Har inte suttit vad datorn sen i måndags, ojdå, bra med facebook i mobilen. Kommer bli ett långt inlägg men det är mest för min skull jag skriver här, ingen behöver läsa, men jag råkar veta att några stackare gör det. I måndags hade jag utvecklingssamtal och det gick bra, har inga G, bara VG, riktigt jävla glad är jag för det. Sen gick jag och åt pizza med Fanny. Vi gick runt lite för de va så jävla varmt sen lespa eller läspa jag hela kvällen. Låg och sjöng lite på en sten sen när jag vände mig så hade typ Fanny gått, inte så kul. Sen gick vi till ica och ladda upp med godis sen sa vi hejdå. På tisdagen låg jag död halva dagen sen gick jag ut och träffade Martina. Vi gick runt lite sen mötte vi Sandra, Felicia och Tessi så vi va med dom. Gick till gårn och va där och hade kul. Laddade hem massa spel till mobilen, ett där man har en cola burk så ska man ska mobilen tills den sprutar, hehe. Åkte hem typ innan nio och somna väll någon gång.

Imorse vaknade jag en minut för klockan ringde, coolt. Åt frukost med mina föräldrar vilket aldrig har hänt förut. Gick till skolan och hade franska. På engelskan satt vi och prata och så försökte jag och Martina få Sandra att skriva lite engelska. Sen hade vi håltimma så jag, Martina, Tessi och Felicia gick och åt pizza, det satt riktigt fint måste jag säga. Sen gick dom på lektion då va jag med Fiia och Sandra. Vi satt och spela kort med några och jag vann BÅDA GÅNGERNA. Sen hade vi no och kollade på någon film om tjejer som skulle ha barn. Sen följde Martina med mig till sportringen så jag köpte äntligen ett par adidasbyxor. Sen åkte jag hem och skulle äta något nyttigt tänkte jag. Sen stog de massa kakor på bordet och pappa ba det finns maränger och mer kakor också så åt lite sånt istället. Ska väll inte göra så mycket mer idag förutom att dansa ikväll.

Söt bild på mig Moa Fanny och årets första glass, hehe

Har en sjukt skön måndag. Gick till skolan som vanligt och körde spökboll på idrotten. Sen hade vi so och då satt vi mest och pratade och gjorde någon uppgift. Sen slapp vi matte och musik eftersom våran lärare är sjuk. Jag, Fanny, Moa och Martina gick till ica. Jag åt årets första glass i solen, de blev daimglass med päron smak, den va ju skit god. Sen gick vi till Martina en stund också och stötte på massa söta killar i hennes trapp. När vi skulle ta hissen ner så stannade den vid våning 4 eller nåt så vi typ gick ut så killen som vänta på hissen ba, ska inte ni ner? Vi ba jahaaaa och typ åkte ner. Sen stanna den på en till våning och vi gick ut och upptäckte att det va någon som väntade på hissen, vi hann väl öppna innan vi började skrika typ, ååååååhhhhhh. Sen kom vi iallafall ner och då hjälpte Martina en stackars tant som satt fast i en dörr. Sen kom vi till skolan och satt och stekte utanför innan vi gick in. Nu sitter vi här och har svenska och skriver. Ska ha franska efter det här sen ska jag har utvecklingssamtal, inte så kul som man kan tro faktiskt.

Jag har gjort en ny design. Jag är nöjd, är nog mest nöjd för att det gick snabbt och utan problem, men lite till kanske man ska fixa. Låg och tog de lugnt idag fast sen fick jag ett ryck och städade mitt rum och hjälpte till och laga mat. Mina föräldrar prata om att köpa någon stuga i, eeh, vart den nu låg. Jag tänker inte sitta där de lovar jag men det förstod dom också. Tror dom inser att det inte passar så bra om dom typ aldrig kan åka dit eftersom dom inte vågar lämna mig själv här hemma. Synd för dom. Sitter och funderar på hur jag ska orka dagen imorgon eftersom när jag kommer hem på måndagar brukar jag dö. Slutar vid fyra sen ska jag ha utvecklingssamtal på kvällen sen vill jag ju ut och äta pizza och träffa någon kanske. Jaja, ska kolla på lite videos jag hittade här på min dator sen är väll det bara att tvinga sig själv att somna, eller? Insåg nyss att den här veckan kommer gå sjukt fort eftersom vi är lediga på tisdag. Jag fyller ju år på söndag, om mindre än 7 dagar. Då blir jag 15 år.

Idag när jag vaknade va allt fel, fattade inte hur mycket klockan va. Hela köke va fullt med grejer fast inte en människa hemma. Sen kom mamma och pappa hem efter att dom hade varit och handlat. Gick in i duschen och stog där aslänge. Sen kom mina syskon hit för en gångs skull, har äntligen insett att dom inte bor här längre. Sålde iallafall salami till Jimmy. Sen kom farmor också sen åt vi och så. Åkte till åsby men mamma sen när vi kom hem så typ bakade vi lite till min födelsedag. Sen åkte alla och nu är jag själv hemma. Ska egentligen städa men istället äter jag godis och kollar på Scary movie 3, så jävla bra.

Åkte till arosfortet idag. Vi sprang runt där ett tag och det va faktiskt kul. När de hade gått kanske en och en halv timma va de inte roligt längre så vi gick och satte oss resten av tiden, hehe. Sen åkte vi till donken och fyfan vad vi åt! Kom in där över 40 pers fyfan. Åt as mycket. Sen skulle nästan köpa glass eller paj så vi ställde oss i kön. Och såklart så beställde killen före oss typ 20 happy meal så det tog typ sjukt lång tid. Sen va de typ två som köpte glass sen va de min, idas och linas tur som hade tittat ut de tre perfekte pajerna till oss. Han i kassan ba, vi tar dom med glass först, vi typ började skrika i munnen på varann och ba VI HAR FYFAN STÅTT HÄR ASLÄNGE! VI VA FÖRST! DE LIGGER FAN MASSA PAJER BAKOM DIG! Då fick vi våra pajer direkt iallafall. Kunden har ju alltid rätt. Sen åkte vi hem och när vi va i hallsta gick jag och Martina hem till henne och bytte om och så. Sen gick vi och mötte Fanny och då gick vi till Melinda, Ida och Sandra som va typ vid mig. Då vänta dom på mig och Fanny när vi skulle gå förbi mig och byta jacka. När vi gick på vägen så blev helt plötsligt svart vi blev typ skit rädda. Några sekunder senare insåg vi att det va earth hour. Sen skynda vi till ica och köpte oss två påsar gott och blandat salt och 9 choklad kakor och lite annat. Sen satt vi utanför coop och hade allmänt jävla as kul innan vi gick till linken. Va där och va dryga tills typ halv tolv så då åkte jag med Ida hem. Sitter i mitt rum nu och lyssnar lite på Justin Bieber som jag aldrig riktigt gillat, lyssnar på någon omgjord låt med honom. Imorgon ska jag sova och städa, låter som en äkta söndag.
Taggar just nu till arosfortet! Hoppas det blir roligt. Är redan klar och jag har valt att ta leggins för det känns bäst men nu är frågan vart jag ska lägga mobilen när jag springer runt där, hatar ju att ha saker i bhn. Gud vilka problem jag har, det är fan hemskt. När jag vaknade i morse va jag på sjukt dåligt humör, stackars pappa som bara försöker vara snäll. Har iallafall ätit frukost/lunch för ett tag sen. Ska väll börja städa lite innan vi ska åka. Mina föräldrar vill att mitt rum ska vara städat innan måndag så all min fritid går just nu till att städa mit rum, fyfan vad mycket grejer man har ibland. Efter arosfortet blir det donken så de bara smäller om det.
Va på hur många lingon finns det i världen och den va faktiskt bra. Jag skratta inte direkt ihjäl mig men den va helt okej. Mest jag och Fanny som satt och skämta speciellt när de va ett kök som såg precis ut som Fannys kök, hahha. Sen va de ett rum som såg ut som Martinas vardagsrum, haha. Vi va där själva fast ändå med massa, typ halva hallsta fyfan. Sprang till maistror och kissade. Måste bara nämna att Fredrik beställde en pizza innan bion och fick vänta över en timma sen gick han på bio och SEN fick han sin pizza, hhmmm. Jag och Fanny gick iallafall till gårn ett tag. De va massa andra folk där också, har inte varit där på 3848392 år. Cyklade runt halva hallsta en sväng också sådär spontan ni vet. Sen satt jag i ett rum sen skulle jag gå ut men fick inte komma ut så jag satt mig igen. Sen fick inte Tessi komma in till mig, dom ba, bambi är inte här, BAMBI?! och jag fick inte svara. Men smart som jag var gick jag runt och dom typ drog ner Tessi på golvet ba BAMBI ÄR INTE HÄR. De va drygt men så jävla roligt samtidigt. Vet inte varför jag skriver det här för det är nog bara jag och min kära Theresa som förstår. Åkte hem typ halv tolv ungefär, har kollar på The hills och ätit lite. Ska kanske gå och sova snart eftersom det blir arosfortet imorn. Har faktiskt ingen jävla aning om det blir roligt..

Skööönt med fredag. Har varit i skolan och de va dåligt som vanligt eftersom de är alltid det på fredgara. Men på bilden gick det något bättre. Pratade massa och till och med Martina fick något gjort! Sjöng Duck Sauce – Barbra Streisand - Radio Edit hela lektionen typ, värdelös egentligen. Så fort Moa sa barbra streisans började någon sjönga, är det bra?! Sitter helt ärligt och lyssnar på den nu. När jag kom hem åt jag våfflor och fick jordgubbar också. Sen nu när jag satt här och tänkte vad ska jag sätta på mig för kläder kom mamma in med nya kläder till mig, fan va nice. Har en av mina nya tröjor nu, egentligen värsta sommartröjan men jag kunde inte låta bli. Om jag sträcker på mig lite kommer de se as fult men, äh, vafan. Ska på bio ikväll på Hur många lingon finns det i världen/sverige? eller vafan den heter. Ska gå med Ludde och Fanny vad jag vet, fast vet också att det blir många fler, iallafall enligt facebook.....

Har haft sjukt bra onsdag, och torsdag. Igår så satt jag i skolan med några innan vi gick till konfirmationen. De va korv så åt inget. Vi skulle planera vad vi skulle göra på våran knofirmation och våran grupp satt mest bara och pratade. Sen åkte jag till västerås med Tessi och vi dansade värsta dansen, hehe. Idag då, torsdag, så hade vi so prov. Allt gick bra och jag kommer iallafall få g, det känner jag på mig. På håltimman gick jag och Martina och Sandra runt lite innan vi gick till skolan och åt pannkakor. Sen hade vi engelska och jag skrattade nästan hela tiden men hann ändå allt. Sen gick vi till bussen och så åkte vi till västerås. Gick in på mälardalens högskola och fyfan vilken fin skola. Sen fick vi komma in i video konferans rummet med massa annat folk. Sen fick vi prata med england. Såg våra lärare sen lyssna vi på någon gubbe i england samtidigt som massa ungdomar gjorde det där. Vlt va typ där och tog kort och så också. När vi hörde att vi skulle sitta två timmar va vi nära på att dö men det va faktiskt helt okej. Efter de gick vi till donken och åt massa. Sen gick vi lite på stan så köpte en tröja och smink. Åkte hem halv sju och nu är jag hemma själv, tråkigt.
Som vanligt har den här onsdagen varit bra (hittils). Cyklade idag för första gången i år och där kan man snacka om vårkänsla. Möttes av Sara, Emelie, Lina och Ida som satt ute och solade, satt mig med dom en stund innan jag gick in. Hade franska och de gick rätt bra, förutom att vi fick reda på att någon gjort en fb som ser ut som Fiias, anmäl så de bara sjunger om det. Hade sen engelska, vi satt i andra rummet och jobbade faktiskt. Linn va med oss idag också, kul för oss, tråkig för henne. Ska gå tillbaka till skolan om ett tag, får se om jag orkar gå hem mellan skolan och konfirmationen, är lite lat. Ska ha no först och jag antar att den blir helt okej. Imorgon vid ett ska vi åka in till stan och göra... vad fan ska vi göra? Jaja, ska iallafall dit sen efter vi har gjort det som vi ska göra så ska vi nog gå en stund på stan.
                                    
Jag brukar hata tisdagar men det gick rätt bra idag. Hade franska som alltid är bra. Sen hade vi svenska och vi satt mest och pratade och lyssnade på hur man redigerar en video. Till mat blev de nånting med kassler som vanligt, men det fanns paprika alla åt typ en hel tallrik. Sen satt vi och tog de lugnt, kom liiiite sent till so tack vare att jag läste fel på schemat. Vi fick plugga tills provet och det kändes skönt. Hon berättade vad vi ska göra sen och vi ska kolla på film nästa gång sen ska vi börja med samhällskunskap. Ser faktiskt fram emot att jobba med arbetssaket eftersom det verkar som vi bara ska göra massa roliga saker. Sen hade vi matte och jag klarade matte provet och gud vad glad jag är!! Jobbade med ekvationer och är glad för att jag förstår de, fast de är lite svårt ibland. Sen hade vi bara no och då kollade vi på film och lät mycket när vi pratade. Sen gick jag hem i 10 plusgrader fiiifan vad skönt asså. Fast de va molnigt var det as varmt. Gick hem och dog lite på soffan. Har kollat vad jag ska köpa för smink på torsdag, kostar typ 300 om man ska ha make up store märket, men det är det värt. Kollade på vilken plattång jag ska önska mig och den jag tänkte ta kosta nästan 700 så bestämde mig för den för 500 från samma märke. Kollade efter adidasbyxor men ger nog upp där, orkar inte lägga energi på att hitta dom jag vill ha. Imorgon är det onsdag, nästan favoritdag.
Sitter just nu i min sköna säng och är på grymt bra humör. Sitter och börjar ångra att jag klippte min lugg aningen kortare. Alla andra kanske inte märker skillnad med jag gör det. Saknar att kunna ha mittbena, det är det jag ska ha. Men till sommaren har den antagligen växt ut, so no problems. Sitter och lyssnar på Runaway asså jag kan inte låta de vara. Det är så många saker som är fel med den men ändå älskar jag den. Älskar den verkligen.
Kanye West – Runaway - Explicit Version

Fyfan för jobbiga måndagar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har varit så sjukt trött idag. Började med att inget låg där det skulle i morse, sprang runt i hela huset men kom bara några minuter sent. Kunde inte va med på idrotten för jag har ont i foten, kändes tråkigt eftersom de känns som att ingen tror mig. På so så somnade jag nästan, hehe. Samma sak på matten, fick lite hjälp med de jag inte kunde. Sen blev de köttbullar och makaroner fiifan va gott. Sen på musiken satt jag i en obekväm stol och skrev av om musikens historia fast vi har de på papper, jag hatar att skriva av för jag lär mig inget. Sen spelade vi lite gitarr och gick övertid. Sen hade vi svenska och vi skulle spela in våran ''teater'' jag avskyr de verkligen, det är det absolu värsta med skolan är att hela tiden behöva filma eller spela in film i svenska och engelska. Vi får inte ens betyg i det, de tar bara massa tid, ååhhh. Hade iallafall Franska och de va väll kul som vanligt. Skrev ett berv om oss själva, va lite svårt. Men man är ju van med att kunna skriva engelska och svenska hur bra som helst så jag kände mig sämst men lagom bra gick de iallafall. Kom hem och insåg att jag har glömt matten i skolan så jag började nästan gråta. Men nu skiter jag i det här, vad ska jag göra? Hoppas jag få godkänt men har typ ångest så de bara sjunger om det. Får väll skylla mig själv, eller? Så jävla trött på att folk har så höga förväntningar på mig ibalnd...


Söt bild på mig och Tessi, hehe. Kan inte ladda upp bilder från mobilen, hhmmm,
ska försöka komma på hur jag ska göra.

Äntligen hemma!

I fredags så åkte jag till min morbror och åt lite och umgicks. Sen åkte jag till Martina och jag och hon mötte Tessi och Felicia. En stund va vi hos Ilja och så spela vi black ops, fyfan va dålig jag va, fast jag va inte den enda. Jag hade jätte problem att komma ut från dörren sen skulle jag hitta ner till en trappa men hitta ingen så då skulle jag ta självmord för att komma ner men jag lyckades knappt med de. Vi gled runt lite hela kvällen fast jag åkte hem vid halv elva för att packa. På lördagen så gick jag upp tidigt och packade det sista och åkte till bussen. Fick en plats  vid ett bord så de va jätte skönt. På vägen dit lura vi i Fanny att det bara fanns utedass, de va rätt kul. Sen när vi kom dit packade vi upp lite smått och började redan då vid kl 10 på morgonen att smälla i oss lite godis och dricka. Hade lite grejer vi skulle göra, de va fint väder så kunde va ute utan jacka en stund. Helt okej mat faktiskt. Asså jag kommer knappt ihåg vad vi gjorde. Aja, vi fick någon att prata med som man inte kände, riktigt jobbigt men vafan ska man göra? Hade ju varit aningen roligare om man fick en lite mer intressant person. Vi träffade kungsör också och åt god mat. Sen körde vi Fångarna på finnåker. De va helt okej och de va väll kul att prata med nytt folk. De va ett rum när man skulle bygga en bil genom att dom andra skulle förklara, vi klarade inte den men jag tyckte de va aassskuuul. Vi körde också sen när man skulle igenom massa saker över marken utan att nudda snörerna, svårt att förklara. Jaja, jag va en av dom som fick offra sig och så fick dom lyfta upp mig genom hålet och jag bara låg där och skratta medans dom fick kämpa. Sen hade vi fortfarande inte kommit på ordet så då försökte vi de, Frida ba, glass haha, sen ba va de det. Vi sprang in till huset när vi kommit på det och vi va SIST. Jaja, fick lite godis iallafall, fast de vi redan hade räckte ju. Sen chilla vi lite. Gick en liten ljusvandring och hade nånting i de där kapellet. Har säkert glömt massa roliga saker vi gjorde. Men när allt va slut så satt vi i rummet och prata sen gick vi in till Masmästaren så typ va de några som dansade och de va skit kul och kolla på. Sen kollade jag, Rasmus, Moa och Albin på The ring och då blev jag sugen på att kolla på Scary movie 3 så måste kolla på den. Sen kom Emma tillbaka för hon fick åka till akuten för att hon ramla men hon bröt inget iallafall. Pratade vidare sen gick jag in till Tessi och Felicia och somnade efter ett tag.

Idag vaknade jag halv åtta för då skulle vi upp så fixade mig sen blev de frukost. Efter frukosten va alla på dåligt humör för att vi skulle packa men inte åka hem. När vi va klara gick vi till masmästaren och skulle måla av varann, gaahh. Kul att sitta med en främmande människa i typ 30 minuter, eller inte. Fick väll ihop en något hyfsad bild sen spelade vi lite. Efter vi va klara där gick vi och åt as god mat. Sen satt vi massa på trappan i solen och åt godis, myys. Sen sjöng vi lite innan vi åkte med bussen hem. Vi satt där vid borden och åt godis och även om jag va osocial och lyssnade på musik så va jag as glad hela vägen. Sen när vi kom till hallsta fick jag åka med Martina hem för ingen här va hemma. Kom hem och gjorde guacamole och ställde i kylen sen gick jag in i duschen. Sen hämtade jag den och lite tacos chips och cola och satt mig framför ett avsnitt av The hills. Nyss kom mamma och pappa hem så dom satt typ i mitt rum i 10 minuter och pratade bara med varann, mycket dom tycker om mig. Jaja, dom tycker om mig tillräckligt för att köpa pizza ikväll. Funderade på att gå på bio med mina saknade homies eller nåt men va osäker, sen insåg jag att mina pengar antagligen inte räcker så de blir hemma kväll meeeed PIZZA.

Igår tränade jag och Martina och det kändes jätte bra, sprang mer än vad jag trodde jag skulle orka. När jag kom hem skärde jag upp min fot, eller jag fick ett sår MELLAN två tår, sved som fan. Idag va de snö när jag vaknade, fan asså. Åkte till skolan hade tråkig slöjd och så luktade det skit i skolan ungefär hela dagen. På ämnesfördjupningen hade jag iallafall skit kul, skrattade riktigt mycket åt saker som knappt va roliga. Sen hade vi fett chill bild. Åkte efter skolan till ica och köpte dricka och godis tills imorn. Sen har jjag bara varit hemma, måste packa också. Men nu ska jag till morbror och va där. Får se om ja hinner ut ikväll. Kan de vara så att jag blir hemma en fredag? Ska ju spendera lördag till söndag men nästan hela kompis ligan så jag klarar mig nog.
Hann inte skriva igår, tyvärr, så kommer nog ett aning långt inlägg nu, beredd? Igår så vaknade jag och solen lös så morgonen började bra, fick åka bil till skolan också. Kom dit och hade franska med min favorit grupp. Sen hade vi engelska och jag hann lämna in kapitel7 (hur fan stavas kapitel?!). Sen va de håltimma och de va skit skönt. Ja, Moa och Martina gick till maistro och åt pizza, satt där i typ två timmar och chillade som fan! Sen köpte vi lite godis sen gick vi tillbaka till skolan för lite no. Sen när vi hade slutat satt vi och umgicks i skolan en stund och hade allmänt kul. Sen gick vi till konfirmationen och smällde i oss lite mackor och spelade lite kort. Sen pratade vi om lägret sen började prata om vänskap och grejer. Gick upp till kyrkan och lyssnade på musik och de va kul, att driva med. Sen gick typ alla till ica tillsammans, inte lite blickar man fick. Vi tänkte nästan börja skrika Detta är ett rån!!!. Sen pratade vi lite tills Fiia kom då gick hon, jag och Melinda till tåget för att åka till västerås. På dansen la vi till lite och det gick bra, gjorde hela 40 armhävningar. Fick höra att 50% av de man gör är bara viljestyrka så har tänkt på det hela dagen nu. Efter dansen gick vi till bussen och prata lite på vägen hem. När jag kom hem värmde jag kyckling och pommes och satt mig och kollade på Grey's anatomy. I reklamen skynda jag mig in i duschen så hann inte raka benen, TABBE! Fortsatte kolla och kollade lite på Off the map eller nåt och de verkar skit bra. Orkade inte kolla allt så somnade vid halv elva.

Idag så vaknade jag klockan9 fast jag skulle upp typ innan sju. Gjorde ingenting sen vid halv tio kom Martina hit så då gjorde vi hamburgare och de blev såklar gott. Vid elva gick vi och mötte Sandra sen till skolan för engelska. Vi filmade idag och de va as roligt när man gjorde fel fast de kommer ta tid innan vi blir klara. Sen hade vi idrott och de va roligast lektionen på länga. Det började med att Patrik öppnade med världens leende och va skiiit glad. vi ba, varför är du så glad? han ba, man måste vara positiv typ så de va riktigt roligt. Sen körde vi kryssar kung och jag, Martina och Moa va skit taggade och duktiga! Vi sjöng och dansade och satte banden på huvudet för att de skulle bli bra energi där inne, hahah, jag skoja, fast vi gjorde ju faktiskt det. Hampus hade en idé men ''buren'' man brukar ha bollar i och de va bara allmänt skrattretande. Sen typ stog vi och dansa sen när Samuel började dansa så typ kolla alla askonstigt på honom och typ slutade, stackaren. Sen fick typ jag och mest Moa damp på Henke fast vi började bara skratta åt det för de va så cp. Sen efter idrotten hade vi no och den va tråkig eftersom en random gubbe spela dålig musik och så skulle vi berätta vad vi tyckte, fast de va ändå rätt chill. Sen efter de gick jag hem i kylan så nu har jag pluggat matte men rummet ska jag städa någon annan dag. Ska vänta på att Martina ska höra av sig sen ska man vara så duktig att man ska träna. BUUUUUUUT!!!!
Herregud vilken dålig morgon jag hade. Kollar på pannan och ser tre röda prickar, en va fan stor, gud va äcklig jag är man vafan va jobbigt de va. Även om jag försov mig lite så hann jag till skolan. Hade franska och jag skrattade mycket som vanligt. Sen hade vi svenska och jag fick filma lite och de va faktiskt riktigt roligt. Sen fick vi aviarkyckling till mat och det va fakiskt svingott, hade sen so och vi kollade på lite videosar från stackars Japan. På matten fick alla tillbaka sina prov och de gick tyvärr inte bra för många. På non hade vi en stackars vikarie som skulle ha sexualkunskap med oss, stackaren, men hon klara det nog bra. Vi kolla på någon film och de va asroligt i början, skratta otroligt. Kanske låter som om jag skratta bara för att de va pinsamt men hela filmen va så jävla konstig, en mustash som pratar liksom. Efter de gick jag hem i solen sen när jag kom hem åt jag onyttigt precis som igår, typiskt mig. Imorgon är man favorit skoldag, onsdag!! Har bara tre lektioner och så blir det goood mat också, love it.
Så jobbigt med måndagar. Vaknade av ett sjukt jobbigt ljud från mobilen men vaknade iallafall direkt. Trodde jag skulle komma sent men jag hann faktiskt. Hade mentorstid sen idrott, de var rätt niceee med avslappning. Sen hade vi So och då kom en killa och tjata om prao så ska fixa de nu typ. På matten började men ekvationer och de va rätt enkelt men ändå är de så jobbigt eftersom de inte känns som att jag kan de med procent ännu. Sen va de mat, ska få samma mat hemma nu, inte kul. Sen va de musik och fick sitta i stolen och skriva, har ju asont i nacken nu. Va seriöst på väg att somna medans jag skrev. Sen hade vi svenska och vi satt i ett annat rum och klippte och rita lite och satt bara och pratade. Sen hade vi paris tänkte jag skriva med vi hade franska, dom fick lite grejer av mig sen jobbade vi lite. Fick ha dator så kollade lite saker till våran paris resa. Gick sen hem och när jag kom hem hittade jag massa gott i kylskåpet så tryckte i mig massa onyttiga saker. Drömmer mig bort till våran resa till kreta i juni, fan va jag ska njuta.

Förstår verkligen inte varför jag jämnt är så glad på söndagskvällar. Sitter i mitt rum och lyssnar på musik för först gången i min nya älskling mobil. Jag älskar verkligen min mobil, har pratat om den hela helgen. Vad fan skulle man göra utan musik? Just nu får musik mig på jätte bra humör liksom. Musik kan göra en ledsen, glad, taggad, arg och de är egentligen sjukt att låtar kan göra så. Ibland kan jag nästan börja gråta för att en låt är så bra. Inte att jag gråter för den är sorglig utan för att den är så jävla KLOCKREN så de bara sjunger om de, fast det är ju precis det den gör. Är sjukt taggad för sommarlovet, det är fan inte långt kvar nu. Fan va jag ska chilla då, och sola. Är så glad och taggad för allt, fast imorn kommer jag vakna och må som vanligt. Tänka, åh nej, måndag... Fast de finns ett litet ljus i mörkret imorn, jag kan fortfarande sysselsätta mig själv så otroligt enkelt, jag behöver bara ta upp mobilen.
 Sitter här i sängen och spegeln på andra sidan av väggen och tänker att jag inte ser osminkad ut, fast jag vet ju att om jag tittar riktigt noga eller tar ett steg närmare spegeln kommer de där fula ansiktet fram, hahahahaha. Ska sluta klaga, för vad ska man göra åt saken? Börja grina kanske..NOT. Är tveksam om jag kommer kunna somna inatt, ska nog sätta på lite The hills för de va länge sen jag såg, kan ju låtsas att jag är dom så känns nog livet aningen bättre en stud. Vad va de här inlägg? (har jag rökt på eller?) HAHAHAHA, de påminner mig om en sak som hände igår. Vi låg i sängen några stycken och fönstret stog öppet. Sen tog Jocke kudden och kasta iväg den, han ba, jag kasta ut den genom fönstret. Jag började asgarva som fan. Efter en stund fick jag höra, har du rökt på eller? Jag fick helt eneklt inse att kudden inte hade åkte ut genom fönstret, men ändå, bara tanken är ju rolig.


Bambi♥HTC
Igår träffade jag Ida, Sandra och Felicia vid typ fem sen va jag med dom. Vi hade de ganska bra. När jag skulle möta Sandra sa hon att hon såg mig så jag typ kolla åt alla håll så stog hon precis framför mig, är de bra?! Va hos linken ett tag, sen skulle vi lämna pengar åt Melinda så ramla jag värsta så jag har en svullen höft och ett fult äckligt blåmärke på min armbåge nu. När vi skulle lämna pengar igen gick jag hem för va hungrig och hade inte så stor lust att halka igen eller va hos linken. Gick och smsade på vägen hem så jag vet inte hur många bilar som tutade på mig för jag gick mitt i vägen typ. När jag kom hem va de massa folk här så jag satt mig och åt med dom. Klockan va inte så mycket när jag va hemma så de blev så att jag åkte med Fanny och Casper hem till Ludde för att sova där. När vi kom dit satt Spate, Ludde, Z, Anthony och Jocke och kollade på film. Vi gjorde ungefär de vi brukar göra vilket är inte mycket. Jag tyckte helt ärligt att vi la oss tidigt men vi somnade ju inte förän vid fem eller sex så de kanske inte va så tidigt. Fick äntligen sova i sängen där uppe så min natt var ju räddad, trodde jag tills man vaknade imorse och fick ligga utanför sängen utan täcke.. Men jag sov gott iallafall tills Anthony skicka 2389749 sms till Luddes mobil tills vi vaknade. Vi gick in och Anthony och Fredrik lagade hamburgar och mackaroner till oss och de va faktiskt asgott. Sen gick jag och Fanny in sen lura vi Ludde att vi hade åkte hem så då skulle vi vara så barnsliga att vi skulle gömma oss, men såklart fick jag sms. Kollade på lite film sen åkte jag hem någongång, när jag kom hem åt jag igen sen somnade jag, hehe.  Vaknade för ett tag sen och tog en lång dusch. Nu ska jag säga åt mina föräldrar att göra lite tacos.


Två bilder från Melindas place
Igår fick jag min mobil och jag älskar den verkligen, jag mötter Martina sen gick vi och mötte Fiia. Vi gick till Milano och köpte pizza, Ludde och Jocke kom också. Vi gick sen till Melinda där de va lite folk och så. Hade kul med dom, satt typ fastklistrade vid Bigbrother en stund, haha. Tog en del kort också som Fiia har. Hade iallafall askul, Fiia och några gjorde chokladbollar helt plötsligt, men gott va de iallafall. När jag skulle hämta min mobil i Melindas rum typ gick jag in tog den la mobilen på sängen igen sen ba låg Ida där helt plötsligt, inte lite förvånad jag blev. Fick gå ut med Melindas hundar också, dom va ju assöta ju. Ibland önska jag att vi hade hund. Va iallafall där till tolv sen åkte jag hem och installera massa saker för android till min mobil.

Idag vaknade jag vid nio så följde med mamma och pappa till stan och så bokade vi resa till kreta den 19 juni, de är inte så långt kvar. Efter de så gick vi och åt och jag åt så jävla mycket, ändå är jag sugen på godis nu. Är skit trött så tänkte ett kort ögonblick på att vara hemma, men de kommer massa folk hit så de går ju inte. Fick också reda på att min kusin och bror är fast i tullen i tyskland så dom kommer inte komma hem med öl till mig idag. Okej, de va ett skämt, dom har inte köpt öl till mig, men dom kommer faktiskt inte hem stackarna. Ska ge mamma datan för hon va lite sur när hon såg att jag hade datorn. Får se vad jag ska syllesätta mig med ikväll.
Känner vilken bra fredag det är! Igår somnade jag redan vid tio så vaknade utvilad imorse. Solen lös ute så jag packade ner allt och satte på mig skinnjackan sen kom moster och hämtade mig. Gick till personal rummet för att lämna fikat som skulle säljas sen gick jag och Moa till träslöjden. Det gick bra sen hade vi matteprov och det jag dåligt, mitt första underkända prov fick jag reda på. Min lärare va helt förvånad eftersom jag faktiskt brukar ligg runt VG, men jag får helt enkelt klara omprovet. Sen va det köttbullar och mos till mat de va helt okej. När Moa sulle på toa gick hon rakt in i dörren, är de bra?! Sen hade vi ämnesfördjupning så jag kom ifatt med engelskan, skönt de. Sen hade vi bild och de va så skönt och bara måla lite och annars sitta och prata. Sen gick jag, Moa och Fanny och hämtade de jag hade bakat som blev över, skit gott efter en dag i skolan. Gick hem och så stog de ett paket där från delikatesskungen så nu står de salami i hela köket.  Mamma och pappa åkte ner på samhället och när dom kommer hem har dom min nya mobil med sig!!! HTC LEGEND!
!
Igår så gick jag och Martina hem till mig efter skolan och åt. När vi skulle gå till konfirmationen så regna det så det är både bra och dåligt. På konfirmationen va det roligt som vanligt, vi körde någon grej med massa kort och herregud va kul de va. Inte den här helgen men nästa åker jag till finnåker med dom igen och det blir nog skit kul. Sen tog jag, Tessi och Melinda tåget in till västerås. De va verkligen jätte kul att dansa, jag lärde mig allt så det sitter, nästan allt. Vi dansa typ mot varann och gick över rummet och skulle typ va bitch mot dom andra och de va faktiskt askul. Fast jag sträckte mina lår riktigt ordentligt asså, börjar nästan gråta ibland när det gör ont, hehe. Sprang nästan till bussen och såklart hann vi. Kom hem och jag... BESTÄLLDE EN MOBIL livet leker verkligen just nu bara för det. Satt typ inte vid datan utan läste lite ur egoboost istället eller jag somna nästan direkt.

Sen skolan idag igen och det gick bra. På håltimman gick jag, Martina och Sandra och köpte chips och det satt verkligen bra. Va snälla och fråga om någon ville ha chips men alla trodde vi hade gjort något med dom. Sen typ dryga vi med varann och typ knuffa/putta varann eller nåt. De va typ askul när Martina körde Sandras huvud i skåpet eller när Sandra knuffa/putta Martina in i en dörr. Vi skrattade iallafall mycket. Sen på engelskan så fick jag äntligen skriva lite på The book about me men fick tyvärr ingen dator. Sen på idrotten ledde jag och Rasmus den och det gick faktiskt as bra. Jag har inte så jobbigt för att prata inför grupp men när man väl står där känner man ju att man blir lite nervös iallafall. Sen hade vi no och jag, Sandra och Martina gjorde prov och det gick inte sådär bra tror jag väll, fick sitta i ett annat rum som tur va. Sen gjorde vi massa papper med frågor som vi ska ha istället för bra, det känns ju asbra. Fast liite konstiga frågor, men vi va duktiga att svara på typ 20 frågor. Sen satt jag i skolan ett tag för att gå hem när man hade suttit stilla så länge kändes inte bra för mina ben gjorde ont. Sluta med att jag bara satt där iallafall och gick hem vid fyra.

Så skönt att ha håltimma. Kollar runt efter mobil och jag ska ha HTC legend och den kostar 2 879 så då har jag nästan inga pengar kvar, men jag klarar mig nog. Har haft franska och engelska idag och det va väll okej. Kom hem och gjorde tacos, inte lite gott det va. Har ätit av mina söta mentos också. Ska va tillbaka om lite mer än en timma för att ha no. Sen ska jag va med Martina en stund och gå på konfirmation och ta tåget till västerås sen dans, blir nog bra.

Inte länge sen jag skrev men whatever. Gick till skolan med mina andra jacka inte vinterjackan alltås, känns som vår nu. Gianna och Fanny var redan där. Fiia kom också och hon hade fika med sig och vi flyttade om och dukade och så. Sen när vi vänta på dom andra skoja vi runt lite på skolan eftersom vi va själva där, hehe. Nästan själva, fick lite blickar av lärarna och rektorerna när vi sprang förbi dom när dom pratade. Sen kom alla föräldrar och Albin och Gustav. Vi började prata och planera och allt lät bra. Det verkar verkligen som om vi kommer komma till Paris nästa år, fan vad skönt alltså! Har redan nästan 400, det är en början iallafall. Kom hem och plockade undan i köket efter Julia. Sen åkte pappa och köpte pizza, inte lite gott de va. Kollade på House efter och det är verkligen asbra. Sover ända till halv åtta iimorn också, bara tre lektioner. Verkar också som att jag kan beställa min mobil snart, ska in och kolla på internet nu och hoppas på att beställa den redan imorn!!!
Det är plusgrader ute, huuuur skönt som helst. De va en rätt seg dag eftersom nästan alla lektioner gick ut på att sitta still och lyssna på saker om franska revolutionen eller något sånt tråk. Matten va bra eftersom vi hade den där stackars vikarien som inte vågar säga någonting. Non va rätt bra eftersom vi mest bara satt och pratade. Gick hem och åt en macka. Julia kom hit så gjorde chokladbollar till henne, börjar verkligen tycka om henne mer och mer. Ska plocka undan i köket och fixa mig lite sen gå tillbaka till skolan.
Det gick bra att gå upp idag som tur va. Fick åka bil till skolan också. Hade mentorstid sen idrott. På idrotten görde vi vollyboll, jag tror jag va sämst av alla men fyfan va kul det va. Alla gjorde typ fel hela tiden men man skratta åt allt för att de blev så fel. Sen på so gjorde vi inte så värst mycket. På matten förstod jag ingenting, ser inte fram emot mitt första underkänta matte prov på fredag. Sen åt vi, överkokta makaroner fyfan vad inte gott de va alltså. De va någon skum kille som hade en konstig gitarr och satt och spela med i ljushallen, hhmmm. Hade musik och kände att jag inte kunde men provet är iinte än på ettt tag så de är väll lugnt. På svenskan va det så mycket saker som tog tid så de tog en timma innan jag kunde sätta mig och skriva. Det blev två rader. Sen va det franska och vi satt och klippte medans vi samtidigt prata om vårt lilla ''möte'' vi ska ha imorn. Blir sovmorgon imorn sen på kvällen blir det tillbaka till skolan igen, hehehe. Gick hem och typ åt massa mackor och så. Fick våfflor till kvällsmat, det är fyfan inte mat. Ja..asså..det är fan inte gott!
Gud vad jag inte vill till skolan imorn, men vafan ska man göra? Ska ta på mig en långärmad tröja så jag slipper börja först dagen med att klaga hur jävla kallt det är. Måste plugga en massa när jag kommer hem imorn eftersom jag antagligen har no prov på tisdag,onsdag och torsdag och matte prov på fredag. Har vart en bra sista dag på lovet, har nyss ätit massa tacos och kollat på The hills. Fan va skönt helt ärligt att vara dom i The hills (fast samma vänner och så). Dom flyttar till värsta drömstället. Dom behöver knappt jobba fast dom har sina drömjobb. Dom festar nästan hela dagarna dom åker utomlands men sina kompisar lite hur som helst. Dom kan shoppa. Fast skulle hellre vara kvar här i hallsta med mina homies än att stå ut med dom där borta, dom är ju såååå snälla mot varann. Missade solsidan men ska kolla på det nu tror jag, 30 minuter efter alla andra men ändå. Fick typ nyss reda på att de är antagligen jag och Rasmus ska hålla idrottslektionen imorn, något att de fram emot. NOT!

Sista dagen i frihet. Har bara gjort ingenting idag, ska gör om min design men tröttnade så gör lite i taget, för jag fattar ju inte allt direkt. Kollade på Notting hill och den va bra och så. Har faktiskt inte gjort något annat, jag kan erkänna att jag somnade en gång när jag kollade på tv fast de va mitt på dagen. Har varit godissugen hela dagen, alltid jag som blir godisberoende under lovet. Gud va mycket jag hade att skriva då, aa. Ska försöka ändra på min meny sen ska jag kolla på The hills............
Seg fast helt okej lördag. Satt och sega framför datorn sen kom pappa in och sa att vi hade vunnit lite pengar, de va ju kul. Sen mötta jag Felicia och vi gick och mötte Fanny. Träffade Martina, Sandra, Ida och Melinda också så stog och prata med dom. Gick in och köpte choklad sen gick jag, Felicia och Fanny och träffa Jocke, Ludde och saknade Fiia. Umgicks med dom och  va konstiga. Va tänkt att gå till Casper en stund, men han ville inte ha oss där. Inte ens Fiia kunde övertala honom. Sen tänkte vi bada badtunna men de skulle inte bli varm för än efter typ fyra timmar. Tänkte kolla på film men kan inte sluta lyssna på musik. Lyssnade på Love The Way You Lie för tänkte så himla mycket på sommaren!! Sen började jag lyssna på låtar som får mig att tänka på riktigt gamla tider. Alla finns inte på spotify men youtube funkar också..

Eva Cassidy- Fields of gold


Lil Rain- Adore you


Elliott Yamin- Wait for you


Kanye West- Heartless
Asså shiiiiit klockan är snart sex, vart tog lördagen vägen?! Vaknade vid nio idag och konstigt nog va ingen hemma. Kollade på The hills och år frukost sen tog jag en sjukt lång dusch. Mamma kom hem efter ett tag iallafall så åt världens godaste mat, så sjukt jävla gott. Satt mig inne på mitt rum och gjorde en till header och den går inte heller att ladda upp. Kollade på The notebook och den va skit bra, började nästan gråta på slutet. Insåg för en stund sen att klockan är rätt mycket och det kanske är dags att göra något men den här lördagen.

Rätt seg fredag men eftersom det är eller har varit lov så gör det inte så mycket. Gick och mötte Felicia och sen gick vi till maistro och mötte Fanny sen beställde vi kebab. Martina,Line,Emma och Evelina kom också och var sociala. Sen gick jag, Felicia, Fanny och Martina till ica och mötte Ida och Sandra. Vi losta runt ungefär hela kvällen, åt pizza en gång till. Jag hade iallafall kul och skrattade så jag är nöjd. Sen drog alla då stog jag och Fanny kvar med Emil, Dado, Erik och nån jävla random person också, undrar fortfarande vem fan de va. När de började bli kallt om fötterna åkte jag hem. Pappa kom i fel bil, en exakt lika bil fast röd, inte lite förvirrad o.O
Just nu sitter jag och äter Kellogs special bliss som är asgod. I somras åt alla (speciellt Ida) Corny big som ser så gott ut men kan ju inte äta dom. Idag hittade Emma liknade åt mig, inte lite glad jag blev. Blev asglad när dom va skit goda också. Sitter och moffar i mig dom nu, önskar att jag hade köpt fler.

Fan redan fredag, bajs. Aja, vid åtta igår åkte jag och Fanny hem till Ludde där massa va. Vi kollade på Date movie (sjukt äcklig fast rolig) tills vi gick in för dom skulle äta pizza. Jag och Fanny gick typ mellan husen hela tiden av ingen anledning. Kom två till också, va vare dom kallades? Jusste KOLBÄCKARE... Sen gick vi in och kolla på nån film, kommer inte ihåg vad den heter. Handlade om någon som satt i fängelse typ. Sen satt vi på Scrubs fast när Jocke gick ut så stängde vi av för han va den enda som va pigg. Sen skulle vi sova då men jag blev typ aspigg så somnade typ vid sex på morgonen. Vaknade vid ett på dagen så gick upp efter ett tag och åt mat. Va kvar där en stund sen vid tre kanske åkte jag,Fredrik och Fanny hem. Har ätit och städat och så, ska fixa mig nu sen möta Felicia.

HAHAHA, våra ben ser enorma ut..

Har haft en sjukt skön dag. Vaknade vi tio och kollade på The hills tills Jennie, moster, Rickard och Julia kom. Vi åt pizza och jag smällde i mig nästan en hel. Kollade på mer The hills och satt vi datorn, gjorde ny header som inte går att ladda upp. Laddade hem Black swan för hörde att den va bra eller något. Vet inte riktigt vad jag tyckte den va både dålig och jätte bra. Den va konstig men sjuuuuuuukt spännande. Åt hembakad pizza precis, pizza två gånger idag, är de bra?! Jaja, ska packa sen senare ikväll blir det att åka ut till Ludde. Ingen bild...
Äntligen onsdag!! Åkte hem från Martina igår och somna nästan direkt kändes det som. Idag gick jag upp och har bara legat på soffan, hehe. Skulle laga mat men det fanns inget så åt vitlöksbröd först sen fick jag pizza. Gick till Martina nångång senare och umgicks med dom. Skulle möta Tessi vid fem så jag gjorde de, vi gick på ica och copp sen vänta vi på Martina och Fanny. Men vi skulle hem till mig och äta fast vi skulle möta Jocke och Ludde så dom fick gå mot mig istället. När jag och Tessi kom till mig hade mina föräldrar gjort jätte konstig och rolig och rätt god mat, hahaha. Sen kom Ludde och Jocke och vi typ började kolla i gamla skolkataloger och de va askul att kolla i. Bytte mobil med Tessi också så nu har jag en annan så kan inte lägga in bilder från igår eftersom vi inte har samma minneskort. Blogg.se är cp så de blir ingen bild.
Åkte till stan med Fanny och gick runt. Åt en massa på donken sen åkte vi med hennes mamma hem. Vi satt på rusta i massagestolar hela tiden, fyyyfaaaan vad skönt det va. Sen såg vi en tjej med världens jävla mustach (stavning?!) fyfan va äckligt och kul de va. Kom hem och åt sen till ica. Vi köpte allt som fanns, dricka, chips, mer dricka, choklad, godis och mer choklad. HARDCORE LAN @MARTINA. Blir nog en skön tisdags kväll, är det tisdags?
Tjafan, eller nåt. Åkte inte till berg igår vilket va skönt. Åkte till Fanny vid åtta och nästan direkt ringde Martina så vi gick till henne. De va massa trevligt folk där. Hade iallafall kul, helt plötsligt gick Martina som bor där liksom. Sen försvann alla men Sandra och Martina kom tillbaka med en pizza och sen kom dom andra också tillbaka. Vi gick därifrån efter ett tag, dom typ hoppade i hissen när vi åkte i den så den stanna, fan va läskigt. Fick sällskap av snälla Fanny hem sen. Väl hemma va de bara att vända till Martina igen, okej, de där lät dåligt fast de va de ju inte. Va där en stund sen skulle vi gå ut och möta några, vi gick utan jackor. Stog där ute en bra stund, stog den bil och lyste på oss men jag vet inte varför. Eftfer sen stund följde linken och tobias med upp så satt vi där men martinas lilla katt. Dom drog efter ett tag då typ somna jag och martina. När vi vaknade gick vi till hennes mamma och städade efter oss, kom in samma kille typ 28758937 gånger, dryyygt. Kom iallafall hem och in i mitt hus utan nyckel. Gjordee tacos och druckit två flaskor cola, ska fixa mig nu ska till stan med Fanny.