torsdagfredaglördag

0kommentarer

hej, såg nu att jag inte skrivit en i torsdags. Men då iallafall sov jag tessi ida sandra och felicia i felicias husvagn. Vi gick ut rätt sent för vi bestämde oss för att köpa godis. Ida sandra och felicia gick till statoil medans jag och tessi vandrade runt i hallsta. När dom kom tillbaka åt vi upp allt godis chips och dricka:P Sen gjorde vi massa saker och lyssna på musik. Vi träffa samma tjej två gånger på kvällen, först vid tolv när ja och tessi va ute, hon fåga efter cigg men de hade vi inte. Sen kom hon igen vid typ halv fyra på morgonen på samma jävla cykel. Hon ba till ida- Du behöver inte vara rädd, HAHA, hon såg ju jävligt läskig ut. jaja, vid fyra gav vi upp och gick hem till Felicias husvagn igen.

Dagen efter vaknade jag och va skit trött. Jag åkte hem samtidigt som tessi. När jag kom hem hade jag värsta ont i huvudet, så typ kolla på film och så. Sen åkte jag till södertälje och köpte bil, de blev en gammal saab. Sen när jag kom hem kom gittan och tommy och lilli julia:D Åt med dom sen när dom hade åkte hem typ satt jag på en film igen:)

Igår så kom Tessi förbi mig då gick vi till Fiia Sandra och Felicia, vi satt in gräset och väntade på Ida. När hon kom dit så åkte jag hem typ tio minuter senare och åt pizza. Sen åkte jag tillbaka till dom. Vi gled runt ett tag, sen kom rizgar också, de va bra;) Sen började de REGNA som fan, så vi skyndade oss till dagiset eftersom de va tak där. Vi hade kul, man kan säga att vi hade lite avskedsfest för tessi, en lyckade också;) Några av oss stod typ i regnet och blev helt blöta. Men efter ett tag när de inte regna exakt lika mycket åkte jag fiia och sandra hem. Men jag ångra mig att jag inte fråga efter skjuss för jag cyklade helt ensam i regnet sista biten. Sen skulle jag åka ner för en liten liten backe, så man får lite lite fart iallafall. men då kommer världens jävla vattenpöl/sjö så då tog jag upp fötterna så dem inte ksulle bli blöta. Men när farten tog slut var jag tvungen att trampa igenom resten av vattenpölen då blev mina skor helt genomnlöta:) Men tillsut kom jag hem och tog på mig varma kläder, sen kolla jag på handen som gungar vaggan och Scary movie4 jäkla bra filmer;)

Kommentera

Publiceras ej