AAHH, vilken skön dag. Mina andra dagar har gått ut på att sova. Det har varit grymt väder idag så jag har varit ute med Tessi, Martina, Fiia, Fanny och Jennifer. Vi har chillat sjukt mycket. Åkte till kolbäck och tillbaka till maistro för lite pizza häng. Det har vart en så jävla bra dag, nu väntar duschen och sen sängen, sista dagen i skolan imorn!

Har så grymt tråkigt. Kan inte sova men har gossip girl som underhåller mig iallafall. Imorgon väntar en lång dag, 2 prov tyvärr, fattar fortfarande inte musikprovet, och nu är lappen borta. Vill bara ha helg och fint väder, bara tre dagar kvar. Vill verkligen inte gå till skolan men jag känner mig så jävla tvingad. Tror jag bryter ihop snart.      


                               


                                   

tjaa, skönt med helg, bara tre skoldagar kvar sen är man ledig ett tag. Igår gick jag ut med Sandra och vi träffade Lina och vi gick runt på samhället för de va massa grejer där. Det fanns en sån där lång man som typ följde efter oss sen va det en hund som blev jätte rädd för honom han skaka typ 20 minuter efter han hade gått,  stackare. Fick massa godis där också, och sen vann vi gosedjur (stavning?). Det blev jätte kallt sen så jag gick och åt pizza, sjuuukt gott. Sen gick jag och Sandra till Melinda och vi chilla loss. Idag så är jag svin trött, va det igår också. Jag och pappa åkte till erikslund och köpte present till mamma sen blev det mat på max. Har slagit in present och nu bakar jag, haha. Gör en rulltårta med lemocurd, det är precis lika svårt som det låter. Ska vänta tills mamma slutar innan jag äter den iallafall.
Igår träffade jag Fanny och det va verkligen inte fint väder ute. Vi drog till ica och köpte massor med godis och dricka sen åkte vi till Jennifer i olvsta. Va där hela kvällen och vi kollade på en sjukt konstig film, spermaharen hette den. Sen satt vi och pratade och dom solade lite. Roligast av allt var nog när Fanny och Jennifer stodda m&m i näsan sen skulle dom se vem som kunde skjuta dom längst. Deras näsborrar blev blåa, hahha. Åkte hem vid tolv och somnade nästan direkt.Vaknade vid elva och låg och kollade på Gossip girl tills mamma kom hem och lagade god mat. Funderade på att åka till rocklunda men ska göra något kul här i hallsta istället.

heeej, eller tja. Sitter i skolan och har bajs ämnesfördjupning men sitter såklart vi datorn istället. Har inte någon lärare direkt så vi sitter och tar det lugnt. Har total dampad på Samuel, idag var det inte bara jag. Funderar på om jag ska gå på bilden ens men jag ska nog det, men tänker gå om Samuel ens försöker prata med mig, så illa är det nästan. Men han ska väll inte förstöra min dag bara för att han kan? Efter skolan ska jag hem och äta någonting gott (VAFAN) och sen ska jag kanske träffa Fanny och jag hoppas fler kommer ut. Solen börjar ju komma fram så det blir nog inte mer regn idag iallafall. Sitter och njuter av Ron Pope för han är ju så underbara. Hans texter och hans rösta är så ÅÅHHH.

Helluu, eller nåt. Idag va det skolan, jobbigt jobbigt. Hade so och sen hade vi håltimma då köpte jag Moa och Martina lite fika och åkte hem till Martina och myste. Sen hade vi väll engelska och jag gjorde svenska, konstigt. Hade sen idrott och vi hade fotboll som jag tycker är roligt, fast det va inte så roligt idag. Fick idrotts läxa! Det har aldrig hänt, ska ha något prov nästa vecka tror jag. Sen va det bara no kvar och jag började bygga på min högtalare och jag hoppas jag lyckas få VG!!!! Sen slutade vi och jag och Martina hade bestämt oss för att gå ut och gå idag eftersom det va så bra väder. Måste erkänna att vi gjorde något helt annat, vi gick och köpte en kebeb och delade på istället. Efter det gick jag hem (hoppas jag förbrände lite kebeb). Sen va det fisk hemma så jag va inte sugen på att äta igen direkt. Har tagit en dusch och nu ska jag ta lite fika (FAAAN DÅ) och sen lite gossip girl tills jag somnar. En liten bild från våran ''middag'' i tisdags.
Gud vilken bra dag det har varit idag. Vaknade vid elva och tog en lång frukost sen skyndade jag mig till tåget. Åkte in till stan med Moa och Lucas. Det första vi gjorde va att gå in på Gina tricot och jag och Moa hittade massor med snygga saker. Vi gick där ett tag och båda handlade för över 500 var, hahaha. Sen gick vi och åt på Vivaldi och fiiiifan vad gott det va, helt sjukt. Vi gick vidare till alla affärer och jag har gjort av med typ 1100-1400. Åkte hem med kvart över fyra tåget och jag är så grymt nöjd med allt jag har köpt. Köpte två vita tröjor från gina, bandue i vit, trosor, en svart kavaj, ett linne med tryck och en mascara, tror det va allt. Hittade allt jag skulle ha utom svarta shorts.
ligger i sangen just nuuu. Idag har det varit lilla fredag, haha. Va pa franska sak vid 6 sen akte jag till ica och traffade Felicia, Martina och Sandra. Vi handlade mat sen gick vi till Martina och lagade kott och potatis, inte lite gott de va. Vi at massa chips och umgicks. Satt och spelade kort och skrattade som fan. Vid 11 skulle dom hem men da gick jag till Fanny och Jennifer och satt och pratade med dom tills pappa kom och hamtade mig. Imorn ska jag till stan och gora av med alla pengar!
Igår va det ju sjuk fint väder men inte idag. Mötte Felicia och Martina och vi satt vid en bänk men vi hade det trevligt och så fick jag min glass! Åkte hem vid sju eftersom de väntade god mat. Kollade väll på tv och skulle gå och lägga mig vid tio för att jag va trött. Jag låg i sängen klarvaken i två timmar och lyssnade på musik för det va så bra. Imorse var jag död men jag tog mig till skolan. Hade idrott och vi körde lacrosse men sen efter det så började jag må illa. Gick på son och lyssnade på saker man redan visste, gick hem efter det eftersom jag mådde dåligt. Sov i 3 timmar, det är fyfan helt sjukt! Åt lite halv gammal smörgåstårta sen har jag bara kollat på Gossip girl hela dagen.
Igår konfirmerade jag mig, äntligen! Felicia kom hit och så fixade vi oss, och vi lyckades bli stressade. Men vi kom till kyrkan och så bytte vi om till våra kåpor sen tog fotografen kort i kyrkan. Sen körde vi igenom lite och sånt se skyndade vi oss ner till det gula huset. Stog där och va lite smått nervösa innan vi skulle gå in. Det va så sjukt nervöst när vi gick in i kyrkan, det va ju minsr 300 personer där. Kunde verkligen inte hålla mig för skratt. Vi fick iallafall sitta mycket sen sjöng vi och det gick bra och så. Efter allt så åkte jag hem och där väntade min släkt med en massa presenter. Jag fick massa pengar, presentkort på kicks, ett jätte fin halsband där det står Lovisa. Fick också en skit snygg ring och ett jätte fint armband och en parfym också, och lite till saker. Sen när alla hade åkt så gick jag ut och täffade Sandra, Felicia och Martina. Vi gick till ica där typ alla andra också va. Satte oss i lekparken för Felicia skulle fixa sina naglar men då kom alla dit efter oss. Sen åkte vi till statoil och köpte godis och dricka också, bara för att vi kunde. Skulle egentligen cykla men vi fick skjuts, undra hur det hade gått om vi hade cyklat. Kom tillbaka till lekparken och chillade lite. Gick hem med Fiia och Felicia så jag va hemma typ halv ett tror jag. Satte mig och åt tårta och kollade på världens bästa Gossip girl. Har gjort det hela morgonen men nu satte jag mig ute med datorn faktiskt. Får se vad som händer idag, kanske bara stannar hemma. Eller är det för fint väder för det?

Dagen är här, fast det kunde ju vara finare väder tyvärr. Igår va jag i skolan som vanligt och allt gick väll bra och så. Gick hem och tog det lugnt och åt tacos och så sen gick jag ut och träffade Sandra, Fiia och Felicia. Vi satt vid ica med en massa andra och umgicks. Det blev en ica hängs fredag men den va riktigt lyckad eftersom det var massor med folk. Gick hem efter ett tag och somnade nästan direkt. Idag gick jag upp och åt frukost sen tog jag en låååång dusch. Har försökt måla mina naglar rosa, fast jag lyckad alltid spilla. Senare kommer Felicia tror jag, sen vid halv tre ska vi vara ute i svedvi. Gud va läskig att konfirmera sig, det här händer ju bara en gång i mitt liv. Har inte ens tänkt på att jag ska få presenter. Om jorden går under idag så är det iallfall rätt dag. Först ska den spenderas med mina kompisar sen men hela min släkt, så det är väll inte mer än rätt?

Ännu en dag i skolan, jobbigt. Hade so redovisning direkt på morgonen och jag stog där och pratade och allt va så pinsamt men ändå fick jag många positiva kommentarer, konsitgt nog. Sen skulle vi kolla på teater på våran håltimma så vi kollade på den sen gick vi till skolan och åt. Sen på engelskan satt vi vid datorn och redigerade men jag övertalade min lärare att jag skulle få göra något annat. Sen hade vi idrott och då skulle vi passa lite lacrosse (säger man så?) eftersom vi inte hade lust att springa så mycket. Vi körde gris (ni vet) men det tog slut så fort så då kom Martina på att vi skulle köra riksdagsledarmot istället, hahaha. Efter det gick vi till nästa lektion men där pratade vi med dom från teatern typ halva lektionen sen fick va bara sitta och chilla tills vi sluta och då gick jag hem. Har nyss tagit en dusch för att förbereda mig tills på lördag, jag har gjort allt man kan för att bli snyggare, jag har använt scrub och hårinpacking och lotion och massa och på lördag gör jag samma sak igen. Känner mig sjukt fräsch nu fast det inte syns, ska kolla på criminal minds snart som jag har längtat efter en hel vecka.

Idag har det varit onsdag och dagen började med cafeteria häng eftersom vi inte hade någon franska idag heller. Hade engelska efter det och vi satt mest vid datorn och prata lite. På håltimman gick jag med Moa, Martina, Tessi och Felicia till pizzan men sen kom mamma och hämtade mig. Hemma blev det kinamat sen gjorde jag 2 labrations rapporter, bara 1 kvar! Sen gick jag till skolan och hade no och vi skulle bygga en liten motor men ingen lyckades. Det var roligt att höra mina klasskamrater sitta och svära och få utbrott på de små nålarna vi använde. Efter det satt vi i skolan och hade det chill och så sen gick jag hem till Fanny och vi satt och pratade lite. Sen åkte vi ut till Svedvi och gick igenom kofirmationen och jag är riktigt osäker på hur det här kommer att gå, haha. Sen gick vi runt lite där sen åkte jag hem. Gick med Moa en bit för hon skulle möta lucas, efter det gick jag till Fanny och Sandra för dom skulle sola. Vi lite social men sen gick jag hem och åt pizza.

Jag har haft en sjukt bra dag!! Gick till skolan och så var franskan inställd så jag, Fiia, Gianna och Fanny gick ner till cafeterian och tog en till liten frukost. Sen hade vi svenska och vi behövde typ inte göra nåtning för våra datorer är så dåliga. Sen va det matte sen lunch. Vi gick och åt god kycklingsallad med currysås. Sen va det ingen so så jag, Moa och Martina gick till ica och köpte lite gott och satt och pratade om allt tills vi gick tillbaka till skolan. Vi hade matte sen hade vi no. Vi jobbade rätt bra i slutet av dagen tycker jag. Efter skolan kom mina föräldrar och hämtade mig. Det första som händer när vi kommer till stan är att en försäljare börjar prata och från och med imorgon har jag fri surf på mobilen!!!!! Sen gick jag och klippte mig och jag fick tvätta håret och guuuud så skönt det va, sen klippte jag mig och blev jätte nöjd!! Senn gick vi runt lite och jag hittade en tröja på rean och ett puder. Sen gick vi in på cubus och där hängde den, sveriges snyggaste klänning. Men vad gör man när man redan har köpt en klänning till konfirmationen och skolavslutningen? Jo, man köper den iallafall!! Haha, köpte alltså en klänning, helt onödigt men det kändes iallafall sjukt bra. Sen åt jag tacos sen åkte vi hem. Jag har alltså haft en sjukt bra dag idag!
Det blev 6-1 till finland igår, usch. Sverige är bra ibland men aldrig bäst. Vi kommer 3a i eurovision och tar silver i hockey vm, har vi så svårt att vinna? Jag kollade iallafall på Alice i underlandet istället. Idag gick jag till skola fast jag inte hade någon ork alls. Hade brännboll ute i regnet, super. Sen va jag sur, fick damp på Sandra för att jag fick bära hennes väska från trollebo till omklädningsrummet, haha. Vi gick till cafeterian så Moa fick lite frukost i magen. Vi hängde med Ida, Fanny och Sandra eftersom dom skolkade nästan alla sina lektioner. Sen hade vi so och sen matte sen åt vi lite små äcklig lunch. Sen gick Moa hem och då skulle jag och Sandra till musiken och ha prov men ingen va ju där. Hittade dom sen och skrev ett jobbigt prov som jag kommer få underkänt på. Hade svenska grupparbete och det gick sjukt bra i början sen gjorde inte dom andra någonting, eller inte alla, men nästan. Sen va det franska och vi hade någon ny, saknar siw. Gick hem och somnade, jag mår fortfarande inte bra alltså. Åt sen alldeles för mycket kycklinggryta så nu mår jag ju ännu sämre såklart. Ska iallafall till skolan imorn sen ska jag till stan och klippa mig sen ska jag kolla på bikini, fast inte mer än så.
Tror det åskar ute, tyckte jag hörde det men man vet aldrig. Det står 1-0 till sverige just nu!! Asbra!! Insåg nyss att jag har musikprov och har varkligen inte pluggat, får ännu en gång lita på mitt något bra minne. Tror inte mina kompisar har spenderat helgen med musikpapprerna heller så jag blir inte ensam i det här iallafall. Sitter och äter vindruvor och dricker vatten, det passar bra just nu. Fick en fet pizza för ett tag sen också det var PRECIS vad jag behövde även om jag inte åt så mycket. Har lovat mig själv att gå och lägga mig nu vid tio för att få tillräckligt med sömn. Är tveksam om jag kommer kunna vakna imorn. Nu ska jag verkligen dö efter en alldeles för lång och jobbig dag.
Bilder från Moa, bättre sent än aldrig
Igår träffade jag Felicia och vi gled runt lite och träffade lite folk och så. Sen träffade vi Martina, Tessi, Moa och Fanny. Vi satt och chilla till tivolits musik, fett najs. Åkte hem och åt en väldigt tveksam men jävligt god paj, undrar verkligen vad som var i den egentligen. Åkte hem till Martina och lyssnade på musik och grejer. Sen kom det väll lite folk och vi hade det trevligt. Mår inte så bra idag har somnat på soffan kanske 4 gånger hittils. Ska ladda över till bilder till datorn från när vi har varit hos Moa och så.
Det står att det ska regna typ varje dag men det regnade inte igår och jag hoppas att det inte regnar idag. Sitter framför oc just nu men ska snart gå och träffa Felicia. Har shorts idag! Fast har strumpbyxor också, känns inte riktigt bra så packade ner byxor i min väska som jag har med mig ÖVERALLT. Har hela 558 kronor på kortet såg jag nyss, hehe. Oj, måste gå nu...
gud, jag sitter knappt vi datorn längre. Det är tack vara Fanny jag sitter här nu eftersom hon är så seg så måste fördriva tiden lite. Har varit i skolan idag och det va helt okej. Matte provet kändes helt okej också. Hade ämnesfördjupning och bild och det gick som vanligt. Kom hem och va socker sugen (ovanligt) så jag bakade rulltårta. Sen satte jag mig framför oc eftersom jag har kollar på alla criminal minds avsnitt. Sen blev klockan fem och jag tänkte att nu ska jag träffa Fanny men då ska hon duscha och fixa sig i 38247 år först. Okej, jag erkänner att jag inte kan räkna med alla ska anpassa sig efter mig. Men jag tycker Fanny kan duscha direkt när hon kommer hem så håret och allt blir klart sen kan hon träffa mig mycket mycket snabbare ;* menmen, får väll sitta här ett tag till kommer väll ut nångång när solen har gått ner. Bara vi hinner till ica innan det börjar regna. Nu ska jag kolla lite bloggar..
tjaa, har nyss insettt hur jag kan skriva ett inlagg fran mobilen  de tog fan ett tag  kab inte gora punkter eller sa men de kanske gar att fixa, oj, nu gick det. ligget i sangen och ar sjukt trott, har haft konfirmation och sa har jag umgatts liteee.
Idag mår jag faktiskt bättre. Vaknade i morse av att min mobil lät eftersom jag inte hade loggat ut från msn. Kunde knappt andas först och min hosta lät läskig men det blev bättre efter ett tag. Har lagat tacos och kollat på the hills, har bara två avsnitt kvar. Skulle gärna ha deras liv. Har kollat på olika bloggar och så och alla verkar vara utomlands. Min dröm just nu är att få åka utomlands med mina kompisar, fatta vad roligt. I the hills så typ bestämde dom helt plötsligt att dom alla skulle åka utomlands, tänk om man  kunde göra så när man hade lust. Jaja, får nöja mig men semester med mina föräldrar just nu, jag ska ju vara glad att jag ens får åka utomlands. Fanny kommer förbi när hon har slutat tror jag sen drar vi till konfan. Tror jag ska lägga mig i solen en stund med lite musik. Undra om jag kan skaffa spotify premium med mitt kort? Får nöja mig med youtube på mobilen så länge.

Är hemma och är sjuk tack vare orienteringen, bbbrrraaa. Har setat i solen typ hela dagen så mina knän är röda. Fick sätta mig i skuggan för att det va för varmt, så ska det vara. Mamma kom hem med en tidning och choklad till mig, hihi. Ikväll ska vi grilla så det ska bli gott. Imorgon stannar jag nog hemma men ska nog gå på konfirmationen på eftermiddagen.
så jobbigt snygg...

tja, kunde inte skriva igår för allt va cp, skrev värsta inlägget men det försvann. Igår så hade vi ju dansuppvisning och det gick svin bra, de va kul att kolla när massa andra dansade också. Sen åkte vi förbi donken och tog med mat tillbaka till hallsta. När jag kom hem så la jag mig i solen så jag har bränt mig på näsan, buhu. Va hemma hela dagen och de va svin skönt, kollade på the hills för de va så längesen jag såg det. Idag vaknade jag när klockan ringde, kunde inte frukost för jag hostade så mycket. Sen hade vi orientering och vi hittade 3/20 typ. Skyndade mig hem och duschade och åt macka sen gick jag tillbaka till skolan. Var sur som fan för ville inte gå på matten sen tänkte jag att jag skulle gå hem efter det, sen tänkte jag gå hem efter musiken men nu ska jag inte gå hem alls har jag bestämt. Efter skolan ska jag kanske hänga med Sandra en stund, men hon är ju så tråkig. Får se vad som händer, ska iallafall äta god mat ikväll.

Förlåt att jag gör många inlägg utan bilder, min dator är sämst. Nu börjar högtalarna gå sönder igen också, kan kanske tvinga mina föräldrar att köpa ny. Idag gick jag iallafall ut och träffade Fanny ute i det fina vädret. Vi klagade nästan på vädret men vi la oss på båtbryggan och stekte och sjöng till Veronica Maggios härliga musik. Sen åkte vi till ica och träffade Moa, Fiia och Sandra och vi satt utanför ica med en massa fint folk. Gick och åt pizza men några också och helvete vad mätt jag blev. Efter det gick jag med Martina och Felicia till min moster och åt tårta och det va massa folk där eftersom dom hade överraskningsfest för Tommy som har fyllt 50. Alla försökte bjuda oss på massa men vi var för fega, risken fanns ju att dom bara skojade. Sen gick vi till nibble och va där. Sen skyndade vi oss för att träffa Fiia innan hon skulle åka ut till berg, så snällt att hon hann tträffa oss. Sen mötte vi upp Tessi och Moa och vi gick till maxim där det va en massa folk. De va inte så kul där så Moa åkte hem och jag och Tessi gick ut. Tessi ville gå till ica så vi gick dit men sen åkte hon hem direkt, glad jag blev då. Fick gå själv tillbaka till maxim och nästan alla jävla gatulyktor i hallsta är ju trasiga! Överlevde iallafall och kom tillbaka och umgicks lite. Sen blev det tråkigt så då gick vi hem. Fick gå själv igen men alla lampor funkade och gick bara bland massa hus. Kom hem och satte mig vid datorn och mina föräldrar kommer nog hem snart fast tror jag ska gå och lägga mig nu, ska upp tidigt imorn. Har typ varit ute 10 timmar, bra sliten.
Det verkar som att det blir fint väder idag. Vaknade nyss faktiskt, hade tänkt att vara hemma och kolla på tv och inte göra nånting. Eftersom det är fint väder känner jag mig tvingad att skita i de och ta mig ut istället. Man måste verkligen passa på att njuta av det fina väder. Ska sätta mig i solen nu sen ska jag äta sen ska jag väll höra av mig till lite folk, fast dom kanske är lika trötta som mig idag. Kanske ska ta och städa mitt rum, det ligger grejer överallt.
Ätnligen hemma, eller har ju inte direkt längtat hem. Efter skolan idag gick jag hem och tog en dusch sen satte jag mig i soffan och målade naglarna. Sen va klockan helt plötsligt mycket. Fixade mig och så sen drog jag till Moa och Linn. Sen kom Ida, Lina, Bella, Fiia, Melinda, Sandra, Martina, Tessi, Felicia och Fanny också. Vi satte oss och åt pizza och vi skrek nästan över bordet för att vi hade så mycket att prata om. Sen kom dom in med glass och alla tänkbara tillbehör så då blev alla barn en stund och började kasta sig efter allt. Sen började vi äta allt och vi pratade och skrattade och gjorde allt. Sen kom godiset och chipsen också och vi förtsatte att prata och prata och prata. Sen samlades vi i soffan och satte på en skräckfilm. Den va rätt bra, gillar att bli skrämd. Men gillar inte känslan av att dom i filmen inte kan göra nånting så jag spelade lite på mobilen. Sen började alla gå hem så då kom mammi och hämtade mig. Just nu sitter jag i sängen och mår illa men det är inte konstig eftersom jag har ätit så sjuuukt mycket. Tog massa bilder men de kommer kanske upp senare, men tror inte att min dator vill sammarbeta.
Sitter i skolan och har ämnesfördjupning. Har gjort en labrationsrapport så nu har jag bara 2 kvar, tror knappt att dom ligger på g nivå för de är typ 2 ord för varje sak. Sitter och pratar med Martina på fb fast vi nästan sitter bredvid varann. Sitter typ och skriver med alla. Ska skriva en labrationsrapport till sen ska jag ge datorn till Rasmus. Men Hampus drygar så mycket att det knappt går att skriva. Men ska skriva klart nu så Rasmus kan få datorn :):):):) ÄLSKAR MIN KLASS SÅ SJUKT MYCKET.
Äntligen fredag! Fast har nog inte hunnit längta än. Nu väntar en låååång skoldag, och det börjar med träslöjd, usch. Kollade på criminal minds (ovanligt) sen skynda jag och fixa mig sen är jag klar 30 minuter innan jag ska åka. Sitter och dunkar musik i köket, höhö. Har upsatt hår idag vilket jag hatar men vafan ska man göra när man inte orkar platta håret? Ska ändå duscha bort det när jag kommer hem. Har lång matte idag också, bajs. Det värsta är väll ämnesfördjupningen och bilden eftersom vi bara blir osams, men tror det kommer gå bättre nu eftersom alla är typ klara med engelskan. Jaja, ska väll börja gå till skolan snart då fast allt jag vill är att stanna hemma.
Nämen fyfan vad trött man ska vara. Hade so på morgonen idag och vi kollade runt på gymnasien och jobb typ. Jag ska bli psykolog, det är vanligast att man tjänar runt 30 000 efter några år, det låter ju bra. Sen hade vi en löjligt meningslös håltimma. Vi satt och gjorde ingenting sen åt vi kyckling vilket var rätt gott. Sen va det dags för engelska, och vi skulle ha redovisning på engelska. Alla innan mig pratade typ i 5 minuter så jag fick hitta på lite för att dra ut på tiden, hur ska jag kunna veta hur länge 2 minuter är liksom? Men jag gjorde det och det gick väll bra, fick beröm fast jag va nervös. Sen skulle vi ha idrott men jag skulle inte va med så jag och Rasmus fick sitta och pricka av när alla som kom. Åt en macka och stekte i solen och pratade med en massa folk. Sen va det no och jag gjorde ingenting knappt, fan, jag som skulle få ett VG. Men magnetism är ju så tråkigt. Sen gick jag hem och åt lite mat och lyssnade på musik. Sen kollade jag på criminal minds (ovanligt) och fyfan vilket bra avsnitt och fan vad jag grät, seriöst det bästa jag sett. Sen somnade jag en stund (ovanligt) sen åt jag (ovanligt). Pappa sa att han skulle köpa godis men sen ''orkade'' han inte. Han försökte övertala mig att cykla med honom till ica men han försttod nog att det va ett hopplöst försök. Får väll hitta nånting gott hemma, är så sötsugen så det finns inte. Imorgon är det fredag alltså betyder det att det kommer bli en jobbig skoldag. På kvällen blir det hem till Moa med en massa bra folk, hoppas på fint väder.

Min nästan älsklingsdag är här, fast vädret kunde ju varit bättre. Hade franska först och vi satt och pratade massa gamla minnen. Sen hade vi engelska och vi gjorde inte så mycket tycker jag. Sen åkte jag hem och åt hamburgare sen somna jag en stund, hehe. Vaknade och skyndade mig till skolan, cyklade skit snabbt så började hosta som faaan. Hade no och vii, ee, gjorde väll inte så mycket där hemma. Vi slutade tidigt så stog och pratade med lite folk. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här, ska packa mina grejer tills ikväll. Sitter och kollar på OC och de är sista avsnittet på säson 3 på tvn. Kollar i två sekunder sen börjar jag nästan gråta när dom ska sluta skolan. Hur ska de gå när Marissa dör snart då? Ska vänta tills mamma kommer med pengar också sen drar jag till konfan. Vi ska prova våra kläder, får se hur det ser ut, haha. Ska ha våra uppvisningskläder på dansen idag också, jag vet inte hur de kommer ser ut.

Lång, tråkig skoldag. Fick iallafall skjuts till skolan så jag slapp gå i SNÖN. Kom till skolan och hade lite lektioner.Till lunch blev det städsoppa, wtf. Åt sallad och macka istället.Till lunch blev det städsoppa, wtf. Åt sallad och macka istället. So lektionen var bäst, vi va värsta intresserade av allt vi gjorde typ. Har insett att jag vill gå samhäll, beteendevetenskap på Jensen eller Klara, fett nice. Hade matte och no sen slutade vi. Gulliga mamma hämtade mig och frågade om jag ville handla något, men den här gången ville jag inte det. Somnade såklart och nu väntar jag på pannkaka med grädde och hallon, mmuuummmsss.
Va hemma hela dagen igår och hade en typisk söndag. Idag så vaknade jag vid nio, försov mig liksom. Vaknade vid tre inatt och gick upp eftersom jag hostade så sjukt mycket, somnade vid fem igen så de kanske va bra med sovmorgon. Kom till skolan och inte en jävel i min klass va där, dom va ute i skogen på orientering. Hängde med Melinda och Ida en stund tills jag gick på min lektion. Skrev inte så mycket men nästa lektion vet jag exakt vad jag ska göra. Sen hade vi matte och jag och Martina satt mest och pratade. Gjorde några felfria tal men sen upptäckte vi att vi hade gjort nästan allt fel, duktigt. Sen kom den efterlängtade lunchen men de va äckel korv och mos, blää (älskade det förut). Tog en macka och åt x antal portioner sallad, jag vill inte prata om det. Sen hade vi musik, fick skit ont i nacken av att sitta där och göra massa meningslösa saker. Sen hade vi svenska, hade grupp arbete och helt ärligt är det alltid jag som gör mest, får fan tvinga dom andra att göra saker. Det värsta är att enligt mig skulle det va bättre om jag fick göra allt själv, men det är inte riktigt så det funkar.

Sen gick jag hem och somnade på soffan, mådde verkligen skit. Sen väckte mamma mig och då åkte vi till moster. Tommy, Jennie, Rickard, Robin och Julia va också där. Moster och Tommy har varit på Jamaica, Haiti, Miami och Mexica om jag kommer ihåg rätt. Dom hade tagit massa bilder och deras båt va fan enorm, basketplan och grejer. Fick ett par blåa converse, har nu tre par, älskar deeeet. Satt där ett tag och åt massa godis från usa. Vid sju kom pappa och hämtade oss sen åkte vi och hämtade pizza. Åt så mycket att jag mår illa nu nästan. Har ingen aning hur jag ska orka gå till skolan imorn.
Åkte till Martina idag där alla mina favorit tjejer va. Vi fixade grillen och lyckades faktiskt efter ett tag. Vi grillade kött och gjorde pommes och åt så underbar mat. Den va nog extra god eftersom vi visste att de va vi som hade gjort allt. Sen gick nästan alla vi hem till Charlie där de va massa folk. Hade de trevligt där men vi bestämde oss för att se raketerna i år. Började traska dit med kanske tio personer och när vi kom fram va vi bara tre kvar. De va iallafall mysigt att sitta där vid vattnet med Fiia och Fanny. Efter det så mötte vi dom andra (trots Fannys försök att gå mot brasan när alla skulle hem). Vi gick till gästhamnen och de kom och gick lite folk ett tag. Sen försvann dom flesta och värmen försvann också. Vi gjorde ett tappert försök att rädda kvällen genom att klaga och lyssna på deppig musik! Vi lyckade något när chipsen kom fram och folket började erbjuda både värme och humor. Sen insåg vi alla att de här med att vara ute till två bara för att man kan inte va så roligt. Tror dom flesta åkte hem för helt plötsligt va alla tjejer borta. Fick gå en bit sen såg vi Lina och Fiia. Fiia skjutsade mig till henne sen kom pappi och hämtade mig. Hade en bra kväll, de var över mina förväntningar, absolut.