Ätnligen fredag. Dagen idag va super, hade det bra på matten och så fick vi sluta tidigare. Kollade på en teater om man kan kalla det de som va rätt så bra tillskillnad mot 80 minuters no som vi egentligen sulle ha haft. Fick en liten längre lunch så va hann till idrotten, första gången på flera veckor typ så vi började tidigt, blev klara tidigt och kom hem tidigt! Har solat lite och sen tog jag världens längsta dusch och hade ansiktsmask och sånt kul, hehe. Ska fixa mig lite sen ska jag hjälpa pappi att göra tacos. Ikväll ska jag träffa några av mina girls och vi ska äta lite onyttigheter och kolla på idol, fredagsmys är precis vad jag behöver.
Alltså fuck my life, jag hatar det så mycket just nu. Vill bara dö ett tag.
Nu har jag kommit över toppen av berget. Ni förstår att varje måndag när jag längtar efter helgen börjar jag klättra över ett berg för att komma till andra sidan (helgen). Onsdagen är toppen av berget för det är den jobbigaste och pissigaste dagen som finns och den är i mitten av veckodagarna så nu kan jag andas ut och tänka att puh nu är jag på väg ner det är inte långt kvar! Det här inlägget blir inte långt för jag kom på att jag ska göra franska....
Sitter och kollar på idol men det är kval vecka så de är inte så inressant. Har varit död dom senaste dagarna men det har känts alldeles utmärkt, men jag kan ju berätta lite om vad jag har gjort. I lördags var jag bokstavligen död. Fick en kick framåt kvällen och fick tag på folk som skulle chilla i hallsta och några som skulle fly från hallsta. But all good things must come to an end så kicken gick över jag låg död här hemma resten av kvällen (på en lördag OMG ty första gången på 49858 år!!!!). Igår så firades pappa så jag hamnade i perfekt sällskap med tårta och massa gott på det! Gick ut till Fiia och Sandra sen och hade det mysigt och roligt. Åkte hem och gjorde världens godaste pizza man kan göra hemma och åt upp varenda litN smula. Idag så va jag hemma och sen blev det kinamat men lite annat folk sen tjill tills det va dags för möte. Fick sitta i skön soffa och dricka varm choklad och fika och prata om våran resa till Paris nästa år!
Hade sjukt roligt igår hos Melinda. Först träffade jag Felicia, Sandra, Fiia och Tessi för vi skulle köpa present till Melinda. Hon fick massor med olika ''skönhetsrodukter'' av oss och jag hoppas hon blev glad. Vi käkade tecos och hade de så sjukt trevligt (såklart!). Vi fastnade framför idol en stund och fick se min engelskman åka ut så Martina blev ledsen. Sen hade vi bara allmänt roligt och lyssnade på musik och sjöng högt och aningen falskt. Gick hem med Ida vid 12 men somnade 4, helvetes natt. Skulle vilja lägga upp lite bilder men de går inte att lägga upp här på bloggen. Dom går att lägga upp på fb sen här men det är alldeles för många som kan se mina fb bilder.... Jag kan beskriva dom istället!
Bild 1: Melinda öppnar ett paket
Bild 2: Martina posar men morgan
Bild 3: Moa posar med morgan
bild 4: Melinda hånglar loss med sin katt
Bild 5: Sandra, Moa, Ida, Tessi, Melinda, Fanny och Denise ler stolt mot kameran, dock suddig bild
Bild 6: Melinda sitter framför dörren med en stövel, oklart varför
Bild 7: Ida står med hårfönen mellan benen så det kan torka
Bild 8: Martina och Moa posar. Martina med låtsats tänder och Moa har lyckats puta med läpparna och stått i nå så konstigt ljus så hon lyckats få mustasch.....
Riktigt jävla besviken!! Förra året på septerflåset (oktoberflåset) så gick vi hyfsat snabbt, åt sjukt länge och stannade en gång och åt chips och vi fick 2.58. Den här gången gick vi snabbt och joggade en bit utan att stanna en enda gång och vi fick 2.51 alltså det är helt sjukt!!! Kan iallafall trösta mig med att jag antagligen skulle få bättre om jag ansträngde mig lite mer. Nu ska jag sova lite tror jag sen ska jag fixa mig och möta upp lite folk och sen hem till Melinda, hoppas på världens bästa kväll.

Det är Melindas födelsedag idag!! GRATTIS TILL HENNE!! Dagen idag har varit bra och jag tror den va extra bra eftersom de va Melindas födelsedag. Först va de idrott och vi körde freesbeeee (stavas???) fast det blåste så det va riktigt svårt att kasta i motvind men de såg roligt ut iallafall. Franska va de efter det och de va väll de vanliga, mycket flams och trams! När Martina och Ida la sig på trapkanten utan anledning idag så kom en lärare och sa ''ligg inte där för jag ni kan ramla och göra illa er och jag har ingen lust att torka upp eran hjärnsubstans'' då sa Melinda ''det är lugnt, dom har ändå ingen!'' och vi srattade ljudligt tillsammans. Sen va det dags för torsdagslunchen som denna vecka ägde rum på en pizzeria istället för på håkans döttrar. Ute mat räddar verkligen en hel skoldag! När vi var klara sken solen så vackert och nån från big brother ringde Martina, skulle berätta mer om det om jag visste vem han va. Sen musik och de va tråkigt som satan men Melinda gjorde det roligt genom att spela en låt på gitarr till Thomas. På den lilla rasten vi hade efter sprang vi runt lite och räffade lite coola kz grabbar och Tessi och Felicia som bjöd på gifflar. Sen so och sen va dagen slut!! Imorn väntas 1,4 mil för att starta dagen sen hem och ta de lugnt och fixa sen hem till Melinda och fira henne, sounds good to me.

melinda till vänsterrr

Vanlig dag idag, lång och tråkig. Igår efter skolan va jag och Martina jätte duktiga och pluggade så matte testet idag gick finfint. Fast vi va ju tvungna att köpa chips och cola först för att få energi. Idag så hade jag huvudvärk och sjukt ont i nacken men jag tog mig ut och sprang en bit iallfalll sen har jag bara kollat på film. Har feber tror jag men ska till skolan imorn iallafall och på fredag, har inte direkt nå val om man ska hinna med allt. Men vill ju samtidigt vara frisk på fredag när vi ska fira Melinda.
Hatar måndagar. Eller det gick iallafall bra på svenskan så de är ju goodiegoodie. Dagen gick långsamt men jag överlevde, dagen började med att det läckte in vatten, typsikt lindbo. Det är pappas födelsedag idag så han har fått present och nu ska jag och mamma åka och köpa pizza, vi övertalade pappa att de va de han ville. Se blir de chill chill här hemma och sovmorgon imorn!!!

Kul att vakna i ett tomt hus utan att veta vart alla är. Igår åkte vi in till Västerås vid fem och jag, Fanny och Martina gick och åt på gränden och det va sjukt gott som vanligt. Sen träffade vi Moa och Linn och så gick vi runt lite och vi såg sötaste killen som stog men en lapp där de stog free hugs så vi va ju ba tvungna att ge honom massa kramar. Vi köpte lite godis och dricka och gick till Kristina (christina?) och chillade. Sen gick vi ut igen och träffade Robbie och gänget och vi gick runt lite. Vi åkte hiss och grejer. Hade en grym kväll och kom hem vid ett och har sovit i nästan 12 timmar!

Onsdag idag, japp. Dansade igår, kul. Sov inatt, skönt.
Idag hade vi hurtbulledagen och det va faktiskt helt okej, har inte så mycket att säga för jag är trött på att klaga. Fick iallafall fika efter. Cyklade hem och somnade en timma, hehe. Chillade sen lagade jag kebebspett med pommes och sen drack jag cola, ååhhh underbara dryck. Ska ta lite chips sen tror jag, ska man va onyttigt ska man va de ordentligt! Men man får inte glömma att jag faktiskt har pluggat också. Det hände något fantastiskt också, jag letade efter en film och så hittade jag min gamla plånbok så jag blev lite nostalgisk (?) och öppnade och där log 300 kr WWWWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOO.

Kom sent till skolan idag, damn. Där väntades 4 timmar och 40 minuters lång lektion. De gick bra bortsett från att de blev brandlarm två gånger och pga säkerhetsskäl så va vi tvungna att gå ut varje gång fast alla visste att de va en massa jävla smågliiiiin!!! Annars gick de bra, hade de chill på no lektionen och vi hade himla trevligt! Fick skjuts hem sen och gjorde en super duper god macka och slog på en film, tjiiillltjilllltjiilll!!! Skulle egentligen läsa franska men jag är så lat. Martina gjorde min dag idag genom att lägga upp en ytterst rolig länk, ville bara nämna det.

Måste bara skriva här att jag är inte bara vaken utan fixad och allt kl 10 på morgonen! Ska snart åka iväg och göra dagens goda gärning, ska träffa mormor och alla andra. När jag va liten va de typ tradition och åka dit och äta frukost men med åren sover man ju längre...

Har Moves like jagger på repeat för det är den perfekta låten om man vill bli på riktigt bra humör. Kommer dock tröttna på den eftersom jag har lyssnat på den alldeles för mycket. Jag har legat på soffan i stort sett hela dagen utan att blivit uttråkad, de måste vara något fel på mig idag. Va iallafall hos moster en stund och träffade Julia. Hon är ju så stor hon blir bara större och större för varje gång jag träffar henne (usch, jag låter som en gammal tant). Hade iallafall ett snack med henne sen låtsades jag sova några gånger men va tvungen att sluta eftersom hon slog så satans hårt när hon skulle väcka mig. Nu så försöker jag fördriva tiden i väntan på Felicia.
Det känns som helgen snart är slut! Igår så fick jag min nya skinnjacka så jag va så himla glad!!! Gick ut och träffade mina homies. Vi va på gårn där de va lite annat folk sen gick vi till ica och sen tillbaka igen. Jag vann över Martina i biljard två gånger, mohahaha. Hade en grym kväll faktiskt fast det inte hände så mycket.
Sitter och lyssnar på min gamla spotify, alla gamla låtar får en att tänka på så häärliga minnen. Sen jag kom hem igår har jag inte gjort nånting, bara chillat och ätit onyttigt. Va inne på en hemsida som hade helt sjukt billiga skor, trodde knappt att de va möjligt först. De va dock en utländsk sida så att få skorna hit kostade en del, får vänta tills nästa år när jag kan gå till den riktiga affären, hihihi. Kollade klart på Burlesque och den va bra men inte otroligt bra som alla verkar tycka. Som vanligt när jag har bestämt mig för att göra ingenting blir jag uttråkad, alternativ 1 är att tvinga ut nån stackars kompis och umgås. Eller alternativ 2 som jag borde göra att städa mitt rum och gå ut och springa eller nåt, jag vet inte. Kanske bara borde sitta här tills jag ska till skolan imorn? Gud jag måste gör nånting nuuuu, tror jag är hög på socker eller nåt.
Tjenatjena, humöret ligger alltid lite nere när jag ska skriva. Dagen har varit bra idag, tog mina högklackade så jag fick känna mig lång. Låååång lektion men de va rätt bra eller som våran viarie i no skulle säga...sweet. Fattade inte mycket på non så har lite panik över allt, jävla lärares barn och bli sjuk bara sådär! Åkte hem och bytte om från högklackat till converse och favvo tröjan, mysig som fan. Hade de chill där och va på skratt humör, tror de va Tessi som sa ''Bambi, är du sådär att du skrattar åt allt?'' det kändes bra. Blev kallad bambuskott två gånger idag, de måste va nåt nytt rekord! Man ba ''jaha ojdå va roligt, den har jag inte hört förut!''. Spelade lite kinect och nu är jag hemma och väntar på mat (fan jag skulle duschat innan!) ska bli gott, ska ta en dusch och sätta på en film, har ju sovmorgon imorn, wiho. Fast nu när jag börjar må illa för jag är så trött kanske jag bara ska sova sen, blir nog bäst så. Måste börja sova middag!
De blev ingen lugn kväll igår, to bad for me. Va hos nån crille om jag minns rätt. De va lite...jag vet inte. Va iallafall där men mina homies. Haha, måste berätta nåt så himla roligt som säkert inte alls låter så roligt. Jag, Felicia och Martina satt i ett rum och pratade, jag och Felicia satt på sängen och martina stog bakom dörren och såg till att ingen random kom in. Sen kom Tessi in och började prata med mig och Felicia sen sa Martina något och Tessi blev skit rädd för hon hade inte märkt att Martina va där!!! Jag tyckte de va roligt. Sen kom det sjukt mycket folk de gick inte att va någonstans! Hade ont i huvudet så gick hem redan 11, fick ju ändå inte plats där. Satt uanför en stund när jag skulle ringa efter skjuts och där satt de några (som tyckte de blev lite trångt där uppe). Helt plötsligt kom det en tjej fram hon ba ''hej! Ni måste hjälpa mig för jag kommer inte in och jag blöder'' och man ba okeeeej. Alltså hon mådde ju bra hon hade bara skärt sig lite på händerna efter att ha salgit sönder sin pojkväns bil för han hade varit otrogen eller jag antar att det numera är hennes ex pojkvän. Sen skulle en kille där hjälpa henne till hennes port och samtidigt som jag precis skulle gå och dom ba gick åt samma håll så jag försökte lite diskret gå om dom. Sen sa killen ba ''kan inte du gå med henne?'' (ingen ville ju gå med henne, hon va ju helt psyk) och jag ba ''nej?! jag ska hem.'' Hon bara ''jag kan gå själv'' så då stog jag kvar sen började jag gå en liten omväg istället och killen ba ''bra att du går en annan väg, akta dig för henne hon kanske är farlig'' man ba hallå? Va de inte du som nyss ville att jag skulle gå med henne så hon kunde psyka sönder mig bara för att du inte ville. Sen skulle han verka vara en gentleman pfft.
Skönt med fredag fast jag inte är på så bra humör....ojdå, ska äta nu, förtsätter skriva här något senare. I'm back jag va och åt underbar tacos. Min dag har varit helt okej fick ha idrott en timma tidigare så slutade innan ett, missade lunchen men hemma väntade kina mat. Åkte sen till kolbäck och träffade Martina, Fanny coh Ida och vi pratade med lite kolbäckare och sen åkte vi hem. Har ont i nacken, de är nog därför jag jämt har ont i huvudet men jag är lite rädd för alvedon men ska nog ta en ikväll. Ska snart till mina homies, tror vi ska det gårn så de passar bra eftrsom jag inte är på det bästa humöret, men de ska jag försöka ändra på!!
Känner mig som min mamma, jag sitter vid datorn för att vara vaken en liten stund till. Ska snart gosa ner mig i sängen med nya style by tidningen och lite musik, åh underbara tanke. Idag va det lite skola (inget man kommer undan) de gick bra. Lyckades få våran lärare att prata bort nästan hela franska lektionen. På håltimman så åt vi lunch på håkans döttrar och det går knappt att beskriva med ord precis hur underbart det va. Åkte till samhället och köpte lite små grejer som behövdes. Kom hem va ute och srang sen lagade jag mat och de blev en lite annorlunda kyckling, den fick mycket beröm. Har bara chillat sen och tränat på gångertabellerna, jag är så dålig! Imorgon kör jag igen och det kanske blir att äta ute på lunchen imorn också.