en cm glitter, fint. Ska sitta upp till tolv sen ska jag försöka sova hade jag tänkt. Ska kanske kolla på Avatar, risken är ju att jag somnat men vafan. Om jag somnar blir det snabbare julafton iallafall.

Har nyss städat hela mitt rum, mitt sminkbord blev rent! Andra gången jag våga städa där sen jag skaffade det, ligger ju greje överallt. Men nu slängde jag en hel del smink och sånt så nu ser det jäkligt snyggt ut, en liten julgran fick plats där också. Hade lite mycket tomtar och sånt på mitt rum så det blev svårt att hitta plats åt allt. Har gott igenom hela mitt rum men hittar inte min kamera, vart kan den vara? Vore ju skönt att hitta den tills imorn. Mina föräldrar har gömt julklapparna jäkligt bra i år, hittar dom inte. Dom ligger säkert hemma hos moster. Men det är bara en dag kvar tills jag får mina julklappar, eller ett dygn och några timmar. Det är det värsta med julafton, man får inte öppna julklapparna direkt. I år så ska vi öppna dom ännu senare eftersom Jennie och Rickard och Julia inte kommer förän vid fem, orka. Julafton brukar vara lite långtråkig, men whatever, man får ju julklappar iallafall:)

Min söta tomte

Fan va skönt med jullov. Mitt alarm ringde vid 6:30 imorse, snoozade några gånger tills jag insåg att jag var ledig. Stängde av alrmet och somnade om. Vaknade vi elva och gjorde frukost. Försöker att få julkänsla så jag satt på julskivan och tände min fina adventsjustake, det hjälpte lite. Ikväll ska granen äntligen upp så de lär ju funka lite. Snart kommer pappa hem, ska väll äta något. Sen ska jag nog åka till moster en stund sen ska jag hinna städa också. Sen blir det att träffa Sandra och Ida tror jag. Ska börja fixa mig nu, så jag hinner med allting idag. Gud jag orkar inte resa mig, men va fan, måste städa också. Hoppas dagen går fort, imorgon är det julafton!

Nyvaken Bambi

Valde att vara hemma idag. Fan va skönt. Gjorde varma mackor sen kom pappa med julmsut, godis och chips. De va inte helt fel. Tidigare idag så satt jag framför datan och kollade på Avatar, sett den en gång förut. Satt upp eftersom jag var så trött och inte ville somna för pappa skulle ändå komma hem och så. Men såklart lyckas jag somna sittandes, och sen vaknade jag till när pappa kom hem. Då började han damsuga, och jag somnade sittandes igen, wtf. Han som damsuga också, hur kan man somna då? Ska iallafall sova ut imorn, sen ska jag städa inför julafton, i mitt rum. Ska duscha sen ska jag lägga mig. Har somnat två gånger idag ändå är jag trött..är man störd eller?
Kan inte fatta att det är den här dagen idag. Jag gick upp tidigt men var pigg, försökte få på mig ögonfransar och så. Sen åkte jag Martina och Moa till skolan i höga klackar och snygga kläder. Det var långtråkigt men samtidigt så jävla kul! Mitt i alla uppträdanden så sa dom ba, är det någon som har tappat några nycklar? Det står Arne på dom. Fyfan vad jag garva, Martinas nycklar asså GUD VA KUL de var. Sen fick vi äta upp våra pepperkakshus, ganska bra. Sen fick vi våra betyg, jag är jätte nöjd faktiskt. Fick tio VG och 2 G, det är bra tycker jag. och bättre ska det bli. Sen fick jag och några andra stanna kvar och få utskällning av Helen, för vi var inte och åkte pulka igår. Fick hem en lapp som föräldrarna skulle skriva under. Asså dom prata typ länge men ingen bryr ju sig, TÖNTIGT. Aja, nyss ätit mat, ska snart lägga upp lite videos. Ikväll blir det att träffa någon iallafall.

Fick gå till skolan i mina mjikisbyxor, sockor och halsduk som jag ville. Skön skoldag måste jag säga. Hade först franska då va pratade om julen. Sen rast sen på svenskan blev jag klar med min saga och fick bra respons. Hunnit skriva på datan så jag är i god tid med den, ska försöka att inte bli sen med att lämna in. Hat fortfarande inte gjort äckel engelska, men skiter i det, tar det nästa år. Betygen är satta så det blir ju ingen skillnad där iallafall. Sen år jag godaste kycklinggrytan sen gick jag hem. Orkade inte gå till backen, det var ju fyfan kallt. Fick knäck och kinamat, var inte helt fel. Åt en megauffins också. Sen har jag kollat på tv och duschat och så. Imorgon ringer klockan vid sex och då blir det frukost sen ska jag fixa mig till grötlunch. Gud vad kul det kommer bli. Ska våga håret sen ska jag försöka få på mig lösögonfransar, vet redan nu att jag kommer misslyckas. Längtar sjukt mycket.

Grötlunchen förra året

Känns verkligen inte som måndag. Just nu är jag på sjukt bra humör! Dagen har varit sjukt skön, fick ligga i gymmet och lyssna på musik och halvsova på idrotten. Vikarie på musiken och matten. Efter skolan så åkte jag Tessi, Sandra och Felicia till stan, vi var inte dom enda från hallsta, vi och 100 till. Det var kul i stan. Vi åt god mat på saffets sen gick vi till Cubus och jag hittade dröm halsduken, vanlig, svart och skit skön. Mina svagheter är nog väskor och halsdukar! Kan inte räkna mina halsdukar.. Sen gick vi runt lite, träffade Ida, Julia och Martina på skopunkten. Alla håller på att fixa skor tills på onsdag. Sen köpte jag strumpbyxor. Gick in på Kicks och köpte mig lösögonfransar, modigt. Alltid velat testa och jag vill så gärna ha dom men jag kommer inte få på dom! Men köpte rätt tunna, känns bäst för en nybörjare liksom. Sen köpte jag ett vanligt svart linne sen åkte jag och Sandra hem med bussen eftersom tåget var inställt.  Just nu längtar jag lite till imorgon, ska åka pulka vilket jag inte vill. Men gud va skönt att få gå till skolan med tio par leggins och sen mjukisbyxor, sockor, tjocktröja och min nya sköna halsduk, inte helt fel måste jag säga. Vilket huvud jag är som längtar till det, men det behövs inte alltid mycket för att göra mig glad. Klockan är tio och jag ska lägga mig i sängen nu och försöka sova. Fan vad jag lägger mig tidigt men vafan, det är så viktigt och så jävla skönt att sova!

Gammal bild, vet inte varför

Sitter och kollar på film, nyss ätit upp mitt godis och mina ostbågar så dom är slut. Trodde det skulle bli en skön söndag men klockan är bara tre liksom. Jaja, får se om jag orkar röra på mig mer idag. Ska städa mitt rum och försöka att hålla rent tills fredag, julafton. Imorgon är det vanliga lektioner och sen på tisdag ska vi åka pulka. Men jag hatar att frysa så när det börjar bli kallt tänker jag dra. På onsdag är det äntligen grötlunch, eller grötbrunch. Ska bli kul och skönt att få sluta. Börjar äntligen längta till julafton också. Jag ska fira jul tre dagar i rad, undra om man hinner tröttna?

Hej, jag Felicia och Fanny åkte ut till Ludde igår, där var också Casper och Jocke. Hade kul som vanligt. En gång satt jag och Felicia där nere sen kom Fanny och typ skrek JOCKE och la sig på täcket, fast han låg inte ens där. Gissa om hon blev förvånad. Sen var jag envis med att jag skulle få sova där uppe som jag aldrig har gjort. Jag,Ludde,Jocke och Fanny låg där uppe och trängdes i en liten säng. Sen kom Casper och tog plats och kuddar, sen skulle jag ta tillbaka en kudde då blev han typ arg och slog sönder en lampa. Vi plockade bort glaset men det var bara jag och Felicia som våga ligga där uppe sen. Skönt att få plats och inte frysa. På morgonen när kag gick ner låg dom andra och frös, stackarna. Åkte hem tidigt på morgonen och nu ska jag åka och köpa en fet PIZZA.

Själv hemma just nu för ovanlighetens skull. Nyss ätit kina mat och kollat på halva a walk to remember. Igår så var jag med Tessi, Martina och Felicia, vi hade jätte roligt. Spelade in video som kommer upp sen. Idag har jag varit fina flickan och lagat mat åt mamma och pappa, det blev fläskkotlett och klyftpotatis och min goda sås. Sen efter det så åkte jag in till stan med pappa, kollade på skor. Sen köpte jag julklapp till syster, fast det är från mamma och pappa också eftersom dom betalar. Köpte kläder till henne, såna som jag också vill ha. Det kanske inte var så smart. Sen åkte vi förbi erikslund där hittade jag ett par sjukt snygga skor som jag var tvungen att köpa, gillar som sjukt mycket. Dom kanske är lite för höga, men vafan ska man göra? Gick runt lite i dom när jag väl kom hem så det blir nog bra. Ska träffa Felicia snart, tror vi ska åka ut till Ludde sen om vi har någon skjuts.

4 tv program jag ser på:

Ung&bortskämd
Desperate housewifes
Greys anatomy
How I met your mother

4 saker jag gjort idag:

Bloggat
Sovit
Lyssnat på musik och sjöngt med
Kollat på tv

4 saker jag avskyr:

Skitsnack
När allt går fel
Lärare
Dåligt humör

4 saker på önskelistan:

Adidasbyxor
Presentkort
Pengar
Parfym

4 personer jag utmanar:

Alla

Är hos tessi med henne,felicia och martina. Snart kommer ludde och casper också. Vi har spelat upp miljoner cp videosar, fan va kul det är att tönta sig ibland. Har övertalat dom att jag får lägga upp iallafall en video på facebook. Ska lägga upp dom andra här. Sen kommer typ tessi och felicia lägga upp allt när det är klart på dersa blogg, hahahaha. Fan va knasiga vi är. YEAH TOAST!!!
Nu ska jag vara social sen gittar jag hem med martina, YEAH TOAST!!
Älskar mina bebisar♥
Äntligen fredag, kvällen blir nog skit bra. Jag är fett taggad, ska snart ta bärbara och sätta mig i mitt rum och dunka musik. Ska fixa mig sen blir det att träffa martina och sen fler, och bara en vacka kvar till julafton, det gör bara saken bättre. Engelska lärare osmart betyder ingen äckelengelsk att skriva hemma, ganska nice. Nej nu måste jag verkligen göra något åt min utseende innan martina messar och säger att hon klar:)

Så jävla skönt med fredag, ska bara till skolan och ha syslöjd matte och göra klart engelska sen helg. Har inte bestämt vad som händer ikväll. En vecka kvar till julafton också..men nu ska jag borsta tänderna och åka till skolan:)
sitter hemma med felicia och äter godis och ostbågar och dricker cola. Slutade id tre, tur det för hade damp på sandra, hehe. Sen hade martina  damp på mig men jag skratta bara. Sen typ idag på gympan så hade jag glömt tröja, så jävla synd. Sen körde dom doppboll och våran klass börja typ bråka, vi som alltid brukar vara glada. Var säkert för att jag inte var med. Fast det läskigt, börja näsan gråta, fast satt bara och skratta om man ska vara ärlig. Nu ska jag äta mera, snart jullov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mår bra idag. Har nyss ätit en kebabtallrik sjukt gott. Ska poppa pocorn och sätta på en film snart, hihihi. Ska gå till skolan imorn iallafall. Men va faktsikt tvungen att vara hemma idag, åt ju inte på hela dagen igår liksom. Vet inte vilken film jag ska kolla på, ladda hem igår men det måste ha blivit något fel. Tror det får bli en favorit film..Mean girls för 75878949308765849049587849049576 gången!!

Jag är sjuk, men mår bättre nu. Har bara så sjukt ont i benen eftersom jag har legat på soffan hela natten. Dricker cola och åt nyss en mandarin, vågar knappt äta. Och guuuud vad den här dagen går långsamt. Hoppas jag typ sover bort hela dagen. Men ska kolla på How I met your mother hela dagen, fick den i söndags, alltså sanste säsongen, fy fan va bra det är.
Sitter i skolan ska snart ha musik. Hade lucia idag, började 7. Det gick rätt bra, skratta lite ibland bara. Fint med för kort lucialinne också, ganska fint. Sjöng fel också, men tror bara det var ida som hörde. Nu ska jag gå, hejdååå
Hade dansuppvisning idag. Riktigt kul att vara där, och det gick helt okej att dansa. Nästa år ska jag fortsätta men Commercial, vi ska får ny lärare, ett riktigt proffs verkar det som. Hade gott balettskola och fått massa priser och skit. Verkar som att han är från hallsta från början. Sen ska jag börja i Street också, en annan lärare där. Verkar ganska ung men duktig. Såg honom dansa idag, riktigt bra var han, och söt. Han har representerat Sverige i m och massa. Fan vilka proffsiga dansare det fanns på dansverkstan helt plötsligt. Just nu sitter jag och nördar Eminem, speciellt spacebound. Sitter och spelar om love the way you lie (part 2) när eminem ssjunger. Ska snart sätta på en film och försöka sova, ska upp tidigt imorn.

11:11 är klockan, har lockat håret lite smått fast ångra mig sen så det blev väldigt lite lockar, haha. Ska sminka mig sen ska jag äta. Skulle åkte till Tessi innan men tror inte jag hinner det faktiskt. Sen ska vi åka in till stan och dansa, ganska kul. Inte lika kul att man inte kan dansen. Sen ska jag skynda mig hem sen till Jennie för att fira Julia, Elin och Oskar. Hoppas inte alla har hunnit dragit innan jag kommer. Sen tror jag inte hinner mer idag. Fattar inte hur alla kan hata söndagar, om man inte vill hitta på något kan man väll bara stanna hemma. Man är ju liksom ledig, vad är det inte att gilla? Fast förstår dom om dom hatar söndagar bara för att det snart är måndag. Då förstår jag vad dom menar. Klockan är ställd på 05:45 tills imorn, INTE KUL.

Kom nyss hem. Satt och segade hemma sen gick jag och mötte felicia och sandra. Vi va ute, det var faktiskt skit kul även om det var kallt. Sen kom tessi och då åkte hon jag och sandra till pontus. Var där till typ tolv sen drog vi hem. Sitter här och luktar killparfym för att sandra spruta på mig, fast lite gott luktar det ju. Men fattar inte varför jag sitter vid datan nu, ska duscha sen ska jag sova. Stor dag imorn, fast nä.
Fan va jag älskar er, världens bästa vänner♥♥
Började kvart i nio idag och hade syslöjd, gick bra med musik. På matten var jag envis som vanligt så jag och sandra satt vid en data tillsammans, tror Thomas alltid lyssnar på mig. På lunchen så var det spagetti (sjukt att jag fortfarande inte kan stava mat) och köttfärsås också. Fett stark men de gick att äta. Efter det var det ämnesförsjupnig. Typ alla var helt tysta för alla lyssna typ på musik och satt helt inne i datan. Tror jag var den enda som bara var på fb typ fem minuter. Skrev ju klart äckel engelska boksak som inte var gödkänd. Sen så slutade jag och pratade med fiia ida och melinda. Vi prata typ om magsjuka? Var iallafall med på deras lektion och typ pratade med ida. Sen gick vi ner och så stog vi och prata med fiia,melinda,kajsa och thomas. Pratade om thomas tråkiga skämt men dom är fan fett kul. Sen var det lucia. vi sjöng lite och det finns en låt jag inte kan alls, pinsamt. Kan inte direkt träna eftersom jag inte vet hur melodin går. Fan va pinsamt på måndag när jag inte kan den. Åkte till moster efter det. Firade Julia som fyller två år idag, grattis till henne. Fika och sånt, lekte med barbies. Sen åkte jag hem och satte mig i mitt sjukt välstädade rum, ska försöka hålla det borta från kläder och så tills nästa år. Sa nyss till pappa att börja med tacos, fan va gott. Sen ska jag åka till tessi, kommer bli en skön fredag.
Fyfan vad trött jag är. Skolan dödar mig fan. Men vi är sjukt duktiga än mot va var i sjuan alltså. Var knappt godkänd i gympan eftersom man var så lat, det var så lätt att hitta dåliga ursäkter. Gick typ aldrig sista lektionen. Man kom fan tio minuter sen jämt också, sjukt mycket frånvaro.

Nu i åttan är det liksom mera allavar, man gör det man ska göra för det mesta. Har varit borta en gympa lektion, var nära på att få VG i det, heeeelt galet. Men idrott är kul när man väl är där. Tror jag är den enda som tycker det haha. Men nu i åttan är det såå mcyket mer inlämningar och skit. Fan va jobbigt det är, vågar knappt vara sjuk eftersom man missar så mycket. Skolan var bra idag, so provet gick skit bra, skrev tre sidor på 30 minuter, tror jag fick med allt. Sen var det skönt med håltimma. Sen var det ju äckel engelska, fan vad jag hatar det. Idrott gick bra även om jag var typ sjuk, men kunde ju inte låta bli att vara med typ hela lektionen. Fick tillbaka idrottsdagboken och det verkar som att jag bara får G i idrott, fan vad jag blir besviken isåfall. Ska satsa på ett Vg nästa år iallafall. No idag var ju iallafall sjukt kul eftersom vi bakade pepparkaks hus med klassen, skit kul var det. Sen blev det hem och göra äckel engelska och sen orkade man inte göra något annat.

Nu blev det ett tråkigt inlägg om skolan ...
Är super stressad, tänkte vara hemma för att jag är mega sjuk, men jag kan inte. Kommer få underkänt i typ engelska och so om jag missar, och no också säkert. Sen är det lucia och no samtidigt idag. hur ska jag hinna? Aja, jag får sluta tänka på det. Igår väntade jag på felicia så satt och pratade med några i ljushallen. Sen mötte jag henne, sen när vi kom utanför skolan fick jag sms. Precis då skrek typ felicia ba, VART ÄR MIN MOBIL?? Då läste jag smset då var det från felicia och det stod mobilrapad, haha, så hon typ sprang in och hämtade den. Sen gick vi till konfirmationen, ingen korv, men det var skit kul. Fick göra pepparkakor och allt.

Sitter i skolan och har so, ganska skönt eftersom jag typ är klar med allt liksom. Har äckel matte efter det här sen no, fast ska på lucia då så kommer missa och sluta efter den istället. Ska förbi sandra innan jag går hem och dör. Är ju fyrfan sjuk, ahr typ feber. Nu ska jag facebooka lite;)
Varför vara ledsen när man kan vara glad?
Varför vara arg när man kan vara glad?
Tja, igår var det lördag, Fanny kom hit typ fem va själv hemma på en lördag. Händer typ aldrig.. Men vi dunka lite musik och sånt. Sen åkte vi och åt kebab på maistro sen åkte vi till mig igen. Sen kom Moa också. Vi gjorde inte så mycket, vi åkte och hämtade martina och sen åkte vi ut till berg, där var Ludde,Fredrik,Jocke,Krapping och Fiia också:) Vi kolla lite på film och så. Åt pizza också, somna vid fem kanske. Vaknade typ tio av att fiia ropade. Gick upp och var typ pigg, så vi gick typ och åt frukost vid tolv, den här gången bestod den av mat,kladdkaka,macka och glass. Mums? Åkte hem typ vid tre, jag är trött som fan asså. Ska öppna en lucka i kalendern och tända andra adventsljus nuuu.

Sköön fredag. På ämnesfördjupningen så va vi i ett klassrum hela tiden och gjorde...ingenting. Alla var typ utklädda, haha, det var skit kul. Efter det så gick jag hem och la mig på soffan eftersom jag typ inte sovit något inatt. Skulle egentligen till Tessi, men dom som INTE skulle dricka fick inte komma för att vi skulle bli så många. Jag blev lagom arg, tror inte jag var den enda. Så sket fullständigt i dom ikväll och ska spendera min kväll någon annanstans.

Gooooodmorgon, eller nåt. Igår somnade jag vid tio, sen vaknade jag vid tolv..har inte sovit sen det. Åhh, hur ska jag klara mig idag? Får dricka typ massa kaffe, man blir väll pigg av det? eller? Har syslöjd på morgonen, shit, skulle ta med en tröja dit eller något:s Får väll hitta på något...
Äntligen torsdag, det betyder snart fredag. Slutade vid tre, kom hem och möttes av mamma moster jennie robin och julia. Vi bakde pepparkakor och åt lussebullar och sånt. Men när dom hade åkt fick jag göra no, men blev helt klar så det känns bra eftersom det ska lämnas in imorn.  Tog en jävla varm dusch efteråt också. Imorn ska jag till Tessi på kvällen med en massor med bra folk, ska basta tror jag. Hoppas det, för nu har jag rakat benen extra noga för att dom ska slippa se mina hårigablekavinterben, HAHAHAHA. Tror inte jag är den enda om att vara det på vinter..



Samuel klädde ut sig till Flicka
Dansen i måndags

yoooo! Wazzup?

Sitter hemma hos mig själv med mongo martina. No blev inställd, eller vi gick efter tio minuter för att linda inte kom då.  Ska snart gå och äta korv, ska ju till konfirmationen och äta korvkorvkorv!! Om det inte är korv så ska dom få en käggla i huvudet av mig. Har varit macka två gånger på raken nu!!!!:@ Men tror det är korv, jag va inte den enda som va besviken förra gången. Men nu tycker jag att vi ska resa oss, och jag ska kissa, sen ska vi tigga skjuts av min mamma...