Tjo, kom nyss hem typ från att varit ute i plusgrader!!! Lite skönt faktiskt. Dagen idag ar varit helt okej, lärde mig spela lite piano och så har jag målat lite. Efter skolan så gick jag hem för jag orkade inte hitta på något med någon. Jag fika med mamma och bettan ett tag sen satt jag mig vid datan. Sen kom pappa hem och typ drog igen, då gick mamma också. Så jag satt inne på mitt rum och sjöng med alla spotify låtar, rätt skägg. Men när jag hade sjöngt alla mina 112 låtar två gånger så börja de bli lite tråkigt. Så jag snacka med moa och fanny så gick jag ut med dom. De va faktiskt lite folk ute. Martina kom också. Jag tror vi satt på samma ställe i typ tre timmar, men de va faktiskt rätt kul. Åt massa chips så hade typ ont i magen när jag kom hem. Åkte till jimmys lägenhet en stund också. Ska sätta på en film tror jag. Kommer antagligen somna direkt, känns surt eftersom jag har sovmorgon imorgon. Börjar kvart i fyra på eftermiddagen. Då blir de gala middag och sen en massa uppträdanden, ska bli kul faktiskt. Ska ha på mig min nya tröja, ett ar svarta strumpbyxor oxh lite snygga armband, hehe. Efter de ska jag vara med moa och fanny, ska bli kul. Sen är de lov!! Ska bara ha de bra i en hel vecka. Inget direkt inplanerat men de känns också bra att ta varje dag som den kommer, man vet att något händer alltid om man vill. Ska till ramnäs på onsdag, måste bara komma på hur vi kommer dit och kommer hem, annars är allt bra.Jag kommer ihåg vad jag gjorde den här kvällen för ett år sen. Jag martina, tessi och fanny skulle sova hos martina eftersom de skulle vara galakväll dagen efter. Fast jag hade typ simtest innan, men jag kommer ihåg att jag gick och simma fast jag inte ville. Men jag hann gott och väl att fixa mig till galakvällen. Åh, allt var ju så noga då, man fixade sig till saker i typ fyra timmar. Nu för tiden om vi nu fixar oss tillsammans så måste vi försöka att låta bli att fixa oss för de går så fort, haha. vilken fjortis man va förut alltså. Man hade så mycket smink också, nu för tiden använder man inte ens foundation. Men jag använde de inte för att jag verkligen tyckte att jag var ful. Jag tyckte liiksom att de va snyggt att sätta på sig en massa foundation på en helt slät och fin hy liksom. Men nu skulle jag använda foundation för att täcka fula porer och sånt. nu började jag tänka å hur mycket jag har förändrats på ett år. Gud va allt är annorlunda nu. Folket man umgås med nu är dom där man inte hade någon aning om vilka de va när ma kom upp på nya skolan liksom, och allt skulle vara så pinsamt och sånt. Man skäms liksom inte för samma saker längre. Allt känns så mycket bättre nu!

Asså jag har ont i magen, de brukar jag aldrig ha. Kanske för att jag drömde att jag blev knivhöggen..eller jag vet inte. Ska gå till skolan om 40 minuter så ska snart gå ich sminka mig lite och platta håret. Har ju kulturveck den här veckan så de är rätt skönt. Men idag har jag måla och piano så de blir nog inte så kul. De va kul att ha film och foto i tisdags iallafall. Igår åkte vi till västerås vid nio. Vi fick rundtur på konserthuset, de va lite kul kanske. Sen när vi hade lunch åt vi donken och så va vi och shoppa. Sen gick vi på museeum, de va lite kul faktiskt, vi fick ju gå själva. Sen när vi sluta gick vi lite till på stan. Jag hitta en långärmad svart tröja från hm, en tjocktröja från gina, och trosor också och uggs från skopunkten. Har tjocktröjan och trosorna på mig, hehe. Efter att vi va klara åkte jag sandra och bella hem. Vi mötte ida och gick direkt till konfirmationen.  Vi prata om begravningar och hur man vill ha sin, lite sorgligt kanske. Gick hem direkt efter, gav present till mamma som fyllde år, sen beställde vi kinamat, sjuuukt gott. Idag blir inte så bra tror jag, känner mig helt sjuk. Men vill vara frisk så jag inte missar galakvällen imorn, ska bli kul faktiskt. Har ingen lust att sminka mig eller fixa mig idag,, fast jag vet att jag kommer göra de ändå.

Tre saker jag inte förstår mig på: min dator, killar, arga snickaren
Tre saker som finns på mitt bord: tidning, hörlurar, smuts
Tre saker jag gör just nu: lyssnar på musik, tittar på tv, längtar till sommar
Tre saker jag vill göra innan jag dör: åka långt härifrån ett tag, vara sjukt rik, springa på en äng som har såna där gula saker:)
Tre saker jag kan: vara sur, vara glad, sjunga högt fast dåligt
Tre saker jag inte kan: vara tyst, kan inte sjunga bra, kan inte göra flera saker samtidigt
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Samson. Gubben i lådan. Angels
Tre saker jag skulle vilja lära mig: spela gitarr, matte, vara bäst
Tre favoriträtter: Pizza, kyckling, tecos

Sitter med sandra hampus martina moa jonathan och bella och har ämnesfördjupning. Vi har suttit vid datan och dampat på dom, asså datorerna. Dom är så sega och man kan inte högerklicka på dom, asså jag förstår inte. Och ändå kostar dom 16000.  Snart så slutar vi och då ska jag hem, Måste fixa lite. Sen ska jag träffa felicia och sen ska vi till skoldansen, hahaha, de låter svintöntigt. Imorgon ska jag till stockholm, fet med kul!!!!!

Bild från skoldans i sjuan:)

Här kommer bilder från lördags;)
Hej, klockan är halv fyra och jag väntar på att mitt hår ska torka någon gång. Igår så va de fredag och helg igen. Så härligt.  Jag var hemma först och typ sega. Sen träffa jag martina, vi åkte till samhället och där träffa vi felicia och tessi. Vi typ hitta en godispåse som vi åt upp, hihi.  Sen åkte felicia och tessi. Då åkte jag och martina och åt chips. Sen börja de snöa...euw. Men vi satt och snacka med hampus skölde ända tills jag tvinga martina hem och hämte sin vinterjacka. Efter de åkte vi till hampus och kolla lite på Yrrol. Asså en annan hampus. Har typ sett filmen förut men kommer inte ihåg nåt typ, men kul va den. Sen drog jag hem och käka när martina gjorde de. Sen åkte vi till näs, till alla. Vi satt vid elden och sen vid halv elva åkte jag och martina hem till henne. Sen kom fanny också och vi färgade hår. Sen somna vi typ två. Imorse gick vi upp typ tio och åt frukost. Sen vid elva gick jag med fanny till samhället där jag träffa sandra och felicia. Vi köpte present till melinda. Sen åkte jag till moster och firade robin. De va faktiskt kul. Sen nu har jag duschat sen ska jag till felicia sen till melinda och sen till stan.
DAGENS VILL HA: Pengar
DAGENS KLÄDSEL: vit t-shirt, svart tröja, jeans, underkläder och converse
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS LÅT: gubben i lådan
DAGENS PLANER: ut
DAGENS SAKNAD:
DAGENS DUMMASTE: ämnesfördjupning...
DAGENS MISSLYCKANDE: ämnesfördjupning...
DAGENS DROG: värme
DAGENS KÖP: godis
DAGENS GODIS: lakrits
DAGENS HUMÖR: glad!
DAGENS CITAT: TJENA!!
DAGENS ROLIGASTE: Min roliga klass

Sho!

Tänkte berätta lite om helgen som varit. Dagarna går ju så fort, de är redan måndag idag igen och de är bara tre veckor kvar till lovet. I lördags så gick jag ut och träffade fiia och fanny ute. Vi hade skit kul, vi gled runt lite och åt dubbelnougat. Sen gick vi hem till fanny en stund också eftersom de va kallt ute. Sen gick vi ut och jag övertala pappa att köpa pizza, och de gjorde vi också. Sen när jag var hemma och hade ätit så kom fiia och hämta upp mig. Då åkte jag fiia fanny och tessi ut till ludde i berg. Vi kolla på film. Fast vi basta när killarna kolla på film. Vi satt där och skratta och prata om massa konstiga saker tills vi insåg att dom kanske hörde där utanför, haha. Men sen kom killarna också. Snnars så, jag vad gjorde vi den natten? haha. Vi typ gjorde inte så mycket. Kolla på film,prata halvsov. Men tessi fiia och fredrik sov mest tror jag. Jag jocke krapping och fanny gick runt i berg mitt i natten för att hålla oss vakna. Eller jag gjorde de därför iallafall. Sen kolla vi på gustav och då somna jag typ. Sen när jag vakna till såa va alla borta, hahahahahahahahahahahahaha. Men sen kom robin in precis, och dom de låg faktiskt några på övervåningen. Sen va hela natten och morgonen också så. Vi kolla på saw typ klockan sju, dom filmerna är inge bra. Efter den åkte vi hem iallafall. Och jag var själv hemma så värmde tacos och somna typ ett och vakna fyra, kuuul.

I know I could saved a love that night
If I'd known what to say
Instead of makin' love
We both made our separate ways

And now I hear you found somebody new
And that I never meant that much to you
To hear that tears me up inside
And to see you cuts me like a knife
I guess

Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has its thorn

Hej.

Fick lust att skriva lite, har ju annars bara lagt upp bilder. Igår var de fredag och hade syslöjd på morgonen. Sen matte, då fick vi reda på våra prov. Jag fick VG- de är rätt bra men jag är missnöjd för jag hade kunnat fått ett VG+ om jag hade varit mer nogrann med mina uträkningar och bla bla bla. Men efter de blev de tacos, de va svin gott såklart. Matrasten var rätt kort så efter de blev de NO prov, de gick inte såå bra faktiskt. Men efter de fick vi sluta och jag och martina gick hem till mig och käka godis innan vi träffa felicia. Sen gick vi ut och typ gjorde inte så mycket. Sen kom fanny också, då gick martina hem typ. Sen gick vi till samhället och satt där. Men vid sju åkte jag hem och käka, tacos, igen. Efter de gick jag tillbaka och va med fanny emma och felicia. Vi va på samhället med massa folk. Sen ringde vi min pappa så vi åkte hem till ludde ute i berg. Där var fredrik, men inte ludde. Haha. Vi kolla på harry potter, sen kom typ ludde och alla killar. Vi gjorde massa, sen skulle dom basta då joina vi tjejer också, haha. Sen kolla vi på film och sånt. Vid ett kom jag hem och va svin trött. Satt på en film och somna direkt. haha.


Igår, ja jag vet att jag är sego,
så gjorde jag och fiia en dagens outfit.
Tog mest bara kort, haha.
Men här kommer de lite iallafalll.
.GÅRDAGENS OUTFIT!

Sitter hemma hos fanny, ska snart ner till ica och köpa godis. Sen blir de att kolla film:)