Gick upp rätt tidigt idag. Fick skit ont i magen kunde knappt gå men jag evisades med att åka iallafall så tog en ipren så de blev bättre på vägen. Hade en annan frisör idag, första gången på 10 år. Men jag blev jätte nöjd, utväxten är borta. Är aningen blondare och har kortar hår. Det sved verkligen när hon klippte de slitna. Jag skoja bara, det växer ut på no time. Ser lite ut som att jag har peruk, lite Hannah Montana eller? Nej men jag är seriöst nöjd. Gick till gina för att kolla om den blåa jackan va snyggare än min men de va den inte, annars hade jag bytt, hehe. Gick och åt på  de där Jensen resturangen, de va asgott fast de tog långt tid att få mat. Gick efteråt och köpte en bok, konstigt, jag vet. Det blev Ego boost, den verkar väll bra. Köpte en tröja på hm och ett par örhängen och två nagellack, har det rosa nu. Köpte med mig en sallad hem som jag ska äta ikväll. Det blir kanske att åka till berg också, fast jag vet inte.

Mötte Fiia och Fanny vid lidl sen gick vi på bio. Kom in när den hade börjat så såg inte ett skit vart jag gick, men sen såg vi Ludde, Jocke, Fredrik och Casper. Kollade på nån film. Själva filmen va inte så bra men vissa små saker va så jävla roliga. Efter filmen gick jag lite med Fiia sen hem. Va helt öde i hallsta när jag gick där. Kom hem och poppade popcorn och kollade på solsidan med mamma. Åt ingen mat på kvällen och de gjorde jag inte igår heller, får ju värsta skuldkänslor, ÅÅÅHHHH. Får skylla mig själv. Ska gå in på mitt rum och kolla på The hills. Ska upp svin tidigt imorn och åka till stan och sitta hos frisören i flera jävla timmar. De är det värt.
Bild på tessi,mig,sandra,fanny,fiia och felicia tagen av melinda när vi va coola
vid tågstationen i lördags.

Idag vaknade jag nio så jag gick upp och bakade scones, snäll som jag är. Vid elva åkte vi till Örebro och kolla lite i affärer. Åt nånstans med Farfar och Gabriella och så. Hittade ingen jacka i stan så vi åkte till Marieberg och det ENORMA köpcentrumet. Gick in på Gina och där hängde den, jackan. Köpte den sen gick jag till hm och köpte ett par beige/gråa byxor. Sen åkte vi till Farfar och fikade lite innan vi åkte hem. Somnade lite i bilen men så fort bilen stannade vid en affär så blev jag aspigg, blir jämt trött när jag åker bil eller buss fast jag inte ens är trött egentligen. Har dunkat lite musik och satt på mig mina nya byxor, de är för kallt för min jacka. Ska snart möta Fanny tror jag sen blir det bio.


Den är miiiiiin
Fan jag skulle ju gå och lägga mig. Idag så tog jag de lugnt tills Fanny smsa mig. Vid fyra mötte jag Ludde och Fanny för dom skulle äta pizza, Jocke kom också efter en stund. Satt där ett tag tills vi gick till ica och köpte lite godis. Började gå hem till Ludde och de tog ett tag. Vi lyssna på konstig musik och sånt. Fick hallonpaj också och de va svingott, de fick bli min mat. Kollade på The last song. När de va sorgligt började vi skämta om att dom prata om att lana så då blev allt JÄTTEKUL. Kollade lite på en till film, då kom Ida också. Vi satt och tog de luuugnt, de va så jävla varmt där asså. Åkte hem vid tolv för jag vill sova. Ska sätta på The hills och försöka somna. Imorgon blir de upp tidigt och åka till Örebrooooooooo.

Ludde och Ida va tuffa gangsters?
Det känns verkligen att det är lov, de är skönt de. Igår tog de timmar innan jag kunde somna hade så jävla ont i huvudet, vet inte varför, de kanske va en blandning av allt. Somna tillslut och vaknade vid elva idag. Kollade på How I met your mother tills de va mat. Efter de tog jag en lång dusch och nu sitter jag här. En stor godispåse står bredvid mig så ska sätta mig och kolla på massa The hills. Senare blir de nog att träffa Fanny, får se vad vi hittar på. Igår va de plusgrader och de är det idag också verkar de som. Bara för det känns de som att man kan va ute hela dagarna, men riktigt så varmt är det inte. Men igår va de inga problem att vara ute en timma om man hade saker att göra iallafall. Jaja, nu ska jag kolla på The hills♥
Chill fredag. Efter skola gick jag hem med Fanny, Sandra, Tessi och Martina till Fanny och tog de lugnt. Efter ett tag skulle dom äta pizza då gick till ica och mötte mamma och köpte godis. När jag kom hem lagade vi tacos och åt de. Vid åtta kanske åkte jag till Martina och va med dom igen och då va Felicia också där. Vi gick ut och pratade med lite folk och så mötte vi Melinda och Fiia. Vi va ett helt gäng som gled runt där. Satt vid tågstation för Melinda skulle vänta på sin pöjke you know. Vi hade skit kul i den lilla busskuren. Skulle egentligen gått till Tessi men vi gick mot saras livs istället. Sandra hade så ont i foten att vi körde henne i en kundvagn. Hade en rätt bra kväll och kom hem för typ en halvtimma sen. Är ju fortfarande förkyld och nu har jag världens jävla äckligaste huvudvärk, har aldrig gjort så ont!!!!

Bild från turkiet

Äntligen fredag. Har ämnesfördjupning just nu i bibloteket. Vi sitter här själva så de är ju rätt nice. Dom har världens skönaste stolar och världens obekvämaste tangentbord. Efter skolan ska jag gå hem och ta de chill och hoppas om att det finns godis. Senare idag tror jag att jag ska göra någonting om jag orkar.

Från grötlunchen förra året

Hm, har inte skrivit här på hela dagen fast jag har varit hemma. Imorgon ska jag iallafall ta mig till skolan fast jag inte har någon lust. Men imorn är de ju sista dagen innan lovet så jag klarar mig nog. Idag har jag ändå varit lite pigg, har dunkar musik och sånt. Lagade också awesom mat. Kollade på Pretty woman, den är så bra, har inte sett den på jätte jätte länge. Annars har jag inte gjort någonting idag. Har gått runt och varit sugen på godis hela dagen men fick inget. När jag väl fick chansen att åka till ica orkade jag inte, hehe. Undrar vad som händer på lovet? Tror de blir rätt bra. Har lite mini planer med min Fanny och på söndag örebro och måndag friisör. Annars får jag se vad som händer. Måste bara säga att jag nyss gjorde en awesome spellista på spotify. Den har alla låtar man gillar. Så enjoy ---->  Awesome 

Det blir nog att vara hemma imorgon också. Varför gå till skolan och må dåligt när man kan vara hemma och må dåligt? Håller just nu på att ladda hem en massor av filmer. Tidigare idag kollade jag på Valentines day och jag tycker alla borde se den. Jag gillar filmer när det handlar om fler personer samtidigt. När de handlar om fler blir inte deras ''historier'' så utdragna. Fatta om dom skulle göra en varsin film till alla de handla om, de skulle bli rätt tråkigt. Dom bästa filmerna är den, Love astually och He's just not that into you. Fast den bästa är Valentines day, tycker att alla borde se den, både skrattar och gråter när jag ser den. och de är typ bara kändisar i dom här filmerna!


Trodde jag skulle till skolan men de va ingen klocka som ringde. Hade ändå inte klarat de, osäker på om jag kan gå till skolan imorn. Har bestämt mig för att gå på fredag iallafall. Insåg nyss att snart är det sportlov, fan va skönt det känns. På söndag blir det kanske att åka in till örebro och hälsa på farfar. Har inget emot att åka dit eftersom vi ska typ bara gå på stan. Försöker spara pengar till mobil men på söndag tänkte jag köpa jacka,skor och ett par byxor, då försvinner en del pengar även om jag inte betalar allt. Men jag har nog pengar så det räcker till mobil iallafall, jag fyller ju år snart. Mobil är inte det viktigaste men nu när jag har börjat spara kan jag inte bara sluta, de känns så värdelöst. Kan faktiskt inte fatta hur jag kan ha så mycket pengar, jag har varit sjukt duktig som sparat nästan allt. Har 1300 kr nu och på söndag kommer mina 800 kr in på kortet också. Gud vad jag låter bortskämd, eller kanske inte, jag sparar och köper för egna pengar. Fast på måndag ska jag slinga och klippa håret, och de betalar mamma. Fast jag råkar veta att jag är inte den enda som får sånt ibland så de är inte heller så bortskämd. De börjar verkligen märkas att jag inte klippt mig på ett tag, de ser jätte slitet ut, men tänker inte klippa bort de för det!

De börjar märkas att jag har varit hemma också eftersom jag skriver så mycet ointressant. Har varit hemma igår och idag och har kollat på TVÅ hela säsonger av How I met you mother. Det är så bra. Har också kollat på Life as we know it och den filmen va också bra. Nu ska jag kolla på Valentines day, sjuuukt länge sen jag kollade på den. Puss på alla losers som läste allt ;*

De blev att vara hemma idag. Igår låg jag typ i min säng hela kvällen och hade världens feber. Försökte kolla på film men allt kändes så obekvämt va täppt i näsan, ont i halsen, frös och va kall, hade ont i huvudet och benen och frös på samma gång. Somnade till slut men imorse orkade jag inte skolan. Har typ sovit hela dagen, men fick choklad iallafall. Nu sitter jag i min säng men datorn i knät. Ska spela lite sims 3 tror jag, alla verkar ju spela det när dom är sjuka. Jag har haft mitt länge fast bara spelat typ tre gånger, hehe, kanske dags att ge det en chans till. Jag vet att jag kommer tröttna om tio minuter...  Hoppas jag kan gå till skolan imorn bara.

Shit vilken jobbig måndag. Gick upp imorse utan röst. De är konstig att man vill vara hemma när man är frisk och alla tvingar en till skolan. Sen idag va jag alldeles föryld men bestämmde mig för att gå till skolan, då frågar alla om jag inte borde vara hemma. De är så drygt. Gick iallafall till skolan, blev helt död efter att ha spelat badminton(?) det är typ lättaste sporten. Fick tillbaka so provet och jag fick VG, är nöjd. På musiken höll ja på att somna för det va så tråkigt och svårt fast man lyssnade. Thomas tror inte att vi bryr oss. Det kan vi lite intressant men jag tror dom flesta lyssnar även om dom är trötta. Men sitta stilla i ett mörkt rum och 40 minuter blir man rätt trött av. På svenskan va de teater, de är så värdelöst. Alla hatar det men våran lärare tror att vi tycker det är jätte kul. Men vi satt ändå och pratade. På franskan va det lugnt som vanligt. Vi ville ha hjälp av Siw med en grej men problemet va att vi inte kunde säga vad de handlade om. Efter skolan åt jag lite sen träffa jag släkten och fick tårta och blablabla, men ska äta nu så hinner inte skrriva mer.
Ingen bild...
Alla hatar söndagar men jag tycker det är en perfekt dag för att göra ingenting. Vaknade vid tolv så gick upp och åt mat direkt typ, fattar inte varför vi åt lunch så tidigt. Sen tog jag en lång dusch. Satt på film men bytte till en anna men stängde av den också. Det blev How I met your mother iställer och lite godis. Igår åt jag pizza med Fanny och Martina sen drog vi vidare. Hade rätt kul faktiskt, träffa fan halva hallsta. Kom hem vid tolv och la mig och dog till jag vaknade imorse. Fräsch man kändes sig när man vaknade. Ska leva på cola resten av dagen till det blir pizza ikväll. Har bestämt mig för att vara inne resten av dagen, liksom varför göra något man inte orkar?
Igår mötte jag Fanny och Martina på maistro, Fiia och Sandra kom också. Sandras käke va typ helt cp stackaren. Men vi bestämde oss iallafall för att gå hem till Martina och efter ett tag kom det lite folk dit. Först va det skit segt men efter ett tag blev det bättre. Vi tolv skulle vi dra där ifrån, jag,Fiia,Fanny och Martina skulle gå till Sandra och bli hämtade där eller Fiia skulle gå själv. Vi ba ska du inte åka med? hon ba nej det är så nära. Sen typ två minuter efter typ ringer hon och jag fick typ panik när jag såg numret. Det typ va massa grejs vid posten,vet inte vad som hände. Men Fiia åkte med oss iallafall, tur de. När jag kom hem satt jag lite vid datorn och somnade vid tre kanske. Vaknade redan nio imorse. Har varit till ica och köpt godis. Nu ska jag kolla på en film och äta godis och bara ta det lugnt.

Fräscha jag..
Skönt med fredag, har inte ens hunnit längt till den. Idag var allting så sämst men ändå så roligt. På träslöjden gjorde vi som vanligt ingenting. På matten hade vi vikarie och test, tror jag giassade rätt. Va äckligt mat, de luktade verkligen skit illa fyfan asså. Hade ämnesfördjupning vid bilden för en gång skull. De va rätt skönt, förutom att vi blev osams med varann som vanligt. Vi är verkligen som en familj våran klass, ena stunden står vi och skriker åt varann och andra stunen har vi skit roligt tillsammans. Jag tror vi är den mest jobbiga klassen genom tiderna, våra lärare snacka fan skit om oss och grejer. Vi är faktiskt helt jävla otroliga, dom borde inte låta oss gå i samma klass. Efter de hade vi iallafall bild, den va rätt kul, ritade lite och satt bara och prata. När vi hade slutat så satt jag och prata med lite folk i skolan. Sen gick jag hem, åt lite pizza och snart blir det mat igen. Får se hur det blir ikväll, känns som jag ska somna just nu, men det ska jag ändra på..

O jusste, kollade nyss lite på mean girls 2 sääääämst. Om dom hade döpt det till någon annat hade man inte blivit lika besviken. Den va så jävla wannabe. Igår kollade jag på Tusen gånger starkare, den va skit bra tycker jag. Alla måste se den, den va faktiskt riktigt bra.
Fyfan vad kallt det är, både ute och inne. Igår va jag i Västerås och dansade som vanligt då. Körde sjukt mycket med benen och fyfan vad ont det gjorde. Idag har jag varit i skolan hela dagen, på håltimman gick vi och köpte godis. På idrotten skulle vissa göra beep test eller vad det heter, fast jag hade redan gjort det. Men jag tänkte springa några nivåer bara för att göra nånting och helt plötsligt var jag två nivåer över det jag fick förra gången. Sen hade vi no och vi satt bara och pratade som vanligt. När vi hade slutat åkte jag,Martina,Felicia och Sandra hem till Martina och va där. Vi gjorde strips, eller Martina gjorde. Gick ut en stund och Martina va skit kul, åkte hem vid halv sex typ. Ska tända brasan nu, eller säger man så om den går på olja?
Det känns som min första tisdag någonsin. Kommer inte ihåg vad jag har gjort en enda tisdag, kände inte ens igen schemat idag. Jaja, imorgon är det min favoritdag iallafall, förutom fredag,lördag och söndag. Men dagen gick väll bra. Hade en jätte skön franska lektion sen en mindre kul svenska lektion. Hade prov på de olika kristna kyrkorna och jag svarade på alla frågor så jag är nöjd. Hade KG sista lektioner så det va lugnt, vi satt bara och pratade. Tyckte lite synd om Martina som knappt kunde skratta. Skulle egentligen åkt till västerås men jag orkade verkligen inte. Längtar till sportlovet, på måndagen ska jag åka in till stan och klippa mig och kanske slinga, resten av veckan ska jag bara njuuuutaaaa.
Känner nu att den här dagen var den bästa som kunde hända mig. Har kollat på topmodel och fatta att vara en av dom liksom, fast tror inte att det är så glamouröst att vara modell i början. Har läst lite i min so bok så provet går nog bra imorn, kan iallafall vad som behövs för g. Men fastnade vid mina kära solo tidningar efter det. Hitta lite snygga kläder i en Solo tidning också så nu står de på inköpslistan .. 
- Tunika, Miss Sixty, 2 099kr
- Stickad tröja, Filippa K, 1 400kr
- Tröja, Hope, 1400kr
NOT, ser massa snygga kläder sen kostar dom fan 1000kr, är det bra?! Kläderna är ju så snygga. Får väll gå in på Gina tricot och hitta något som jaag har råd med. Fast det har jag väll inte heller råd med om jag spara till en mobil. Ska sätta  på en avsnitt av Styliserna nu och sluta klaga.

top model

1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Jag är det och det vet jag, fast nu känner jag mig olycklig
3. Är du uttråkad? Ja
4. Är du ledsen? Ibland
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej
8. Är du en cooling? Såklart
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Har aldrig vart gifta

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Nej
2. Har du nånsin blivit sårad? Ohja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Såklart
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Miljoner gånger, är sjukt feg faktiskt
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Hm, inte en kyss tror jag..
6. Har du haft en hemlig beundrare? Ja
7. Är du kär? Vet inte
8. Vill du gifta dig i framtiden? Vet inte

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Katt
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola!!
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Utekväll
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Både och
10. MSN eller mobil? mobil

10 "Har du nånsin…"

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ohja
4. Hoppat Bungee Jump?  Inte än
5. Ljugit för någon du tycker om? Jadå
6. Ätit en hel tårta? Nej, en halv 
7. Gjort bort dig offentligt? Inget jätte jobbigt tror jag 
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? nej, dom är väll ex av en anledning?
9. Gråtit när ett husdjur dog? Nej
10. Velat försvinna? Jajajaja! 

skit
Vad såg du på tv sist? Top model
Vems blogg läste du sist? http://kanal5.se/andreaswijk
Vad åt du sist? Polly
Vem pratade du med sist? Fanny, på msn asså
Vem ringde du sist? Mammi
Vem messade du sist? Felicia
Vad läste du sist för "bok"? Elsas värld 
Vem pussade du sist? Sandra
Vem kramde du sist? Fiia tror jag
Vem bjöd du sist på något? Muffins till Robin 
Vad köpte du sist? hm, kebab

Gick hem från skolan idag. Somnade tre,fyra igår så mådde inte så bra idag. Fick kinamat när jag kom hem men nu skulle jag göra vad som helst för en kyckling sallad från donken. Sitter just nu och kollar på oc som jag har sett 9348758 gånger men det är fortfarande bra. Ska väll göra lite so idag också om man ska lyckas med provet imorn. Tyckte ja såg lite jordgubbar i kylskåpet, kanske är bäst om jag äter upp dom..
Sitter och lyssnar på nöjd, så sjukt skön låt. Sitter och trycker i mig mina sista geléhjärtan som jag fick idag också. Imorgon är det alla hjärtansdag, har skrattat åt alla fb statusar.
''
Imorgon är det alla hjärtansdag. Lägg upp den här på din status om du förmodligen får köpa dina egna jävla geléhjärtan''
Så jävla kul, verkar inte vara den enda som är ensam, hahahaha. Tänkte gå att lägga mig tidigt men är faktiskt sjukt pigg. Jag undrar om jag ska vara uppe typ hela natten, eller gå och lägga mig, hhmmm. Ska nog sova eftersom jag är så uttråkad. Vill att det ska vara april så det kan bli lite varmt och ja kan få köpa min mobil.

Jag och mitt fina godis
Veronica Maggio – Nöjd? - Radio Version


Usch, hur kunde jag dejta det där?
Att jag trodde det skulle fungera
Det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna
Det var inte den första i år
och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Jag har verkligen provat med allt
Jag har träffat, för fan, hela världen
Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj
Jag har till och med surfat på nätet
Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?

Skön söndag måste jag säga. Vaknade vid tio och va fortfarande trött. Satt på datorn och då vaknade Fanny också. Vi skulle äta frukost men då va Stefan och Veronica här tydligen så vi smög med fukosten till mitt rum. Sen åkte Fanny hem och så.  Satt mig i köket och Stefan och Veronica och sen blev det lasagne och dom stannade kvar och åt. Sen bakade jag cupcakes och jag lyckades bättre än förra gången. Sen kom Jennie,Rickard och Julia också. Julia är så jävla söt, undrar hur hon kommer bli när hon blir stor. Hennes mamma, asså min kusin är ju bara 20 år och fortfarande skit kul. Hon får det säkert bra. Moster kom också, och Robin och Johanna. Alla älskade mina cupcakes, blev jätte glad. Fick lära mig hur jag bränner ner låtar och fiilmer ner till en skiva, det är bra. Alla åkte typ nyss så jag sitter här i köket och lyssnar på musik, älskar the script. Ikväll blir det att vara hemma och äta tacos och kolla på solsidan. DET ÄR SÅ BRA!
Kul lördag, eller inte. Åkte till Moa och tog kort, de va kul. Åkte till Fanny och åt kebab och de va så himla gott. Sjöng högt till musik och va glada. Sen kom Ludde,Jocke och Fredrik, vi pratade och hade det bra.
Sen blev kvällen bara konstigare och konstigare. Det va kul ibland. Orkar inte skriva så mycket. Det är bra att Fanny är här annars hade jag typ deppat sönder. Vi ska ha emo kväll fast vi kan inte va emo.
Skönt med lördag äntligen. Har bara tagit det lugnt hela dagen. Tog en lång dusch också, så sjukt skönt. Fixade naglarna, eller aa, jag målade på nytt nagellack. Ska börja fixa mig nu men vet inte riktigt vad jag ska ta på mig. Ska åka till Moa och ta kort sen ska jag åka och äta pizza, inte alls gott. Men först måste jag bestämma mig vad jag ska ha på mig. Kan ju börja med att sminka mig och fixa håret. Fast mitt smink är slut, nästan allt är slut, får se hur det går. Vill inte platta håret eftersom det är så slitet, men måste platta luggen om jag ska se något bra ut.
Jag vet inte vad jag ska skriva...är så trött. Kan skriva lite om min fredag kväll som var fett chill. Gick till Sandra och Hampus vid sex, vi kolla typ på tv. De va nån jätte dålig film som var helt overklig och sämst. Efter ett tag satt vi helt inne i filmen och så. Vid halv åtta kanske så gick jag och Sandra mot maistro, ända från duvhällarna gick vi. Fick stanna vid solariumsaket för Sandra var så jävla kissnödig. När vi kom till maistro va Martina,Tessi och Felicia där. Jocke kom också och vi satt och pratade en stund. Gick in på ica för jag var sugen på godis, hade inte ätit nånting på kvällen ju. Dom andra gick och jag och Jocke gick runt på ica. Köpte mig en fet godispåse för hela 43 kronor. Ludde och Fredrik kom också då gick vi mot coop till dom andra. Jag,Tessi,Sandra,Felicia och Martina åkte hem till Tessi med godis och cola. Va där och skrattade hela tiden typ. Gick och mötte Hampus och Toni också. Vi satt vid Tessis dator och kollade på gamla bilder, det är alltid lika roligt. Martina blev typ sjuk, hon blev typ helt cp. Va så jävla trött så åkte hem och bestämde mig för att sova direkt. Men va tvungen att sätta mig vid datorn och så kom pappa in med ostbågar och cola också. Mår lite illa nu, har ätit godis och ostbågar istället för mat. De kan inte va bra.....

Det är fredag, är de bra?! ja...
Känns så jävla bra just nu, fast skolan va skit. Hade träslöjd och gjorde som vanligt inte ett skit. På matten satt vi vid datorn och sen jobbade vi faktiskt lite också. Sen va det tacogratäng och det va faktiskt gott. Sen trodde vi att vi skulle slippa ämnesförsjupning men i sista stund kom KG. Vi satt ändå bara vid datorn, fast min funka typ bara i tio minuter. När vi skulle städa va typ alla svin sura, alla börja typ bråka. Asså våran klass är som en familj, vi har skit kul och ibland bråkar ví typ. Jag fick damp på Samuel när han tog min mobil och läste mina sms. Han får kolla på bilder men han får inte läsa sms, det är hemligt ju. Sen va jag skit arg som jag blir ibland fast Moa bara skrattade så då blev det bra igen. Bilden va ju helt cp, slutade iallafall vid tre. Gick hem i snön. Kom hem och åt godis. Har kollat på gamla skolkataloger och pratat i tellefon med Fanny ett tag. Ska kolla runt lite sen ska jag nog gå och möta Sandra.

HAHAHAHA, ja va nyss skit kul, Sandra ba kom hit. Jag ba nu? Hon ba ja, smsa när du är här. Jag ba det märker du nog....

Det är så skönt att dunka musik när man är själv hemma på morgonen. Trodde inte Moa skulle till skolan idag så tänkte sova bort slöjdlektionen men hon va frisk så det va bara att gå upp. Morgonen är sjukt lång, den tar aldrig slut. Har hunnit göra massor. Ska snart klä på mig jacka mössa och allt, värsta mycket snö. Såg ingenting när jag kollade ut genom mitt fönster, de va snö över hela liksom. Snygg man kommer va när man kommer till skolan. Men dagen är inte så lång iallafall. Får se vad som händer idag, det är ju fredag liksom. Men det är seriöst sjukt mycket snö, kanske ska börja gå om jag ska hinna.
Jag är sjukt trött som vanligt, är det kul?! Dagen idag va helt okej. Hade so och vi fyllde i ett papper inför provet på tisdag, kanske dags att börja plugga. Sen på håltimman gick jag och mötte Sandra och vi va i skolan. Fyfan vad det snöade, har snöat hela dagen verkligen, fan. Vi satt iallafall i skolan i typ två timmar och tog det lugnt. Det var faktiskt god mat för en gångs skull. De va schnitzel,pannkaka och kycklingwok och massa annat gott. Efter det så hade vi engelska så satt vid datan hela tiden. På idrotten hade vi skridskor och det va tråkigt, gav upp efter halva. Men de va helt okej i slutet, fick sandra att åka också. Har sjukt ont i fötterna nu och det är sämst. På non labbade vi, det gick väll bra. Fick va med Wille så det gick snabbt. Efter de satt jag kvar i skolan ett tag. Skulle vart med Felicia och Sandra fast nää. Samuel hade godis och Fanny köpte det för 20 kr, fyfan vad ovärt. Men jag sa inget för Fanny bjöd mer än vad Samuel gjorde. Trodde jag skulle få åka bil hem men fick tyvärr gå hem i snön. Kom hem och poppade popcorn och kollade på Dreamgirls, den va rätt bra. Ska stänga av nu för jag känner att det luktar mat *sniffsniff* luktar som kyckling och pommes hahahahahahahahahahahaha, gooooooott.

Så här snygg var jag när jag kom hem idag, kul. NOT!
Känner på mig att jag kommer få ont i benen om ett tag. Dansade igår och när vi körde styrka trodde jag att jag skulle dö. Mina ben är ju så klena också. När vi skulle stretcha så skulle vi sitta på knä och ut och lägga oss på golvet typ. Jag fick typ ont i knäna och inget kändes. Så jag typ låg där och försökt få ut knäna, fast han kom och tryckte så gick det inte. Men Fiia lyckades och för henne gjorde de skit ont. Hon ba man ska höhö pressa höhö ut knäna höhö. Jag började iallafall skratta när vi låg där och jag lyckades fan inte. Dansade en ny dans, den var svin svår. Fattade lite men detaljerna sitter inte om man kan säga så. Kom hem och duschade och så. Va jätte trött när jag somna idag och hade svårt för att vakna imorse. Ska snart borsta tänderna och åka till skolan. Ska åka skridskor idag och jag ska vara duktig och vara med.
aaaw, söt bild på mig och Martina, vi fiskade med dagis tror jag, hehe
Jag bara älskar onsdagar. Vaknade idag och det va sol ute, så skönt på morgonen. Åt megafrukost och satt mig vid datan. Hade franska på morgonen, skickade ett mejl till våran rektot Göran. Om allt går bra så åker vi till paris i nian. Sen hade vi engelska och vi fick nya platser. Jag fick sitta bredvid Sandra och jag blev jätteglad, våra lärare litar på oss!! På håltimman gick jag hem och gjorde hamurgare och kollade på Titanic. Fick sminka mig innan jag gick eftersom filmen va så sorglig. Pressade också i mig tre muffins, trodde seriöst jag skulle spy..men det va värt de. När jag kom tillbaka va det no, kul igen. Det är ingen konfirmation idag tror jag, orkar ändå inte gå. Ska ta och äta nånting sen blir det att tagga till dansen ikväll! Kommer göra bort mig enormt eftersom jag missade hela förra gången.

Veckan kommer gå snabbt, jag känner de på mig. Min morgon idag var ett helvete, gick upp halv åtta. Sa ingenting när jag låg vaken i min säng fast mina föräldrar kom in och prata. Tänkte vara hemma, jag vill vara hemma, men det funkar inte. Dom kom in med frukost och så till mig för jag skulle äta. Sen hade min mamma datorn då började jag fan nästan gråta. En morgon utan musik går inte, tur att man hade mobilen. Gick iallafall till skolan och var jävla sur ibland, men mest glad. Svenskan kunde ju bara ta sig nånstans idag. Funderar seriöst att ta en stol och kasta på min lärare i slutet av nian. Vad är det värsta som kan hända? Hem ringning, oj. På no hade jag iallafall svinkul. Det var längesen jag skrattade så mycket på lite mer än en timma. Fyfan vad jag skrattade, fick sluta tidigare också. När jag kom hem så dog jag en stund sen fick jag för mig att göra såna där fina cupcakes. Jag vet att det är svårt, det va de. Dom blev sjukt fula men sjuuuukt goda. Det blev så misslyckat med glasyren så när jag och min mamma skulle hälla på den så stog vi bara och skrattade. Fyfan va kladdigt, men sjukt gott. Har redan ätit två, ska spara tills imorn också. Sen är dom nog slut.

JAG SKA HA DEN!! bara för att jag har fått för mig det....

Har inte tänkt på att det bara är måndag. Gick upp halv sju och år frukost på fem minuter typ. Kollade mig i spegeln och var nära på att klippa av mig håret. Fixade mig och satt vid datorn. När jag skulle gå och sätta på mössa på huvudet så kom jag på att jag glömde den hos Ludde. Fick sätta upp det i fläta, obekvämt. Lyssnade på musik hela dagen i skolan, så jävla skönt det va. Gick runt i min egna värld och sjöng, alla bara pratade och jag bara nickade och hörde inte ett skit. Va inte med på idrotten, för jag orkade inte byta om. Gick och köpte choklad och cola för min kära vänner äter inte frukost. Kul att höra att dom är hungriga hela tiden NOT.  Maria våran lärare har kommit tillbaka också, äntligen. På svenskan lyssnade jag bara på musik för jag hatar våran lärare. Den andra gruppen var jätte duktiga och var klara med sitt manus. Men såklart fick dom skit för det. Då blev ja arg som inte är i deras grupp. På franskan hade vi Rickard, han börjar gilla oss. Han srattar åt vad vi säger och vi får sluta tidigare. När jag kom hem landade jag i min säng och somnade. Vaknade och åt hamburgare och duscha. Ska kolla lite bloggar sen ska jag somna.
Helgen skulle ju inte gå fort, fan då. Åkte med Fanny till Ludde igår, lyssnade på orup påvägen dit, det är illa. Där va Ludde,Jocke,Fredrik och Casper. Vi gjorde inte så myckeet, gick in i huset och skulle göra mat. Casper tog fram kyckling och det skulle ta över en timma att göra. Vi kollade på Scrubs så länge och sen gjorde vi nå stripsaktigt. Dom lyckades bra med maten, fast vågade inte äta kycklingen. Det var lika bra att jag inte gjorde de för den var slut på två sekunder. Gjorde inget speciellt, Casper och Fredrik basta sen helt plötsligt åkte dom hem. Vi började kolla på Harry potter men efter ett tag gick vi in och åt glass. Fortsatte kolla på filmen och jag typ somna och vakna och somna och vakna och somna. Sen väckte Jocke mig KLOCKAN SJU PÅ MORGONEN. När han väl hade väckt mig för att han var vaken så somnade han, snällt. Vaknade igen klockan ett men jag somnade om till klockan två. Åt frukost typ tre, åkte hem vid fem. Hela min dag försvann ju, faaaan dåååå. Men det känns som att jag har sovit i 98455 år, rätt utvilad. Ska äta goood mat nu sen ska jag vänta på att solsidan ska börja.
Det känns som en söndag, fast så va det inte de ;PppPPppPP
Har ätit sjukt mycket tacos och godis. Kollade på Pandorum, trodde inte jag skulle tycka den va bra. Men filmen var iallafall bra, jag satt typ helt insatt i slutet. Kollade på Remember Me också, det är den bästa film jag har sett. Alla som inte har sett den borde göra det. Tror jag ska ut till berg ikväll. Ska bara försöka komma på hur jag ska orka hela natten. Får göra mitt bästa. Ska städa mitt rum innan för det behövs tror jag. Ska duscha och raka benen riktigt ordentligt, för allas skull. Måste bara komma på hur jag ska kunna resa mig. Vill ta med min spotify vart jag än går.

Min lista...
For The First Time
Min riktiga lista
Bambi
Skönt med lördag, fast känner mig sjukt trött. Måste bara säga att jag hade en kul dröm om att jag och alla mina kompisar åkte till alperna tillsammans och bodde i stuga och åkte skidor. Aja, igår åkte jag till Martina och där var det lite folk. Medans jag,Ida och Sandra mötta Melinda så lagade dom andra tacos så då åt vi det när vi kom tillbaka. Efter ett tag tog vi allt och gick till ica och köpte sprite och hildas blåbär, haha. Gick till Martinas mamma och var där. Sen kom det massa folk och sånt. Körde ölspelet för första gången, det va ju kul. Fast körde inte med öl. Sen körde vi nåt annat också och jag klarade det en gång, stolt jag blev. Hade skit kul hos Martina iallafall. Kom hem vid typ tolv och typ ramla ihop innan jag hann till sängen typ. Vaknade rätt tidigt och har bara legat död på soffan, åt inte frukost så har nyss ätit en hel mentosrulle. Har övertalat pappa att vi ska äta tacos, det slutar liksom aldrig vara gott.

haha, våra drickor och allt innan alla kom

Vilken fredag. Hade träslöjd men jag gjorde ingenting för jag tänkte bara på annat. Hade matte, jag och Sandra fick jobba tillsammans och vi va duktiga som vanligt. Fick gå lite tidigare för en tjej som heter Sofia tog kort på mig,Moa och Sandra. Vet inte riktigt varför men det va väll kul. Va äcklig mat men det gick. På ämnesfördjupningen så spela vi på datorn hela tiden. På bilden satt vi bara och pratade. När jag kom hem väntade cola och godis på mig. Sviiiiiiiiiiiin gott. Ska duscha och sånt tror jag. Ikväll så ska jag hem till Martina och några och så blir det tacos. Taggad till en awesom fredag!
Lost bild? Vaaah? vadå?

Här kommer ett tråkigt inlägg, är trött på allt just nu. Vad är det som händer? Är det inte tillräckligt jobbigt att vara fjorton redan?! Kan världen bara låta mig vara?! Allt är så jobbigt, och ändå har jag det inte värst. Just nu slår jag på allt för minsta lilla, gjorde nyss sönder en stackars glasljustake. Idag vet jag verkligen inte vad det är med mig. Allt blev så konstigt ibland, allt blev helt stört. Som när jag satt i skolan och bara kollade på mitt papper, jag visste vad jag skulle skriva, men jag kunde inte. Jag visste vad jag skulle göra men inte hur. På engelskan behövde jag hjälp med nästan varenda ord, allt blev helt fel när jag försökte. När jag kom hem så va Julia här så då blev jag glad. Fast hon åkte nästan direkt så jag har bara gjort ingenting. Jag är så ledsen, kan någon hjälpa mig?

Har haft håltimma i snart två timmar. Ätit mat men hungrig igen. Ska nog gå till skolan i regnet nu, kul. NOT
Dagen igår gick fort, när jag hade no så hade vi vikarie så det blev att sitta och prata i en timma istället. Efter det satt jag och Moa kvar i skolan med några en stund. Moa åkte lite skteboard, eller åkte gjorde hon inte men hon gjorde nånting iallafall. Sen gick vi till coop och fixa praoplatsen men hon tjejen var inte där. Så vi köpte polly och gick till konfirmationen de va kul där. Vi skulle måla en plats där allt känns bra eller nåt. Jag ritade mina kompisar, fast dom var streckgubbar. Fanny mobba dom, fast hon insåg nog inte att en av dom fula gubbarna va hon, hahaha. Efter de gick jag,Fanny och Martina hem till Martina och gjorde hamburgare. Satt och pratade och skrattade, inget ovanligt. Åkte hem typ åtta och åt en pannkaka sen va jag mätt, det är inte bra. Har inte ätit frukost idag, kanske ska göra de? Hinner ändå inte, har suttit vid datorn sen jag vakna. Gjorde något jätte konstigt med mitt hår i sömnen inatt, bäst att fixa det.

Moa igår
Kollade klart på Sebbe igår, rätt så dålig film. Grät inte ens. Just nu har jag håltimma, har haft franska och engelska. Fick åka hem och äta hamburgare från Milano och förfan vad gott det var. No börjar om 45 minuter och vi har vikarie, värt att gå? Jag orkar inte gå, men det kanske är lika bra att göra något hela dagen. Orkar inte tänka på annat.

SOMMAR
Jag har inget att skriva men ändå vill jag det. Idag gick jag till skolan fast jag hade svin ont i magen. Hade franska och jag satt bara och gäspa, stackars mina lärare. På svenskan hade vi grupparbete, hatar grupp arbete sjukt mycket. Jag är ju rätt social av mig och inte så blyg, fatta dom som är bara lite blygare än mig liksom. Tycker det är så värdelöst med grupparbete ibland, vi kan ju jobba i grupp nu, måste vi fortsätta göra de? Alla tycker ju ändå olika. Jaja, efter svenska var det spaggetti och körtfärsås (hur fan stavas spaggetti???) det var iallafall gott. På so så hade vi tråkig genomgång, längtar tills våran riktiga lärare är tillbaka.
Nu började jag helt plötligt tänka på semlor, faaaan vad äckligt. Börjar fan må illa for real. Aja, ska berätta att jag och Sandra var jätte smarta på matten idag. Nej, jag skojar inte ens lite. Thomas sa att vi var smarta också. Trodde jag skulle ta livet av mig när den va en till lektion kvar! Men no var rätt okej, lärde oss om alkoholer, och nånting på e och nånting mer. Och Alfred Nobel! Så nu har jag lärt mig hur man gör alkohol av frukt. Har också att jag aldrig mer ska dricka hembränt, för om man blandar så kan de bli metanol typ. Om man dricker jätte lite metanol blir man blind och om man dricker mer så dör man. Det var några killar som hade gjort hembränt och sålt vidare och så. De va typ metanol eller något så det var jätte många som dog. Bättre att dricka riktig sprit. Lät det där bra eller?

En bild från 1 Februari för exakt ett år sen
Nu är det bara fyra dagar man går i skolan, skönt. Effter onsdagar så går det snabbt och det är ju redan tisdag idag. Hoppas dagen går fort bara.

Grattis Felicia som fyller 14 idag, nu är hon lika gammal som oss andra!
Hahaha.